Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 11. 2015 10:51

Kocour1
♥------

Re: využijem prebažovací pult?

Já jsem přebalovák u obou děti použila...zvláště ten, kde jsou šuplíky s oblečením, vše při jednom...nejlepší je mít přebalovák někde u zdroje vody (v koupelně)...miminko se často pokadí, je dobré ho omývat, mě osobně se často stávalo, že jsme to měli až za ušima, do toho snad pravidelně při přebalení nehoda s počůráním...prostě voda se hodí a nejlepší přebalovák je takový, který lze snadno omýt. Současně se při každé nehodě komplet převléká, tudíž je dobré mít oblečení po ruce, aby člověk neběhal s nahatým mimi v náručí po celém bytě. Využiješ ho i při večerním koupání, v koupelně se dá zavřít a vytopit...V prních týdnech jsem přebalovala často i v noci, trápilo nás bříško, tak jsem dávala rourku...vše na tom omyvatelném přebalováku:-)...zhruba od půl roku už ho skoro nepoužívám, takže doporučuji pořídit něco, co se dá snadno přestavět, zrušit a ne moc drahého ,protože je to opravdu na chvíli, i když cenný pomocník:-)

Není tady

#52 27. 11. 2015 23:59

RencaTupa
♥♥-----

My spíme s manželem i postýlkou v ložnici spolu všichni a přebalovák mám v koupelně, mám pult Cam Cambio i s vaničkou a přebaluju na něm furt, i v noci, přesně proto, že když nejsme někde mimo domov a nemusím používat vlhčené obrousky zbytečně tak nechci a omývám vodou, já myslím že zrovna toto není investice kterou bys litovala, no když nechceš jsou i přebalovací podložky, které můžes nasunout na postýlku a přebalovat tak a to stojí kolem 5 stovek co není opravdu tak moc smile

Není tady

#53 8. 4. 2018 19:59

irenka90
♥------

ahoj holky, můžu se zeptat, kam teda přebalovák dáváte? Do pokojíčku nebo koupelny? Asi bych logicky dala do koupelny, ale bohužel panelové byty tomu nejsou moc uzpůsobeny, nebo nemáte prosím tip na nějaký opravdu malý přebalovák? potřebovala bych užší než jsou například tyto https://www.dostupnynabytek.cz/kategori … =price_min

Není tady

#54 3. 3. 2020 11:03

anicka87
♥------

ja používam komodu Nomi s 3 zásuvkami a na ňu som si kúpila prebažovací pult Nomi - https://www.drevko.sk/prebalovacie-pulty/ ... som spokojná, užahčí to prácu ... možno ešte dobré je (aj také som videla) že prebažovací pult priamo na postiežku

Upravil(a) anicka87 (3. 3. 2020 11:04)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí