18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky prosím o radu..
Začínám se zajímat o tenhle typ kočárku, tak bych byla ráda za vekeré informace, zkuenosti a třeba i dobrý odkazy..
Jeliko Domča bude mít a se malej narodí roka třičtvrtě, jistě mi vechno neujde, tak uvauju nad tandemovým kočárkem. Mohli by jste mi některej doporučit nebo naopak poradit na co dávat bacha? Díky moc!!
Není tady
Ahojky Niku,
asi záleí kolik chce do kočárku investovat . Já bych la, kdybych potřebovala kočárek pro sourozence, určitě do Teutonie Team Alu . Přeci jen kormidlovat s takto velkým kočárkem musí být dost namáhavé a Teutonie je na manipulaci skvělá . Já mám Teutonku na Domíka a spokojenost . Není teká a je skvěle odpruená. A kdybych potřebovala kočár sourozenecký, la bych asi do pouitého. Přeci jen bude třeba jen na kratí dobu
Není tady
Ahoj Niky, Teutonii máme pro nae dvojčata a spokojenost veliká. Není problém ji pouít i jako sourozenecký kočárek, kadá opěrka se dá polohovat zvlá a pro mimčo pouije jetě vlonou taku, ale je to draí cenová kategorie, kdy se kupuje nový (pouitý se dá sehnat kolem 10 000 Kč).
Upravil(a) lenule12 (2. 1. 2010 20:59)
Není tady
Jé, Pet... to jsem nemusela chodit pro radu daleko.. Děkuju!
no, já vlasně jetě ani nevím co chci.. Začínám se poohlíet kolem, co vůbec je.. vak času dost..
Nejdřív jsem si říkala, e ojetej bude na tu chvilku určo stačit.. ale pak jsem nala novej kolem 7000,- take moná i ten novej.
Jinak cenově... moc se mi do toho právě investovat nechce, protoe bude to kočík asi jen tak na rok... a taky nevím, jestli mi vůbec Domča bude chtít v tom potom jetě sedět..
Lenuli, děkuju určo mrknu..
Není tady
Niko,
já to vyřeila holkama doporučovanou Teutonkou a max spokojenost je to parádní kočár
opravdu se lehce ovládá, dobře odpruený, take kočičí hlavy jsou těká pohoda a pro mě z dalích faktorů výběru splňující-přesně můj styl, jednoduchý design...
Koupila jsem ho jetý za 9tis, podle mě se nevyplatí kupovat nový, protoe to dost ztratí hodnotu, takhle já ho prodám jetě za dobrou cenu a ztráta nebude taková měla jsem těstí asi, paní s ním jezdila opravdu minimálně a mám na něj jetě skoro dva roky záruku, tedy pokud stále platí, e Teutonia má tříletou záruku.
Taky jsem řeila prostornost, jezdím teď v zimě, co obnáí fusaky oblečení a dalí věci zabírající místo.
No a rozhodně jsem nechtěla kočárek "autobus" kdy děti jezdí za sebou, přijde mi to divný co se týče komunikace s dětma, nebo ten co starí sedí dole v "koi na nákup" to mi přijde nejhorí, kdy prí nebo teď v zimě tam musí dítě trpět, zacákaný, zmrzlý....
V tomhle kočárku je místo naprosto v pohodě, Jenda je docela pořez a vejde se tam úplně parádně. Mimíse mám ve vloné tace, koupila jsem od emitexu, úplně v pohodě stačí, ale můe mít i originál. Jediné co jetě řeím je nánoník pro Jendu, nechávám si uít, zase bych mohla mít origo, ale za úplně jinou cenu, ne co bude tenhle uitý, zatím tam mám z kočáru co má Jenda.
Pro představu ti sem hodím fotku.
Přeji úspěný výběr
Není tady
Izi, děkuju moc za tip a krásnou fotenu!
Jsme teď nemocní, take kočík padl zase na nějakou dobu k ledu... ale kadopádně jsem moc ráda za radu. Musím to pak vechno natudovat...
Není tady
Tak ja som mala Jane powertwin a bola som spokojna. Kupili sme pouzity za 6000. Pouzivali sme len pol roka. Maly bol strasne dlhy(obe deti su obrici) a uz sa potom nevosiel do tasky(ties som mala tu od emitexu) pre mimi ale mala uz v tom case aj tak nechcela byt v kociku radsej tapkala vedla. inak kocik je maximalne skladny a lahucky ovladanie jednou rukou. Nemala som problem dostat sa s kocikom do obchodu lebo je uzky a sedacky su za sebou.Pri sedackach vedla seba by som sa do obchodu nevliezla a ak aj vliezla bolo by to o nervy tie uzke ulicky no neviem si to predstavit. No a s predajom dalej ties nebol problem predali sme za 5900 takze nas ta parada vysla na 100 KČ. Inak som ties zvazovala kupit novy ale tie nove za 7-8 tisic su hrozne tazke a zle skladne. Tak prajem nech vyberies dobre a si spokojna ono tie decka z toho aj tak vyrastu za chvilku....
Není tady
Niko,kamarádka má od sebe prcky dva roky a jezdí s tím dvoupatrovým Phil&Teds. Starí klučina sedí nahoře a mladí je pod ním ve vloné tace. Kamarádka je s tím kočíkem hodně spokojená, není irí ne běný kočár, lehce ovladatelný a podle mě (bydlím v 7.patře paneláku bez kočárkárny a s pidivýtahem a kamarádka k nám často jezdí) velmi praktický.
Záleí na tom, jaké podmínky má v místě bydlitě, jestli jezdí často MHD atd...
Upravil(a) Gabrielle (3. 2. 2010 9:26)
Není tady
Ahoj, trochu obnovím téma..času sice dost, ale u si děláme trochu přehled, kolik nás to bude stát , tak to začínám řeit...chtěla bych se zeptat na zkuenosti nejen vae, ale i kamarádek, známých..budu mít dětičky 2 roky po sobě a řeím, jestli má cenu kupovat dvojkočárek nebo jestli, kdy někam budu potřebovat rychle dojít, to zvládneme třeba jen s átkem a golfáčema pro starí. Samostatný hluboký kočárek mít budeme, ale nevím nevím, jak na tom bude Maty, kolik toho třeba v těch dvou letech ujde..Přeci jen chodíme na docela dlouhý procházky..no prostě budu moc ráda, kdy mě napíete jakoukoliv zkuenost..díky díky
já měla tento a byl naprosto super .... buď jsem jezdila jako s mono kočárkem, nebo jako tandem Pouívali jsme ho asi 3/4 roku a kluci jsou od sebe 22 měsíců . Nesustále chodíme pěky, take kočárek byl plně vyuit a nedám na něj dopustit Díky bohu za něj Přemýlela jsem, jestli kopovat tandem,nebo skate, ale po přečtení rlzných diskuzí a zkueností maminek jsem la do tandemu a udělala jsem jen dobře
je to I'COO Platon Duo 4 Air
Není tady
Holky díky za tipy.
Já si tím skatem taky nejsem úplně jistá a to i kvůli tomu, e jsem hodně vysoká, můj krok značně dlouhý a u se vidím, jak do toho pořád kopu, cupitám jak geja a do 2 dnů je skate v koi...počkám jak na tom bude Maty v létě s chůzí (teď je to na zabití - utíká, nejde kam potřebuju, najednou se zastaví a nehne s ním ani pár volů, kdy ho chytnu, schválně se mě prověsí..atd. ) a podle toho se rozhodnu. Docela se prodávají i jetý, take to nebude problém.
Upravil(a) mishasha (1. 4. 2010 12:09)
já kupovala za 15 z druhé ruky a prodala za 12 ( a to jsme mohla prodat asi i za těch 15, pak se mi pořád někdo ozýval )
Tobi chodil hodně a rád, ale my chodíme jen pěky a kdy se začla vztekat, nebo bylo potřeba někam rychle,tak jsem ho tam frkla, připoutala a jelo se Na skatu mi stál a později, v těch 22m by to nedal, pořád by lezl dolů
Není tady
Mishi, tak ti naschávál řeknu jak jsem na tom teď, jo?
Jsem na tom tak, e pořád nic nevím..
Né, váně.. on to prostě člověk tak nějak vědět dopředu nemůe..
