Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 1. 2010 9:42

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Byla jsi pro svého partnera vždy přitažlivá?

Možná si řeknete, co je to za otázku va  ...ale zajímaly by mě vaše názory. Jak se říká, pánové tvorstva si vybírají partnerku taky podle toho, jak vypadá jejich matka. Můj přítel prý několikrát narazil, že si nejdřív vybral slečnu pouze okem wink , načež zjistil, že si nemají co říct. V mém případě to bylo naopak, protože jsem ho podle jeho slov chytila na svou komunikativnost a opravdovost. Jinak jsem ale tak úplně neodpovídala jeho představě. (...)
Jednou se pokoušel mi to vysvětlit a říct mi, jak jsem pro něj TEĎ ta nejhezčí a přitažlivá kapitulation big_smile ale nějak se do toho zamotal a vyznělo z toho "NEBYLA JSI PRO MĚ VŽDY KRÁSNÁ". Docela mě to tehdy sebralo. dumbom Taky se říká "přizpůsobte své ideály tomu, koho milujete...
... jak jste na tom vy, moudré horákyně?

Upravil(a) Kara (3. 1. 2010 10:05)

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#2 3. 1. 2010 10:17

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Re: Byla jsi pro svého partnera vždy přitažlivá?

My jsme to s mým přítelem měli podobně. Rozhodně nejsem jeho typ (on můj taky ne, takže jsem ho chápala) a moc jsem se mu nelíbila ale časem jsem se pro něj prý stala krásnou a přitažlivou a dával mi to hodně najevo.
Takže jo, tvého přítele chápu. Navíc jak říkám, jsem to měla taky tak. Přítel se mi na začátku vůbec ale vůbec nelíbil. Přitahovat mě začal až později.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#3 3. 1. 2010 10:28

Kara
♥♥♥----

taurus napsal(a):

My jsme to s mým přítelem měli podobně. Rozhodně nejsem jeho typ (on můj taky ne, takže jsem ho chápala) a moc jsem se mu nelíbila ale časem jsem se pro něj prý stala krásnou a přitažlivou a dával mi to hodně najevo.
Takže jo, tvého přítele chápu. Navíc jak říkám, jsem to měla taky tak. Přítel se mi na začátku vůbec ale vůbec nelíbil. Přitahovat mě začal až později.

Jsem na tom stejně, on pro mně taky nebyl tím vysněným princem... ale to jsem mu pak radši ani neříkala a nemám to v plánu, je třeba stavět na jiných věcech. Ale trochu mi to vzalo vítr z plachet...

Není tady

#4 3. 1. 2010 14:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mě se můj muž na první pohled nelíbil úplně- přišel mi takový  bubákoidní  zamračený.  Hubený  dlouhán v riflích,měl díru na lokti u trička.  A na společné večeři do sebe házel jídlo (svíčkovou se šesti) s takovou rychlostí a  chutí, že jsem až jihla. To mě přišlo sympatické- že si nehraje na    machra a je úplně normální.   On tvrdí , že jeho první myšlenka byla : sympatická , mohlo to být horší.....  dumbom

Seznámili jsme se na inzerát. Takže u mě to byl asi 8 pokus, kdy pánové předtím mě upřímně vyděsili ( Saka, zpocený krk, kravaty nakřivo , kecy , vytahování, z jídelního lístku vybírali  samé luxusní záležitosti, rádi se poslouchali- zvlášť jeden byl obzvláště vypečený...usch......).

Manža byl můj  kamarádkám avizovaný  poslední pokus před  dobrovolným celibátem.
U manži to byl druhý pokus.  První rande mu nevyšlo - takže vlastně první a poslední  tongue.

Během dvou dnů jsme se ale zaláskovali , oba,  a můžu říct že  až směšně vzhledem k věku.... big_smile

Není tady

#5 3. 1. 2010 15:51

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Karo, já bych to tak tragicky nebrala. Moje ségra mi taky říkala, že její přítel se jí fyzicky nikdy nelíbil. A přitom je to fakt pekněj chlap.
Vzhled je určitě důležitý ale mě u přítele časem nadchly naprosto jiné kvality než je vzhled. Ono navíc, co si budeme povídat, u většiny lidí je i ten vzhled pomíjivá záležitost.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#6 3. 1. 2010 17:38

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já taky nepotřebuji, aby byl chlap krasavec. Většinou mě mužský dostane svým humorem.
Můj muž se mi líbil a byl vtipný k tomu, tak nebylo co řešit. smile

Já jsem se mu údajně líbila. Přitom sama si připadám hezčí teď, protože už se sebou umím lépe zacházet.

