29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký večer všem,
dnes jsem na netu natrefila na tuto "hračičku" We-vibe a velmi mě to zaujalo a láká ... ale protože stojí dost, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte, neznáte a jaké to je
Předem děkuji za názory.
Upravil(a) LENNNA (3. 1. 2010 11:52)
Není tady
Osobní zkušenost nemám, ale myslím, že o tom psali v poslední Ženě a život, že je to dobrý. Ale papír snese vše, že?
Není tady
sugar, no právě! Papír snese vše... a ta cena není zrovna nízká, tak by to chtělo jiné refence přímo od lidí.
Není tady
taky jsem o tom cetla,ale zkusensot nemam a zajimala by me. ....
Není tady
Ahojky, tak We-vibe mi (nám) zrovna koupil manžel pod stromeček :-)) Hned jsme ho vyzkoušeli a musím říct, že počáteční nedůvěra k nějakému přístrojku nebyla na místě :-) Dosáhla jsem krásného dlouhého orgasmu, který při běžném milování vůbec nemívám... a manžel byl taktéž spokojený. U toho we vibu je právě dobré to, že při sexu uspokojí obě strany :-) Ty vibrace prý příjemně vnímal i on. Máme doma sice několik hraček (levnějších), ale s tímto se to nedá srovnat... takže myslím, že se vyplatí do we-vibe jít. Doporučila jsem jej i kamarádce, předevčítem jí přišel poštou a hned mi volala, že večer bude asi divokej :-D Na netu jsem našla i nějaky český video o we-vibu Reklama Myslím, že budete spokojený. Já teda jsem rozhodně... :-) Zatím pa, Katka.
Upravil(a) Ota (11. 1. 2010 16:29)
Není tady
No, právě, Lenno, chce to autentický reference, tak rychle koupit, vyzkoušet a podat zprávu ...
Není tady
paní Doskočilová je zřejmě dýlerka :-D
Není tady
Fidorka napsal(a):
Kateřina_Doskočilová:
![]()
![]()
už mi opravdu chyběla jen informace o obchodních podmínkách
Poštovné a balné činí 99,- Kč. V případě, že s výrobkem nebudete spokojeni, můžete využít 30-ti denní garance vrácení zboží bez udání důvodu, a my vám vrátíme vaše peníze!
Upravil(a) Mikeš (11. 1. 2010 17:59)
Není tady
Hm, tak já teda netušila, že se zde nesmí odkazovat. Tak promiňte. Dýlerka nejsem, učím na základní škole...
Není tady
No ono to prostě opravdu vypadá trochu podezřele, když se, Kateřino, zaregistrujete a hned jako první příspěvek do nebe vychválíte jakýkoli výrobek. Jakkoli vám věřím, že to u vás nebylo úmyslné, každý den tu s moderátory mažeme různé reklamy lidí, kteří se diskusní fórum pletou s bezplatnou inzercí. Tak se na nás nezlobte, že jsme trochu opatrní.
Mimochodem pokud učíte na základní škole, tak zaregistrovat se s (předpokládám) pravým jménem a příjmením a vrhnout se do diskuse o erotických pomůckách je celkem odvaha
Není tady
Ronja napsal(a):
Mimochodem pokud učíte na základní škole, tak zaregistrovat se s (předpokládám) pravým jménem a příjmením a vrhnout se do diskuse o erotických pomůckách je celkem odvaha
Proooč? Dnes už mají děcka sexuální výchovu i na ZŠ a žáci by jistě ocenili, že ani jejich paní učitelka se nestydí...
Není tady
Mikeš, ty jsi ale číslo! A nepodlézej! Stejně ti žádný video nepošle
Není tady
katerina_doskocilova napsal(a):
Hm, tak já teda netušila, že se zde nesmí odkazovat. Tak promiňte. Dýlerka nejsem, učím na základní škole...
no jo, už před lety měla kapela Sto zvířat hit TY VOLE, NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE....
