6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Adri, já napíu za sebe:
My nekupovali přímo přebalovací pult, ale přebalovací komodu. Má to normální komodu s rozířeným vrchem, kde je velikánský místo na přebalování. A můu říct, e kdybych neotěhotněla, tak tam přebaluju dodnes. Nemůu si to vynachválit, nechtěla bych přebalovat nikde na stole nebo na posteli. Komoda je výkou akorát, maximálně mi vyhovuje, i kdy stála skoro 4tis. (take draí ne klasický přebalovací pult, ale a nebude potřeba, tak se vrch oddělá a stane se z toho klasická dřevěná komoda). Je to super v tom, e má opravdu vechno po ruce, já díky dvířkám to mám navíc vechno schované vevnitř a těsně pod pultem mám jetě malou poličku, kde jsem dávala zásyp, teploměr a podobný věci. Vevnitř v komodě byly látkové, jednorázové plínky a přebalovací podloky plus vechno ke koupání.
Na koupání jsme pouívali klasickou vaničku a koupali v pokoji, protoe tam bylo nejvíc stupňů. A navíc jsem se nemusela tak zhýbat jako do vany. Teď to budu dělat taky tak.
Jen radím k přebalovacímu pultu pořídit malou tlumivou lampičku, a neoslní a zbytečně neprobere dítko při nočním přebalování.
Není tady
ďakujem baby, manel mi urobí takú skrinku aj s prebalovákom, u sa teím asi si dnes objednám tú prebažovaciu podloku a podža nej navrhnem pult. lampička...na tú myslím tie.
Není tady
Adri - já bych se bez přebalováku asi neobela, pouívám ho dodnes, i kdy teď u jen k oblékání Káji :-)
Manel je truhlář, take mi ho udělal, je to v podstatě komoda se třemi velkými zásuvkami (mám tam vechno Kájino oblečení) a nahoře má zvýený 10cm rantl ze tří stran. A na tom mám poloenou tu podloku co tu dávala odkazi GAbu a na ní takovou tu přebalovací nepropustnou plenu.
Není tady
u mám aj podloku objednanú!!!!! je taká krááásna.
http://www.rajdeti.sk/product_info.php? … ts_id=1298
Není tady
Adri krásná je ale objednala jsi přesně opak ne co jsme ti tady popisovaly tahle přebalovací podloka je zvrchu bavlněná néé omyvatelná
Není tady
janabas napsal(a):
Adri já mám komodu z Ikeii , na to tu přebalovací desku a na ní jetě pogumovanou přebalovací podloku
a v komodě mám taky věci na přebalování, kosmetiku, ve po ruce a nemusím nikam odbíhat s malým, na přebalováku ho samotného nenechávám, u se přetáčí na břicho, odstrkává dozadu, u to nejde
u ho nenechávám samotného ani na naí posteli, jen v jeho postýlce a pak na zemi, jinak u to nejde
monitor dechu mám taky- půjčený od kamarádky, u nás v nemocnici se dají i půjčit, stejně tak i kojenecká váha, a nemusí ve draho kupovat ( myslelea jsem , e kojeneckou váhu potřebovat nebudem, ale vzhedem k problémům s kojením - co jsem taky nepředpokládala, jsem ji potřebovala při kadém kojení, abych věděla, jestli vůbec něco vypil)
Janabas a jakou komodu z Ikey má? My jsme si pořídili Leksvik a přebalovací pult je na tom hrozně malý (délka pouze 56cm), zjistili jsme to a při smontování a já si teď vůbec nedovedu představit, tak ho budu pouívat
Není tady
Hlavně je dobré mít vechno poruce tak, abys mohla jednou rukou přidrovat miminko a úplně ho nepoutět. To se hodí hlavně kdy se začne přetáčet a být ivějí. Čili radi na poličce nahoře, ne v nejspodnejím uplíku, řekla bych. Do spodního uplíku bych dala třeba věci, které mu jetě nejsou, nebo tak. Pokud bude mít třeba kosmetiku vyrovnanou hned kolem miminka, začne ti ji časem brát, ochutnávat.. to je fajn, aspoň se zabaví a má na co koukat, pokud to není rozbitné nebo si s tím nemůe ublíit. A pak je taky co sbírat.
