|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
super ločka z našeho

děkuji za krásné ráčky Lucí a Duší

Andrejko, Janko, Sillwan

já zapoměla a dala jsem jen jedno ločko, tak házím co jsem ještě měla v šuplíčku 

Není tady
dobrý večer babule
.
nádherná dílka.. já si dnes odpoledne taky jedno spíchla, ale musím zjistit, kdy s tím vlastně můžu jít ven
.
a co je s tou debí? neviděla jsem ji dlouho ani na skypu
.

tak jeden RAK pro Evajska - zkoušela jsem, ale nevím zda se bude líbit 

Není tady
kindle, to je paráda 

Jůůůůůů
To je nádherný
Pořádd nevěřím, že scrapuješ takovou chvíli
Fakt super,moc děkuju a poprosím na mail

Není tady
Kindle, to je náááááádhera. To se se bude určitě líbit.
Pěkný večer všem
Není tady
Teda Kindle 

Není tady
Zdravím při večeru!
Tak jsem vykročila do nového pracovního života asi blbou nohou
, jsem z toho našrot - asi budu muset jít po dvou dnech práce na neschopenku, neb moje dr. má stále silnější podezření, že mám mononukleozu (dneska jsem volala pro výsledky krve a mám prý vyšší monocyty,což je prý tipické... ale zatím to není 100% mononukleoza, to bude jasné až příští týden). Že chytnu v 35 nemoc puberťáků, jsme fakt netušila..
a to jsme se s nikým nelíbala..
K tomu mi našli v krku celou ZOO /hemofila, stafilokoka a ještě jakési 4 další bakterie - paní v laboratoři se prý dost divila, co si to tam všechno pěstuju.../ - tož si jdu zítra pro ATB. No,hlavně, že jsme nyní Adama naočkovali, že jsou doma všichni úplně zdraví a tak nic nechytne.. Hahaha..už jsem to volala naší dětské dr. a ta mi řekla, že mi zbývá se jen modlit, aby to nechytl... 
k tomu se mi to sype i na jiných frontách: tchýně, co přislíbila hlídání, se urazila a hlídání nebude - tzn. nástup d školky v době chřipek..hahaha, mému dědovi našli metazstáze v páteři a tak bych mohla pokračovat na půl strany. Pokud se dlouho neozvu, tak jsem v blázinci a tam není internet...Mějte se tu ale krásně, krásně scrapujte a užívejte nového roku lepší než já 
Není tady
Alenak, hlavně klid, v tom blázinci pokecáme spolu, taky tam jedu v blízké době 

Není tady

tak to jsem ráda, že se líbí, tady jedno LO
Není tady

evajs napsal(a):
Jůůůůůů
![]()
![]()
To je nádherný
![]()
![]()
Pořádd nevěřím, že scrapuješ takovou chvíli
Fakt super,moc děkuju a poprosím na mail
![]()
![]()
Opravdu scrapuju chvíli, ale taky než udělám nějaký obrázek tak to třeba třikrát vymažu a dělám to znovu. Teď zrovna vůbec nemám nápad na soutěžní, nevím co by Štěpánku a ostatní chytlo za srdíčko 
Přišlo Ti to na mail?
Není tady
Teda Kindle, ten ráček pro Evajska je bomba

Není tady
alíšku
. teda tobě se to pěkně se.. 
mám tady pro tebe takového jednoduchého ráčka, tak snad alespoň trochu potěší 

Ahoj .....
tak jsem se konečně dostala k PC.
Ali, uf na tebe se to teda sype ze všech stran. Tak ať to dopadne všechno co nejlíp. 
A tchýně teda je 

Uražená může být desetkrát, ale mělo by jí přeci jít o vnuka:dumbom:
Evajsku, jakýpak "sem tam mihnu". Už jsem tě tu chválila. Mezi svátky jsme na tebe koukali. Úžasná karkulka a čarodějnice.
Chechtali jsme se u toho celá rodina. A já u Andulky stoupla v ceně, protože znám tu tetu, co hraje v televizi. 

A GT šéfové, gratuluju k shopu 
Markétce i ostatním marodům posílám jednu uzdravovací 
A jednokitovku nemám, nemám ani fotku, ani nápad 

Dneska jsem byla na třídním aktivu. Bože jak já to nemám ráda a celý večer tu vypisuju papíry pro PPP. Andulka má jít na kontrolní vyšetření. Tak jsem zvědavá, na co přijdou. A nechci slyšet žádné jobovky. 
Jo, a Kindle, ten ráček pro Evajska je boží 
Není tady

Není tady
Ahoj holky v novém roce. Všem vám přeji jen to nej.
Už je mi po vás moc smutno a mám absťáček na scrap... U nás je všechno prostě nádherný, byli krásné Vánoce i Silvestr, prožíváme druhé líbánky, pořád jsme někde v čoudu a večer už moc není na nic čas... Děti jsou moc spokojené, usměvavé a prostě spokojené jako maminka...už chodí zase do školky a my sháníme díly na naše autíčko, aby jsme už mohli jezdit. Mějte se tu krásně zlatíčka moje a určitě se brzy zase ozvu. 

Není tady
Ali, to mě mrzí... přeju, at se to nepotvrdí... myslím, že stačí bohatě ta zoo, co máš v krku. Drž se 
Není tady
Debí, ahoooj, už tu po tobě byla sháňka, tak to je fajn, že je idylka, moc vám to přeju 
Není tady
No, Debí je to doost.
Tak hlavně, že se máš krásně
A koukej se brzo ukázat 
Není tady

Babušky,prosím,nevíte co dát pohotovostně jezevčíkovi, při jakémsi exému či co?mysleli jsme,že má blechy,tři Lukáš zabil ve sprše, ale to bylo před vánoci, předevčírem ji postříkal nějakým sprayem proti blechám a škrábe se jak blázen, te´d jsme koukali na břicho a má ho celý flekatý,jako rozškrábaný vyrážky,i ve slabinách...
Myslíte si,že můžeme dát Dithiaden nebo Zyrtec? Máme tu ještě Claritine...
Díky 
Není tady
Ali, co tě nezabije, to tě posílí a věř, že ženská vydrží víc než kůň.
A blázince se neboj, tam je dobře. Dělají se tam i spací kůry a jsou tam i hodný sestřičky, třeba jak jsem byla kdysi já.
Ale dost bylo srandy. A vážně. Zkus strouhat zázvor do čaje, ale nejez jej, je agresivní. Jestli sneseš nasaď česnek, ať trochu tomu organismu pomůžeš. Snaž se nehroutit, věř , že zase bude líp a někdy pomůže a nabudí,organismus ženy, když si pořád v duchu říká ,no a co, já to zvládnu!!!! přece se z toho nepo.... horší je nemocné dítě!!!!!!!!!
Kurňa , jsi děvčica kerá přeci něco vydrží a zvládne, ne!!!!!!!!!
Za tchyňou zajdi, překousni vztek, to Ti nic neudělá, a popros ji, jestli by svůj postoj nepřehodnotila. Vyrazíš jí dech a uvidíš, že baba ješitná, na to skočí. Aj bych vzala nějaký lupen, jestli to nebude problém koupit. Vysvětli ji, že ona je ten, kdo může celou situaci zachránit.
myslím na tebe a držím pěsti!!!!!!!!!!!
Jo kočeny nemá někdo mail na clare , ať jí můžu poslat toho ráčka??????
Není tady
evajs napsal(a):
Babušky,prosím,nevíte co dát pohotovostně jezevčíkovi, při jakémsi exému či co?mysleli jsme,že má blechy,tři Lukáš zabil ve sprše, ale to bylo před vánoci, předevčírem ji postříkal nějakým sprayem proti blechám a škrábe se jak blázen, te´d jsme koukali na břicho a má ho celý flekatý,jako rozškrábaný vyrážky,i ve slabinách...
Myslíte si,že můžeme dát Dithiaden nebo Zyrtec? Máme tu ještě Claritine...Díky
Evi, se psy nemám zkušenosti, ale zkus pytlíky od černého čaje chladné a tím mu to potírat, možná mu to udělá dobře. S lékama netuším, jak by na to zvířátko reagovalo. uznej, jeký je rozdíl ve váze. porovnej dávku dítěte a jeho váhu s váhou jezevčíka
Není tady
evi - zkus napsat Clare Sz,
Není tady

a ještě jedno LO a jdu do hajan, dobrou noc holčiny a neponocujte 

Debí je fajn, že jsi šťastná, přeji Ti to ze 

Není tady
Ali - drž se

snad to bude dobrý
a tchyně - škoda slov 
GTéčka nádherný 

Kindle - ráček pro Evajska - úžasný supr 

fakt se ti moc povedl
Debi - to je dobře kočko, že ses ozvala, tak snad budeš mít zase chvilku na nás 
Není tady