29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
elisabeti napsal(a):
Morpheus: Haha, kdyby to bylo tak snadné!
Buď rád, že nejsi žena.
Oooo, Elizabeth a ja jsem premyslel, zda se mi ozves, ci nikoli pac to byl cil meho prispevku Tak spust...jak to tedy je ?
Není tady
morpheus napsal(a):
elisabeti napsal(a):
Morpheus: Haha, kdyby to bylo tak snadné!
Buď rád, že nejsi žena.
Oooo, Elizabeth a ja jsem premyslel, zda se mi ozves, ci nikoli pac to byl cil meho prispevku
Tak spust...jak to tedy je ?
Agente provokatére, i zpověď má své hranice. Vše podstatné jsem popsala výše - dalších extatických či morbidních detailů netřeba.
Není tady
elisabeti napsal(a):
Agente provokatére, i zpověď má své hranice.
Vše podstatné jsem popsala výše - dalších extatických či morbidních detailů netřeba.
Ach mila Elizabeth, mel jsem jednu kamaradku ktera nosila Tve jmeno, nevim kde je ji konec, sladka Alzbeta...No, jo, no vzpominky Agent provokater ? Copak vypadam jako agent provokater ? Podle Avataru spis jako pitomec
, ale ano, mas pravdu, jsem tak trochu i provokater na Babinetu. Ale vseho s mirou a jen docasne
A kde jsi se tu vyloupla Ty ? Copa Te tu k nam privadi ? A jmenujes se skutecne Alzbetka ?
Není tady
a zase ten we-vibe:)A ja jsem myslela ze na nej uz zapomenu
Není tady
5. Element : Ja stejne nevim co je We-Vibe Ja tento chlivek nasel ciste nahodou, bylo to zrejme uz mrtve vlakno, ale vis ze ja jsem ten, kdo - jakozto knez - svecenou kropi mrtve a ti ozivaji, vsak jsem to tu uz psal, aj Zenuu jsem vzkrisil, ta mi to ( asyk i ) potvrdi
Není tady
5. Element : A musim si vymenit Avatar, pac na tohoto zjeva se uz vazne nemohu divat a to ho nemam jeste anik 48 hodin
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element : A musim si vymenit Avatar, pac na tohoto zjeva se uz vazne nemohu divat a to ho nemam jeste anik 48 hodin
me prijde zabavny:)Vzdy kdyz sem nakouknu a spatrim ho tak se mi chce smat
Není tady
Jeste se chci zeptat. Sexuologicka me moc nebere ja jsem takovy asexualni ale zajimalo by me, je to We-Vibe. To jako ma delat co ? A jak to funguje ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Jeste se chci zeptat. Sexuologicka me moc nebere ja jsem takovy asexualni
ale zajimalo by me, je to We-Vibe. To jako ma delat co ? A jak to funguje ?
Je to erotická pomůcka ve tvaru U, kterou si dáš jedním koncem dovnitř, druhým na klitoris a pak, jde dovnitř ještě partner se svým penisem a děláte naprosto normální sexuální polohy, i když nejlepší je misionářská.
Důvod je ten, že partner ucpe přebytečný prostor vevnitř a přitiskne jednu část na tvůj bod G a druhou část ti přitiskne na klitoris.
Celé je to o oživení a má to pomoci při dosažení orgasmu vůbec, nebo při dosažení silnějšího orgasmu.
Osobně mne to nenadchlo.
Upravil(a) Longest (12. 4. 2011 10:21)
Není tady
Ahoj Maruško, obrázky jak to funguje najdeš všude, zkus se podívat například tady http://www.nejlevnejsivibratory.cz/we-vibe-3/
Není tady
Ahoj, máš stejný dotaz jako já. S přítelem jsme chtěli okořenit naše hrátky a přemýšlíme o koupi We-vibe, ale když jsem si pročítala o výrobku narazila jsem na vibrátor Tiani na honitka.cz. Nevím pro který se rozhodnout, vibrátor Tiani je výrazně dražší. Nevíte někdo, který vibrátor je lepší?
Není tady