6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já sice nemám tuchu ( s léčiteli do styku nepřijdu) ale z praxe vím, e tyhle věci nejlíp fungujou tak, e se ti někdo nějak připlete do cesty. A e ti nejlepí nemají ani reklamu, často ani webovky....prostě tě to klepne do nosu To funguje nejlíp, protoe tady se jedná o jemné energie a interakce mezi lidmi, take při takovéhmle "náhodném" setkání má daleko vyí pravděpodobnost, e si sednete.
Dá se i na netu, třeba, ale to u musí dobře pracovat intuice. Osobně bych ani nela k někomu, kdo se hodně propaguje, protoe takový člověk se jednak víc soustředí na to, aby se tím uivil a druhak pacienti (klienti) se mu poskládají příli chaoticky, nebo jak bych to řekla.
Asi jako se lií výchovný koncert a koncert, tak nějak
Vyzpovídej ty, co na něj pěli chválu a dávej pozor, jaký to v tobě vzbuzuje pocit - myslím, e to je nejlepí, co se s tím dá.
Není tady
Moná sem decentně zatáhnu cynismus, ale kdybych la do obchodu a vybrala si kteréhokoliv člověka a moudře se zatvářila a řekla: "Vás něco trápí!" a ikovně ten rozhovor vedla, tak taky můu působit dojmem, e vím, co se stalo v minulosti. Potom rýuju peníze od člověka, který zrovna potřebuje pomoct více ne ostatní a nakonec za mnou přijde...
Tím nechci paní, která Tě oslovila zhazovat. Jen upozorňuju, e lidé jsou taky pěkní manipulátoři a abys la do toho s rozmyslem.
Jinak jednou jsem absolvovala léčitele. Stálo to za nic. Ale spí ne jím to bylo mnou. Prostě mě nehorázně s**al a odmítla jsem do něj vloit svou důvěru. Ale spoustě lidí, co znám, pomohl. Moná je to taky trochu o placebu.
Není tady
No, o placebu....spí o tý interakci, ne? Kdyby tě neskutečně s...al internista, taky by se ti patně uzdravovalo
Není tady
http://dudnes.cz/?tag=psychotronika
Martin evčík bývalý psychotronik,léčitel,proutkař a senzibil.
http://www.psychotronika.net/
Není tady
Weatherwax napsal(a):
Moná sem decentně zatáhnu cynismus, ale kdybych la do obchodu a vybrala si kteréhokoliv člověka a moudře se zatvářila a řekla: "Vás něco trápí!" a ikovně ten rozhovor vedla, tak taky můu působit dojmem, e vím, co se stalo v minulosti. Potom rýuju peníze od člověka, který zrovna potřebuje pomoct více ne ostatní a nakonec za mnou přijde...
Tím nechci paní, která Tě oslovila zhazovat. Jen upozorňuju, e lidé jsou taky pěkní manipulátoři a abys la do toho s rozmyslem.
Jinak jednou jsem absolvovala léčitele. Stálo to za nic. Ale spí ne jím to bylo mnou. Prostě mě nehorázně s**al a odmítla jsem do něj vloit svou důvěru. Ale spoustě lidí, co znám, pomohl. Moná je to taky trochu o placebu.
S tím souhlasím,těch "jakoby"léčitelů je jistě větina,take bych byla obezřetná.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já sice nemám tuchu ( s léčiteli do styku nepřijdu) ale z praxe vím, e tyhle věci nejlíp fungujou tak, e se ti někdo nějak připlete do cesty. A e ti nejlepí nemají ani reklamu, často ani webovky....prostě tě to klepne do nosu To funguje nejlíp, protoe tady se jedná o jemné energie a interakce mezi lidmi, take při takovéhmle "náhodném" setkání má daleko vyí pravděpodobnost, e si sednete.
Jo, tak nějak to také cítím. Ono to můe být i na netu, i tam se ti prostě něco tak nějak "udělá". Proto já z neznámých důvodů potkávám samé odborníky pomocníky na slovo vzaté, zatímco kdy jdu nebo posílám za známým známých nebo někým vyhláeným, není to zdaleka tak jasné. Já se o někom dozvím třeba od někoho, ale v určitou chvíli, kdy to potřebuju a přitáhnu. Díky tomu jsem také na místech a ve chvílích nečekaných objevila něco/někoho skvělého . A vice versa.
Není tady
A tím mi Brambůrko potvrzuje uitečnost bloudění
Není tady
lupina montana napsal(a):
A tím mi Brambůrko potvrzuje uitečnost bloudění
Uitečnost? Nezbytnost!
Není tady
Ba přímo!
Není tady
Je zajímavé, e nikdo nepíe o tom, e jsou lidé, kteří jsou nevyléčitelní. Znají to jak lékaři, tak i léčitelé. Jedná se větinou o případy, kdy dotyčný vůbec nechápe příčinu nemoci. Hledá chybu jinde, jen ne u sebe. A tak je ve jednoduché .....
Není tady
No, jednoduché je to moná pro někoho, kdo má zmapovaný vlastní pod a nevědomí
Jinak na tom nic jednoduchého není, elbohu.
Moc ale nechápu, proč by se mělo někde psát, e je někdo nevyléčitelný?
Není tady
Daniela M napsal(a):
Je zajímavé, e nikdo nepíe o tom, e jsou lidé, kteří jsou nevyléčitelní. Znají to jak lékaři, tak i léčitelé. Jedná se větinou o případy, kdy dotyčný vůbec nechápe příčinu nemoci. Hledá chybu jinde, jen ne u sebe. A tak je ve jednoduché .....
Někdy je stejný průvih, kdy hledá chybu JEN u sebe...
Není tady