29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Druhý blog jsem si založila na fotečky, kde není Matýsek, ale je tam třeba příroda.
Není tady
Zde u Lary je soutěž, tak kdo máte chuť, tak si zasoutěžte: http://larasdigiworld.blogspot.com/2010 … re-or.html .
Není tady
malinkej napsal(a):
jeee a můžu se taky přidat do toho klubu 365?
to už asi nestihnu co???
Jinak Topi teď jsem dočetla takže moc děkuju za ráčka!!!!děkuju !!!!
S tím můžeš začít kdykoli Mali...... Já začala včera.... a protože jsem to chtěla mít jako od začátku roku..... dala jsem do prvního příspěvku 23 fotek nafocených od začátku roku....
Není tady
malinkej napsal(a):
jee Štěpánko jsi hodná moc díky, na to že jsem u toho trávila 2 hodiny to nevypadá!!!!!!
Holky mám zaktualizované fotky....
Jinak ohledně blogu, to si musíte udělat blog zvlášť na fotky a zvlášť na ločka????
To nemůžu namíchat na jeden blog??
Vše nejlepší k svátku , zatím jen tak ,ale snad dojde i na nějakého ráčka.
Nápad je v hlavě , ale zatím neí čas,, musím vařit, manžel odchází už v 11,00 hod na zimák.
A s blogem si můžeš dělat co chceš.
Já mám floranku dvousloupcovou jako všehochuť.Tak trochu to začlo i pro spolutanečnice z orientu, koláže z různých kulturních akcí, reakce na různé prožitky - smutek , radost (zrovna minulý týden),recepty, vychytávky a tak.Úplně dole slide s prvními úpravami přírody v gimpu
Až pozděj jsem udělala další blog na scrapy - floransscrap, třísloupcový
Takže můžeš mít blog svůj, naprosto originální.Holky ti k tomu řeknou také svoje, ale můj názor je, že je právě dobře, když je každý jiný, ať se navzájem inspirujem a najdem na návštěvách něco jiné, krásné, nové.
Upravil(a) Floranka (24. 1. 2010 10:20)
Není tady
Ahoj holky i ode mně krásné ráno... i když pravda... trochu mrazivoučké
Mali všechno nej k svátku a začít s 365 můžeš opravdu kdy se ti zamane
třeba dneska když máš ten svátek
a házet si tam můžeš taky co se ti zamane...
Koukám, že jste to rozjely ve vylepšování blogů ... Evajsku krásná nová šablonka a dokonce jsou tady nové blogy.... objevila jsem Haničky 365, Štěpánky 365 a Paciny blog.... všechny super
Není tady
Floranka napsal(a):
malinkej napsal(a):
jee Štěpánko jsi hodná moc díky, na to že jsem u toho trávila 2 hodiny to nevypadá!!!!!!
Holky mám zaktualizované fotky....
Jinak ohledně blogu, to si musíte udělat blog zvlášť na fotky a zvlášť na ločka????
To nemůžu namíchat na jeden blog??Vše nejlepší k svátku
, zatím jen tak ,ale snad dojde i na nějakého ráčka.
Nápad je v hlavě , ale zatím neí čas,, musím vařit, manžel odchází už v 11,00 hod na zimák.
A s blogem si můžeš dělat co chceš.
Já mám floranku dvousloupcovou jako všehochuť.Tak trochu to začlo i pro spolutanečnice z orientu, koláže z různých kulturních akcí, reakce na různé prožitky - smutek , radost (zrovna minulý týden),recepty, vychytávky a tak.Úplně dole slide s prvními úpravami přírody v gimpu
Až pozděj jsem udělala další blog na scrapy - floransscrap, třísloupcový
Takže můžeš mít blog svůj, naprosto originální.Holky ti k tomu řeknou také svoje, ale můj názor je, že je právě dobře, když je každý jiný, ať se navzájem inspirujem a najdem na návštěvách něco jiné, krásné, nové.
Floranko prosím prosím, jak si sem dávala to nádherný LO nebo ráček já už nevím s tou malou vílou, prosím tě jaké to bylo freebie, je toé moc krásný, stáhla bych si ho, děkuji Ti moc
Není tady
kindle napsal(a):
Mali také přeji vše nejlepší k svátečku
je to kit Happy spring
http://digi-boudinette.over-blog.com/
Není tady
Fooli... krásné narozeninové fotky a dort úžasný
všechno nej Ellince
A tady trochu papírového scrapbooku ... speciálně pro Ledu docela zajímavé .... http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/
Není tady
malinkej napsal(a):
holky a to svoje pozadí si můžu udělat ze stažených freebie???
Klidně můžeš, ale já bych Ti radila ta už udělaná, protože myslím, že už mají i tu velikost.
Nedívala ses u té JankyC a jak tam má odkazy na pozadí, jsou tam fakt nádherná
http://jana-myscrap.blogspot.com/
jsou vpravo v odkazech, mrkni
Není tady
Ahoj babule:) móc děkuji za pochvaly,jste
Štěpánko došla,já trouba nekoukám nahoru:D
Malinkej,já jsem o projektu 365,hodně přemýšlela už dávno,na internetu jsem sledovala,pořád jsem se nemohla odhodlat,ale vy holky jste mně tady tak navnadily,že fakt asi od února začnu.Foťák sice nemám nic moc,ale fotky dělá pěkné,sem tam něco vyfotím tím manželovým a až našetřím korunky tak si pořídím něco lepšího.Ale myslím si ,že o foťáku to přeci není,je to o radosti a o chuti posunout se zas někam dále,ve focení vidět svět a věci kolem sebe trochu jinak.Úplně se začínám těšit.
Že já vás holky neobjevila už dávno:D,jak by mi bylo líp
Měli jsme jet na lyže,ale ráno -20 a jelikož jsme vlakocestující,tak to jsem teda neměla to srdce je vytáhnot z postelí a vyhnat.Jak mi ráno děkovali:D
Není tady
Ahojky berušky tak mi dneska pokračujeme v oslavách dnes je tedy ten správný den,ale všechny lidi v jeden den by se sem nevlezli
Mali vše nejlepší k svátku,já ani netušila že Ellibka má narozeniny na tvůj svátek tak to mám radost
Není tady
Teda, baby ukecané
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 0#p2351080
Není tady