Není tady
gabu, viem... budem musie na ti kúpi ete tú podloku z ikei.... lene tá pani na ktorú si mi dala link má v podmienkach e to rozosiela prostredníctvom česke poty, výhradne platbou v českej sporitežni.... ak by to aj lo, keď k tomu prirátam potovné na Slovensko,kurz, tak by ma to stálo...
Není tady
a nikde na slovenskom nete som takúto podloku nenala ako je u vás ... tak som sa z nej teila, a nakoniec je naprd
Není tady
Adri, ja mam prebalovaci pult v koupelne a pouzivam ho po koupani Matyaska dodnes a nedam na nej dopustit, mam drevenou kontrukci a 2 prihratky a v nich vsechno,co je na miminko potreba, dala jsem tam velke kose z Ikeii a jsem nadmiru spokojena,kdyz tak jukni pro inspiraci na nasem webiku.
Není tady
Alysso, ja jsme chtela miminku taky poridit nabytek ze serie Leksvik, ale ted jsem teda zmatena z te delky prebalovaciho pultu. Tady pisi sirka 86cm...ale po smontovani je to teda jenom 56cm? To bych teda nerada naletela.
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S19842534
Není tady
nie, irka je 86 cm a hĺbka je 58. komoda je asi uzsia, byvaju zvacsa 37-40cm a ten vrok, ten pultík má hĺbku 58. neviem kožko by mal ma prebalovák, ale neni to málo? decko sa ti narodí s 50cm a porastie...
Není tady
Adri, ale to detatko se na tom bude pokladat podel te sirky, tzn. budes k nemu pri prebalovani pristupovat z boku. Pak to bude OK, az tak do dvou let.
Není tady
ale to mi príde divné, ís k nemu zboku...tak sú aj tie prebalováky cam, tie sa mi vôbec nepáčia... ja plánujem taký, aby sa k nemu ilo normálne zpredu, vimni si napr v albume výbavičky u kotrmelíny,alebo hofmanky, dannylly...
Není tady
a celkovo je ten vrch moc ohraničený, hranatý, nepáči sa mi to..
ja chcem niečo takéto, u mám aj podloku objednanú http://www.babydracek.com/pdf/0110_Preb … at_buk.jpg
Není tady
Adri, pristi ctvrtek po kontrole pujdeme do Ikey, tak se tam zeptam, jak se ten prebalovaci pult pouziva a dam vedet. Take mi to z boku moc prakticke nepripada. Ale jinak se mi ta serie Leksvik moc libi.
Není tady
Jinak v praxi to tak ohranicene neni, jen to drzi tu prebalovaci vlozku, aby nespadla - tady to ma nekdo na fotografii:
http://www.flickr.com/photos/ryner/4087957922/
Není tady
to u vyzerá lepie, ale predsalen k tomu idú spredu...potom je to krátke 56cm...veď o kúsok menej má diea keď sa narodí...
Není tady
Adri, přebalovací pult jsem neměla, přebalovala jsem na komodě na kterou jsem dala ustřienou karimatku, aby to bylo měkké a na to ze začátku jednorázové přebalovací podloky a kdy doly, tak bavlněnou plenu. Komoda má hloubku asi 60 cm, take kdy se tam neveel, přebalovala jsem kdekoliv, třeba na zemi u krbu, kde bylo nejtepleji na té karimatkové podloce. V lonici nemáme na přebalovací pult místo. Jinak pokud po přebalovacím pultu touí, celkem levně vyjde v Ikey stůl Sniglar a jde koupit i z druhé ruky, koda e na něj nemáme místo, já bych ho brala. http://deti.bazos.cz/inzerat/5082533/Pr … niglar.php
Není tady
Evi, me se spis libi Gulliver, ktery ma i prihradky a je delsi, ale ta cena!
