29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky .
Přeji hezké úterý plné loček i ráčků .
Kindle, já taky se stíny bojovala, a teď už si vím se stíny rady .
Není tady
Ahojte a prajem peký deň!!!
Manžel išiel ráno do dennej, tak som už nemohla zaspať tak som si urobila LO... nieje to nič moc, len taká rýchlovka... je to ZIMA... deň a noc...
Není tady
Ahojda, přeju hezký ráno
Ali, Adamovi to sekne,i když je fakt,že předtím byl víc jako medvídkovej
Janičko,krásná rychlovečka
Kindle, já se stínama taky bojuju pořád..docela bych uvítala nějakej manuál jak a u čeho používat jaký...já třeba stínuju každou fotku kromě extrakce, tu nedělám ořezem,ale ogumem, takže tam už stín vypadá nepřirozeně...Topazio zas ořezaný fotky stínuje...
já když si to nějak nastavím(dote´d tomu moc nerozumím ), tak pak ostínovávám všechny eloše stejně, kromě těch se sníženým krytím, protože tam ten stín pak prosvítá...ještě se dá udělat že si klikneš na alfa do výběru a ostínuješ to tak, to pak ten stín není pod tím,ale jen kolem...já si kolikrát stejně s těma stínama třeba hejbnu, furt jsem jako nepochopila,jak to nastavit,aby to bylo jak si představuju
Není tady
Ahojky všem, dobré ránko,
u nás je namrznuto a já musím autem do Kladna, ani se mi tam nechce, ale jedu si vyzvednout nové brýle a za holkama na soud se podívat jak tam válčí, když tam nejsem
Jani LO je krásný
Eviku , Annave to jsem ráda, že nejsem sama s těma stínama, ale slibuji, že se polepším
no jo, tak se jdu obléknout a obléknout toho mého zbojníka a jedem, tak někdy odpoledne se sem mrknu co jste sem daly za hezká dílka, zatím papapa
Není tady
Tak stíny a já, to je taky něco... ale ořezané postavy by stím měli mít, já stínuju skoro vše a jednotně, že si udělám jeden stín a pak ten styl do ostatních vrstev kopíruju... jen postavu většinou dělám extra.
A Debí by se tedy už ukázat mohla, snad je vše ok
Není tady
Ahoj holčiny,
Jani, povedené ločko
se stínama jsem na tom obdobně, nikdy nevím jak, tak to dám stejně u všeho
Ali, adámek je fešák
a debí jsem si také myslela, že po svátkách přijde ....asi mají líbánky
Není tady
Teda, já myslela , že jen já jsem na tom se stínama blbě a ono ne.
Radu Evajska na stín u ogumované fotky si zkopíruju a budu se ji učit nazpaměť. A
Nesu prvního ráčka pro Evu R a doufám, že jsem v její adrese nezblbla ty pomlčky a dostane se k ní.
Je to vzácné Ločko, neb je to mé první QP, které jsem si vyrobila z kitu JADE . K WA jsem nenašla kredit, to je z mých začátků,, tak kdyby někdo věděl ? prosím písněte.
jance jsem její krásné a zajímavé Ločko chválila na SKYPE a prásknu na ni, že má nádherné soutěžní
Upravil(a) Floranka (5. 1. 2010 11:27)
Není tady
Floranko
to se teda povedlo
Není tady
Erika vydala nový moc hezký klučičí kit, tak jsem si ho koupila . Zde k nahlédnutí: http://erika153.blogspot.com/
.
Není tady
Neodolala jsem Lily , půjčila si jednu synovu fotku a scrapla Ločko s názvem podle fotky SMUTEK, a doufám, že tato nálada už bude minulostí a už bude jen radost.
Není tady
Pěkné odpoledne.....
Floranka tvoří jedna báseň.....
Jani C ... překrásné zimní dílo.... Člověka to až naladí jít ven a fotit....
RAk pro Fool...
Není tady
malinkej napsal(a):
Štěpánko,super!!!A moc jim to tam sluší.
Mali, Štěpánko, dík za pochvalu. Mám nějaké plodné dny, dokonce jsem udělal pro Zalinku blikačku, která se jí líbí.
Mali, jestli jsi to ty, co Tě bolí v krku, zkus osvědčený čaj s hřebíčkem, hřebíček i kousat, mokrý studený kapesník na krk, přes něj suché a kloktat slanou vodou.. a hodně čeneku, nejlíp polívku
Seká se mi totiž net a kdybych se vrátila v diskuzi,kdo psal, že ho bolí krk, tak už to třeba nenajedu.
Štěpi, to by mě nenapadlo, že je to FOOl. Já si ji představuji droboučkou, nevím proč.
Krásné Ločko.
Jdu něco dělat.
Pěkné odpoledne.
Jo a Topi má ta poslední Ločka moc krásná.
Není tady
floranko, krásný moc povedené
štěpánko
Není tady
Zvláštní Floranko, taky jsem si ji představovala jinak....... Byla jsem ale při setkání - před rokem u Haničky příjemně překvapená.... Moc milá holčina... i její manžel..... a decruška je prostě kouzelná......
RAK pro Evičku.....
Není tady
Ahojki,
moc zdravim a moc chvalim krasne racky a vsechna locka.
Ja tu nadavam, neb mame dve ctecky karet a ani nejda nejde, tak nemuzu stahnout nove fotky
Snazim se dodelat kalendar pro svagrovou, ale nejde mi to. Mam teprve dve stranky... Malo casu... Nebo, temer zadny spis... Snad ho bude mit do konce ledna
Floranko, jses neskutecna! Stepanko, racek pro Evicku je uzasny, nadychany mrazivym vzduchem, urcite se bude libit.
Jani, krasa!
Aliku, super, ze jsi zvladla prvni den, kazdy dalsi uz bude jen a jen snazsi...
Debi, kde jses? Jen, prosim, nechod s nejakyma jobovkama, cekame jen krasne zpravy!!!
A kto chcete jedno zaujimave CT, tak tuna jsou nejake informace...
http://scrapmania.sk/index.php?option=c … p;id=55243
A jedno kalendarove...
Není tady
Dievčence krásne LO!!!
Ja som konečne začala robiť kalendár manželovi do roboty v pondelok odchádzam na školenie do Ban. Bystrice, tak ho musím dokončiť, lebo potom už nastupujem do nového zamestnania a to už nebudem mať tolko času, ako som mala v starej robote
a to ešte nemám ani kalendár pre nás... no čo už "obuvníkové deti chodia bosé"...
No ale musím Vám povedať, že mi dáva zabrať... sú to všetko chlapy a Tý žiadne kvetinky nechcú, tak ich robím iba také obyčajné, žiadne prečačkané... skôr sa snažím dávať do popredia fotky...
Není tady
Ahoj děvčata,
taky jsem zvědavá jak Debí
Štěpánko, Jani, Floranko - parádní kousky
A k těm stínům - Já začínala podle návodu od Lesany http://digiscrap.baby-cafe.cz/gimp_stin/stinovani.htm a pak metoda pokus - omyl
Sillwan, to je nádherné ločko
Není tady
Není tady
ahoj všem
tak já jen v rychlosti. Už jsem z teplot venku, klukům už je taky líp, ale chytla to Markétka. Takže celý den jí chovám, ted na chvilku usnula, ale stejně se k pc moc nedostanu.
Ločka a ráčci nádherný
chválím hromadně, protože bych určitě na někoho zapomněla
Není tady
Ahojky holky, chtěla jsem vás moc poprosit, nemáte někdo svatební kit a ochotu mi udělat svatební oznámení ?