3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Lucinko, ahoj... tak koukám, e je tady nové kolo snaení !!! Drím palce :-) !!!!!
Není tady
Ahoj,
nevim, jestli jsem ve spravne sekci, ale mam desny strach z toho, ze jsem tehotna, 24. jsme meli s pritelem styk a pouzili jsme kondom. Driv jsem mela menstruaci vzdy okolo 25., ale od ledna jsem ji mela az 1.1. a v unoru/breznu taky tak nejak. Ted je 3. a porad nic, predvcirem jsem si delala dva testy, jeden rano a druhy vecer a oba byly negativni, ale zacinam mit strach, precetla jsem si, ze mezi priznaky tehotenstvi patri taky husty vytok a me pred par dny zacal takovy nazloutly, taky je mi zle od zaludku, ale to mivam vzdy, kdyz mam nervy, vubec potom nemuzu jist, unavena byvam casto zase kvuli chudokrevnosti, takze to je taky neprukazny. Co mam delat, muze to byt i neco jineho? Mam si zkusit test zopakovat?
Není tady
Ahoj vichni, mám otázečku. Poslední MS jsem měla od 16.2. do 20.2. a od té doby nic. Před dvěma týdny jsem byla u dr. ale ta mi řekla,e tam nic nevidí,krev mi nevzala a řekla,e mám počkat zda to nedostanu a jinak mám přijít znova a byla děsně nepříjemná. Já si dělala u nekolik testů,ale vechny negativní. Pobolívá mě podbřiek asi tři dny,ne moc,asi jako bych to měla dostat,ale zatím pořád nic. Nemohla by to být cysta??
Není tady
Ahoj, pokud by byl test negativní a MS stále nedorazila, zala bych asi znovu k Dr..MS má normálně pravidelnou?
Není tady
Ahoj!!
Mám takový dotaz. Snaíme se s manelem o mimi. Můu otěhotnět v poloze na koníčka?
Mě je 28 a maneloví 34. Oba jsme zdraví.
Není tady