Není tady

#7 3. 1. 2010 23:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Momentálny priateľ vôbec nie je mojím fyzickým ideálom.. ale vyžaruje niečo veľmi príjemné, a hoci môj prvý impulz - poznali sme sa cez internet - bol zdrhnúť (ten človek vyzeral ako úplný opak toho, čo ma normálne priťahuje!), povedala som si, že môže byť apsoň fajn kamarát a šla som s ním na kávu. Po treťom rande sme sa už bozkávali a po štvrtom sa zrodila nekonečná túžba a zaľúbenie. Myslím, že som sa niekoľkokrát sklamala pri mužoch, čo spĺňali môj fyzický ideál (ktorému som pričítala - chacha! - aj isté duešvné a charakterové vlastnosti - a tak som sa odhodlala hľadať aj v iných vodách. A neľutujem. Zistila som, že fyzično je pre mňa menej dôležité . skôr ako vonkajší prejav povahy a proste softvéru...
A myslím, že ani ja nie som celkom jeho typ, hoci on tvrdí, že nemá nejaký "jeden typ" ženy, šo by s amu páčila...

Upravil(a) Selima (3. 1. 2010 23:32)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#8 4. 1. 2010 20:05

Kara
♥♥♥----

Perfektní, díky! stolt Taky nejsem ten typ, který by bral vzhled jako něco, přes co nejede vlak, když to není na jedničku. Spíš si zamiluju někoho, z koho něco vyjadřuje a nezáleží mu na tom, jak u toho, co dělá, vypadá.

To by bylo lidstvo potom víc krásné než inteligentní a top řece nejde, že? big_smile wink dumbom

Není tady

#9 4. 1. 2010 20:27

Aknella
♥♥♥----

Můj bývalý přítel nebyl ani trochu můj typ, ale prostě se mi strašně líbil, ikdyž nebyl vzhledově žádný playboy:-) Nikdy mi to nevadilo, spíš naopak, byla jsem ráda, že mi po něm moc holky nekoukaj:-D
Současný přítel už můj typ je a rozumíme si moc dobře. Nevím, vzhled rozhodně nehraje roli na kvalitě vztahu:-)

Není tady

#10 7. 1. 2010 12:43

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Manžel mi říkal,že se mu vždy líbilo jaká jsem akční atd.,úplný opak jeho matky a taky proto že si mě vzal.I fyzicky jsme samo našli v sobě zalíbení,líbilo se mi že je hovorný a není náladový...Můj starší syn chodí s holkou která je pro změnu mým opakem,jako by podoná tchými a syn říkal,že by měl strach mít takovou ženu jako jsem já.
No uvidíme až v praxi,jestli spolu budou jednou žít,jak ho to bude bavit vše vyřizovat atd.,protože ta jeho buchtička,zrovna tak jako má tchýně,kam ji nenasměruje,tam prostě není.

Není tady

#11 5. 9. 2010 22:01

sandrea
Host

.

Upravil(a) sandrea (24. 11. 2010 16:01)

#12 5. 9. 2010 22:44

Blossom
Host

Když zodpovím důsledně otázku v záhlaví - myslím, že jsem pro své partnery (ne současně, ale po sobě postupně v životě  jdoucí wink byla skoro vždycky přitažlivá. Aspoň mi to říkali a z jejich jednání to tak vyzařovalo.
Samozřejmě, asi by se našly výjimky - typu třeba když jsem se potila v horečce při chřipce, nos od rýmy nateklý jak bambuli, vlasy slepené potem....tak v takovýchto výjimečných případech bych na svou přitažlivost tedy nevsadila zlámaný groš... wink 
Ale je fakt, že pro svou přitažlivost taky dost dělám: Hlídám si postavu (naštěstí to neznamená nějaké těžké odříkání - mám dobrý základ od přírody), snažím se být vždy upravená ( dle situace) a jemně se líčím každé ráno - tedy oči tužkou a řasenkou. Bez toho bych si připadala taková nevýrazná. Líčím si oči takto základně  úplně každý den, ať jdu do práce a nebo třeba o víkendu na kolo.
Myslím, že v tomto dělá dost ženských chybu - po několika letech manželství chodí před manželem klidně ve vytahaných teplákách, s natáčkami na hlavě a nebo s mastnými neupravenými vlasy...

