6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem přebalovák u obou děti pouila...zvlátě ten, kde jsou uplíky s oblečením, ve při jednom...nejlepí je mít přebalovák někde u zdroje vody (v koupelně)...miminko se často pokadí, je dobré ho omývat, mě osobně se často stávalo, e jsme to měli a za uima, do toho snad pravidelně při přebalení nehoda s počůráním...prostě voda se hodí a nejlepí přebalovák je takový, který lze snadno omýt. Současně se při kadé nehodě komplet převléká, tudí je dobré mít oblečení po ruce, aby člověk neběhal s nahatým mimi v náručí po celém bytě. Vyuije ho i při večerním koupání, v koupelně se dá zavřít a vytopit...V prních týdnech jsem přebalovala často i v noci, trápilo nás bříko, tak jsem dávala rourku...ve na tom omyvatelném přebalováku:-)...zhruba od půl roku u ho skoro nepouívám, take doporučuji pořídit něco, co se dá snadno přestavět, zruit a ne moc drahého ,protoe je to opravdu na chvíli, i kdy cenný pomocník:-)
Není tady
My spíme s manelem i postýlkou v lonici spolu vichni a přebalovák mám v koupelně, mám pult Cam Cambio i s vaničkou a přebaluju na něm furt, i v noci, přesně proto, e kdy nejsme někde mimo domov a nemusím pouívat vlhčené obrousky zbytečně tak nechci a omývám vodou, já myslím e zrovna toto není investice kterou bys litovala, no kdy nechce jsou i přebalovací podloky, které můes nasunout na postýlku a přebalovat tak a to stojí kolem 5 stovek co není opravdu tak moc
Není tady
ahoj holky, můu se zeptat, kam teda přebalovák dáváte? Do pokojíčku nebo koupelny? Asi bych logicky dala do koupelny, ale bohuel panelové byty tomu nejsou moc uzpůsobeny, nebo nemáte prosím tip na nějaký opravdu malý přebalovák? potřebovala bych uí ne jsou například tyto https://www.dostupnynabytek.cz/kategori … =price_min
Není tady
ja pouívam komodu Nomi s 3 zásuvkami a na ňu som si kúpila prebažovací pult Nomi - https://www.drevko.sk/prebalovacie-pulty/ ... som spokojná, užahčí to prácu ... mono ete dobré je (aj také som videla) e prebažovací pult priamo na postiežku
Upravil(a) anicka87 (3. 3. 2020 11:04)
Není tady