3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Lucka 1 napsal(a):
ahoj..děkuju vem kdo jste na mě mysleli....hch ovem 0,take těhu se nekoná
..holky kdy mám zavolat mudrovi,jak dlouho po zpodění,aby se na mě mrknul nebo mi píchnu vyvolávačku na MS...
No to snad né...
Tak teď hlavně aby bylo tělo v pořádku, dorazila aspoň mrka a třeba přítě, i kdy je to koda
Neboj, je nás tu dost, co budem čekat s tebou, tak snad nám to uteče
Není tady
přesně tak kerstin, taky jsem se vdycky snaila před a po, páč při to nelo, straně mě to bolívalo, ale i to jsem párkrát vyzkouela a nic nic nic, pak jsem jednou řvala - né, mam ovulaci, sex nebude, bolí mě břicho a ejhle tak nevim kde se tam vzalo
Není tady
Andri k mudrovi jdu zítra ráno..jeslti to do té doby nedostanu..ted nevím co by bylo lepí
Není tady
tak jsem to ráno dostala,take k doktorovi jdu a přítí týden a třeba se začne konečně něco dít
Není tady
Luci tak aspoň ta MS, já teď na ni budu asi chvíli čekat. Tak zkusíme ten návod spolu
Není tady
Misha napsal(a):
Luci tak aspoň ta MS, já teď na ni budu asi chvíli čekat. Tak zkusíme ten návod spolu
Mishi jdeme do toho musím si to znovu pročíst,ale co si fakt pomatuju je rada č. 1...souloit nejlíp bez gumy
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Misha napsal(a):
Mishi jdeme do toho
musím si to znovu pročíst,ale co si fakt pomatuju je rada č. 1...souloit nejlíp bez gumy
tak do toho jdu taky
Není tady
Holky, můu se zeptat? Od listopadu vysazená HA, první MS po agolutinu, teď se poctivě snaíme, ale těko odhadnout, kdy ovulace, mám to stopro rozházený. Dnes tj. 21 DC jsem ráno zvracela. Nic patnýho jsem nesnědla a nervy taky nemam. Je moný, e bych byla?
Není tady
No nevím, mě to přijde na nevolnosti trochu brzy. Pokud bys otěhotněla kolem 15DC, tak za týden jetě nebude asi mít hormony tak rozházené. Moná jsi dostala MS, i kdy jsi těhu byla? Zkus test a taky uvidí, jestli Ti bude patně i dalí rána.
Není tady
Taky si myslím. Ale ví, jak to je..přání je otcem mylenky
Není tady
Ahoj holky, měla bych dotaz. Poslední menstruaci jsem měla 26.12.2009 a nyní jsem ji očekávala kolem 23.1.2010 a nic. dělala jsem si s odstupen dvou dnů testíky. Na jednom byl duch a druhý nic. Tak jsem počkala do 30.1. a opět to samé. Jeden duch a druhý nic. Bolí mě docela dost prsa a podbřiek jako u MS. Nevím na čem jsem. Doma ji jedno miminko mám a brala jsem do poloviny ledna antikoncepci, která se můe brát při kojení. Těď jsem přestala kojit a čekám na kontrolu abych se s doktorem domluvila na jiné. Nyní pouíváme při muchlování kondom. Nevím co si myslet.
Není tady
koki, já měla poslední ms taký 26.12 a teda u mám pořádný // hned po namočení....to je divný...skočila bých k dr.... (mmch, já přeslala kojit v půlce prosince a teď mě prsa vůůůbec nebolí)
Není tady
k dr. jsem objednaná 15. února tak počkám. Nevím zda kdybych byla těhu jestli bych byla astná...miminko určitě dalí chceme ale nějak se mi to zdá brzy
Není tady
lukáek je feák chtěla bych si těhotenství uít jako to první. Asi by to byl docela záhul. Princeznička začíná objevovat svět a do toho dalí mimísek. Chtěli jsme si dát alespoň rok pauzu od miminek, ale kdyby se stalo tak s tím nic neudělám.
Není tady
díky za podporu. jetě si moná skočím do lékárny pro testíky a uvidím. měj se a určitě dám vědět.
Není tady
Koki,taky drím palečky,a ve dobře dopadne,tak jak si přeje a hlavně a si spokojená a astná,dej vědět
Není tady
Ahoj holky tak včera ráno na testíku byly celkem zřetelné // u jsem se začala připravovat na fofr z dvěma prckama. Ale příroda to vyřeila za mě. Dnes jsem začala nejdříve málo poté i silně krvácet s docela velkými kusy nejspíe sliznice. Ne se to spustilo lezla jsem bolestí po zdi ;-) ale teď u je lepí. Tak snad přítě. Mějte se krásně
Není tady