Není tady
Máme doma už čtvrt roku, přítel mě chtěl překvapit a překvapil. Skvělá věc, kdo má klitoriální orgasmus, tak si to hezky užije
. Myslím, že je to dobrá investice.
katerina_doskocilova napsal(a):
Ahojky, tak We-vibe mi (nám) zrovna koupil manžel pod stromeček :-)) Hned jsme ho vyzkoušeli a musím říct, že počáteční nedůvěra k nějakému přístrojku nebyla na místě :-) Dosáhla jsem krásného dlouhého orgasmu, který při běžném milování vůbec nemívám... a manžel byl taktéž spokojený. U toho we vibu je právě dobré to, že při sexu uspokojí obě strany :-) Ty vibrace prý příjemně vnímal i on. Máme doma sice několik hraček (levnějších), ale s tímto se to nedá srovnat... takže myslím, že se vyplatí do we-vibe jít. Doporučila jsem jej i kamarádce, předevčítem jí přišel poštou a hned mi volala, že večer bude asi divokej :-D Na netu jsem našla i nějaky český video o we-vibu Reklama Myslím, že budete spokojený. Já teda jsem rozhodně... :-) Zatím pa, Katka.
Není divné, že na úplně stejný příspěvek od Katky jsem narazila úplně jinde, t a k y j i p ř e d e v č í t e m p ř i š e l p o š t o u a při tom to bylo s úplně jiným datumem vložení příspěvku ????????
Na stejný příspěvek jsem narazila cca 5x na různých stránkách.
Upravil(a) Ona (13. 1. 2010 21:46)
Není tady
virální reklama. Dobrý pokus. I kdyz je pravda, ze s celou diskusí přišla jiná žena.
Není tady
lvice napsal(a):
Máme doma už čtvrt roku, přítel mě chtěl překvapit a překvapil. Skvělá věc, kdo má klitoriální orgasmus, tak si to hezky užije
![]()
. Myslím, že je to dobrá investice.
lvice, fakt?
Kurnik, že to je tak drahý! Momentálně to je pro nás dost, ale láká mě to teda pořádně!
Není tady
Lenno, fakt. Přítel mě chtěl překvapit, nejdřív jsem si říkala, že za takovou blbost utratil spoustu peněz, ale po vyzkoušení už nelituju . Móc dobrá pomůcka
hm nemám sice přesně tohle ale o víkendu jsme si s přítelem koupili velice podobnou věcičku, vlastně na stejném principu a za boha tomu nemůžu přijít na chut. Já říkala že máme koupit ten we-vibe ale neměli ho a prodavačka řekla, že je to jen UFO :-/
edit: kurňa teď koukám, že jsem za to dala stejné prachy
Upravil(a) Eszter (20. 1. 2010 17:45)
Není tady
Já we-wibe koupila na nepovolená reklama a tam ho mají na skladě pořád. A s přítelem jsme z něj na větvi pořád a to už ho máme 4 měsíce...
Eszter napsal(a):
hm nemám sice přesně tohle ale o víkendu jsme si s přítelem koupili velice podobnou věcičku, vlastně na stejném principu a za boha tomu nemůžu přijít na chut. Já říkala že máme koupit ten we-vibe
ale neměli ho a prodavačka řekla, že je to jen UFO :-/
edit: kurňa teď koukám, že jsem za to dala stejné prachy
Upravil(a) tina (5. 1. 2011 13:59)
Není tady
dneska mi přišel a mám pocit, že to tak trochu vypadává nějaká rada či zkušenosti?
Není tady
Taky bych ho chtěla vyzkoušet, bohužel přítel z toho moc nadšený není.Takže sem moc nepište jak je to super nebo budu závidět protože já si o něm můžu nechat leda tak zdát
Není tady
Ty kokso, vyborne tema
Na jakou piiip jsou vam pomucky ? Chcete dosahovat orgasmus ? Vymente partnera
Není tady