No a když to otočím - zda partner byl pro mě vždycky přitažlivý? Tak třeba můj  manžel vždy ano - vzhledem i chováním. Líbil se mi moc, a nejen mě, vídávala jsem zalíbení i v očích žen okolo, ale nežárlila jsem, naopak mě to těšilo, že mám hezkého a sympatického chlapa.
Než bohužel, manžel po 13 letech hezkého vztahu, svoji přitažlivost fyzickou i duševní totálně rozpustil v  alkoholu... sad   grater

Můj předposlední přítel byl fyzicky velmi můj typ - mám ráda chlapy s bradkou a s užší vyšší tváří a výraznýma očima. Na bývalého přítele si vždy vzpomenu, když vidím v TV upoutávku na Dr. House - byl mu velmi podobný. Jenže co byla platná jeho fyzická přitažlivost, když se ke mě choval negentlemansky, a v posledním období úplně buransky (poté jsem ho opustila).
Můj současný přítel má sice krásnou vysportovanou postavu, ale v obličeji můj typ není ani trochu. Ale je tak milý, nekonfliktní, gentlemanský a prostě je mi s ním po všech stránkách fajn, že jsem s ním už třetím rokem. Typ-netyp. Je mi s ním prostě dobře, a to platí. smile

#13 30. 9. 2010 19:10

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Blos: třeba když jsem se potila v horečce při chřipce, nos od rýmy nateklý jak bambuli, vlasy slepené potem....tak v takovýchto výjimečných případech bych na svou přitažlivost tedy nevsadila zlámaný groš...   

big_smile Uvažovala jsem dlouho podobně. Ale můj partner mě kdysi překvapil sdělením, že se mu zdám být nejpřitažlivější hned po probuzení, kdy já bych si osobně nejradši natáhla na obličej papírový pytlík big_smile

Blos: Můj současný přítel má sice krásnou vysportovanou postavu, ale v obličeji můj typ není ani trochu. Ale je tak milý, nekonfliktní, gentlemanský a prostě je mi s ním po všech stránkách fajn, že jsem s ním už třetím rokem. Typ-netyp. Je mi s ním prostě dobře, a to platí. smile

Možná se Blos ještě máchá v moři, tak nevím, jestli mi odpoví, ale přesto položím otázku k vytučněnému: a nezměnil se Tvůj náhled na ten "typ"? Nezačaly se Ti třeba líbit jeho oči, tvar brady atd.? Ani po čase?

Není tady

#14 7. 10. 2010 13:40

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Neumím říct jestli je  můj typ nebo netyp. Mě můj chlap zaujal na první pohled, líbil se mi komplet. navíc chodil do kanceláře coby klient a šéfku něco učil - tuším exlový tabulky. Takže se to zkombinovalo se schopnostmi. Upoutal mě tedy v souhrnu: vzhledem, vystupováním, (i když tehdy mi připadal až velmi sebejistý), znalostmi, schopnostmi.

Neptala jsem se, zda-li se mu líbím, či jsem -li jeho typ..apod. , nikdy bych se na to nezeptala, ale o mé fyzické přitažlivosti pro něj nepochybuju. To je prostě cítit. Nechci aby to vypadalo hloupě, nabubřele...ale to prostě jde poznat. Pochopitelně mi to imponuje.
Nedovedu si představit, že bych ho nepřitahovala např. tím vzhledem. To by ani z jedné strany nic nevzniklo.
Dokonce jsem se pak, po pár měsících dozvěděla, že si nebyl jistý, zda-li to s ním myslím vážně, že tomu nemohl uvěřit..apod. smile
Nikdy mi nic nevytknul (kromě mé absolutní nadvlády  lol) ve vzhledu, ve zlozvycích, apod. Je to někdy až dojemný. I když sebekriticky uznám, že by mnohdy mohl.. rodna

Není tady

#15 7. 10. 2010 15:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak ten môj naozaj nie je vyslovenje "môj typ", ani ja jeho... big_smile Napriek tomu to iskrilo neuveriteľne silne (neviem, či som predtým niekedy zažila niečo také intezvíne - a ak áno, tak už si to nepamätám tongue ) a stále tam plamienok je. Ja som naozaj trochu prehodnotila, čo je "môj typ" - lebo som zistila, že som - neprávom - pripisovala istému fyzickému typu chlapov isté povahové vlastnosti... hmm Či prehodnotil on, to neviem, ale on mi tvrdil, že vlastne niky nejako veľmi "fyzický typ prťažlivej baby" ani nemal, až na pár detailov (ktoré mne práve chýbajú big_smile ), ale rozhodovala skôr povaha, vyžarovanie, apod. 
Celkovo by som povedala, že tá príťažlivosť možno nie je natoľko o jednoduchom výzore, ale skôr o kombinácii vyžarovnaia, gest, mimiky, apod.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#16 7. 10. 2010 15:42

