29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a od Lily
Není tady
Ahojda, prolítnu s jedním CT Lo a večer už snad udělám něco Foolince
Není tady
Holky,
ja dnes normalne nedala ani ranu! Ach jo... Hlava v pejru, tak to pak ani nejde neco tvorit...
Není tady
Tak se mi podařilo s Jančinou pomocí dát na blog to animované Ločko a udělala jsem jednu Zalinku.
Vítám nazpět naše tuláky a přeju všem, ať jste zdravé a krásně Ločkujete a daří se Vám, na co sáhnete
Není tady
Floranka napsal(a):
Tak se mi podařilo s Jančinou pomocí dát na blog to animované Ločko a udělala jsem jednu Zalinku.
Vítám nazpět naše tuláky a přeju všem, ať jste zdravé a krásně Ločkujete a daří se Vám, na co sáhnete
http://resize.like.cz/images/1262624720Zali.jpg
Floranko, to je krááááásnýýýýý, jsi šikulka
Není tady
Koukám, že Zalinka hezky jede, moc hezká ločka i ráčci .
Není tady
Floranko, to je krásný
Stahovala jste si některá tu Lily od vedle ? Mě to hlásí špatné heslo
Není tady
Annave, já jsem stahovala rovnou, žádné heslo jsem nepotřebovala.
Není tady
No já měla to heslo lily jak je tam uvedeno a pustilo mě to normálně dál
Není tady
Zdarec! Jen rychle hlásím, že jsem přežila první den v robotě , bylo to dost šílené, ale vcelku jsme to zvládla...
a byla jsem ráno u dr. ta mi vzala krev a udělala testy na mononukleozu a milion šílených chorob typu toxoplazmoza apod. CRP jsme měla v normě, takže zánět v těle nemám, takže uzliny mi natekly z něčeho jiného. Na UTZ mi řekli, že tam žádná patologie není. Tož jsme zvědavá, co mi z té krve vyjde. Uzliny mám stále natelké, tak snad mi řeknou, co to je...
Není tady
Dneska byl poprvé Matýsek u holičky, a byl strašně hodnej, nechal se ostříhat. Já už ho stříhat nemohu, protože se ode mě nenechá ostříhat.
Není tady
Ali, gratuluju k prvnímu dni a doufám, že to bude jen nějakej silnější příznak nějaký obyčejný choroby, já už bych byla pěkně vyplašená, jsem pohodář,ale uvnitř pěknej pos...
Kdy máš mít výsledky?
Není tady
topazio napsal(a):
Dneska byl poprvé Matýsek u holičky, a byl strašně hodnej, nechal se ostříhat. Já už ho stříhat nemohu, protože se ode mě nenechá ostříhat.
Topi to buď ráda, já byla s Matýskem už 2x a to byl boj. Seděl u mě na klíně, musela jsem ho zabavit tyčinkama a hračkama a bylo to stejně prd platný, takže holička ho ostříhala jen co zvládla a ani jsme neplatili. Bráchy přítelkyně je taky kadeřnice a nenechal se ani od ní, takže to ti závidím. Jednou jsem se ho snažila stříhat sama, ale to nešlo.
Není tady
Holička ho posadila do křesla a pod něj dala ručníky, aby byl vysoko, a k mému překvapení držel. Vzala nůžky a stříhala a Matýsek hezky držel .
Není tady
ahoj holky .
ali, tak jsi to přežila . já si první den v práci po mateřské teda ani nechci představovat
. a doufám, že výsledky budou v pohodě
Já Kubu stříhám sama, u holiče by to asi byla hrůza... něco mu slíbím a překecám, at drží a on drží
Není tady
evajs napsal(a):
Ali, gratuluju k prvnímu dni a doufám, že to bude jen nějakej silnější příznak nějaký obyčejný choroby, já už bych byla pěkně vyplašená, jsem pohodář,ale uvnitř pěknej pos...
![]()
Kdy máš mít výsledky?
Díky . První výsledky budou ve středu odpoledne, kompletní až do týdne. Tak uvidím. Dneska je mi trochu lépe, jen ten krk bolí, ale taky z toho mám trochu obavy..hlavně aby to nebyla nějaká zákeřnost
Není tady
Jinak ad stříhání: včera jsme vyměkla a Adama ošmikala doma...jestli stihnu, hodím se fotku
Není tady
tak před a po ostříhání...kadeřnicí amatérkou
ostříhanej vypadá jako velkej lump
Upravil(a) alenak (4. 1. 2010 21:40)
Není tady
alenak napsal(a):
http://resize.like.cz/images/1262637552adaneo.JPG http://resize.like.cz/images/1262637586adaost.JPG
tak před a po ostříhání...kadeřnicí amatérkou
ostříhanej vypadá jako velkej lump
ten je hezkoučkej, opravdu jak lumpík
Není tady
Není tady
Konečně jsem napravila své resty a od srpna doplnila fotky na rajčeti :-)))) uf! Dala jsem si to jako úkol do nového roku !!!
Není tady
Tý jo Ali, to je změna. MOc mu to sluší A v práci ať se daří a ať si brzo fit.
Kindle dobrý, ale zkusila bych používat stíny.
Není tady
tak mám taky zaktualizováno
no annave to je právě to, na co vždycky zapomenu a hlavně nevím zda je dělat na všech elementech nebo jen na něčem
Není tady
Kindle, neboj, já se stínama bojuju pořád Já dávám vržený stín na většinu elementů. Stahnu krytí tak na 35-40, aby nebyl moc tvdý. Taky záleží na tom jak světlé nebo tmavé je ločko. Perspektivu používám málokdy, protože mi moc nejde. A když začne Jirka o rozmazaném stínu /nebo jak to říká/, to už jsem úplně vedle:gloria:
Není tady