29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koupila jsem si novou andůlku, ale na nic nereaguje. Už 2 den sedí stále na stejném bidle, neskáče, nekřičí, nejí, nepije, jediné co udělá je, že se sem tam otočí. Ani na nás moc nereaguje, když příjdeme ke kleci a mluvíme na ni...
Máte nějakou radu, co máme dělat? Bez jídla dlouho nevydrží a chci aby si nás trošku všímala.. Moc děkuji
Není tady
Zkusit koupit kámošku??
Není tady
Leila napsal(a):
Zkusit koupit kámošku??
Nechci koupit druhou, mám ji teprve dva dny a chci si ji ochočit a vím dle mých zkušeností, že když si koupím druhého k ní do klece, tak už si ji nikdy neochočím
Není tady
Já jsem měl několik andulek které se ochočili a naučili mluvit.Ze zkušenosti vím, že je třeba andulku při přemístění do nového prostředi nechat v klidu(né hned vyrušovat svojí přítomností)pták si musí zvyknout na nové prostředi.
Pták i několik dní nežere a nemá zájem o své okolí tím se netrapte a nechte ho v klidu.Já už ptáky chovám 40let.
Tet´mám Žaka už 7 let a s ním to bylo stejné 4 dny na nic nereagoval a tet´se mnou mluví a je terfektně ochočen.
Přeji brzchký úzpěch a hlavně trpělivost.
Není tady
BOBOZH napsal(a):
Já jsem měl několik andulek které se ochočili a naučili mluvit.Ze zkušenosti vím, že je třeba andulku při přemístění do nového prostředi nechat v klidu(né hned vyrušovat svojí přítomností)pták si musí zvyknout na nové prostředi.
Pták i několik dní nežere a nemá zájem o své okolí tím se netrapte a nechte ho v klidu.Já už ptáky chovám 40let.
Tet´mám Žaka už 7 let a s ním to bylo stejné 4 dny na nic nereagoval a tet´se mnou mluví a je terfektně ochočen.
Přeji brzchký úzpěch a hlavně trpělivost.
Jé, děkuji moc to jste mě uklidnil
... Také jsem chtěla velkého ptáčka, ale nebylo mi to bohužel dovoleno... Tak já ho nechám chvilku na pokoji - stále za ním chodím a mluvím na něj, aby si na mě zvyknul. A to jeho nejezení a nepití mě trošku straší, ale když říkáte, že je to normální, tak dám na Vás
Ještě jednou moc děkuji
Není tady