3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Dobré ránko,
teda to je po ránu překvápko, u nás zase nasněilo včera u tu (ve městě) nebyl ádný sníh, odvezli ho náklaďáky a dneska znovu pokryto
te razíme k naim a půjdeme bobvat a zkusíme tedy ty lye no se z těch babiček picnu, jedna ho tlačí do bruslení, druhá do lyování....já stojím uprostřed nich a moje zákazy nikdo neslyí
ale snad mu půlhodinka neublíí....no děsně ho to baví, jsem na něj zvědavá, na lyaře malýho
A odpo klasika - hokej, ale nějak se mi nechce, tak uvidíme, zase tam mrznout,....
tak vem krásnou neděli a uívejte si sněhu a tatínků doma
Není tady
Dobré ranko.. Andri stejně má vnady k tomu sportu co?.. u nás přítí rok bude jeíek lye.. u se těim,ale já ho nemám co učit nikdy jsem nelyovala,ale mana natěstí jo
krásnou neděli
Není tady
taky přeju krásné ráno
a holky vůbec nás těmi vaimi těhu problémy nezatěujete, tak tu jen pite, co by se tu za chvíli u nás vůbec probíralo!!!
u nás taky napadl sníh a pořád padá, moc z toho ale nadená nejsem, odpo mám jet na koníky a v tomhle nečase, fakt nevím
Není tady
Nazdárek bábofky!
tady to bude brzy samej lýýýař ,my kupovat dětem nebudeme,leda abudou větí,nemá to cenu,noha roste a kadý rok nemínim kupovat nové přezkáče
,v půjčovně jsme za 5dní zaplatili370,tk mi koupě přijde naprosto zbytečná v naem případě,kdyby jsme bydleli na ghorách a kluci mohli být na lyích často ,tak je pořídim.
Není tady
Dobre ranko!!
Tak my vstavali vsichni ted
Maxik uz teplotu nema, ale najednou na nej koukam jak se orosil a zavira oci.... tak jsem ho rychle snesla dolu a mliko...vypil dve a pul flasky!!!! Vcera chudak jak nic nejedl a dneska je to na nej pozde, normalne tak v pul osmy uz pije mliko, tak mu klesl cukr v krvi...to ma po me, ja taky musim kazdy dve hodiny jist, jinak jdu k zemi
Leeni, tak to by mel Jezisek prinest lyze i tobe, nevis o co prichazis
Není tady
Dobré ráno, tak tady v Příbrami taky sněí, to se nám zas pojede domů jedna báseň
Tak zas teď dopo vytáhnem boby a vylezem za barák. To mi na Kladně chybí, tam je to samá placka, kopeček aby jeden hledal lupou
CIZI, beru tě za slovo, krevetky a jiné mořské obludy si nechám líbit... Zvlá, kdy je monost mít je čerstvé. Teď jen se k tobě jetě dostat
ANDRI, já myslím, e chvilka mu neublíí a on bude astnej
Není tady
Gabi navrhni na mestskym urade, ze by meli vytvorit umelej kopecek na bobovani
Leeni, kdyz se to naucil i muj svara z Mallorky za tri dny a jeste na blbym snehu, to by bylo.... ty holka skoro z hor
Není tady
to asi kolem osmého proto a ve třtím měsíci dávaj kartu těhu né?.. jetě počkej měsíc a uvidí,to je doba měsíc co?..
no já tele nevim nevim,ale byla by to ostuda
u mi hraje bílá masajka jsem to holka ikouná.. zítra jedeme na barák a budem tam chrnět i s Matějem tak vezmu notebook sebou a večír budem čučet na filmy.. pojedu nakoupit drogoku a tam můu umýt koupelnu a hajzlík..
Není tady
Tak my jsme meli dopoledne vic nez zajimave... Maxik po hodine a pul vyzvracel vsechno to mliko, ale to tak, ze to slo pres pul obyvaku... Jesteze byl doma manza a hned to uklidil, ja zatim dala Maxika do vany, musela jsem mu umyt i vlasy...no komplet koupani...on z toho mel i radost
Pak jsem mu dala chleba se sunkou a ten zbodl s takovou chuti chudak...mel uplne prazdnej zaludek. A ted jsme obedvali a slo videt, ze uz ma chut k jidlu, sice nesnedl vsechno ale aspon neco.... a sel na chvili do hajan. Jinak mel cele dopoledne dobrou naladu a porad si hral a krasne povidal a vubec byl uplne strasne hodnej
Teplotu uz nema, tak bychom mozna mohli treba na malou prochazku, uz mi z toho doma taky hrabe....
Leni to bude zuzo-dobrodruzo co....v novym baracku, tam se vam bude libit, uvidis jak si rychle zvyknes. Co na to vlastne rikaji vasi?
Není tady
Ahoj.
Těhu děvčatum gratuluji
Meg - Malej je rozkonej. A jak je učesanej na patku-mno to je paráda
Je čím dál tim roztomilejí.
Vici ostatní doufám, e se máte fajn
Mates - Tak hlavně, e se Vám na horách páčilo. My malé přítí rok u lye koupíme. U leto jsem na horách litovala, e nemá pořádné. Ty umělky jsou fakt jen tak na rozcvičení. Jsme na horách povědinou 3 do roka-a u samotní nebo s malou, tak si myslím, e se to u vyplatí.
Já měla pernej víkend. Předělávala jsem ateliér. Ale u mám hotovo a jsem astná, jak blecha
Dělala jsem to celé sama manel mi akorát sloil skříně a táta přidělala nové světlo a poličky. Vystěhování-stěhování-odnos bordelu, uklid atd...samotná. Jsem fakt grogáč ...
Jinak u nás se v tejdnu mini-slavilo malá 2,5 roku. Jó to to letííí
Tak se mějte pá
Není tady
cau kocky, tak my rano meli sebou fanouse na baraku, mam vymalovany jeden pokoj, jeste me toho ceka dost, bohuzel fanda i kdyz mel stetku v ruce a taky maloval, tak pak se nudil, takzee priste to s nim nepujde...:-( jsem si pekne makla, pak prijela domu, nastesti nam mamka uvarila, takze nakrmit maleho a uspat a v pul treti jsem frcela s malou do divadla, jeste jsem brala malou od sousedky, ktera chudak lehla, takze jsem mela kulturni odpoledne...
ted tu maly lita jak torpedo, to je proste hyperaktivista jak vysije, k neutahani, pred chvili jsme tu spolu hrali fotbal, ja jsem hotova a on tu skace po balone....-)
ledus, pekny atas sis zaridila:-)
cizi, to je dobre, ze uz maly je aspon bez teplotky a ze mu chutna, to je uz znamka ze se to lepsi...:-)
jo a nam slo videt srdicko v sestem tydnu u obou deti, teda aspon pokud si to dobre pamatuju
Není tady
Jé Ledu hezký jsi to holka ikouná..
Cizí no neříkají u nic.. tak snad dobrý no.. barák se jim líbí jen je tam prý předveřováno..
já jdu koumat na zítra oběd sebou a véču a jdu ehlákovat.. blééé
Není tady
Holky uz se na to louceni s novym rokem nechci divat, zalozila jsem novej domecek, takze supky dupky do nej a tady zazvonil konec a roku 2009 je konec!!!!
Cizinka
Není tady
leeni,nazdárek..zrovna včera jsem viděla celkem pěkný film-deník basketbalisty,podle skutečné události,hlavní role di caprio-mladounkej.Pak já tedy můu čas dluhů+čas sluhů,oddechovka -Mama mia,taka stáhnul bátory,tak se chystám a Jánoík mě nadchnul,jinak si na nic nevzpomínám,jo a horor prvně v novém domečku ,by mě kleplo
Není tady
tak nazdárek v novém
Není tady