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70167218
Jinak u prvniho syna jsem proste polozila tu prebalovaci podlozku na komodu s oblecenim maleho, jako Evca. Zadny specialni prebalovaci stul jsme nemela. Pak jsem tu podlozku tke davala, kde jsem potrebovala, treba na postel, na zem, atd. Ale ted se mi moc libi ta serie Leksvik, tak si to ted ve ctvrtek necham v Ikee ukazat a vysvetlit a uvidime. To prebalovani z boku se mi moc prakticke nezda...
Není tady
my u sme sa s muom dohodli, e to celé zmajstruje on vyie je aj link, ako si to predstavujem. je to taká skrinka, kde bude vetko potrebné a navrch urobí miesto na prebažovanie, ktoré sa potom neskôr dá preč. u mi prila tá prebažovacia podloka a mám aj tú prenosnú z ikei.
Není tady
Ahoj Adri, tak my máme zhruba tohleto:
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h … N%26um%3D1
Jsem ráda, e se nám komoda vela do koupelny - přece jen je to občas cítit a je lepí kdy v tom nespíme. A také mám přístup k umyvadlu - stejně vdy propírám mokré ubrousky (aby tam nebylo tolik té chemie) , kdy je "nehoda" větí jde rovnou do vany. V prvním uplíku mám vechno k přebalení a kosmetiku a v ostatních oblečky, take ho nemusím nosit sem tam nebo předem přemýlet, co si mám vzít s sebou na přebalovák. Velmi praktické je to, e komoda je uzavřená a tak se tam nepráí a věci nepadaj na zem (a malej je neroztahá po bytě). Má to zaaretovatelný kolečka, take si můu popojet (vyuívala jsem to hodně na začátku, kdy jsme museli vojtit a kdy jsemkoupala ve vaničce, e jsem si přijel s přebalovačkou těsně k vaničce na pračce ) Přebalujem na ní doteď a etří mi to záda (aspň částečně).
Tak astnou ruku při výběru
Jo a kupovali jsme jí z druhé ruky za cca 1.300,- včetně přebalovací podloky. Součástí týhle komody je i vanička pro mimnko, kterou jsme vak nikdy nepouili...
Upravil(a) Zuzii (4. 2. 2010 22:26)
Není tady
A co třeba takový ten přebalovák, co se nasazuje na postýlku?
Není tady
Adri - nečetla jsem to celý, dočtu později Za sebe: jeliko se snaíme být lehce eko a přírodní (co u jsi asi z látkovek poznala) nepouíváme ani vlhčený ubrousky, take na přebalení stejně potřebuju vodu. Pult jsme tedy měly v koupelně a přebalovali i koupali tam. Koupeme od narození ve velké vaně.
Poslední dobou přebaluju na zemi na podloce, ubrousek si holt namočím předem Čůrání nad ránem ovem probíhá pořád v koupelně
Jo podloku máme afukovací z Ikei, na ní klasickou čtvercovku. Ikea přebalovací ába (teď u snad i pes) mi přijde k prdu. Jakmile jí upiní (s naí frekvencí i 10x denně) musí jít do prádla.. a schne dlouho. To aby jich člověk měl dvacet. Jo a jetě navíc tam má takovou ňůruku, kterou s sebou vezmu pokadýá, kdy zvedám dítě Take s dítětem jde i ába
Není tady
My jsme měli dost podobný přebalovací pult tomuto - http://www.pinkorblue.cz/geuther-prebal … 07706.html a jenom jsme odebrali kolečka (kdy malej vyrostl) a je to super úlonej prostor na krabice s hračkama, take vyplatí
Není tady