|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak já jsem zkusila ráčka ze Zalinky pro Clare, a zjistila , že nemám na ni maila.
Třeba mrkne a uvidí. Tak ho zkusím hodit, kdyby bylo něco blbě, prosím řekněte, dělala jsem ho večer a je možné, že jsem někde něco přehlédla. Fotku jsem odbarvila, protože modré tričko a dudlík tam byla jak pěst na oko. Já hlupaňa jsem si to mohla udělat v sepii, no ještě zkusím , to bych konec konců mohla jestě předělat,
Není tady

sillwan napsal(a):
Kindle, tady:
http://shop.scrapbookgraphics.com/manuf … turerid=39
díky moc, a prosím Tě jak se to kupuje, to vyjde docela draho, že?
Není tady
A ke svatebnímu oznámení. V létě mě poprosila švagrová, jestli bych jí neuděla oznámení pro její sestry i s fotkou. Že syn to pojímá moc moderně, ale ona by chtěla , aby oznámení bylo.Tak jsem vzala fotku ze švagrové 60tin, vybrala ze společné, kde pod nimi trčela hlava švagrové a přidala na motiv na můj blog.
Chyby nehledejte. Začla jsem se skrapem v květnu, takže když si všimnete data, je to jasné.
Když mi to děvčata ve foto dělaly, tak tvrdily, že to bylo nejkrásnější oznámení, jaké zatím viděly. No, beru to s rezervou, ale nakonec se oznámení dělala i pro celou rodinu nevěsty a všichni, co ho nedostali záviděli,že dokonce jsem je přidělávala ještě po svatbě.
Není tady
ahoj všem
ted malá usnula, tak snad stihnu nahrát do galerek ct povinnosti pro GT designs 

Upravil(a) dusička (6. 1. 2010 14:48)
Není tady
Ahoj holky
Floranko, super ločka
Janko, oznamka jsou
a ta kostka
Duši 
Leda, štěpánka, Evajs

moje ločko 

Není tady

ahoj holky
dlouho jsem tu nebyla,ale pravidelně nakukuju a ločkujete úžasně
já ted nemám nějak tvořivou,vždycky něco začnu a radči to smažu..ale snad bude líp 
ale aspon vložím milou povinost pro gt design 

Není tady
Jdu také s dílky s nádherného kitu od GT......
Duši... Gabko..... Lucko.......... to je poezie.....

Topi, Floranko..... moc krásná díla..!!
Janko..... parádní nápad....

Není tady
Hezké odpoledne,
holky díky za ločka 

A když jste u těch sv. oznámení (Floranko moc krásné!!!!!!), já si před těma 4lety taky vyrobila svoje, nechtěla jsem to klasické, pomohl mi pak s realizací a dotažením kamarád z reklamky, tiskla jsem to pak už ale sama v práci:gloria:
Upravil(a) Tutule (6. 1. 2010 15:31)
Není tady
Tak i já vkládám

Není tady
Hoj, hoj vsem... 
GT design - krasny kitik a jeste krasnejsi locka z nej... Nemuzu precit, kde to prodavate? Timto opozdene gratuluji k shopiku!!!!!!!!!!
Floranko, tohle se urcite libit Clare bude!
Dusi, nadhera. A jak je Marky?
Stepanko, Lucko, Gabko, Topi -

Uz si jen odlozim dalsi list - rijen. Uz me to nebavi, ale co nadelam... Sliby se maji dodrzet, ze?
Svagrova si sice rekla dost pozde, ale ja take mohla odmitnout, kdyz vidim, ze nic nestiham 

Kredit- Lori Davison (Before the first snow)
Není tady
...tak vkladám aj ja ... pre dt-designs... kúpiť si môžete http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php.jpg)
.jpg)
...ešte raz ďakujem za fotky!!!
Upravil(a) JanaC (6. 1. 2010 16:34)
Není tady
...a ešte moje dnešné tvorenie... dokončila som manželovy kalendár... a takú malú rýchlovku...

Není tady
Holky, vy jste se teda rozjely
. Moc hezké ločka i ráčci
.
Není tady
Sillwy - dík za optání. Markétce je jakž takž. Od osmi od rána vydržela do jedný hodiny v dobré náladě, nechtěla ale nic jíst, jen dva krát sunar. Odzdobili jsme spolu stromeček, koukli na krtka, tancovala. Pak ale začala mít horečku, takže čípek a spát. Spala necelou hodku, než usnula byli dvě hodiny. Ted jsem jí znovu uspala, trošku má asi teplotu. Ale jinak nic. Ani rýma, kašel. Vlastně možná se jí rýma začíná spouštět, tak uvidíme.
Mně bylo blbě dva dny (horečka a uplně mě bolelo tělo, hlavně záda, ve předu v hrudním koši (ale ne při dýchání, ale prostě tělo a nohy).Klukům už je taky dobře. Tak počítám, že Marky bude zítra fit.
Ani nevím, mě tak napadlo, podle čeho se pozná prasečí chřipka? Když se projevuje jako chřipka? Ani jsme u dr nebyli.
Jani - děkuju moc - nádherný moc krásný 

a všechny ločka a ráčci pro GT taktéž 

Sillwy - ten kalendář bude bomba 

Není tady
Ten kit je fakt náááááádherný. Ločka krásná a Tuli to oznámení je bombastické.

Duši, ať se rychle uzdravíte a snad to ta prasečí nebude, ale netuším, jak se rozlišuje, kdy by to mohla být a kdy ne.
A Evajs bývý v každé Kouzelné školce.
Teď právě začíná
Upravil(a) Floranka (6. 1. 2010 16:34)
Není tady

Hezký odpoledne přeju 
)Týýý jo, tady se to blejská krásnejma Loškama,paráááda

Nejvíc mě dostal janky ráčik
Janinko,moc děkuju, je krásnej
a Ločko Lucky pro tuli...ta zablendovaná fotka Kiky je prostě úžasná
A ráda tě tu vidím 
Jo, debince jsem psala už včera a zatím nic...snad je v sedmém nebi a hýří štěstím i zdravím 
Není tady

Floranka napsal(a):
Duši, ať se rychle uzdravíte a snad to ta prasečí nebude, ale netuším, jak se rozlišuje, kdy by to mohla být a kdy ne.
Teď právě začíná
V kouzelný školce néé,Flori
Občas v Hřišti,ale te´d zas nadlouho ne, všechno antočený už se vysílalo

Není tady

evajs napsal(a):
Floranka napsal(a):
Teď právě začínáV kouzelný školce néé,Flori
Občas v Hřišti,ale te´d zas nadlouho ne, všechno antočený už se vysílalo
![]()
Evi, ty děláš v hřišti? Mě jsi byla odněkud povědomá? Takže děláš v televizi?
Sillwi, to se dá koupit jen za eura nebo dolary? Já jsem ještě nikdy žádný kit nekupovala.
Upravil(a) kindle (6. 1. 2010 16:49)
Není tady

něco pro GT Designs i ode mě... 
Není tady
Děvčata... opravdu krásná díla jste z kitu od GT stvořily.....
Já jsem opět na větvi z toho, že mi z galerie http://dreamlanddigitaldesigns.com/gallery/index.php opět vyřadily další kousky..... Tentokrát vlastně všechny až na jeden... To znamená, že i ty, co tam posledně nechaly... Nevím, nechápu...... jestli tam mají jen nějakou specializaci......... Prostě už tam nic dávat nebudu.....
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Děvčata... opravdu krásná díla jste z kitu od GT stvořily.....
Já jsem opět na větvi z toho, že mi z galerie http://dreamlanddigitaldesigns.com/gallery/index.php opět vyřadily další kousky..... Tentokrát vlastně všechny až na jeden... To znamená, že i ty, co tam posledně nechaly... Nevím, nechápu...... jestli tam mají jen nějakou specializaci......... Prostě už tam nic dávat nebudu.....

To myslíš vážně? Se už zblázili nebo co? Já to nechápu.
Není tady
Jinak všechny ločka naprosto parádní. A nový kit od GT - prostě sen. A dokonce už shop, vůbec netuším, jak se to dělá, nicméně moc moc gratuluju. Já budu litovat, že jsem se k vám nedala 

A já neodolala nové Thaliris, ten kit je tak nádhernej 

Není tady

Tak my spíme,uff
Hezkej večír vinšuju 
Andrejko, taky je to tvý Ločko k pokoukání

Kindle,kity za eura nebo dolary ze zahraničních shopů musíš kupovat přes Paypal nebo nějakým způsobem přes latební kartu, která to podporuje...já si to zařizovala před měsícem spec. kvůli kitům
Akorát na účtu furt nic nemám, tak nemůžu utrácet
V Hřišti jsem se občas mihla, ale v televizi fakt nepracuju 
Jo,Štěpánko, já bych napsala adminům, to není možný,to je nějaká chybka asi 
Gratuluju GT k novýmu kitu...Jak jde vlastně prodej
? Tenhle shop co máte nově znám, prodávaj tam i Evka Lamp. s Bohunkou 
Upravil(a) evajs (6. 1. 2010 19:41)
Není tady

evajs napsal(a):
Tak my spíme,uff
Hezkej večír vinšuju
Andrejko, taky je to tvý Ločko k pokoukání![]()
Kindle,kity za eura nebo dolary ze zahraničních shopů musíš kupovat přes Paypal nebo nějakým způsobem přes latební kartu, která to podporuje...já si to zařizovala před měsícem spec. kvůli kitůmAkorát na účtu furt nic nemám, tak nemůžu utrácet
V Hřišti jsem se občas mihla, ale v televizi fakt nepracuju
Aha, tak Paypal nemám a na účtě toho taky tolik není 

Není tady