6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat na zkuenosti s léčiteli.
Tohle téma mě nikdy nezajímalo, ale dělám v obchodě a včera jsem tam narazila na sympatickou pani,která kdy zaplatila, tak se mě zeptala, jestli se na něco můe zeptat,tak jsem ji odpověděla,e samozřejmě ano.Tak mi povídala,e ví,e mě něco trápí..odpověděla jsem jí, e ne...ale trvala na to,e ano,e to ze mě cítí.Tak jsme si chvíli takhle povídali,dokonce jsme narazily i na mojí nemoc,co jsem proila v dětství,o tom nemohla vědět.Dala mi i vizitku,abych se zastavila...
Ale něco mě "brzdí" tam zajít,jsem zvědavá,to ano,ale cítím tam tajemno a u mám trochu strach. Také bych potřebovala vědět,kolik si tak berou peněz...
Předem moc děkuji za odpovědi.
Není tady
Spí se poptej na duchovní. Ale pokud nejsi vnitřně připravená, nedělej nic co nechce.
Není tady
Tady záleí čistě na tvém osobním pocitu.
Kdybych byla na tvém místě, tak bych se pokusila tu paní dohledat na netu, jestli nemá nějaké webové stranky a kdy ne, tak bych jí zavolala a poptala se na informace, které tě zajímají. Tj. cena a určitě bych se zeptala na metody, které pouívá a podle pocitu bych se rozhodla.
Léčitelů je hodně a skutečně jde o to, koho vybere. Dřív jsem vybírala na doporučení nebo podle intuice a nikdy jsem se nesekla.
Není tady
Allisskko, jako správná éterická vodnářka se o léčitelství taky zajímám... a v listopadu jsem absolvovala asi hodinové sezení u Léčitele, protoe mě předtím asi dva měsíce trápil zánět v ruce, a doktoři sádrovali, rentgenovali...a nevěděli, co s tím. Léčitel mi potvrdil mé domění, e to pramení od páteře a to zase z jistých peripetií, které se dějí teď kolem mě...
Rozhovor s ním mi moc pomohl, nabil mě energií a pak jsem se celý den musela pořád usmívat, jako bych spadla z Marsu Jedno sezení ale samozřejmě nestačí. Platila jsem 200,- a rozhodně to za to stálo, jsou s tím spojené i různé dalí procedůry...
Přeji moho těstí do nového roku, opatruj se!
Není tady
Alliska - podle mého, to , co tě brzdí je vcelku oprávněné. Věřím tomu, e to paní myslela dobře, ale Léčitel (skutečný, znalý věcí kolem sebe) nevyhledává svoje pacienty- viděl by jich kolem sebe stovky při kadém běném nákupu a věř, e není v jeho silách je oslovovat,se spíe chrání toho cítit pocity nemocných a trápených lidí nebo by ho to skutečně velmi ubíjelo. Je to také jen člověk.
Obvykle člověk usoudí , e by měl někoho vyhledat. Pak je to o tom, zda ti ten dotyčný "sedne". Můe navtívit jednoho a zanevřít na vechny. Naopak můe projít sezeními u pěti a teprve estému bude důvěřovat. Není to ani tak o penězích. Jsou i velmi známí , kteří si říkají směné částky a pak jsou takoví, od kterých bys mohla po druhé návtěvě odejít v podvlékačkách. Přeji těstí, málo trápení a pokud ti paní přila milá- zkusit to můe. Pro svůj klid se na finance zeptej dopředu.
Upřímně vak říkám, e já bych tam asi nela.
Není tady
Pokud tě k té eně láká tvá zvědvost a odpuzuje tě strach, tak tam nechoď vůbec.
Nemá to ádný smysl a obě jen budete ztrácet čas, ty navíc i peníze.
Není tady
Zuzi má pravdu, podle mě sice záleí spí na pocitu, jaký má z té eny TY, ale taky mi přijde podivné, e přila ona za Tebou... (zkus se poptat v okolí, třeba Ti někdo z Tvých známých někoho doporučí - takhle to bylo v mém případě)
Není tady
Mé mamce se také stalo, e ji oslovil v cukrárně léčitel a pomohl jí od bolesti zad. Řekl, e ví, e ji bolí záda a e jim můe pomoci. A e u dlouho léčí, ale v té době to měl snad jetě zakázané (je to u dlouho). Mamka na to doteď vzpomíná a to je silně nevěřící v cokoliv, na co se nedá sáhnout
Není tady
Karo a Zuzi - existují chvilky, kdy tohle i Léčitel udělá a ví proč. VOdítkem pro Allisku by měly být její pocity, pocit důvěrnosti a bezpečí. Nic co by ji mělo ohroovat a strach - strach je dost dobrým upozorněním. Uvědomit si, co se za tím strachem skrývá. Zda-li nepříjemný pocit z osoby a nebo jen obava z neznámého. TO rozklíčování emocí je v takovém případě dost důleité. DOporučení a reference jsou jistě také dobrými zdroji informací. ALe nejdůleitějí je to, co u jsem napsala - nedělat nic, co jemi nepříjemné. Ne - nikoho nemůe urazit.
Není tady
Přesně to říkám. Pocity jsou mocné, hlavně ty enské, e, dámy?
Napadlo mě, e v dnení době plné násilí a dění kolem nás je těké věřit a důvěřovat.
Upravil(a) Kara (31. 12. 2009 13:22)
Není tady
Já vím,pocity jsou to nejdůleitějí..je to prostě v tom, e opravdu já trápení mám a uírám se s tím sama:(,nikdo o ničem neví..ani v rodině,ani v práci si toho nikdo neviml,tak mě docela zarazilo,e neznámý člověk to poznal.
Určitě se nejdříve poptám,ne tam půjdu,přemýlela jsem nad spoustou věcí,jestli tam jít,či ne.. Ale říká se o léčitelých,e oni do tebe vidí.Jen jsem potřebovala vědět,jaké s nima máte zkuenosti:).
Není tady
Allisskka napsal(a):
Já vím,pocity jsou to nejdůleitějí..je to prostě v tom, e opravdu já trápení mám a uírám se s tím sama:(,nikdo o ničem neví..ani v rodině,ani v práci si toho nikdo neviml,tak mě docela zarazilo,e neznámý člověk to poznal.
Určitě se nejdříve poptám,ne tam půjdu,přemýlela jsem nad spoustou věcí,jestli tam jít,či ne.. Ale říká se o léčitelých,e oni do tebe vidí.Jen jsem potřebovala vědět,jaké s nima máte zkuenosti:).
Za zkouku nic nedá, pokud se rozhodne a odhodlá. Já jsem si tím ujasnila dost věcí a neomylně mě to navedlo tam, kde to nefungovalo. Přeju hodně těstí a děj vědět, co a jak!
Není tady
Děkuji,určitě dám vědět:)
Není tady
Allisko já chodím k paní co má obchůdek na Slovanské v Plzni je moc fajn a příjemná, vdycky si řekne tak o 200 Kč.
Není tady
Allisskka napsal(a):
......ale cítím tam tajemno a u mám trochu strach.
Jednou se me stalo neco podobneho pred dvacitkou let. Ten clovek poznal co me trapi.
Rozdil ale Alli. je v tom podle mne,ze ja se tajemna nebojim a nikdy nebala,ale Ty ano. jak je citelny.
Kdo se boji ten o tom "tajemnu" nechce ani slyset,natoz mu podat ruku. Dokud budes svazovana strachem -nepodas mu ruku.
Je to otazkou volby.
Není tady
brenda9 napsal(a):
Allisko já chodím k paní co má obchůdek na Slovanské v Plzni je moc fajn a příjemná, vdycky si řekne tak o 200 Kč.
Ahoj Brendo, prosím můe mi napsat o té paní blií info do SZ? K někomu bych potřebovala zajít a tvůj příspěvek mi padl do oka. Díky.
Není tady
http://www.diksa.org/kontakt.htm
macíku, Kristina ja dost dobrá, doporučuji.
Není tady
Pan má pravdu. Bydlímkosek od Plzně, paní Kohoutovou znám osobně a velmi mi pomohla na dui metodou RU v květnu roku 2009. Je velmi příjemná, doporučuji vem.
Není tady
Pan a Hano díky moc za doporučení. Ta paní sídlí skoro za rohem a já se o ní dozvím a z babinetu
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pokud tě k té eně láká tvá zvědvost a odpuzuje tě strach, tak tam nechoď vůbec.
Nemá to ádný smysl a obě jen budete ztrácet čas, ty navíc i peníze.
jee pandorro to me zaujalo. ja to vetsinou delam uplne obracene, vrham se presne tam kam me laka zvedavost, i kdyz mam strach, a rikam si ze to proste musim vedet, a ze strach se musi prekonavat..delam to blbe?
..no je fakt ze casto to dopadne tak ze dostanu pekne "po h.ube", ale odnesu si z toho nejakou celkem nezapomenutelnou zkusenost.. takova rychloterapie, nebo lecba sokem? zkusenost se dostavi rychle, horsi je rekonvalescence..
Není tady
Konstance,
sama říká, e větinou dostane pěkně po h.ubě...
Myslí, e je opravdu nutné, aby si člověk vdy, chce-li získat nezapomenutwelnou zkuenost, nabil h.ubu? e to vdy musí bolet?
Já u si to prostě nemyslím a zvědavost se strachem zásadně nemíchám.
Nevidím ale nic divného na tom, e to má někdo jinak, jen sděluji vlastní zkuenost, e tenhle koktejl není právě nejchutnějí.
Pokud jde o zvědavost, přesněji ZVÍDAVOST a respekt, pak je to ale u jiný koktejl
Není tady
Uvědomuju si ,e jsem byla vdycky zvídavá, měla respekt a strach jsem akorát zaila tuhle v noci ,kdy jsem si nebyla úplně jistá,jestli se na mě napojil blízký člověk nebo někdo cizí,ale pak se to vysvětlilo Akorát mám zkuenost ,e v určitou chvíli jsem vdycky potkala člověka,kterého jsem měla potkat ,kterej mi dal určitou zkuenost,ze kterého jsem čerpala Nelituji zatím ádnýho setkání
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Konstance,
sama říká, e větinou dostane pěkně po h.ubě...
Myslí, e je opravdu nutné, aby si člověk vdy, chce-li získat nezapomenutwelnou zkuenost, nabil h.ubu? e to vdy musí bolet?
ale ja to nechci me se to tak proste prihodi.. zase je to rychlejsi a zkusenosti stejne vetsinou bolej..no je fakt ze uz jsem docela otlucena, tak treba uz konecne zmoudrim
Není tady
Zdravím,
chci se zeptat, jestli někdo nemá zkuenost s léčitelem p.Karlem Maixnerem. Pořádá relaxační pobyty a občas zajídí i do Plzně. Je z Hradce Králové. Slyel jsem na něj chválu, ale trochu mě zaráí, e na internetu o něm není ani zmínka.
Není tady