|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nám už taky trošku vlásky světlají.
A naušnice holt dostane. Radši teď něž dýl, snad si to nebude pamatovat. Když to beru podle sebe, já žádnou újmu necítím, že mi je naši nechali propíchnout taky někdy ve třech měsících.
Není tady

Ahoj holky,
my jsme dens byli v té rizikové poradně. Měří 54,5 cm a váží 3,81 kg
(doma jsem navážila 3,90 tak jim to určitě blbě váží
) Takže mám doma rozměrama takové regulérní novorozeně
Všechno je v pořádku, a korát na tu loupací hlavičku nám dali speciální olejíček, co nám připravovali v lékárně. Z čeho se skládá, to fakt nevím
Panu primáři se ty naše šupiny nelíbily 
K očkování řekl, že určitě musím počkat do zhojení TBC, a to očividně zhojené není. A pak musí mít malej 5 kg a věk 3 měsíce od TP
Není tady

Hani jste holky šikovný
Ališu ..... hezounký fota.
Hmmmm a zase nevím, na co jsem chtěla reagovat 
Jo ..... a už máme svolení zkoušet pást koně. Kooonečně. Ta moje Dr to pořád zakazovala
Není tady

Potvůr písnu ti SZ ohledně toho širokýho balení. Na zimňatech to těhule určitě zakecají 
Není tady
Peti, kde mám tu SZ? :vissla:Holky, k těm náušnicím: Nikolce jsme je nechali píchnout ve 3. měsících a byl to hroznej zážitek, píchala nám to sestra doma, držel manžel, já utekla a stejně jsem slyšela křik až na balkon. Proto jsem se rozhodla, že Sofi to nechám píchnout co nejdřív, ty mimča to asi líp snášejí a bylo to fakt v pohodě, plakala malinko a pak hned usnula, takže jsem ráda, že to máme za sebou.
S tím kojením to dneska není slavný, Sofinka má svůj den, moc toho nenaspala a není zrovna dobře naložená, takže zas prso odmítá přes den
Asi to zapisování udělám ještě jiný den, protože dneska ten výsledek není moc objektivní. Možná to bude i tím, že jsem dostala už měsíčky a to prý některým mimčům mlíčko nechutná 
S náušnicema dejte pokoj. Mně se ségrou je dávali až v desíti letech. Tatí nechtěl, ať prý se pak rozhodneme samy a my se rozhodly tedy až dýl a dodnes z toho mám hnusnej zážitek. Fuj. Kdyby mi je nastřelili už po narození, tak to bylo lepší.
Zuzi už jsem dala na rajče fotky z tý vaničky, tak mrkni.
Peti, Vy jste stejně bojovníci a Danielek krásně roste viď?
Hani Markétky je kus holčičky. My máme body 68 a jsou nám výborně jak na dýlku, tak i rukávy. Tak nějak máme všechno 68.
Overálků mám dost a veliký, dostali jsme jich dost k ježíšku. Ty jsou vděčný.
Není tady

Potvůr už máš SZ 
Malej měl dneska nějak moc zážitků a nešlo mu usnout šmudlíkovi 
A naušničky je opravdu nejlepší dát už teď. Ti prckové si to nepamatujou. Mám pocit, že jsem někde četla, že čloěk si pamatuje až asi od dvou let. Ale jestli kecám, tak sorráč

Není tady
Ahoj, ja chodim hlasit spanek me milovane dcery, uz to zase zalomila v pul devate, no neni to vzornacka?
Def, v kybliku si mala moc nevyskakuje, spis si tam lebedi a sem tam povyskoci radosti, anebo zacaka rukama. Je tam prdkou na dne a nozky ma hore v urovni pupiku, na stene kybliku, ruce ma bud v puse, anebo se modli
a kouka kolem sebe, sem tam se usmeje a vubec nebreci
Koupe prevazne chlap a to tak, ze ji drzi pres jeji rameno smerem dolu mezi nohy, ma jeji zadecek v ruce a ona mu zuzla vnitrni predlokti
neumim lepe popsat, ale nove fotky jsou ve 3 mesici, tak mozna to pomuze. Ja ji teda pridrzuju jen bradu tot moje technika. Na zacatku jsme koupali obden a diky kybliku uz kazdy den, jak ho ma rada. Ja myslela, ze pujde z domu, ale po tretim koupani jsme to vypilovali a dobry, tak to jeste zkuste, ted je preci jen vetsi, treba tam lepe zapadne 
Tak vidim, ze tu oblikam z vas uuuplne nejmin, oblikam body, puncochy, plysovy overalek a cepici a do fusaku a nahoru slidu, fertig
A dobry, zima neni
Alis rukavice taky nedavam 
Tatka mel Aliyah v nedeli hodinu venku v manduce a potil se jak hasky ve spanelsku
mal mela to same na sobe, krome overalku, jen fleesovou mikcu a bylo ji tam akorat
Peti ja nevim, ale Astrain si pamatuje opravdu storky co se udaly uz pred druhym rokem, napr povida: mami pamatujes jak jsme bydleli na Almu a jak si krajela salam a jak ses rizla do prstu?
Bych nikdy nerekla, ze si to bude jeste pamatovat 
Není tady
Ahojky, Lischi, tak my taky spíme od čtvrt na deset, ještě jsme kojily.
Takže spát bude tak do tří, do půl čtvrtý. 
A konečně jsem se asi naučila vkládat fotku. Manžel mi našel jinej prohlížeč. 
Takže se pochlubím, jakou dělala dneska Markétka parádu u paní doktorky.
Není tady

Lischi já vkládám tak, že na fotku kliknu pravým myšátkem, najedu dolu na vlastnosti a tu adresu URL http vložím sem mezi IMG
doufám, že jsem to popsala trochu srozumitelně 
Není tady
Peti - hlavně že ti doktor odsouhlasil to odsunutí očko
A gratuluju k novorozeňátku 
Holky, dejte už pokoj s tím oblíkáním
Stejně poznáte úplný prd, protože jedna má púunčocháče takový a druhá makový. Jedna říká overálku kombinéza a druhá má kombinézu zateplenou a vycpanou vatelínem
v tomhle se fakt nikdy shodnout nemůžem a abcyh řekla pravdu, už mě to docela prdí, narážky typu "ty ho trápíš zimou, ty ho přehřejváš". Já myslím, že to všechny stejně děláme citově, ne? Já když se tady občas ptáte, tak ani nevím, co jsem jí dala na sebe...prostě co se mi zrovna zdálo vhodný, no.
Tohle byla vhodná debata do začátku, když člověk nevěděl co a jak, ale teď? po třech měsících? To už snad máme v merku a nemusíme se tady hašteřit jak na trhu že ty děti naschvál trápíme, ne? 
Není tady
Peti dikes, ja to zkusim, az se budu chtit pochlubit
Def, tak ja to nepochopila jalo hastereni na trhu, ale jen debatku
Taky si to ctou jine mamky ne? Zitra to treba bude debata o satku 
Není tady

Ahoj holky
tak dnes jdeme dopoledne na Hexu ,tak drzte pesticky at to obe zvladneme
achjo...
Nevite nekdo kam se picha ta druha davka,taky do stehynka?
Není tady

Jeee a mame male narozeniny
tak to si dame bastu - mrkev s bramburkama 
Není tady
Zuzi - držím 
Lischi - to je fuk, prďťe na mě, já sjem zas upouštěla páru 
A máš ode mě SZ..pěkně prosím, smutně koukám 
Není tady
Ahoj holky.
Zuzi všechno nejlepší.
to teda dostane Sofinka dáreček. Tak ať to dobře zvládnete, nás čeká první za 3 týdny.
Lischi, tak Peti ti to vysvětlila, přesně tak to dělám. Akorát náš explorer tam ten odkaz neukazoval, takže to teď hledám přes prohlížeč google. No hlavně, že mi to už jde.
Jen se pochlub, když jste s tou váhou takhle dopředu. 
Jinak jsem včera mému "chápavému" manželovi ukázala mei- tai, taky se mi líb í jako Ališ ta kombinace nosítka a šátku. Tak pravil no, vždyť máš manducu, ne? tak proč na to koukáš? No, ale stejně asi na jaro si mei - tai prosadím.. Na chození po městě bude fajn. líbí se mi moc tohle http://www.branakdetem.cz/mei-tai-krasn … ihlove.htm
Není tady

Holky to neni mozny ,jak jsou ty velikosti zavadejici
Vcerejsi "ulovky" na MMB jsou sice 68 ,ale po premereni nesedi .. takze uz zase brousim a tentokrat v 74
za chvili budeme mit 80
a nejhezci vecicky jsou stejne v 56 
Není tady

Hani to je krasne a elegantni ,to si fakt musis prosadit
Sofinka uz dva dny papa mrkvicku
a smakuje ji
musim se uplne smat jak otvira pusinku a jak u toho debatuje a chrochta 
Není tady
Zuzi - ty velikosti jsou totálně na prd, proto to taky většina maminek přeměřuje a píšet tam cm, podle těch člověk alespoň něco pozná...
Není tady
Ahojte, jaka? Me boli hlava, to je to moje ponocovani 
Dnes jedeme ke kamosce, ma kazdou chvili porodit, tak ji jdu obhlidnout revir, trochu ponufat ty pripravene vecicky a na kafe 
Zuzi jojo, su z moravy a je mi tez 30
a vse nejlepsi k 4 mesicninam at ji basta chutna 
Hani hezky kousek mei - tai sis vybrala, me se ty barvy taky libi 
Není tady

Hani cena neni az tak hrozna ,tu bych schvalne vypichla
Def jj uz me taky napadlo vytahnout metr
Skoda ,ze jsem
ty zavinovaci dupky nevzala ve vetsi velikosti ,jsou fakt pekny ...
Holky to byla dnes noc
i kdyz ted davam mlicko uplne potme a v co nejvetsim tichu proste se mala po deseti minutach rozhodla ,ze uz spat nebude a vymluvila jsem ji to az po dvou hodinach
Stridave jsem delala ze spim a stridave houpala na balonu ,ona mela oci stale jako baterky a zabrala az o pul pate rano ... a dalsi budicek v sedm ,jak ja bych spalaaaaaaaaaaa

Není tady