|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj
tak nejprve vše nej,nej všem do novýho roku 
a ted k dotazu 
Ms mám vždy pravidelnou 29 max. 30 DC..poslední jsem měla 28.11. takže minulý víkend jsme to měla dostat...v úterý jsem si dělala test byl to tento http://www.lekarna.cz/tehotensky-test-f … t-tycinka/ a vykoukla na mě slabá druhá čárka...ve středu jsem si dělala jiný test,tam se mi taky zdál trošičku stínek druhé čárky a včera jsem si dělala mamatest a tam ani duch...MS jsem ještě nedostala..bolí mě prsa,ale i břicho jak na MS..teplota se drží pořád na 37 
Myslíte,že by mohlo jít o těhu? .... nebo prostě tent nejcitlivější test udělal falešnou druhou čárku...ale zase je mi divný to zpoždění 
Není tady
Ahojky. Mamatest holky tady považují za jeden z nejlepších testů. Jinak jiné testy Ti mohly ukázat // a skutečně jsi byla těhu, ale embryjko se pustilo, proto ukázal pak mamáč jen jednu / :Ale může to být vše i jinak a Ty těhotná...Osobně si myslím, že by to mamáč ukázal, když to ukázaly jiné... Počkej třeba ze dva dny a udělěj si další.
Není tady

Sisi díky..uvidíme..v neděli zkusím testnout znovu 
Není tady
zase ak tam čiarka bola a potom zmizla, tak by sa už MS asi spustila, nie? držím palce 
Není tady
Luci, moc bych ti to přála, ale já to měla taky tak, 1. test slabej duch, 2. test druhý den zase a za dva dny nic a další den sem to dostala
přeju ti, ať to není tvůj případ a je lepší testovat stejnýma testama...
Není tady

No holky uvidíme..ale je fakt,že jsem teda nikdy zpoždění neměla....a ten citlivý test jsem měla jen jeden a nikde jinde ho už nesehnala,prý berou jen jeden,že to nikdo nekupuje 
ale tak jako tak..už bych se v lednu konečně objednala k mudrovi,protože už mě to neba 
a ještě jsem si říkala,že je možný že jsem otěhotněla nějak na konci cyklu..proto mi to třeba ukázal jen ten citlivý..na který píšou,že 5 dní po oplodnění...no možná je to jen mý přání 
Upravil(a) Lucka 1 (1. 1. 2010 17:42)
Není tady
JJ, ty testy pár dní po oplodnění nejsou spolehlivé, četla jsem to i na jedněch tránkách kde to psal Dr.
Tak nejlepší je počkat, i když je to na palici
Ale určitě držím pěsti, aby to vyšlo!! 
Není tady

Lucko,držím všechny palušky 

já měla 30DC na mamatestu pana dušánka
a druhý den jsem si udělala citlivější test a tam čárka nebyla skoro vidět,tak jsem myslela,že je to
v kejblu,pak jsem si udělala další mamatesty a tam čárka sílila,takže si myslím že ty mamatesty jsou fakt nejspolehlivější....a úplně ty občejný 2ks v krabce,všechny mé kámošky,to také potvrdily...
tak ať čárečka sílí...

Není tady

Andri nejsou...jsem z toho celá zmatená
zpoždění 7.den..což jsem nikdy neměla...včera odpoledne stín,dneska ráno na stejným testu bílo...zítra si zkusím skáknout na krev.....kurna at už se to rozlouskne 
a díky,že sis vzpoměla 
Není tady
jj sleduju tě
teda to je záhada, ale vypadá to nadějně, možná jsi otěhotěla o něco později....tak hlavně, ať už víš co a jak
takto to měla jedna kamarádka, jednou // pak zase ne pořád dokola a nakonec těhotná byla. I když já osobně věřím ve // co sílí, ale třebas budeš stejný případ, jako ta známá 
Není tady

Andri já už tomu popravdě moc nevěřím...jen mě mate to týdenní zpoždění,to jsem fakt ještě neměla
První slabá čárka minulý úterý,duch ještě ve středu..pak nic,stín včera odpoledne,dneska nic..divný no 
Není tady
Andri napsal(a):
no evidentně se tam něco děje, záleží, jak se to vyvine....tak zítra na krev držím palce, dej vědět
Taky na tebe budu myslet
snad přineseš zítra radostnou zprávu... 
Není tady

Andri napsal(a):
no evidentně se tam něco děje, záleží, jak se to vyvine....tak zítra na krev držím palce, dej vědět
Lucko,taky držím palečky

dej vědět...
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Andri nejsou...jsem z toho celá zmatená
zpoždění 7.den..což jsem nikdy neměla...včera odpoledne stín,dneska ráno na stejným testu bílo...zítra si zkusím skáknout na krev.....kurna at už se to rozlouskne
a díky,že sis vzpoměla
Lúco, budu držet pěstíky aby to vyšlo 
Upravil(a) kikinecek (3. 1. 2010 16:00)
Není tady

ahoj..děkuju všem kdo jste na mě mysleli....hch ovšem 0,takže těhu se nekoná
..holky kdy mám zavolat mudrovi,jak dlouho po zpoždění,aby se na mě mrknul nebo mi píchnu vyvolávačku na MS...
Není tady