|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
lvice napsal(a):
Ahojky holky, chtěla jsem vás moc poprosit, nemáte někdo svatební kit a ochotu mi udělat svatební oznámení
?
Lvice, mam nadherny svatebni kit... Pisni svoji predstavu a dokdy to potrebujes...
Není tady
Silwan nádhera , a také Zalinka měla ve svatebním kitu nádherné papíry a má ho ještě na blogu.
Není tady
Ahoj holky
všechny Vás zdravím v novém roce... jdu hlavně poděkovat Florance a ŠTěpánce za krásné ráčky s Emičkou, které jsem dnes objevila v mailu... udělaly jste mi velikááánskou radost... večer si je hodím na blog ... díky
Duši... co to čtu... u Vás se marodí... tak tfuj tfuj tfuj... ať je to brzy za Vámi 
Topi, Sillwy ... nádherná Lo.... 
Jani C... tvoje "chlapské" kalendáře se mi moc líbí..... a "obuvníkové deti chodia bosé" taky
... to budu používat
u nás se říká "kovářovic kobyla chodí bosa" ale to nezní tak romanticky 
Není tady
Dusi, tak toho musis mit plne "kecky", ze? At je Marky co nejdriv v poradku a ty si odpocines... 
Není tady
Všem marodům přeji brzké uzdravení
.
Není tady
Floranko děkuji,já tedy vsadila na čaj s nastrouhaným zázvorem,je fakt že to může jen ten,kdo nemá nic se srdíčkem,páč to pěkně probudí pumpu 
Ale ten tvůj vynález snad vyzkouším taky. Jen je toho na mě trochu moc věcí co potřebuju. Spíš místo té klasické bolesti jak při angíně,je to hodně takový škrábání v krku...no snad to bude brzy ok.
Není tady
Ahoj všem.
Silwan - parádní Lo
... stejně si borec. Přijde mi, že ani neděláš scrap-spíš maluješ 
Přidávám ještě jedno vánoční LO
Christmas love - Credit : Lily D.-Vintage White
Upravil(a) Leda (5. 1. 2010 19:36)
Není tady
Jani, zima a den je velice pěkné a zajímavé Lo.
Floranko, ráček i Lo jsou úžasné.
Štěpánko, ráček pro Fool i Evičku je super.
Sillwan, kalendář vypadá úžasně, doufám že z toho švagrová bude mít radost.
Jani, chlapský kalendář je super a chápu jak je těžké dělat ho bez kytiček a přitom mít dostatek elementů.
Dušičko, posílám uzdravovací pusu
i když mám stále ucpaný nos ......
Já mám možná ještě něco svatebního v PC..... tý jo, ale od sillwan bych si nechala udělat svatební oznámení hned, pomalu musím napsat že škoda že jsem vdaná 
Není tady
Silwan, jsi zlatíčko, děkuju moc.
. Jdu ti písnout SZ.

Ahojky,přeju hezkej večer 
Koukám jak krásně tvoříte,to je super
otálně odjíždím ze Silwan Ločka a Flori,greatuluju k prvnímu QP, je to nádhera
Jdu si udělat něco jen tak 
Není tady
Holky, na jak dlouho je členství v babinet klubu od Jirky za to vítězství v soutěži, já že koukám, že to furt mám 
Není tady
Jej idete robiť svadobné oznámenia? Ja som pred nedávnom robila pre kamarátku mojej najst.dcéry...urobila som jej 3 ks , aby si mohla vybrať a vyhralo to poslené...

Upravil(a) JanaC (5. 1. 2010 21:40)
Není tady
Topi.... krásné kousky z nových fotek......

JaniC..... kalendář - suprácký..... a svatební oznámeníčka..... překrásná.....!! 

Sillwan... úžasné.... fakt jako obraz......!! 

Ledi... opravdu nádherné Ločko....... 

Všem marodům brzké uzdravení......
a díky za pochvalu Ráčků...moc.....
RAK pro sestřenku..
Upravil(a) Štěpánka.Š (5. 1. 2010 21:52)
Není tady

Tak já ještě opožděně hážu jedno pro Fool 
Štěpánko, ten novej styl ti sedí, koukám, že ses našla 
Jani,pozvánky parádní 

Není tady
Sillwan - nádhera 

Floranko,Ledo,Evajsku,Štěpánko 

Jani - svatební supr a kalendář taky 

zapomněla jsem na někoho 
Topi 
Spunti - dík za 
Není tady
Jani teda ty jsi šikulka!!!!Nádherný pozvánky!!!Já hledím a to poslední je bez chyby fakt!!!
Ledi,Štěpi a Evajsku krásný ločka!Jejda já už chci taky mít čas!!Včera jsem se necítila nejlíp tak jsem šla brzo spát,Dnes v práci do večera,sněhu jako mraků,ale nevadí mi to!!!
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den
.
Není tady

krásný den všem přeji, venku ošklivo šedivo a mráz jako blázen, musím do obchodu a ani se mi tam nechce. Hodím malýmu fusak do sesly a pojedeme s golfkama, poněvadž kdyby jsme šli pěšky tam přijdem odpoledne
, jinak hlásím, že zub už vůbec nebolí, pomohla šalvěj co poradila Floranka a Matýsek je už taky v pohodě.
Koukám, že tady byly zvědavé otázky na Debí? Taky by mě zajímalo jak si to užila a zda je vše ok.
Silwan to LO je opravdu krásný, opravdu jak malovaný obraz, hezký kit, může se zeptat od koho je?
Není tady
Ahojki,
jen nakukuji, co je noveho...
Jani, ta svatebni oznameni jsou uzasna. Ja mam delsi dobu jedno v hlave, tak ho ted zkusim zrealizovat.
Kindle, omlouvam se, zapomela jsem napsat kredit - je to Lori Davison, kit Hopping frog jamboree...
A uz musim jit, mame nadeleni v plene...
Není tady
Ahojte dievčence!!! U nás krásne padá sneh...tak sa stále kochám von oknom, lebo u nás je sneh zvácnosťou...
Evajs, Štepánka,Leda, Silwan a aj ostatné, ak som na niekoho zabudla, krásne LO!!!
...včera som si ešte urobila 3D rámik " to som si pomenovala sama:D/ na formát A3 som si rozvrhla LO s fotkami dcér a manžela a dám si to vytlačiť , vystrihnem a zlepím do tvaru kocky a budem to mať v robote na stole...

Idem niečo uvariť a potom určite nakuknem!!!
Upravil(a) JanaC (6. 1. 2010 10:14)
Není tady
Ahoj holky dobré ráno,
teda Janko já zírám, to jsou nápady, to je prostě úžasné!!!!! Všechny oznámení jsou krásné, ale to kalendářové, co si vybrali je fakt pecka, to je vtip, no prostě originalita!!!! 
A ta 3D kostka, o té ani nemluvím!!!!! 
Jinak Sillwiny dílka tady moc chyběli a Floranka je čím dál lepší!!!
Všem přeju krásný den!!!
Není tady
Jani, super návrhy na oznámení 
Štěpánko, ráček je naprostá bomba 
Evajs, krásnej ráček pro Fool, určitě bude mít radost. 
Jani, super nápad s kostkou, jsi šikulka šikovná, jen nechápu ten proužek, jak tam při lepení zakomponuješ, no zatím to můžu svádět na to že marodím 
A já mám doma už kalendááář
hurááááá.
Není tady

sillwan napsal(a):
Ahojki,
jen nakukuji, co je noveho...![]()
Jani, ta svatebni oznameni jsou uzasna. Ja mam delsi dobu jedno v hlave, tak ho ted zkusim zrealizovat.
Kindle, omlouvam se, zapomela jsem napsat kredit - je to Lori Davison, kit Hopping frog jamboree...
A uz musim jit, mame nadeleni v plene...
Sillwi, můžeš mi prosím poslat odkaz na její stránky, nemůžu to najít, mrknu co tam má krásného, díky moc
Není tady

Není tady
Kindle, tady:
http://shop.scrapbookgraphics.com/manuf … turerid=39
Není tady