Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#926 21. 4. 2010 15:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Co vám vzala a co dala nevěra?

EK napsal(a):

Selima napsal(a):

EK napsal(a):

Jemine, dnes je patek? Ja myslela, ze pondeli..., no to jsou veci! Jo a vite co? Me "cizi" nevera dala to, o co ona nevernice prisla...

Monogamiu? Panenstvo? va

Jeho

A On je co(t.j. vec)...? Zvláštne. Ja by som napísala toho, o koho oná nevernica prišla... ale to nič.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#927 21. 4. 2010 15:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Selima napsal(a):

...aj ona je už relatívne rozumná a berie to inak...

Jak rozumna ? Jak berie INAK ? va

Nie je bigotná, ako katolíčka nemá problém s evanjelikmi, ortodoxnými, grékokatolíkmi... vlažnými kresťanmi... dokonca ani s ateistami. tongue Priznáva, že cirkevní hodnostári aj radoví duchovní robia chyby, dokonca páchajú hriechy a zločiny, v politike nevolí kresťanskú stranu... apod. Berie vierovyznanie ako jednu z informácií o človeku a ako intímne a individuálne právo každého. Dosť jasne zodpovedané?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#928 21. 4. 2010 15:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Zklamaná: Ahoj Terci, ty kapitalistko jedna a materialistko....neříkej, že okopáváš cool Nalej čistého vína a napiš, že máš na to lidi vissla, ať je tvůj "obraz" dokonalý... lol

big_smile To je šílené, když na jižní Moravě někdo zdědí něco, co nechce. big_smile
Mně se od Pandorry moc líbilo, že netuším, co tady je a co není. BI.
A já na to říkám, že dějiny vinařského kraje zná nejlíp ten, kdo na tom vinohradu osobně od mládí maká, a ne ten, kdo si dojede jednou za rok s velkou slávou pro víno a pak si o tom přečte knížku big_smile big_smile.
Znalce vína á-la Radek John "miluju". A tím jsem se oslím můstkem dostala vlastně i k té nevěře tummenupp wink

Akože nemáš rada tých, čo vyjadrujú k niečomu, čo nezažili na vlastnej koži(napríklad neveru)? wink Zažila si neveru na vlastnej koži, Terci?

Brita

Není tady

#929 21. 4. 2010 15:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

mě přijde, že Karlotina je spíš poněkud udivená a zklamaná.
jak jsem pochopila z jejích přispěvků, nevěry trvaly 25let, pak přestaly a když už "mohla " odejít , manžel se změnil a 5 let je to jinak. Přijde mi, že těch 25let na tohle čekala, že když to vydrží, že se to přece jednou musí změnit a oni budou spolu žít v lásce a svornosti do smrti. a ejhle......ono to tak není. zeď , která mezi nimi za tu dobu vznikla se nedá najednou zbořit a ona se cítí podvedená.
jak říká ...25 let očistce....no a odměna žádná.

Jj, toto mi pripadá blízke pravde. A najhoršie na tom je, že človek zrejme oblbol sám seba... grater kapitulation To je na porazenie.

Brita

Není tady

#930 21. 4. 2010 15:18

majkafa
Host

helena napsal(a):

možná jsi jenom ještě neslyšela o pozitivních afirmacích
Nejen slyšela...  ale to, co neustále křečovitě opakuješ, patří úplně jinam... takhle to fakt nefunguje.

Nu, jak myslíš. Mám jiné zkušenosti. A že křečovitě? To je tvá domněnka.

Upravil(a) majkafa (21. 4. 2010 15:18)

#931 21. 4. 2010 17:16

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

helena napsal(a):

Ona i stokrát opakovaná lež se stává pravdou, říkal už Publius Syrus a později Dr. Goebbels.

heleno, možná jsi jenom ještě neslyšela o pozitivních afirmacích. wink

Uz jsme to tu jednou meli, ale jeste nebyly pozitivni a je to pekna koko koko-koko.tyna... visslavisslavisslavisslavissla

Upravil(a) morpheus (21. 4. 2010 17:20)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#932 21. 4. 2010 17:19

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

Nie je bigotná, ako katolíčka nemá problém s evanjelikmi, ortodoxnými, grékokatolíkmi... vlažnými kresťanmi... dokonca ani s ateistami. tongue Priznáva, že cirkevní hodnostári aj radoví duchovní robia chyby, dokonca páchajú hriechy a zločiny, v politike nevolí kresťanskú stranu... apod. Berie vierovyznanie ako jednu z informácií o človeku a ako intímne a individuálne právo každého. Dosť jasne zodpovedané?

Ano smile

Upravil(a) morpheus (21. 4. 2010 17:20)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#933 21. 4. 2010 17:28

EK
♥♥-----

Selima napsal(a):

...A On je co(t.j. vec)...? Zvláštne. Ja by som napísala toho, o koho oná nevernica prišla... ale to nič.

Ale Sel! Otazka znie: CO vam vzala a CO dala... Tak som odpovedala, CO som ja vdaka nevere niekoho ineho dostala... A vlastne nielen JEHO, ale aj mnoho, mnoho ineho, co sa mozno neda nazvat "vecami", ale... no, trebars "darcekmi", takymi nehmotnymi, vies?

...co jsem napsal, napsal jsem...

Není tady

#934 21. 4. 2010 17:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Eric Klapton : Ty jsi Slovak ? No, me nevera nekoho dala, ale nemohu to tu tak nahlas, bo by zasek byly reci. Znas to, Babinet ( Babinec )

Není tady

#935 21. 4. 2010 17:51

EK
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Eric Klapton : Ty jsi Slovak ? No, me nevera nekoho dala, ale nemohu to tu tak nahlas, bo by zasek byly reci. Znas to, Babinet ( Babinec )

Nejsu. Narodila jsem se ceskym rodicum na Slovensku, a stravila jsem tam prvni a zatim vetsi cast sveho zivota.
No a ta baba, co ju MAS TED, doufam, ze to uz bude "vernica", Ty tajnustkari...

Není tady

#936 21. 4. 2010 17:52

EK
♥♥-----

? Dvakrat rez, jednou pis, blbonu! ?

Upravil(a) EK (21. 4. 2010 18:01)

Není tady

#937 21. 4. 2010 18:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

EK napsal(a):

morpheus napsal(a):

Nejsu. Narodila jsem se ceskym rodicum na Slovensku, a stravila jsem tam prvni a zatim vetsi cast sveho zivota.
No a ta baba, co ju MAS TED, doufam, ze to uz bude "vernica", Ty tajnustkari...

lol tummenupp

Brita

Není tady

#938 21. 4. 2010 18:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: Akože nemáš rada tých, čo vyjadrujú k niečomu, čo nezažili na vlastnej koži(napríklad neveru)? wink

Ne, Seli, spíš že se mi tím okamžitým nápadem podařilo díky Radku Johnovi vrátit se tématicky od náboženství, krajových zvyků a zemědělství k nevěře. big_smile big_smile

Není tady

#939 21. 4. 2010 18:31

morpheus
Babinet Klub
Web

Eric Klapton : No, ja myslim, ze vernica bude smile Aspon na nu vypada a necim si uz prosla, vi co chce a co nechce, zije trosku jinak, nez ty ostatni, takze to nejni zadna pipina ( sorry moje oblibene oznaceny "beznych" zen zijicich konzumnim zivotem big_smile )

Není tady

#940 21. 4. 2010 18:32

morpheus
Babinet Klub
Web

Kdyz jsi tu Tercilo, tak jeste jednou : Co znamena zkratka nebo znacka BI ?

Není tady

#941 21. 4. 2010 18:34

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: Tercilo, s tebou se fakt člověk nenudí stolt

Vůbec nejsi první, která něco takového konstatuje big_smile big_smile.
Však nic ve zlém storstark

Není tady

#942 21. 4. 2010 18:37

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus: Kdyz jsi tu Tercilo, tak jeste jednou : Co znamena zkratka nebo znacka BI ?

Morfí... to je dávná babinetí zkratka pro: Bez Ironie.
Promiň, jestli ses už ptal - nedočetla jsem ještě........

A mohla bych taky dotaz? Co si mám představit pod pojmem "běžný konzumní život"? - u ženské. U chlapa si to představit dokážu. wink Já jen, abych se poučila. Díky. smile

Není tady

#943 21. 4. 2010 18:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

tanita: přátele - jeho přátele se stali mými...teď již bývalými...

Tani, tak to asi nebyli přátelé, to byli jenom známí.
Nad čímž můžeš mávnout rukou.
Drž se, bude líp.

Není tady

#944 21. 4. 2010 19:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila napsal(a):

morpheus: Kdyz jsi tu Tercilo, tak jeste jednou : Co znamena zkratka nebo znacka BI ?

Morfí... to je dávná babinetí zkratka pro: Bez Ironie.
Promiň, jestli ses už ptal - nedočetla jsem ještě........

A mohla bych taky dotaz? Co si mám představit pod pojmem "běžný konzumní život"? - u ženské. U chlapa si to představit dokážu. wink Já jen, abych se poučila. Díky. smile

Diky za vysvetleni smile Takze to neni Business Intelligence - uz jsem se lek ! big_smile Bezna zena zijicim konzumnim zivotem ? Ty se nedivas kolem sebe ? Bo ja ano a docela dobre big_smile

Není tady

#945 21. 4. 2010 19:42

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Morpheus: big_smile Bezna zena zijicim konzumnim zivotem ? Ty se nedivas kolem sebe ? Bo ja ano a docela dobre big_smile

Takhle vypadá podraz big_smile. Taky jsem Ti nenapsala: "Ty nečteš babinet pořádně?" wink wink
Takže ještě jednou a pomalu, jo? Jak si máme představit běžnou ženu žijící konzumním způsobem? No? big_smile wink

Upravil(a) Tercila (21. 4. 2010 19:43)

Není tady

#946 21. 4. 2010 19:45

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Morphe, opatrně....když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.....big_smile

Není tady

#947 21. 4. 2010 20:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Terc : To vazne chces, abych si tu znepratelil vsechny tyto zdanlive nevinne duse ? big_smile

Není tady

#948 21. 4. 2010 20:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Daphné napsal(a):

Morphe, opatrně....když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.....big_smile

Ja vim, ale ona za to stoji ( a ja jsem prece jeji L'Oreal nebo jaxe to pise ta stupidita na xicht hmm )

Není tady

#949 21. 4. 2010 20:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus: Terc : To vazne chces, abych si tu znepratelil vsechny tyto zdanlive nevinne duse ? big_smile

JÁ JSEM TO VĚDĚLA!!!!!!!!!!!! wink big_smile big_smile

Není tady

#950 21. 4. 2010 20:47

EK
♥♥-----

Tercila napsal(a):

morpheus: Terc : To vazne chces, abych si tu znepratelil vsechny tyto zdanlive nevinne duse ? big_smile

JÁ JSEM TO VĚDĚLA!!!!!!!!!!!! wink big_smile big_smile

Zas jsem neco prosvihla, pac si sedim na kablu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí