|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Lischi tak to je nahoda
Ja si to ponocovani taky vycitala ve tri rano
Taky mam kamaradku ,co ma zacatkem brezna termin
musim k ni zaskocit na pokec ,nez bude v jednom kole ,pak se nejaky casek neuvidime
ted me stale vyvolava a hleda na Skypu ,to ji skonci 
Není tady
Tak my mame na krku 62 a neco jeste 56 a uz i neco v 68
a u Astraina jsem mela par takovy spesl kousku, co mu bylo hrozne dlouho, ale dle cislovani byste neverili, ze je jeste mozne bodycko v 80 mit jeste v roce a pul 
Není tady
Cena je Zuzi fakt v pohodě, ale pro chlapa je to i tak drahý.
Manduca prošla i cenou, že je to místo krosny. Ale já to uhraju na to, že když chce koupit vozík za kolo, tak já si koupím druhé nosítko. 
teda jak zvládáte ponocovat, já zalehnu nejdýl v deset společně s Markétou a jsem ráda, že se vzbudí až za těch 6 hodin. 
Není tady
Hani, tak ja si zvyknout musela, pac nam Aliyah usinala skoro mesic az ve 23 hod a tak ted uz treti den spi od tech 20 hod a najednou mam sily jako nikdy, takze dodelavam nedodelane prace a cucim na net a zhruba ve 24 az 1 hodinu chodim spat, ale tesim se az budu zase unavena jako driv, tak ve 20.00 a hodim sipku do loze 
Tak nastesti muj chlap souhlasi s tim co objednavam a podilel se i na vyberu manducy a latkovych plenek, ted ho zapojim do vyberu satku, no vcera jsem mu rikala : ruzovy asi ne, ze? ten by jsi nenosil...a on : a proc ne...
tak to tezke nebude 
Není tady
Tak to máš Lischi super.
Ale ono u nás ve finále pak J. taky řekne, na mě miláčku nedej, ty musíš vědět co s markétou potřebujete.
A to i u výběru hraček. On se spíš bojí, abychom nedopadly jako jeho sestra, která pořád sedí u netu a objednává hračky, 2 děti a mají snad všechno. Hlavně od Fisher price takže ne zrovna levná záležitost. Ale toho se bát nemusí. Já jsem spíš na plyšáky a těch máme dost. A od Fischer Price se mi zrovna moc věcí nelíbí. 
Není tady

Lischi takze mauve ,nebo lilie
To je chlap teda pruzny
Jo a zkoukla jsem ti plenkovou vybavicku
U nas nejak vede modra ,protoze jsem to brala i pres bazarek ,ale mame i zelene a ty jsou asi nejkrasnejsi a taky s emi zdaji nejmekci
Ja teda jeste objednala od Lamaze soba Edu ,nebo losa?
to je fuk ,hlavne at si mala vyhraje
Holky tak my jdeme
jak me se nechce ,od rana mam z toho behavku
tak pa ...
Není tady
Jo k hračkám od Lamaze. Markéta dostala páva Emila, pro Ališ tu hnusnou mouchu
No a tak jsem si říkala, když Davídkovi se to moc líbí, že by se jí to mohlo líbit taky a ono ne. Kouká na to jak zjara pak se začne vztekat a když jsem jí to pověsila do postýlky, naučila se to zdárně obracet akouká na ty černobílý vzory a je celkem spokojená. Do té doby, než jí ho otočím zpěšt. to je zase řev. tak třeba si na něj zvykne až bude starší. 
Není tady
Losa, Zuzi, losa
má placatý parohy
To byste nevěřili, kolik lidí si to plete
Ale určitě nemají na mýho O.
Znáte z Ikei takovýho toho hrocha červenýho? 
Tak O. z nějakýho záhadnýho důvodu, vždycky řekne krokodýl
Už to vidím - Maty propadne z bižule 
Není tady
Def tak my mame kolotoc nad postylkou a uz me parkrat lidi napomenuli, kdyz rikam Ali : je tam hroch.....tak se divne divaji a rikaji : neee to je krava, ne?
no a maji pravdu, ale oni ty hracky stejne delaji pofiderne, pac se podivej treba na zirafu od lamaze 
Zuzi jade mild
Mauve a lilie taky uvazuju, ale uz to mate vy 
Není tady
Hanu, chudak Marketka si bude muset holt zvyknout, to bude coby dup uvidis, ale sranda, ze se vzteka kdyz ji ho otocis 
U nas tak dopadlo lehatko od FP to se vztekala a nechtela, no ted uz je tam rada, zkousela jsem to vzdy obden 
Tak holky my jedeme na tu navstevu, mejte se a Zuzi at to Sofi moc neboli, treba to ani nezaregistruje
Kez by, ze?
Není tady
Nazdárek,
tak páv Emilek je naše nejoblíbenější hračka, dokonce mu ho musím zavěsit i na hrací deku, jinak na ní nechce být. Tak asi tak páv Emil. Hračky od Fischer máme dvě kousátko a závěsné na postýlku, která hraje melodie. Mně se ten lamaz líbí víc pro ty barvy, i když ta moucha je fakt strašná. Ale je milovaná, tak co.
Hani mei tai je krásná, já jsem na tohle taky moc koukala, ale pak mě dostalo to, co jsem si vybrala, tak jsem šla do tohodle. Snad mi to už tenhle týden přijde.
Holky malej začal ze spánku plakat, dám mu dudu a uklidní se a má zas klidnej spánek, ale pláče fakt fest. A kolikrát třeba půl hodiny s sebou šije v postýlce, heká, vzdychá, ale spinká. Maj to Vaše dítka taky tak?
Včera u nás byla kamarádka a Dádula se zachoval jako pravé miminko, chvilku se nechal nosit, smál se jak sluníčko, pak začal dělat ksichtíky jako že chce spinkat, takže jsme dali do postýlky a během dvou minut usnul. Kamarádka koukala jak z jara, že prej to nejni možný. Noa zjistili jsme, že ho musíme začít koupat tak okolo šesté hodiny, aby nejpozději v sedm večer šel spinkat. Protože Včera byl chudinka tak protivnej, když jsme ho koupali v půl osmý, no hrůza. Večer už je fakt zpruzenej. Tak dneska vyzkoušíme, jak bude spinkat, když ho budeme koupat dřív.
Jinak růstový spurt je u nás asi hotovej. 10x jídlo za 24 hodin. NO paráda.
Ty velikosti jsou fakt na ..... já si to vždycky nechávám přeměřit. Ale vím, že body od H a M má 62, od Batyru, Nextu, G-Mimi má 68. Koupila jsem mu mikinu od Nike a tu má 68, ale je velikánská. Dostal k vánocům teplákovku od Reeboku a ta je taky 68 pro děti od 6 - 9 měsíců a je taky velikánská. To se prostě musí zkusit. Zarazilo mě tedy, jak ty značkový věci jsou fakt velký.
A s tím oblíkáním má def pravdu, každá mamka si ta dítka oblíká podle svého tak ať všichni ostatní mlčí. A overálku říkáme my pyžámkům. Takové ty, co jsou vcelku, mají druky mezi nožičkama nebo jsou celé propínací.
Hani Markétce to neuvěřitelně sluší. Je to kočka.
Není tady
Ališ - na ty velikosti extra bacha
Kolikrát se stane, že HM má dvě bodýčka velikosti 62 a je mezi nima osm cenťáků rozdíl
J to nejspíš tím, že jim to dělají různí výrobci, takže ani takhle se to nedá
My máme třeba jednu 62 a jednu 68 a jsou úplně stejně velký 
Není tady
Hoj, hoj 
Tak dnes zvonil asi pošťák s šátkem, ale já nebyla schopná vstát, tak budu muset na poštu 
V noci Adélka usnula v 10hod. a já štěstím blažená, že dřív než o půlnoci, jsem se šla ospršit, pomydlila nádobí a radostně vešla do ložnice o půl 11 a koukám, že z postýlky čučí zvednutá hlavička(ležela na bříšku)-no a bylo po radosti a uspávala jsem do čtvrt na 2 a mezitím ještě jedno kojo-no paráda 
A k velikostem-my jsme asi prcci, ale ještě oblečem něco v 56, něco teda už i v 62 
Není tady

Ahoj holky,
Ališu mě to malej v noci dělá taky. Prostě jen tak fňuká, ale chrní při tom. Za to já ne
Teď se nám dost změil režim. Když ho nakojím kolem jedenácté v noci, tak vydrží až do půl pátý. A pak je vzhůru k jídlu v sedm a už nezabere. Takže hyena se nám přesunula z deváté na osmou a on v devět po kojení už zase chrupe až do oběda.
Myslela jsem si , že ho budu nechávat spát celéodpoledne bez buzení na kojení, ale to bychom kojili jen 6x denně, což mi přijde málo. Takže odpoledne musím jednou vzbudit, abych měla alespoň těch 7 kojení za den 
Hani .... super výběr!
Zuzi ...moc držím palčáky, ať to obě zvládnete 
Není tady
Def, to je otázka asi pro tebe-ty nepoužíváš klas.vlhčený kapesníčky,že? Co používáš a ty to nějak namáčíš do oleje?
Peti, my kojíme někdy taky jen 6x denně, když pěkně papá a přibírá, tak bych ho nechala, ale to je na tobě 
Není tady

Ivuš ... já ještě oblíkám 50 
A dneska jsem dala mokrou část úklidu toho našeho hauzu. A dělala jsem to dvě hoďky
. M z toho uklízení snad trefí. Když jsem dřív ělala ten úklid najednou, tak mi to zabralo i pět hodin. Teď si to dělím an suchou a mokrou část. A to uklízím opravdu jen základ. Kdybych třeba měla ještě mejt trámy v podkrovním bytě a uklízet i místnosti, kde se permanentně nebydlí, tak mě asi trefí, bo budu uklízet celej den
Asi ělám něco blbě
Asi bych potřebovala podstoupit kurz účelnýho uklízení
Není tady
Ivuš - používám separačky od Popoliny
dají se práta vydrží docela dlouho (třebas 10 cyklů praní), nemáčím je jen vodou, přišla jsem na to, že je to nejlepší
Malou 2x denně mažu olejem (oliv) a jinak nic, nemažema ani pr..., není to zapotřebí 
Peti - děláš něco blbě - najmi si ukláízečku

Není tady

Ivuš ...taky jsem si říkala ho nechat. Jenže já pořád řeít tu eho nízkou váhu. I když k poměru k délce je to ok. Uvidím. Zkusím ho tď týden kojit jen 6-7x denně. Pak jdeme na tříměsíční kontrolu a tam mi určitě zase začne Dr cpát UM , protože je hubenej 
Jo a k těm hračkám .... u nás jede žrafa Amina od Lamaze a hrozněj růžovo - oranžovo -modro - zelenej pes od Benniny. Dá se sucháčem řipnout i na ručičku. A to je zatím favoit. Žirafa dobrá, ale pes lepší 
Není tady
Jo a ty separačky se dají koupit běžně někde v obchodě nebo jen přes net? A jak to děláš, když jdeš třeba k doktorce?Dík 
Není tady
Dyk to říkám, nechám si to vždycky přeměřit, páč ty velikosti jsou fakt na pr... Třeba mám 3 body od jedný značky a každé je jnak velké, ale velikost je psaná stejně.
Tak alespoň jedenkrát denně bolí Dádulku bříško. To je vždycky řev tak čtvrt hodinky, pak se konečně chytí prsa, napije se a rozprdí. Jenže než ho donutit, aby si to prso vzal, musím ho vždycky hodně moc uklidňovat, nosit. Je to práce.
S tím jezením. Dejte pokoj. My fakt teď jíme tak po 1,5 hodinách. V noci tedy ne, to vydrží, ale přes den je to K.O. A to už máme druhý den. Ale mlíko je. Pije krásně, plenky jsou počůraný všechny dostatečně, kadí 6x denně. Tak si nemyslím, že by měl hladík. Pláče fakt jenom z toho bříška, to už poznám. Má ho takový tvrdý, bolavý, ale docela mu pomáhá mastička Pupík, namažu a nahřeju a dobrý.
Není tady
ivuš - naše Dr má v čekárně umyvadlo
Ale jinak to dělám tak, ž do igelitovýho sáčku se zipem (mají třebas v Ikee) si dám pár namočených ubrousků, pak jí s nima normoš utřu pr... a dám je v použitý plenkce (do jinýho igelitovýho pytlíku) a je to. Doma to všechno vyssypu do koše na plenky (když je potřeba tak odstraním hovňousy) a igeliťáky vypláchnu a, umyju a dám sušit 
Jinak ještě existuje Eoné - dělají směs medvídek, která se dá koupit v rozprašovači a na ubrousek nastříkat až před použitím
Určitě by se to dalo vyrobit i doma, ale my zkrátka ty mýdla nepoužíváme 
Jo a koupit...hmm, já kupuju přes net, když dělám nějakou větší objednávku, tak pár paklíků přihodím. V lékárně mají většinou akorát Aničky a ty jsou hrozný
ty teda nedoporučuju ani za nic. Jinak se dá koupit ještě Perla, to je poměrně levná záležitost, využívá se ve zdravotnictví, přesně jako ubrousky. Nevím ale jak vydrží s praním. Ten je ve zdr potřebách.
Jinak separačky typu Popoliny apod budou mít ve spešl obchodech, jako je VBavlnce, Brána atd. ...
Není tady
Petruš to je pěkná blbost. Nevím, proč ty doktorky hned předepisují UV. Daneček přibírá možná pomalu, ale přibírá. Tak bych ho zbytečně tou UV nekrmila. Já myslím, že když sis to kojo prosadila, tak bych na něm trvala.
Není tady
Holky, zítra v 8hod. jdeme mrknout na zděný byt 3+1 zrekonstruovaný, tak jsem zvědavá
Já jsem napnutá, to je adrenalin 
Není tady
Ivuš Vy se budete stěhovat Jo? My jsme rekonstruovali sami. Tak držím palce, aby se Vám líbil. Budete mít míň práce. Vím o čem mluvím.
Není tady