3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Holky diky
netusim presne,co delal-byla to vterina,videla jsem jen,jak jel s popelarskym autem,otocim se na manzu a bum!
ma to tam mit tyden,pak jdeme na kontrolu
jeste ted se z toho klepu,kdyz si vybavim,jak mel zakrvaceny oblicej
Není tady
Meg,Kuba tedy ten nový rok zahájil s velkou parádou ,tak foukáme na bolístku
Fotky z expedice na rajčeti!
Není tady
ahojky, krásné ranko
výleandy vítám zpátky a je fajn, e jste si to uili...tam u jsem chyběla jen já....
megan jsem to o Kubovi četla na fb...no to ví, tohle se musí čekat, stačí chvilka a úraz je na světě....
u nás taky nasněilo, tak vyenu potomstvo vena musím to tu dát trochu do kupy, přijede kámo mi přeinstalovat to pc, se těím
Není tady
jei Meg.. tak foukáme
clare to je fakt,e chyběla,ale snad vyjde Bedřichov
my dneska máme konečně lehčí oběd,bramborajdu a těst. salát a ve dvě mau dodělat 3baráky a hotovo s prací..
Není tady
ahojky v novém roce
Chtěla bych jménem naí rodiny poděkovat , za krásně strávený Silvestr .. s príma bandou
Moc se nám to líbilo... snad se uvidíme přítě zas..
Leeni, jak dopadla rozmluva ?? Bude to lepí neboj.. jak se sleze víc lidí a do toho popíjí.. tak se jeví normální věci jinak.. Já jsem pak u taky byla nervní, jak jsem viděla ty prázdný basy.. ale myslím, e to dopadlo skvěle.. ádná hádka, výstup nebo rvačka.. taková fajn pohoda.. Ikdy únava byla.. ale to byl horský vzduch a Ti nai raubíři..
Vím, e A. Tě miluje a nikdy by Ti neublíil.. Jen je občas holt potřeba nějaké věci řeit ... u nás je to někdy taky.. tak doufám, e ve je mezi vámi OK.. Jste skvěla rodina..
Dana s M. a dětma jsou naprostí pohodáři a je vidět , e jsou spolu vichni astní a pak tu jejich úasnou energii předávaj na ostatní a člověk se s nima cítí skvěle..
Jsem opravdu ráda, e jsme se vichni potkali a e můeme s vámi trávit nějaký čas.. chlapi si rozumí výtečně.. my taky.. a kluci jsou fakt kamoi .. myslím, e jejich kamarádství bude velký.. od mala a ......
Jinak úúúúasnýýýýý fotky...
Vem přejeme ve nejlepí do roku 2010 .. zdraví , lásku, ěstí .. i trochu víc těch peněz pro radost.. a vem, splněná přání.
Megan, Kubíkovi posíláme a se to brzo zahojí .. ikdy .. takových podobných úrazů jetě bude..
Já u mám vidinu krve , jen pomyslím na kolo nebo lye.. a se bude Vojta učit..
Krásný večery tu byly.. jsem ráda, e jste si to uily...
Není tady
marci,tebe je tu koda,dej se na psaní,vdycky to tak pěkně napíe
energie je dneska u mě na nule
,tatka jel za svýma klukama,tak jsme tu sami,nejdřív měli jet k nám na víkend ,ale ráno telefon,e ten starí je marod,tak jsou doma.bývalka jde s novým rokem asi do sebe,jetě se to nestalo,normálně k nám jezdí marod-nemarod.Kluci tu řádí,Ondráe jsem měla v noci v postýlce u sebe
,potřebovala bych se jetě krapet dotáhnout,bylo to moc pěkný,ale náročný
Není tady
mates.. u nás je energie u v mínusu.. včera úplně kapůůůt... a dneska se jen válíme.. teď pojedeme na nákup.. jinak na ve prdíme..
uijte si večer.. V. u je vzhůru.. musím valit.. ani jsem nastačila stáhnou fotky.. papa
Není tady
Ahoj děvčata.
Dodateně opět ve nej do NR.
Kači ani si nenapsala-kam jste razili?
My teď z5 z hor. Bylo tak krásný jé jé...
Super Silvestrovská večeře, sice vechno němci, ale i tak nám to vůbec nevadilo.Den po lyovačka-malé to krásně lo. Vylápne v lyích kopec-vůbec se nebojí-poutí to z kopce jak drak . Poslední den v Prachovskejch skalách. To byl sajgon. Horí ne slovenskej ráj..mno co bych čekala, kdy je to českej ráj
Malá na večer k tchýni, e má posledný den volna-tak razíme do kina na 3 sezóna v pekle. Kdy jsem byla na avataru před tdýnem-tak jsem viděla ukázky a byla to teda bomba
Tak pár fotek sem hodím zbytek dám na rajče.
Meg co malej-u v poho?