DaVa1959
♥♥-----

Chacha dobre se bavim...protoze i ja, kdyz jsem od pritele, se kterym jsem se poznala na chatu cca po 2 mes. dostala jeho fotku, smala jsem se jak idiot, ze TENHLE TYPEK, se mi vubec nelibi ..a ten smich byl smich ulehceni, ze mi s touhle vizazi nemuze byt nebezpecny i presto, jak bajecne mi s nim je pri povidani...Kdybych ho potkala na ulici, ani bych si ho nevsimla...ale jak tady vsechny pisete, ono je to v necem jinem...miluju jej pro neco jineho nez pro vizaz, zadny krasavec to neni..ale ma krasne oci, krasny usmev- ten miluju, je vtipny(na to me taky krom jineho dostal),inteligentni, pecuje o sebe, na svuj vek ma krasne  udrzovanou sportovni postavu....atd. atd.....A jak pise Selima, ani ja jsem nebyla jeho typ...dlouhovlasa princezna...ale to jiskreni.... ta silena sila pritazlivosti..i pres PC a 1000 km.....znate to nektera?? Neverila bych, kdybych to sama neprozila.....
  A co se tyce pritazlivosti pro nej...ano, jak pise nektera z Vas, ted momentalne si nevzpomenu kdo..kazdy den upravena..nepobihat s mastnymi vlasy a ve vytahanem triku apod......

Upravil(a) DaVa1959 (7. 10. 2010 16:27)

Není tady

#17 7. 10. 2010 16:17

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Protože nemám vyhraněný "líbící se mi typ" muže měla jsem partnera vysokého černovlasého,blonďáka i bez vlasů.Pro mě bylo vždy důležité jestli mě ten muž přitahuje celkově.Svým chováním,sečtělostí,smyslem pro humor,zkrátka jak jsem se s ním cítila.Samozřejmě i jak mě přitahoval sexuálně.
Můj manžel tvrdí,že jsem vyloženě jeho typ a stále ho velmi přitahuji.No,tak snad je to pravda wink. A jestli jo,tak uvidim co mi poví za nějakých 20 let visslavisslavissla

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#18 9. 10. 2010 10:44

Kara
♥♥♥----

Jak jsem psala hned na začátku, my jsme si nebyli ideály ani jeden, ale po čase a naprostém zamilování jsme se dostali do láskyplného vztahu, kdy mi můj přítel pořád opakuje, že jsem pro něj nejpřitažlivější na světě.. a tak smile Dělá mi to dobře, jako asi nám všem, že. O víkendu jsme byli na svatbě a ačkoli mě v pěkném elegantním oblečení vídá při mé profesi, smála jsem se, jak ze mě nemohl spustit oči (a nevěsta se mohla jít zahrabat).
Teďka stonám a to, že mě vidí s červeným nosem funící jako lokomotivu, přežívám. Není každý den posvícení...

Není tady

#19 9. 10. 2010 17:43

HB
♥♥♥♥♥--

muj pritel byl ten, kdo se rozhoupal a udelal prvni krok a oslovil me, takze tam asi pritazlivost byla..a ja delam vsechno pro to, abych pro nej byla pritazliva i nadale..smile co se me tyce-muj typ byli vysoci, zrzavi a idealne stihli muzi-muj pritel je stejne vysoky jako ja, ma cerne vlasy a brisko...lol jenze  pro me ma takove osobni kouzlo a vyzarovani, ze me skolil na deset metru...gloria

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#20 24. 10. 2010 12:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

jA S POCATKU TAKY BYLA PRO PARTNERA PRITAZLIVA,ALE CO JSEM TED NABRALA 8 KILO SI MYSLIM,ZE TOMU TAK,UZ NENI.PRECE JENOM NA MALE POSTAVE JE TO HODNE ZNAT.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#21 26. 10. 2010 19:35

Peťuli
♥♥♥♥---

Známe se víc než dvacet let, ale až poslední necelý rok jsme partneři. Vím, že jsem pro něj byla přitažlivá celou tu dobu (a i on pro mě) ale měli jsme každý jiného partnera. A teď to mám jako Tercila. Nejkrásnější prý jsem ráno a když se mu podaři probudit se dřív než já, tak prý je to nejúžasnější začátek dne ... koukat jak já spím.

Není tady

#22 4. 12. 2010 13:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

DaVa195:  se kterym jsem se poznala na chatu cca po 2 mes. dostala jeho fotku, smala jsem se jak idiot, ze TENHLE TYPEK, se mi vubec nelibi ..a ten smich byl smich ulehceni, ze mi s touhle vizazi nemuze byt nebezpecny

big_smilebig_smilebig_smile Když jsem Tě četla, taky jsem se tu smála jak .... big_smile Hezky napsáno. Jojo, takhle to bývá smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí