18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi - "jak je?" jako kdy tě horda rěchnejlepichmateknasvětě mlátí něčím po hlavě Teď u na to vlákno ani nelezu nechci si kazit den Podívám se tam tak za tři, čtyři dny a běsnění opadne
Jinak Maty je zlato, na koně prdí, skoro neslintá, jen se usmívá a povídá si Ven chodíme akorát v átku a novosklad nám nějak přestal sedět (nebo mám obě ruce levý ). Délkou u jsme téměř yrostli autosedačky tak koukám jaká bude dalí
Není tady
Zuzi já to zkusím. Ná právě ten od nuku nechtěl, vyzkueli jsme tři druhy a vzal si nejdřív dudlík od Aventu a pak od Mamu. Oba mají jedno společné - jsou ploché. Myslela jsem si, e ten vytvarovaný jako je od nuku mu bude sedět líp, ale nechtěl ho vůbec.
def Maty má podle mého vdycky navrch. Neslintá, to je super, čůrá do umyvadla - no to tedy nechápu, jo a autosedačku nám raději ani nepřipomínej. Malej měří 62cm a čučí mu z ní nohy. Ta autosedačka, co máme my je na hlavičce hodně úzká, aby v ní měl hlavu hodně zapasovanou a v případě nárazu se mu ani nehnula, ovem přijde mi, e dneska ty sedačky jsou nějaký malinký a nebo my máme delí děti.
Není tady
to jsem zvědavá
Není tady
hele jde to, to je super. Nejsem zas a takový pako.
Není tady
Def az tak dobre se mas Hele ,nic si z toho nedelej ,kazda ma proste svuj nazor a pohled na vec,ja myslim ,ze te primo nikdo nebije Vis ja prave kvuli tomu nechtela moc zakladat tema o kojeni a radach ,protoze jsem si hned pripadala ,jako ze nedelam vsechno mozne aby mi to kojeni slo Hned s e seslo milion dobre minenych rad ,pres piti caju,melty ,vecneho odsavani az po pozitivni mysleni a to byl asi kamen urazu nebo nevim ,kazdopadne ted uz myslim,ze kdo nezazil ,tak nepochopi ,ze to kojeni neni az tak jednoduche at chces sebevic ....
Takze kocarek je nevyuzivany?Na fotkach jsem ho ale videla
Alis sikulka
Není tady
Zuzi viď? U nás bezplenkovka = vymalovat. No co, je to chlap a má pořádný proud.
Zuzi k stím kojem Tě docela chápu. Vdy ví, jak jsem bojovala já jak tur po konci estineděl a nakonec jsem zjistila, e problémy, které jsem měla já mělo asi tak 90% dalích holek a nikdo se nad tím nepozastavoval jenom hold já jsem byla nenormální. Ale to je u teď fuk. Jsem poučená.
Není tady
Tak jsme se právě vrátili od doktorky. Markétka váí 5010g. Take krásně přibírá. S tím vztekem u kojení, mám prý vydret, je to z toho, e při menstruaci chutná to mlíko jinak a dětem se to nelíbí. Prý pár dnů před , při a pár dnů po. Některý děti se prý i musí na tu dobu odstavit. ale my vydríme, zas takový vztekání to není.
Aspoň jsem o něco chytřejí.
Není tady
Ahoj
Tak me sel internet, ale babinet nesel 2 dny no myslela jsem, ze nejaky problem, ale tady se klabosilo, takze nic, no
Hanu no rostete krasne, ale my jsme vetsi moc vam to pri noseni slusi a ty botky jsou srandovni spis takove backory, ale jsou tople a to je
Zuzi ja zlikvidovala stromecek bleskem v nedeli, pac jsem nevidela pul mistnosti a to mi vadilo ve vyhledu, takze odstrojila, zahradnima nuzkama rozctvrtila , dala do pytle a odvezla na spaleni v kotli znamemu Slo to jak po maslicku
S dudlem je to jak u vas - az ji z toho natahuje a v tom nekdy se pricucne az valim oci, takze dudlik bydli zatim s nami jeste porad uvidime jak dlouho
Alis tak uz umis to co ja jeste ne(myslim vlozeni fotky)a nekadi zrovna David? Alia pri tomhle vyrazu kadi
Vecerni spanek u nas zacina, kdyz vase ditka maji zcela urcite pulnoc, tak okolo 23 az 24 hodiny a na kojeni se budi jednou ve 4 a pak kolem 7. Nekdy je to trosku posunute a nekdy jen jednou, ale to si nestezuju, vyspim se a mala se na me netlaci v posteli coz ji za to dekuju
Veranno, no zcela urco budete mit tuhle neprekonatelnou vahu ve 4 mesicich taky, co myslis? Astrain byl dobre delany, ale ne tlusty a ted ma v 8 letech 25 kg
My byli v Aquaparku na koupacku a musim to pochvalit a vsem co o plavani premysleji, jen doporucit
Byli jsme tam 4 hodky a stacilo to Alia si ve vode udelala fakt pohodli, drzela jsem ji za hlavicku a voda ji krasne nadnasela a ona si lebedila stejne jako my vsichni, Negativni na tom je, toa organizace po koupani, mit vsechno v cajku, prebalit osprchovat vyslic a oblic a vubec ufffff bez chlapa bych to sama nedala, ale i tohle se da urco vypilovat.
Není tady
Hanu tak to je krasna vaha S tou ms jsem to slysela ,moje pribuzna to dostala po pul roce a kojeni muselo uplne prestat ,protoze male se vylozene navalovalo u prsu .Tak at je to u vas v poradku
Holky tak jsem mela navstevu tchyni ale dobry .. budu radsi ,kdyz ona prijede sem k nam za malou ,nez ze my bychom museli k nim.Sofi tam na vanoce totiz celou navstevu prorvala a manzel mi pak vmetl do obliceje ,ze je to protoze tam vubec nebyvame ,NA ROZDIL od mych rodicu ,kde jsme FURT Sice ma pravdu ,ale ja se u jeho rodicu necitim fajn a zenska asi vzdycky bude tihnout mnohem vic ke svoji mame ,nez tchyni ,ze .Tak jsem mu rekla ,at jezdi babca k nam ,ze tady je Sofi doma a proto se bude i lip citit a uz je to tu .. Ona je tchyne docela v pohode ,jen me proste vadi jak se na malou uplne trese s tim se nejak nemuzu sama srovnat No a stejne jsem I. rekla,ze bych ji s ni samou nenechala nikdy a at se s tim on srovna jak chce.
Prijeli totiz k nasim ,kdyz jsme tam na vanoce pobyvali a ja byla najezena ,jen vesli do dveri a uz tu bylo SISLANI to nesnasim Pak me dozrala ,kdyz reagovala na segru ,ktera se snazila dostat do Misky nejakou zeleninku a bohuzel Miska sice papa kasicky ,ale zeleninu vyplivuje a horzne u toho vyvadi No a mila tchyne se postavi do dveri a prohlasi ,ze to do ni proste MUSI NARVAT! ze si nebude vymrcovat.Na to jsme na ni vyjely s mamkou obe ,ze az nebude Sofinka neco chtit ,my to do ni rvat urcite nebudem!
Pak si delala takovou tu srandu ,kdyz mela pred sebou vajecnak ,ze ji da liznout Holky ja jsem na tyhle srandy neuveritelne vysazena Uz jsem si totiz jednou poslechla ,ze kdyz nechce spat ,tak se driv davala slivovice a byl klid Tak jsme se dozrala a rekla ,ze se nedivim ,ze je pak ta generace tak zdegenerovana ... Oni mi nabizeli panaky i kdyz jsem byla tehotna a divili se ,ze nechci
No nic, tak jsem si upustila jedu a jedeme dal
Jinak jsou teda tchanovci fajn .. no jak povidam
No a mame novy dudlik , vporadi ctvrty od Aventu ,tak uvidim ,ale lamat to pres koleno samozrejme nebudu Prodavacka me teda trochu vytocila ,kdyz jsem ji ukazovala jaky mam a jaky bych chtela a proc ,tak mi takovym vsevedoucim tonem povida: Ale ona asi dudlik nechce vbec ,tak ji ho necpete Ne, ja ji ho tam narvu vite pani a prilepim leukoplasti baba jedna
Sakra nejsem ja nejaka podrazdena at uz to fakt dostanu ,nebo nekdo prijde k urazu
Není tady
Je ,nazdar Lischi
ja si rikala ze nemas ucast
Tak koupani zni lakave ja o nem zatim premyslim ,ale aspon jednou na zkousku bych rada S tim oblikanim to ale nevidim ruzove
U nas je SILENYYYYY problem oblekani na ven Ja spocena ,srdce az v krku a Sofi spocena a rve a rve a rve ,jako bych ji ctvrtila Jako fakt des ... Mama mi vzdycky rika,at jsem v klidu ,ze si proste zarve ,ale ja mam pocit ,ze z toho zblaznim a nez ji oblecu ,tak se mi uplne tresou ruce Ona ma totoiz Sofi opravdu vyrazny hlasek Bohuzel mi to dost zneprijemnuje i vychazky s manducou ,protoze mam pocit,ze rve kvuli ni a ne kvuli oblekani .. Uz se tesim na jaro a teplejsi pocasicko
Není tady
Zuzi a oni by se ale i divili kdybysis toho panaka dala, takze si fakt nevyberes
No, nemas to lehke a ja taky ne a musim rict pravdu, ze ja jsem radci u tchyne nez aby byla ona tady, kdyz uz tam byt nechci tak zavelim - jedem, ale ji vyhodit nejde, no
Není tady
Nevim, ale jak si vas tak predstavim ze Sofi, tak je to lehce groteskni, pac u nas to je podobne, ale moc smesne mi to teda neprijde
No na plavani je to opravdu des, takze seber chlapa a jedte na koupacku, fakt doporucuju
Mala mi taky rve, ale jen od cepice nahoru
Není tady
Tak to mas sice pravdu ,ze vyhodit nejde .. my se sly projit a ja ji po ceste nechala na zastavce autobusu Ja to tam u nich nemam proste rada.Uz na zacatku tehu jsem tu resila ,ze maji zleho psa a ze kdykoliv tam dojedu tak se najezi a jde proste po me mrcha jedna! tchan ho ma jako svoje dite a zrejme by ho hladil i kdyby me po kouskach poziral a tak jsem se zarekla ,ze jestli nebude zavreny ,tak se tam neukazem ,ale tchan to nejak moc nebere a tak tam proste nechci jezdit.
Není tady
Jo ,tak cepice je nejhorsi ale i kdyz ji davam az nakonec ,neni to o moc lepsi ...
No ,tak ja napred shodim to posledni kilicko a zpevnim klokana a na jare to zkusime
Není tady
Jeee ja myslela na plavani to oblikani ne plavani samotne jsem ale
Jo a s tim psem tak to je fuj talxl, mela jsem podobnou situaci kdyz jsem byla tehu a dojela k nasim a maji pitbula, co jeste nemela stenata, jsem myslela, ze me sezere i s vlasama a od te doby ji zavirali do loznice, ale moc se jim to nelibilo - magori fakt
Není tady
Zuzi, hele, kdyz tam budes s malou, tak ti ty kila ani neprijdou fakt - teda ja to tak mela, takze jsem byla k male nalepena jak lepidlo bez ni bych byla asi celou dobu jen pod vodou, pac ty bikini na mem poprsi vypadaly tak o 2 cisla mensi
Není tady
No tak pitbula bych se bala jeste vic ,oni maji "jen" vlcaka ...
Koukla jsem ti na fotky a Aliyah je ti cim dal vic podobna a jak nadherne pase konicky ,takova mala sikulenka Ta kozesinka na ktere lezi je specialni pro deti ,nebo ne?Ja koukala na nejake kozesiny a rikala jsem si ,ze bych ji koupila do postylky ,ale nevim kterou a jsou dost drahe
Sofi chrni na chodbe v kocarku ,ale uz se mele ,mela jist ve tri ,to bude velmi rychle chystani mlicka jakmile otevre oci No aspon ji treba vyhladne a sni to normalne.Protoze ty cviky posledni dobou u toho jsou o nervy a to se mi ted kazdou chvili i poblinka .. tak nevim kolik ji tam toho v brisku vlastne zbyde
Ale pribira o 106 ,tak asi dost
Není tady
Lischi tak prsa mam uz uplne neviditelna nejak se mi jeste zmensily a uz vubec nekojim takze plavky mi nahore asi budou plandat a dole se zarezavat No fuj!
Web jsem zrusila .. manzel nechce abych malou tak vystavovala a ja si rikam,ze ma mozna pravdu .. no proste jsem ho smazla ,ale jestli se mi podari proniknout do taju Rajcete tak si ji tam asi zamknu Jen mit chvili cas na nahrati fotek a prostudovani prihlaseni
Tak jdu chystat papani ,tak zatim ahoj
Není tady
Zuzi tu kozesinu jsem mela v merku uz dyl, ale prave ze jsou drahe.......ale spi se ji dobre na ni a je tepla a jsou i do auto sedacek a do kocaru, ale to zatim nee
No a my byli v ikei a tam je meli asi za 15 eur takze zadna hruza
Vlcak taky neni nijak mily
Ja musim bezet a tak rada bych jeste klabosila, tak se mejte fajn a at Sofi neblindi, to damy nedelaji
Není tady
Lischi a ví, e ne? Kdy Dáda kadí, tak se směje. Takhle soustředně se kouká jenom kdyho chceme fotit.
Zuzi taky jsem si říkala, kde má webík, moc ráda jsem koukala na Sofinku je moc krásná.
Oblíkání u nás no problemo. Někdy ho prospí, někdy ho prosměje, ale pláče málokdy. Větinou se tedy posere.
A o prsou vůbec nemluvím, já mám pořád kozy jako vozy a nejraději je má Dádulka.
Dneska jsem byla s malým 2 hodiny venku já zmrzlá jak preclík a malej zachumlanej a spokojenej. Rozmrzám jetě teď.
Není tady
Zuzi - rajče je easy, to dá levou zadní
Ohledně ňader, nechce půlku mých? e by nám oběma zvyly pěkný céčka
To oblíkání na ven taky nesnáím Natěstí to dost eliminuje to, e nosíme v átku po bundou, protoe Maty má na obě akorát bodyčko s dlouhým, ponoky a teplou kombinézku. Zas tam ale je čas toho navazování Natěstí u toho Maty u usíná, tke jí pak akorát proberu, kdy jí na hlavu rvu čepici Jočík berem akorát o víkendu, kdy jdem ven s O., aby si povozil A to je organizace jak blázen Během minuty Maty narvu do teplýho medvěda, hodím do korby a O. s ní hned mae ven, aby se tu neupekla
Lischi - Tak co, byl na plavču někdo kdo vypadal jak nemocnej? Snad ne, ne? Já si to pořád nedokáu představit, no řekněte, la byte některá plavat s ucpaným nosem? Lidi jsou blázni. Ale hlavně e se Vám ta líbilo Ta organizace mě taky děsí, stejně jako na kadej větí výlet, mít sebou takovejch věcí...na řebalení, převlíknut, poblinkání...no jéje, toho je
Není tady
Def stacila by ctvrtka at ten skok z Acek neni tak velky
Tak jsem tu kozesinu nasla http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/83235110 myslite ,ze je to vhodne pro prcky?Vypada pekne ,ja bych do ni sla
Není tady