Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 1. 2010 11:14

sandra
♥♥♥♥♥♥-

rozlučka se svobodou - nevěsta

Ahoj,

moje nejlepší kamarádka se za 4 měsíce vdává a máme samozřejmě v plánu uspořádat nějakou rozlučku wink Chtěla bych se proto zeptat těch, kteří už ji mají za sebou nebo se na ni teprve chystají, co plánujete podniknout, jaké máte pro nevěstu překvápko, atd. atd.

Děkuji tummenupp

Není tady

#2 3. 1. 2010 10:00

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Re: rozlučka se svobodou - nevěsta

Známá měla rozlučku v takovém kankánovém western stylu. Rozladěné piano, doutníky, tanečník... (nebyla jsem přímý účastník, zkus se inspirovat tady: Nepovolená reklama.

Upravil(a) Ota (3. 1. 2010 10:07)

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#3 3. 1. 2010 10:30

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Kara napsal(a):

Známá měla rozlučku v takovém kankánovém western stylu. Rozladěné piano, doutníky, tanečník... (nebyla jsem přímý účastník, zkus se inspirovat tady: Nepovolená reklama.

Ahoj Karo,

děkuji za odkaz, ale bohužel se nezobrazuje. Mohla bys mi ho prosím poslat do SZ?smile

Není tady

#4 3. 1. 2010 10:35

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

sandra napsal(a):

Kara napsal(a):

Ahoj Karo,

děkuji za odkaz, ale bohužel se nezobrazuje. Mohla bys mi ho prosím poslat do SZ?smile

Sandro omlouvám se za reklamu, už to napravuju! gloria

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#5 4. 1. 2010 19:46

Alyssa
♥♥♥♥---

Ahoj, je to hodně individuální. Byla jsem na rozlučce, kde nevěstě svědkyně připravila rádoby vtipnou hru, takový kvíz související se vztahem s jejím nastávajícím. Bohužel to bylo spíš trapný a ostatní se tak unudily, že zábava brzo skončila. Já jsem měla rozlučku skvělou, pozvala jsem prostě kamarádky na drink, pak jsme si šly zatančit, kdo se necítil, tak to zabalil, ale většina vydržela do ranních hodin. Žádná extra organizace, ale byly jsme všechny maximálně spokojený tummenupp

Není tady

#6 4. 1. 2010 21:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Alyssa napsal(a):

Ahoj, je to hodně individuální. Byla jsem na rozlučce, kde nevěstě svědkyně připravila rádoby vtipnou hru, takový kvíz související se vztahem s jejím nastávajícím. Bohužel to bylo spíš trapný a ostatní se tak unudily, že zábava brzo skončila. Já jsem měla rozlučku skvělou, pozvala jsem prostě kamarádky na drink, pak jsme si šly zatančit, kdo se necítil, tak to zabalil, ale většina vydržela do ranních hodin. Žádná extra organizace, ale byly jsme všechny maximálně spokojený tummenupp

Alysso, díky za reakci smile tohle bude zcela dámská jízda, takže chlapy a vztahy tam řešit nechceme, na to už je stejně pozdě big_smile prvotním plánem je, si ten večer užít a hlavně nevěsta tummenupp ona mě zná moc dobře a ví, že na ní s holkama něco nachystáme cool pročetla jsem na netu pár diskuzí na tohle téma a většina nachystala jako překvápko striptéra, což se ne vždy povedlo, nebo různé hry jako tahání sexy hraček z klobouku a tak....kámoška už vybrala i místo, kde by to chtěla uspořádat...je to tam trochu nóbl, takže to stejně nebude moct být žádná "divočina" big_smile

Není tady

#7 5. 1. 2010 0:24

BaraBara
♥♥-----

Jestli můžu trošku do mlýna, ale jsem už trošku déle vdaná...od roku 2001, ale kamarádky také pozvali striptéra a upřímně. Nebylo to o ničem a dost to zkazilo rozjetou zábavu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí