3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Dobre rano,
tak my to taky prezili v klidu,udelali si chlebicky,ja pila dzusik a manza stavu po pulnoci jsme sla spat,manza jeste koukal na tv.Ohnostoj tu byl silenej,se divim,ze to Kubika nevzbudilo.
Dnes prijdou nasi,tak jdu trosku maknout a v nedeli tchani-rekneme jim velkou novinu tak drzte palce
Není tady
Ahoj holky,
také vám přejeme krásný Nový rok!!!
My byli včera u sousedů, bylo nás tam 8 dospělých a 5 dětí. Já jsem la ve 21.30 s Ondrou domů spát. Kadý se mě vyptával, proč nepiju a proč jdu domů tak brzy. Musela jsem to nějak zakamuflovat. Jediná sousedka to ví, ale neprořekla se. Pak jsme si jetě asi půl hodiny v posteli četla a pak jsem la spát. O půl noci mě probudil ohňostroj, stříleli snad půl hodiny. Mladej se natěstí nevzbudil. Mana přiel ve 4 ráno a kupodivu mu ani nebylo a není patně. A to o něm vím, jak alkohol patně snáí. JInak večer byl pěkný, hrálo se na kytary a zpívalo, kupa jídla a pití. Já teda jen na dusu, ale dobrůtky jsme si dala.
Teď jsme byli u tchýně na obědě, a se Ondra vyspí, tak si pro něj přijedou nai a berou si ho do Skalice. Večer je tam na náměstí ohňostroj s hudbou, to se mladýmu bude líbit. Nechají si ho do zítra a zítra si ho nejspí vezme moje ségra do neděle. Take budu moc leet a spát a spát a...... Holky já jsem tak hrozně unavená!
Není tady
teda Hofi, ty to má zařízené a kdy to řeknete vy?
Megan, tak to jsem zvědavá, co budou říkat. A vai u to vědí?
my včera SUPEEER!
Celý den jsme byli na načekané návtěvě u známých na chatě, 8dosp. a 4 děti - 3 kluci a holka, to byl mazec Odpo dlouhá prochajda, děcka lítali, v kaluích hlavně
... zakončená v tamní hospě
Já nepila, řidička
ale v 18h jsme byli doma, upekla jsem křidýlka, jednohubky, výborné vínko....Tobís brzy usnul, mana vystřízlivěl a měli jsme krááásný večer
né fakt paráda, krásně jsme si po dlouhé době popovídali... a nejen to
po půlnoci byl děsnej ohňostroj pod oknama (bydlíme na námku!), ale T. spal jako palek. Já la spát v 1h, mana zael za klukama na pivko, ale já se do rána dusila, kael mi sedl na průduky, e dokonce mana dorazil a přinesl mi uvařený čaj do postele
jsem nechápala
e by teda celý rok taková idylka
kéééé by aspoň sem tam
Není tady
andri-nene,vi to jen manza a vy taky,jinak nikdo
tak drzim palce,at to mate-jak na Novy rok,tak po cely rok
Hofi-o unave mi nemluv,taky bych spala,ale hlavne mi je docela zle v tydnu musim rano na krev,nevim,jak vstanu
Není tady
teda andri, to zni skvele, ze by manza pristi rok kmital kolem sve zenusky?.-) samozrejme ti to preju!
hofi, ty si to ale umis zaridit, tak hlavne odpocivej a uzivej si volno...
meg, taky jsem zvedava jak to tchynata vemou a co na to vasi?
Není tady
Tak mi jsme se rozhodli, e to oznámíme a po 12tt...přeci jen v létě jsme to řekli hned a pak jsme zase museli vysvětlovat, e se to nezdařilo a e musím do nemocnice.
Megan mě ani moc patně není...občas se mi zhoupne aludek, spí jsem pořád taková plná, e jím po trokách a k večeru u nejím vůbec, protoe mám pocit, e do sebe nic nenarvu.
U Ondry mi oufl bylo, take to můe teprve přijít...ale taky to můe být úplně jiné těhu...sestřence bylo v kadém těhu jinak...u jednoho zvracela a při druhém jí bylo dobře.
A kvůli čemu jde tak brzy na krev?
Není tady
tak to je me fakt zle,u kuby jsme byla v pohode,ale ted??hruza,sice nezvracim,ale dostat do sebe neco je problem a kdyz uz,tak jsme nacpana...dobre mi dela studeny sladky piti.
a na krev jdu na ty prvni krevni odbery-mam to tu na papire-krevni obraz,krevni skupina,HIV,loutenka a BWR
az budou vysledky,tak dostanu tehu prukajdu
musim to vymyslet,asi budeme s Kubou spat u nasich,jezdim k dr pres celou prahu,a byt tam brzy rano bych s Kubou asi nevzladla.
Není tady
Tak to mě odběry u Ondry dělali najednou s tripple testy v 16tt.
Tak vidí u Kuby ti bylo dobře, tak mě třeba bude dobře teď.
Pamatuju jak jsem si stěovala sestřičce, e je mi hrozně blbě a ona mi říkala, e alespoň vidím, e je vechno jak má být....nevolnost prostě k těhu patří, ale určitě jí nemusí mít kadá mamina.
Není tady
no ja pak pujde jeste na jedny krevni testy ve 12tt a to na genetiku.Dostala jsem papir,co me kdy ceka.
To ja si stezovala v pondeli dr a on rika,tak aspon vidite,proc se tomu rika jiny stav
Není tady
Ahoooooooj jsme doma,vybalení,konečně.. uff ten bordel..
táke do nového roku přeji vem a je lepí ne tento a hlavně a si splníme přání,která máme.. Mám vás moc ráda..
silvestr super.. moc moc líbilo,asi to zavedeme jako pravidlo u házim na rajče foto z chaty a vánoc,ale z chaty moc toho nemám,to víte holky měli vymakanějí foák,ale fotky maj krááásné tak se pokocháte,bobovačky no super.. jsem ráda,e jste holky jeli
Andri no krááása take to mělo svoje kouzlo..
no my asi budeme mít promluvu dneska včera mi táta řekl,e prý ho nemiluju,e mu neprokazuju lásku atd.. chjo tak mě to bylo tak líto a zároveň mě natval.. no prostě prosinec byl stres jinak nevím
Není tady
Meg ty půjde na genetiku? Já jsem při prvním těhu řekla, e mamka měla vrozenou vadu na ledvině a moje první sestra se narodila s VVV na srdci a na 3 a 1/2 měs. umřela a na genetiku jsme nela. A to můj Dr. dělá v CAR.
A tobě budou dělat ten NT screening nebo jak se tomu říká???
Není tady
Jůůů Leenko to je fajn, e jste si to tam uili...na fotky se moc těím, tak to se pokochám!!!!!!!!
Není tady
Ahoooj holky :-))
tak u nás byl Silvestr poklidný, batili jsme chlebíčky a jednohubky, já popjela dusíky, taka pivko a čučeli jsme s Kájou na Dobu ledovou
nakonec jsme li spát a po půlnoci, tím jak bydlíme u Václaváku tak to tady byl dost rachot a Kája se trochu bála, take si vlezla k nám do postele a usnula tak e nás oba drela za ruku
Meg + Hofi - já měla první těhu relativně pohodičku, zato tohle druhý je peklo, od aludku je mi blbě pořád a taky mě neustále pálí áha a je mi těko....
Není tady
Ahojky Blue...tak myslí, e mi ani blbě být nemusí??? Já si pořád říkám, aby zase nebylo něco patně....ale ostatní příznaky mám. V těhu s Ondrou jsme nad tím takhle nepřemýlela, bylo mi fakt oufl, take jsem si říkala, e to za čas přejde a těila jsem se na mimi.
Holky taky vás svědí prsa? Já na nich mám od minulého těhu strie a teď, jak se mi nalili, tak se strie zvýraznili. Jak je alespoň 2x denně nenamau, tak bych se udrbala.
Není tady
LENI, TĚÍM SE JETĚ NA PODROBNÝ POPIS VÝLETU O TOM, E SI to uijete jsem nepochybovala
s manou mě to moc mrzí, otevřete vínko, v něm je přeci pravda a urovnejte to ono to tak bývá, kdy je pohromadě více párů a vidí, jak se k sobě chovají a mají...tak pak člověk srovnává. Mě třeba mrzí, e mana mě na veřejnosti nevezme za ruku, nedá pusu, neobejme....to vdy vidím u vagrových a je mi to taky líto, ale zas vím, e je to pro něj intimní věc a milujeme i bez toho. Drím palce, dej vědět
Není tady
pro odlehčení - ná mladej si tu leí nahatej v obýváku, nohy do praku a tahá si za bimbase, stáhnul ho a říká Tááto bubák pak ho tase zatáhl zpátky a Neníííí
mává s ním, ouchá, samoe mu stojí v pozoru...se tu směju a dělám, e nic nevidím
Není tady
Nazdárek bábofky v novém roce!
Výlet byl opravdu super ,vem zúčastněným tímto děkuji
nemělo to chybu
My dorazili v 15 h. domu,taka tu stále leí,nemám na ní náladu ,takový pěkný den si přeci nebudu kazit pinavým prádlem
.Fotky dodám,máme asi asi 480,tak to musim probrat-nemusíte vidět vechno
Není tady
Jám mám fota na rajčeti,konečně jsem si stihla i vytrhat obočí
Mates pak mi je musíte poslat nějaký...
Andri dobrý
jsem si dala 2decky vína a to se mi bude povídat večer jak pinďa zalehne
Není tady
leeni,samo e polu...hele co to tatkovi zas přelítlo přes nos ,já tvrdila a tvrdim dál,e na vás to je vidět ,e se máte rádi a Marcelkovic taky,ikdy tatkové někdy pod vlivem blbě kecaj
,jste toho měli ted moc s tím barákem,bude líp
Není tady
holky,super,ze jste si to uzili,na fotecky urcite juknu!!
andri-to je teda "uchylacek"
My tu ted meli nase a bylo to fajn,kuba pak rika-MIMINKO,MAMINKA V BŘISKU nasi nechapave koukali a pak jsme se na ne dlouze podivala a bylo jasno.Nejdriv teda neverili,pak se mamina trosku divila,ze to nevela uz driv,ze to tak dlouho tajim..ale jinak byli dojaty a stastny
a ja jsem z toho namekko
Hofi-me u prvniho tehu taky nebylo zle,tohle je uplne jiny a k tem testum-cituji:
11.-14.tyden ultrazvukove mereni NT a detekce nosni kustky + nasledny odber krve na genetice
16tt-biochemicky screening VVV ve 2.trimestru(triple test)
je to v nepravidelnych vysetrenich,minule mi delali to NT,..a ty triple testy se delaji jak?na ne si nevzpominam...
Není tady
Megan ten tripple test to se jen bere krev. Mě ten NT měření minule nedělali.
Leenko já od mani stále slyím, e ho nemám ráda...on by měl sex nejraději kadý den....i teď co jsem mu řekla, e nám ho Dr. zatím zatrhnul si ho pořád vyaduje, ale má chlapec smůlu...tak a mu prý pomůu jinak, ale já na to prostě nemám chu
Jo to jsou prostě chlapi
Není tady
hmm,tak jsme se prave vratili z chirurgie-kuba si rozsekl celo,takze mame x motylku,pak jeste prelepeno ctvercema.Na pohotovosti nas strasili RTG a sitim a v nemocnici jen mavli rukou..
snad se nevyplni-jak na novy rok,tak po cely rok
Není tady
Mega Kubíkovi posílám pusinku a pofoukání na čelíčko!!!!!!!!
Není tady