6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi já jsem na tu kožešinu koukala. My jí máme taky akorát s ovčí hlavičkou pro Dádulku na zem. Koupila mi jí mamina k vánocům a je to super. Akorát pod hlavičku plenku.
Není tady
Zuz - ovčárna je obecně branná jako pozitivní takže proč ne Jen bych se možná pídila po nějakých atestech na děti...ale to jsem celá já...pošahaná
Není tady
Def tak pak jsem posahana taky ,protoze to jsem prave chtela vedet ,jestli je to nejak otestovane a bezpecne Nejak to zkusim zjistit
Není tady
Jojo ja bych brala taky radci z obchodu pro prcky, ale ta je 100 krat drazsi a asi to bude to same, mozna ze je to chemicky zpracovane a mozna zalezi co ta ovce zrala - ale to nevim.....byla tam, vetsi kozesina a mala kozesina, ja mam tu malou - ma s bidou na delku 55 cm. S plinkou taky davam, avsak ne vzdy mam nakou po ruce
No a ted jsi me nahlodla s testy - jsem taky posahana
Def, no vzdyt ja psala, ze se tech nemoci jaksi nebojim, ale to neznamena ze tam jdu schvalne chytnout rymu.....Ja myslim, ze chytnout to muzes vsude a i doma, kdyz prijde treba takova tchyne na navstevku , ale my se stejne pohybujeme mezi lidmi uz od sameho zacatku a je vse v poradku, tukam samo na drevo
No rekly byste treba, ze by maminky posilaly sve deti nemocne a nachlazene do skol a skolek a podotykam, ze i s hoireckama? Urcite ne, tak vas vyvedu z omylu....jsem svedkem bohuzel, uz nekolikrat jsme volali ze skolky rodicum, ze dite ma horecku a par dni pred tim uz bylo malatne a rodice jako by se nic nestalo, chodili do prace dal - telefonat to vse zmenil - rychle pro nej prisli a delali jako by to nevedeli -to je asi pripad tech co radi chodi do prace, anebo musi pac by o ni jinak prisli, anebo co ja vim - ja zustavala vzdy s ditetem doma
Není tady
No tak kozesinka poputuje zrejme pejskovi http://www.vbavlnce.cz/index.php?kat=4&dtl=V001
Nevim, planovane to bylo do auta pod zadnici a skoncilo to u male v lehacce
Nemyslim, ze ikea tohle ma mysleno pro deti
Není tady
Lischi - to je teda docela drsný s tou školkou Já když jsem byla malá, tak jsem byal hrozně často nemocná a máma na mě nikdy neměla čas...a já se teď strašně těším, až bude někdy Maty nemocná a zůstane doma ze školky nebo ze školy a já úplně vynechám práci a budu se věnovat jen a jen jí a dělat co jí na očích uvidím Teda ne že bych chtěla aby byla nemocná, to ani nápad, ale jestli bude, tak jí chci být nablízku. Tak. Teď jsem nejen pošahaná, ale i sentimentální
Jo a s tou kožkou... Nojo, je to pálka, ale za tek Okotex to stojí, ne? Člověk má pocit, že to dítko alespoň leží na něčem prospěšným
Jo, taky bych řekla že Ikea to má spíš dekorativně...
Není tady
Tak já tedy nevím, kde to mami kupovala, ale vzhledem k tomu, že mám matku hodně eko a bio, tak to má určitě naštudovaný a nekoupila by nic špatnýho.I tu konopnou kosmetiku mám doporučenou od ní. No, já tedy po ní nejsem.
Lischi s těma dětma to je tedy síla. My jsme se ségrou jako děti nestonaly. Jo, stonaly jako ty základní dětské choroby, neštovice, příušnice, no víc jsme toho asi neměly. Pak samozřejmě rýma, kašel, ale pokaždý jsme zůstávaly hned doma a mami s náma. Nepamatuju se, že bychom byly doma samy nebo že by nás mami nechtěla nechat doma. Ale my jsme fakt nikdy moc nestonaly. Já snad měla v životě 3x anginu.
Víte co je nejhorší, že já když jsem chodila do práce a měla kolegyni, která měla děti, tak byla neustále doma s nemocnými dětmi. Je to pakárna spolupracovat s takovým člověkem, ale dneska jí naprosto chápu. Já bych s Dádulkou zůstala taky doma, ani by mě nenapadlo nalifrovat k němu babičku nebo někoho jinýho. Max. D., ale i to bych zvažovala.Přece jen máma je máma.
Není tady
Aho holky,
jsme dneska čerstvě převážený a nová váha zní 3620g Dostali jsme pochvalu a doktorka si i ošmatala jednu kapsovku, co jsem jí vzala a ukázku. Je to docela fajn ženská. Taková alternativní, což mi dost vyhovuje
Zuzi já stromek odstrojila včera. A hlavně kvůli kocourovi. Pořád blbec chodil žrát ty girlandy. Asi mu chybí tráva bo c a tak si to tímhle vynahrazoval. Akorát si nejsem jistá, zda mu to svědčilo
Já v noci kojím taky kolem 23-24 , pak mezi 3 - 4tou a pak ráno kolem 6-7. A pak se někdy podaří dospávat až do 10
A oblíkání docela snáší dobře. Až na čepici teda. Ta ho vždycky rozčílí k nepříčetnosti. A pak mu mrcha ještě leze do očí
A do kočáru to řeším kombinézou, a pak fusakem, kterej je ve vnitřku vystanej dekou. A na fusaku zase deka. Protože já úplně nesnáší, když mu musm oblékat kabátky a nebo svetříky na jeho domácí obečení. A ta kombinéza s fusakem jsou rychlovky. A deky přidávám a nebo ubírám podle teploty venku
Upravil(a) PetraP (5. 1. 2010 21:27)
Není tady
Hhhhhm ,tak to asi nekoupim mrknu spis po tom berankovi Sofinka dostala nejakou penizku pod stromecek ,tak co by si nedoprala ,ze
Holky nechci to zakriknout ,ale novy dudlik zatim byl vzat na milost a Sofi si uz vedle dudla .. jen stale beham ji ho vracet do pusinky A to jsem ji ho zaklinila uterackem ,ale ona tak mava rucickama ,ze si ho vzdycky vyrazi ...
Def ja jsem hrozne rada stonala jako mala .Pamatuju jak mi jednou tatulda ohrival tu zlutou sodovku v plechacku ,protoze jsem ji hrozne chtela ,ale nemohla studene
Peti krasne pribiva Danousek a jakou latkovku ta tvoje dr. obdivovala?
Není tady
Peti - to oblíkání máme podobný Taaky přidávám deky V tom nej mrazu jsem dokonce dávala i okolo hlavy, aby tam nebyla vzduchová bublina Ale to jsem s kočárem byla jen jednou, kvůl nákupu, jinak only šátek
A rostete jako z vody Gratulace největší
Holk, neznáte někteá nějakej Baby friendly hotel v okolí Pelhřimova? Že bych začla organizovat ten jarní sraz
Zuzi - tak vy už dudláte, jo? Já to i přestala zkoušet, Maty spí teď tak nádherně, že na nějaký změny ani nepomýšlím Zrovna chrupe v postýlce zlatíčko moje nejzlatíčkovější
A přesně takový vzpomínky na stonání snad jednou budou mít moje děti
Není tady
Hezký den, všem přeji krásný rok 2010 a hodně zdravíčka a úsměvů prcků
My máme pořád nějaké akce-návštěvy,kontroly...nějak se sem nemůžu dostat
U nás teda teď pořád chumelí, moc se mi ven nechce, ale Adulka pak hezky spinká, čím víc zima, tím snad se jí to líbí víc nebo co
Pozitivní posun je u nás hlavně ten, že se po cvičení celkově Aduška zlepšuje pohybově i psychicky-včera byla pochválena, jak hezky "povídá" a usmívá se a pase koníčky, ještě ne dokonale, ale to dopilujem.Pořád řešíme usínání, který moc Adélce nejde,snad se to nějak vyvrbí.
Jinak ovčí vlna je fajn-máme capáčky a polštářek.
A stonání mě doma bavilo, hlavně když byla nemocná i ségra nebo mamka-to jsme si rozdělali gauč a povídali a čučeli na telku na pohádky
Není tady
Ahojky
Def tak to spani fakt zavidim ale ja myslim,ze se k nemu snad taky (do par let ) dopracujeme
Ivusko zrovna vcera jsem na vas myslela ,kde se toulate holky Tak to je dobre ,ze prospivate ke spokojenosti To cvicite stale tu Vojtovku?S usinanim koukam jsou taky problemy?Jak to probiha u vas?
U nas taky chumeli ,ale odpoledne jdeme ven ,uz se tesim ,protoze Sofinka taky spinka v zime venku lip
Není tady
Ahojky Zuzi, tak u nás docela zabíralo kolíbání a drncání v kočárku, ale časem už moc ne a protahovalo se to uspávání, že jsme pak mohli znovu kojit, byla jsem jednou už tak hotová, že jsem ji chvilku nechala poplakat-vím, že mě asi ukamenujete-ale během 3 minut usnula a přes den někdy trošku popláče, někdy se jen vrtí a usne. V noci a přes den spí hodně, ale večer tak od 6 do půlnoci ne a ne zabrat-asi je to tím, jak je moc vyspaná. A jak vy?
Není tady
Zuzi - Maty snad štípla moucha tse ste, jinak to nevidím, dneska jsem jí v půl desátý vyndala z pelechu a než jsem se oblíkla a uvařila si kafe, tak ujž zase chrápe
No nic, jdu na gyndu, tak se jdu chystat, to jsem zvědavá, jak to s Maty zvládnem
Není tady
Defi, dobré pořízení
Jinak Adulka hrozně cestuje v postýlce, teď jsem letěla vypnou houkací monitor-byla mimo dosah na druhém konci postýlky a hrozně se usmívala-naštěstí zase usnula
Není tady
Ivi nikdo te neukamenuje ja vim ,ze je to nekdy tezky.. nekdy uz taky nevim co udelat ,aby Sofi usnula a minule jsem byla uz kolem pulnoci z too jejiho opakovaneho petiminutoveho usinani a probouzeni tak vystavena ,ze jsem jen lezela a hladila ji po hlavicce a odmitla vstat a chovat ji.Kupodivu si jen tak potichu nekolikrat pobrekla a znovu usnula ale moc csato se to nestava .. vetsinou musim vstat a znova na balon a uskakat ji ... No ale ted jsem prave koupila novy dudlik a i kdyz jsem ho davat nechtela a Sofi ho taky zrovna moc nechce ,tak jakmile se ji zacnou zavirat ocicka ,ale krici ze usnout nemuze ,dudlik pomuze Ted zrovna si ho vedle dudla ,ale musela jsem ji ho jemne zaklinit plinkou
U nas je koupani kolem 8 vecer a pak si chvili hraje v lehacce a jakmile zacne vykrikovat ,tak ji uspavam na balonu ,to zabere vetsinou tak do hodiny a pak bud spinka do 2 nebo se nekolikrat jeste probudi a dorazi mlickem kolem 11.Pak vstava kolem 5-6 a pak az kolem 9.Vetsinou pres den vydrzi byt vzhuru tak dve hodiny v kuse a pak potrebuje hodinku ,nebo aspon pul spanku.Jediny delsi spanek ma vetsinou od 2- 5 a to v kocare.
Tak u nas monitor asi nefunguje a to ho mam pujceny Od te same osoby jako jsme mela tu odsavacku ,nez se mi zlomila v ruce Ze ja si neco pujcuju ...
To jsou soky ,kdyz to spusti ,ze No tak hlavne ,ze je to plany poplach
Def dobre porid Jdes na prohlidku ,nebo pro HA ?
My se vcer domluvili ,ze si budeme tak nejak jenom davat pozor a az nebudem chtit ,tak si pozor davat prestanem Proste nechci znovu zapadnout do toho cileneho snazeni takze zadna HA
A Maty je teda zlaticko ono se to pry nekdy takhle zlomi s tim spankem ... ja na to stale cekam Treba u meho synovecka se to zlomilo uplne naopak Do 4. mesice spaval nadherne a pak uplne prestal v noci chtit spat a to mu vlastne zustalo dodnes
Není tady
Ahoj Sudi nahodou pouzivame i kdyz dikiBohu uz ne tak casto Ja ho koupila v DM drogerii za necelou stovku ,nebo tak nejak.
Není tady
Zuzi - na kontorlu po šestinedělí Do HA už fakt ejdu, to to radši pojistíme kondomem, nebo holt bude další dřív než jsme plánovali
Není tady
Nejaky dlouhy sestinedeli ,ne
Maty beres sebou do satku?I na kozu ,jak psala Nenunka?
Není tady
V podstatě je fakt, že si vlastně nemůžu stěžovat, že Adélka spí docela hodně,jen jak jsem někdy vyčerpaná, tak to pak tak nezvládám.No, já jsem docela nervák a manža kliďas, ale rozhodí ho, že se tak nervuju-jenže on není s Adulkou taky celej den, že tak se mu to mluví. No nic jdu něco dělat. Zase se někdy ukážu
Sofinka je šikovná, že tak pěkně spinká Asi zkusíme posunout koupání na pozděj
Není tady
Ahoj, hlásím se po dlouhé době, Baruš od štědrého dne začala sahat na hračky a pát si je do pusinky asi nám to chystala k vánocům jinak s uspáváním pořád stejné, neli horší večer jí trvá čím dál déle než zabere a to už jí po 2 hodinách otravuje už i to skákání na balónu, ale jak jí položím tak je do 2 minut úplně bez sebe takže uhoupáváme, a ten jediný delší spánek přes den po obědě má už tak 14 dní přerušovaný náhlým pláčem cca tak 3x a musí se znovu uhoupat takže s kočárem jezdím jen kolem baráku abysme byli brzo doma a mohla jsem jí vyndat, no pořád doufám, e bude líp, jinak bych se bláznila.
A musíme v pondělí na převážení protože se dr.nezdá jak přibírá(ve 3 měsících měla 4990g), je fakt že včera na kyčlích bylo vidět, že je oproti ostatním dětem drobek, tak uvidíme.
Hexu jsme taky ještě nedostali má pod paždí zvětšenou uzkinku po očkování na TBC tak nám to posunuli na 4.měsíc.
Není tady
Ivus me taky obcas ujizdeji nervy a manzel se divi A kdy koupete vy?Ja se snazim aby to bylo vzdy mezi 7-8 vecer aby ji papani vychazelo ihned po koupani ,je tak zvykla a myslim,ze ji to svedci ... jen kdyby pak usinala tak nejak rychleji a sama ale nestezuju si ,je to zlaticko
Tak se zase ukaz
Není tady
Ahoj Luci no to je sikulka a hned je o zabavu postarano ,ze
S tim spinkanim me to mrzi Ja taky zkousim vsechno mozne ... Pred chvili jsem se ji snazila uspat dudlikem a plinku jsem ji hodila pres hlavicku ,samozrejme tak aby se neudusila ..Sice mela zavrene oci ,ale usnula stejne az jsem ji vzala do naruci.Jen stacilo dvakrat udelat pssst a pohoupat a vytuhla.Ted jeste spinka a dudlik porad vypada ,ale vzdycky ho vcucne zpatky,tak cekam ,kdy se probudi.
Ono se to urcite podda .... teda doufam
Kdo to tu psal z holek ,ze maji nektere deti problemy s tim ,ze NEUMI usnout asi do 4. mesice?Docela bych si precetla nejakou knizku na tohle tema,musim po necem mrknout
Není tady
Holky, tak teď jsem si domluvila cvičení ve vodě pro mimča do půl roku, chodí jedna paní vždycky večer, třeba se to Adélce bude líbit, zatím si ji mám vzít občas k sobě do velké vany a chovat ji tam, aby si zvykla, tak uvidíme
Není tady