29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi když mít teplotu dneska nebude, tak bych ven šla.
Ahoj Jani, u nás takový mráz není.
Hani já jsem si to taky našla, že musí mít držet hlavičku, proto jsem si koupila ten mei tai jiný. Tenhle je jenom na břicho, kdežto ten, co sis vybrala ty se dává i na záda. http://www.baby-eshop.cz/satky-na-nosen … _cmp=zbozi tenhle budu mít já. Myslím si, že možná bude jiný než klasický mei tai, ale možná že je stejný. Mně se hrozně líbil ten vzorek. A ten liliputi je jiný v tom, že má ten pás dole, který prý podpírá miminko, že se lepší nosí, nevím.
Není tady
Lulana na nošenečkách psala, že jí liliputi byla velká. No nevím, jestli máš možnost, tak vyzkoušej.
Není tady
asi je fakt lepší s tou podpěrou, jenže to se mi nelíbí moc barvy. ach jo. nakjonec skončím u šátku.
Ali a ten tvůj met tai má mít podpěrku?
Puntíky by mohla bít reakce na nějaké jídlo. Neboj, oni mu zmizí.
Není tady
Hani je to jako vyrážka suchá kůžička víš? A po flíčkách.
Nemá podpěrku, tedy myslím, že nemá, ale to mimčo se mi v tom zdálo být víc zapasované. Ale Dádulka drží hlavičku pěkně, takže z toho strach nemám.
Není tady
Alis mala ma taky kazdou chvili nejaky pupinek ,neni to nic hrozneho ,ne?
Ja na teplomer jeste nekoukala ale asi je tam kosa ,mrknu ...
Není tady
No ten liliput nemám možnost vyzkoušet, ale koukám na ten tvůj odkaz a máš to z mandarinu, což je u nás v ČB. takže až v pátek pojedeme na masáže, tak tam zkusím zajet a pozeptat se, třeba ho tam budou mít a nechají mi ho zkusit.
Není tady
Zuzi ne není.
Hani bezva nápad. Jo a nenunka psala, že jako opěrkunhlavy dává plenku.
Není tady
Alis plenku?To je holka vynalezava
Tak tady je -8 .. ale jsme v patem patre ,tak nevim jak moc se to dole lisi ...
Není tady
Zuzi je, právě proto jsem se rozhodla, že si to mei tai koupím.
Hani hodila jsem Ti na nošenečky odkaz, kde máš videa na vázání mei tai.
Není tady
Ališa napsal(a):
Lulana na nošenečkách psala, že jí liliputi byla velká. No nevím, jestli máš možnost, tak vyzkoušej.
Hani, Ališa plete hrušky s jabkama Psala jsem, že NOSÍTKO od Liliputi bylo mě i Terezce velký, o velikosti Mei Tai jsem se vůbec nezmiňovala, protože jsem ho nezkoušela, akorát mi ho paní prodavačka předváděla na sobě.. Což ale neznamená, že kdybych ho zkusila, tak by mi velký nebylo
nejlepší je fakt ozkoušet.. Oni ho posílají i na půjčení
Když nesedí, vrátíš a zaplatíš jenom půjčovný
Není tady
Ahoj holky, koukala jsem ,že jste tu řešily teploměry. Jsem šťastná, že jsem doma vyštrachala 1 rychloběžku- Protože, kluk jak byl nemocný a měřila jsem mu teplotu digitálním tak mi to každou chvilku ukazovalo jinou teplotu a u Terezky taky. Řekla jsem to i našemu dětskému, že si myslím že ty digitální jsou na dvě věci a souhlasil se mnou a řek mi ať si klasický teploměr seženu někde třeba u babičky, ale jak jsem již psala 1 jsem našla doma a střežím ho jako oko v hlavě.
Jinak jak měla Terezka minulý čt teplotu, byla to reakce na očkování s předešlého týdne. Měla Hexa a Prevenar, reakce na očkování může být až i 10 den. A včéra jsme byly na naušničkách, tak už máme doma parádnici
Není tady
Luli aha, tak to jsem špatně pochopila. promiň.
V každém případě Hani já jsem si ho objednala a v případě, že námvyhovovat nebude, tak ho vrátím. Možnost do 14 dnů vrátit tu je. I když bych byla moc nerada.
Ahoj Pírko, to je dost, že se ukážeš. To je tedy paráda s tou parádnicí. To se nás bohužel netýká.
Není tady
Ahoj Pirko
Takze jste mely prevenar hned s prvni Hexou?
Nemas fotku male ,jak ji to slusi?
Nazdar Luli ,nejaky novy satek co jsme se nevidely?
Ja napsala na dva inzeraty a neni mi prano ,tak usetrim
Není tady
Ještě tu mám vzkaz pro Luluc snad nakoukne
Na MMB prodává někdo tohle ergonomické nosítko, cena je příznivější a mám pocit, že patří taky k těm zdravým nosičům jako ergo, manduca, beco, bondolino atd.. Tak se zkus na něj podívat. Jen jsem si na tebe vzpomněla, když jsem na ND narazila na odkaz.. Ale osobně to neznám... Tak by ses musela popídit po kvalitě a vlastnostech, ale určitě je toho na netu spousta
Jé, já jsem sem zapomněla dát ten odkaz
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29807125&tab=7
Upravil(a) lulana (21. 1. 2010 10:54)
Není tady
ALiš v poho, já jsem abysme Hani nemátly
Zuzi, no ty si děláš srandu, ale včera jsem si dopisovala s paní, co prodává nautilus, co se tak líbí manželovi Ale naštěstí je to velikost 7 a to už je fakt moc
Ale objevila jsem jinýho nautiluse - perleťovýho... Ale já bych ráda nějaké krátké indio se lnem nebo s konopím na léto
Tak vyčkávám
Není tady
Luli ja bych taky chtela neco na leto ,ale asi s hedvabim Proc chces se lnem ,nebo konopim,je to lepsi?
Není tady
Zuzi: a jak vysokou jste měli teplotou? Já když měl Votja po očkování hexou a prevenarem teplotu 37,7 jsem s ním vyrazila ven a určitě bylo pod nulou, on se venku krásně prospinkal
Není tady
No moc to není vidět ta naušnička.
Ano dala jsem ji naráz hexa s prevenarem.
Není tady
Zuzi, ještě k tomu monitoru dechu- do postele si ho určitě dát nemůžeš, protože by snímal i tvůj dech a tak by celý monitorování bylo úplně k prdu Já ho zapínám dodnes, když je malá u sebe, jsem prostě klidnější, když vidím jak to tam bliká
A k tomu zadušení.. Já si myslím, že takovýhle věci se stávají hlavně v takových těch případech, kdy jsou lidi pod vlivem něčeho -alkoholu, drog, uklidňujících prášků.. Já teda instinktivně ležím jak na prkně, skoro se nehýbám, když spím s malou anebo se při každým pohybu vzbudím (takže se fakt parádně vyspím ) A když se náhodou neprobudím při, tak se stejně probudím dřív než např. moje ruka dopadne na Terinku
A v šátku už to vůbec nechápu, jak by se něco takovýho mohlo stát, pořád cítím jak dýchá - rosí se mi z toho můj pidihrudník
Ale k tvýmu dotazu, já myslím, že by se takhle velký dítě už asi dušení bránilo, stejně jako čemukoliv jinýmu, co se mu nelíbí
No ale zkoušet na Terince ti to nebudu
Není tady