Ten skate si myslím, e je jetě brzo.. kdy jsem koukala i jak je to provedený, nevím, ale třeba na tom naem kočíku (za prvé to jde jen na některý druhy, protoe pak pri instalaci nejde třeba brzdit a nebo jak říká ty, co krok to kop)... a za druhé Domík by se musel dret asi rukojeti nahoře a to by visel, chudáček.. moc by jsme toho asi neujeli /teda pokud by tam vůbec chtěl a vydrel stát..
No a tandem.. je to prostě buď a nebo... Na jednu stranu si říkám, e to bez něj nezvládnu na druhou, e se obejdu. Take asi tak..
Ono je to těký... někdy jde Domík krásně.. ale jsou to kousky, a taky nikam nespěcháme. Kamoka má 2letýho prcka.. chodí krásně.. ale kdy se vracejí domu, tak u prostě nechce, bolejí ho noičky..
Myslím, e ten tandem vyuiju, přesně jak říká Novi.. kdy budu spěchat, kdy se budeme vracet z procházek.. (chodili jsme kadej den třeba na 3hoďky pryč)... a tak. navíc si nedokáu představit, e bych třeba spěchala domů kojit.. a Domču po cestě domů "přemlouvala" e musíme jít... e má bráka hlad..
nevím, ten kdo jezdí autem, zajde maximálně před barák do obchodu nebo prostě kousíčky asi to cenu nemá, ale my ho asi vyuijeme.. Teda pokud se nepletu a nebudu ráda, kdy vyhodím malýho na zahradu, meního do kočíku na balkon a sama nohy nahoru..
A nějaká prochajda...
Nejhorí je, e kdy jsme sháněli.. tak skoro nikde nemají tandemáče na skladě.. teda nemyslím ty kolem 20.000,- nakonec jsme vybrali Graco quatro tour duo completo, tak uvidím..
jen jetě pořád váhám,jestli jo a nebo ne... ale spí asi jo..
Není tady
http://www.mam-shop.cz/cz/katalog/kocar … ianni.html
to je on... zdáli se nám malý a blbý kolečka, k nám sem. Ale pak jsem byla na mrkandě u jedné maminky (protoe vude ti ho samoe objednají, ale podívat se kam nebylo)... a nejsou tak patný.
Pak jsem uvaovali jetě nad tímhle.. http://www.primababy.cz/detail/kocarek- … by-welt-1/
ten má kolečka větí... (taky jsem byla na mrkandu u paní) ale nakonec stejně vyhrál gracou..
Není tady
Niki, moc díky za názor . Graco je
Jinak já jsem natígro párkrát potkala maminky se skatem a do něj teda rozhodně nejdeme - 1. byly to větinou tak 3 letý děti (přesně jak píe..dost vysoký a dost silný na to, aby na něm vydrely a vůbec pochopily, e tam mají stát a nehýbat se )a za 2., kdy jsem viděla, jak se s tím táhnou..ruce skoro vykloubený, aby mohly vůbec normálně jít, dítě zádama jetě opřený o rukoje kočáku...no prostě neneneee, obzvlá, kdy budeme mít největí korbičkový záhul přes zimu a jestli bude jako letos, tak bez tandemu ani ránu..no a dalí věc..já pořád někde lítám pěo, autem fakt vyjímečně, take v srpnu asi zabrousím na bazárky a něco koupíme
Holt jsme chtěli děti brzo po sobě, tak teď se s tím musíme poprat
holky a co to vyřeit takhle? http://www.babydracek.com/scripts/hlede … p;whatVO=V
dřív jsem byla teda děsný odpůrce, ale viděla jsem to v reálu a asi to má své výhody...
Není tady
Mufi, holky u mi ho taky doporučovaly.. a pěly na něj chválu...
Já se ale přiznám... jsem asi troku přízemní... ale to mimuko mi tam dole přijde takový "odloený" ... tohle já ee.. Ale kadopádně děkuju za tip!
Mishi... vak jetě máte čásek... třeba přijde něco fakt dobrýho jetě.. a nebo ti pak budu moct říct z vlastní zkuenosti taky co a jak..
Není tady
Mufi, taky jsem viděla v reálu a taky mě bylo miminka líto Přijde mě suprový v tom, e to není obří kára a dá se s tím třeba normálně nakoupit, e se s tím jako v mením krámě i dobře vytočí..ale na zimu si říkám, jestli by na mimi netáhlo od země
Niki, no doufám, e sem podá info, jak to jde s Gracem