|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

EK napsal(a):
Selima napsal(a):
EK napsal(a):
Jemine, dnes je patek? Ja myslela, ze pondeli..., no to jsou veci! Jo a vite co? Me "cizi" nevera dala to, o co ona nevernice prisla...
Monogamiu? Panenstvo?
Jeho
A On je co(t.j. vec)...? Zvláštne. Ja by som napísala toho, o koho oná nevernica prišla... ale to nič.
Není tady

morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
...aj ona je už relatívne rozumná a berie to inak...
Jak rozumna ? Jak berie INAK ?
Nie je bigotná, ako katolíčka nemá problém s evanjelikmi, ortodoxnými, grékokatolíkmi... vlažnými kresťanmi... dokonca ani s ateistami.
Priznáva, že cirkevní hodnostári aj radoví duchovní robia chyby, dokonca páchajú hriechy a zločiny, v politike nevolí kresťanskú stranu... apod. Berie vierovyznanie ako jednu z informácií o človeku a ako intímne a individuálne právo každého. Dosť jasne zodpovedané?
Není tady

Tercila napsal(a):
Zklamaná: Ahoj Terci, ty kapitalistko jedna a materialistko....neříkej, že okopáváš
Nalej čistého vína a napiš, že máš na to lidi
, ať je tvůj "obraz" dokonalý...
To je šílené, když na jižní Moravě někdo zdědí něco, co nechce.
Mně se od Pandorry moc líbilo, že netuším, co tady je a co není. BI.
A já na to říkám, že dějiny vinařského kraje zná nejlíp ten, kdo na tom vinohradu osobně od mládí maká, a ne ten, kdo si dojede jednou za rok s velkou slávou pro víno a pak si o tom přečte knížku![]()
.
Znalce vína á-la Radek John "miluju". A tím jsem se oslím můstkem dostala vlastně i k té nevěře![]()
Akože nemáš rada tých, čo vyjadrujú k niečomu, čo nezažili na vlastnej koži(napríklad neveru)?
Zažila si neveru na vlastnej koži, Terci?
Není tady

agewa napsal(a):
mě přijde, že Karlotina je spíš poněkud udivená a zklamaná.
jak jsem pochopila z jejích přispěvků, nevěry trvaly 25let, pak přestaly a když už "mohla " odejít , manžel se změnil a 5 let je to jinak. Přijde mi, že těch 25let na tohle čekala, že když to vydrží, že se to přece jednou musí změnit a oni budou spolu žít v lásce a svornosti do smrti. a ejhle......ono to tak není. zeď , která mezi nimi za tu dobu vznikla se nedá najednou zbořit a ona se cítí podvedená.
jak říká ...25 let očistce....no a odměna žádná.
Jj, toto mi pripadá blízke pravde. A najhoršie na tom je, že človek zrejme oblbol sám seba...
To je na porazenie.
Není tady
helena napsal(a):
možná jsi jenom ještě neslyšela o pozitivních afirmacích
Nejen slyšela... ale to, co neustále křečovitě opakuješ, patří úplně jinam... takhle to fakt nefunguje.
Nu, jak myslíš. Mám jiné zkušenosti. A že křečovitě? To je tvá domněnka.
Upravil(a) majkafa (21. 4. 2010 15:18)
majkafa napsal(a):
helena napsal(a):
Ona i stokrát opakovaná lež se stává pravdou, říkal už Publius Syrus a později Dr. Goebbels.
heleno, možná jsi jenom ještě neslyšela o pozitivních afirmacích.
Uz jsme to tu jednou meli, ale jeste nebyly pozitivni a je to pekna koko koko-koko.tyna... 

Upravil(a) morpheus (21. 4. 2010 17:20)
Není tady
Selima napsal(a):
Nie je bigotná, ako katolíčka nemá problém s evanjelikmi, ortodoxnými, grékokatolíkmi... vlažnými kresťanmi... dokonca ani s ateistami.
Priznáva, že cirkevní hodnostári aj radoví duchovní robia chyby, dokonca páchajú hriechy a zločiny, v politike nevolí kresťanskú stranu... apod. Berie vierovyznanie ako jednu z informácií o človeku a ako intímne a individuálne právo každého. Dosť jasne zodpovedané?
Ano 
Upravil(a) morpheus (21. 4. 2010 17:20)
Není tady

Selima napsal(a):
...A On je co(t.j. vec)...? Zvláštne. Ja by som napísala toho, o koho oná nevernica prišla... ale to nič.
Ale Sel! Otazka znie: CO vam vzala a CO dala... Tak som odpovedala, CO som ja vdaka nevere niekoho ineho dostala... A vlastne nielen JEHO, ale aj mnoho, mnoho ineho, co sa mozno neda nazvat "vecami", ale... no, trebars "darcekmi", takymi nehmotnymi, vies?
Není tady
Eric Klapton : Ty jsi Slovak ? No, me nevera nekoho dala, ale nemohu to tu tak nahlas, bo by zasek byly reci. Znas to, Babinet ( Babinec )
Není tady

morpheus napsal(a):
Eric Klapton : Ty jsi Slovak ? No, me nevera nekoho dala, ale nemohu to tu tak nahlas, bo by zasek byly reci. Znas to, Babinet ( Babinec )
Nejsu. Narodila jsem se ceskym rodicum na Slovensku, a stravila jsem tam prvni a zatim vetsi cast sveho zivota.
No a ta baba, co ju MAS TED, doufam, ze to uz bude "vernica", Ty tajnustkari...
Není tady

? Dvakrat rez, jednou pis, blbonu! ?
Upravil(a) EK (21. 4. 2010 18:01)
Není tady

EK napsal(a):
morpheus napsal(a):
Nejsu. Narodila jsem se ceskym rodicum na Slovensku, a stravila jsem tam prvni a zatim vetsi cast sveho zivota.
No a ta baba, co ju MAS TED, doufam, ze to uz bude "vernica", Ty tajnustkari...

Není tady
Selima: Akože nemáš rada tých, čo vyjadrujú k niečomu, čo nezažili na vlastnej koži(napríklad neveru)?
Ne, Seli, spíš že se mi tím okamžitým nápadem podařilo díky Radku Johnovi vrátit se tématicky od náboženství, krajových zvyků a zemědělství k nevěře.

Není tady
Eric Klapton : No, ja myslim, ze vernica bude
Aspon na nu vypada a necim si uz prosla, vi co chce a co nechce, zije trosku jinak, nez ty ostatni, takze to nejni zadna pipina ( sorry moje oblibene oznaceny "beznych" zen zijicich konzumnim zivotem
)
Není tady
Kdyz jsi tu Tercilo, tak jeste jednou : Co znamena zkratka nebo znacka BI ?
Není tady
Pandorraa: Tercilo, s tebou se fakt člověk nenudí 
Vůbec nejsi první, která něco takového konstatuje
.
Však nic ve zlém 
Není tady
morpheus: Kdyz jsi tu Tercilo, tak jeste jednou : Co znamena zkratka nebo znacka BI ?
Morfí... to je dávná babinetí zkratka pro: Bez Ironie.
Promiň, jestli ses už ptal - nedočetla jsem ještě........
A mohla bych taky dotaz? Co si mám představit pod pojmem "běžný konzumní život"? - u ženské. U chlapa si to představit dokážu.
Já jen, abych se poučila. Díky. 
Není tady
tanita: přátele - jeho přátele se stali mými...teď již bývalými...
Tani, tak to asi nebyli přátelé, to byli jenom známí.
Nad čímž můžeš mávnout rukou.
Drž se, bude líp.
Není tady
Tercila napsal(a):
morpheus: Kdyz jsi tu Tercilo, tak jeste jednou : Co znamena zkratka nebo znacka BI ?
Morfí... to je dávná babinetí zkratka pro: Bez Ironie.
Promiň, jestli ses už ptal - nedočetla jsem ještě........
A mohla bych taky dotaz? Co si mám představit pod pojmem "běžný konzumní život"? - u ženské. U chlapa si to představit dokážu.Já jen, abych se poučila. Díky.
Diky za vysvetleni
Takze to neni Business Intelligence - uz jsem se lek !
Bezna zena zijicim konzumnim zivotem ? Ty se nedivas kolem sebe ? Bo ja ano a docela dobre 
Není tady
Morpheus:
Bezna zena zijicim konzumnim zivotem ? Ty se nedivas kolem sebe ? Bo ja ano a docela dobre 
Takhle vypadá podraz
. Taky jsem Ti nenapsala: "Ty nečteš babinet pořádně?"

Takže ještě jednou a pomalu, jo? Jak si máme představit běžnou ženu žijící konzumním způsobem? No?

Upravil(a) Tercila (21. 4. 2010 19:43)
Není tady
Morphe, opatrně....když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.....
Není tady
Terc : To vazne chces, abych si tu znepratelil vsechny tyto zdanlive nevinne duse ? 
Není tady
Daphné napsal(a):
Morphe, opatrně....když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.....
Ja vim, ale ona za to stoji ( a ja jsem prece jeji L'Oreal nebo jaxe to pise ta stupidita na xicht
)
Není tady
morpheus: Terc : To vazne chces, abych si tu znepratelil vsechny tyto zdanlive nevinne duse ? 
JÁ JSEM TO VĚDĚLA!!!!!!!!!!!!

Není tady

Tercila napsal(a):
morpheus: Terc : To vazne chces, abych si tu znepratelil vsechny tyto zdanlive nevinne duse ?
JÁ JSEM TO VĚDĚLA!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Zas jsem neco prosvihla, pac si sedim na kablu...
Není tady