Není tady
ledusko-to je fajn,ze jste si to uzili,fotky nadherny!!!!!Kuba uz je v pohode,obcas si sahne na lepeni a rekne-mamo,lepit tak snad se to v poradku zalepi
mates,leni.marci-krasny fotky,jde videt,ze jste si to uzili!!!
Není tady
Ledo nádherný fotky!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem vloila pár fotek na rajče z expedice Ondráovka. Mana byl s Ondrou sám před Silvestrem v Krkonoích.
Není tady
hofi-super fotecka!!
hele,proc mame u metriku stejny tejdny,ale kazdej jiny cislo do porodu???
dam vam sem fotku naseho maroda
Není tady
jezi chudinka vypadá to děsně..
Márci jj ty jsi hotovej vypravěč u nás u jako dobrý ani jsme to nerozebírali.. nějak se mi do toho nechtělo teď máme malýho u babí tak jsme dali vanu a táta se jetě čvachtá,uděláme si hezkej večer a ráno s ním jedu do práce odpo jsme zpět.. tak nabalim kníky sic stejně pak nečtu..
Lubor nám dal brouka do hlavy promyslíme a asi budem dávat bojler.. se těch průtokáčů bojíme..
Ledu ta poslední fotka je pěkná
Není tady
Meg já u jsem na to taky koukala....vůbec nevím jak se to stalo a tzo máme obě metříky od Lilypie....u data poslední menstruace jsem dala 15.11. a takhle se mi to nastavilo...jiné datum jsem tam nezadávala.
Není tady
jak pořád řeíte ty metry - nemůe to být nějaká jejich interní chyba? včera psali, e měli problémy, tak se metry musely předělávat...třeba se to srovná a kdyby ne, taková katastrofa to není ne ?
Není tady
Díky díky...ta poslední je z příprav naí kočky na Silvestra V hotelu jí jinak neřekly ne sladká holčička
Hof - Fotky parádní-to je manel dobrej, e si takhle vezme malého sám
Teď jsem pomalu dočetla-holky mají taky super fotky. Mno docela jsem to sledovala se zatajeným dechem boby za auto
mno pane...
Film byl super-doporučuju! Krása...chtěla bych vzít malou taky u do kina-teď mají akci e děcka do 18 m. zdarma s mámou do kina. Tak nevim-asi to nejspí vyzkouím jen k nám na loutkové a pak do kina-aby tam nejančila
Jukala jsem, e potvůrka má u druhou holčičku-boe to to letí krása..k poňuňání..ale nikomu to upřímně nezávidím
jetě si asi moc dobře pamatuju na porod...probdělé noci...krmení..atd.
Mě to stačí fotit malá mě teď tak děcně vyčerpá-e mám večer nohy na stole a nejsem schopná nic...sice otázku PROČ vůbec nemáme, ale zase máme-kde je táta..pracuje...za pět minut..kde je táta...hm v práci viď...za deset minut...táta v práci já vim...táta zavoláme mu a jedno téma hodinu. Mami nemůe-neber mi to
boe. V hotelu se furt ptala-kam jde ten pán-kde je pani...kdo zastřelil prasátko...kukačka kuká jen v celou hodinu
byla tak dotěrná, e jí dokonce jeden němec přetočil ručičku aby to kukalo dřív
A nejčastějí odpověď ,,nemůu jsem jetě maličká,, ukliď nemůu jsem jetě maličká-máma uklidí...máma pomůe-máma udělá-máma nakreslí ....
Není tady
megan2 napsal(a):
hofi-super fotecka!!
hele,proc mame u metriku stejny tejdny,ale kazdej jiny cislo do porodu???
dam vam sem fotku naseho maroda
http://resize.like.cz/images/126246071302012010_001.jpg
Jé minkote-foukáme
Není tady
Ahoj Clare, tak se těím, jak ti to tu bude rychle psát
Jinak vem dobré ránko...pokud někdo nakoukne
U nás je cm sněhu, tak vyjedu někam na kopec na boby...
Hofi, teda mana je dobrej, takovej pacír! a to mu takhle usne i v saních bych se o ně asi bála
ale super, e výletují a spolu vyrazí
Není tady
dobre rano holky...fotky na rajceti ;-)
Není tady
ahojte luluch, paráda a holá leb ti sekne a paruka samoe taky...vypadá jak pravý vlasy...kdy by to tam na sobě neměl malej tak bych nic nepoznala...fakt hezká...
Není tady
dikes...noo,na fotkach je takova doost parukova..blejska se jak psi k..le :-))
Není tady
jůůůů Luluch, tobě to moc sluí! bych teda nepoznala, e je to paruka! a malej v ní je kóča jsem nevěděla, e u dolo na strojek
a jak se drí? asi hloupá otázka, co
? kolik u má chem. za sebou? snáí je dobře?
jinak samoe krásný fotky, jsem sjela ve, vánoce krásný, to je taka na saních? a Samík ty oči!!!! ty jo ten na ně sbalí enskejch!!! bych se taky chytila
Není tady