Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 12. 2009 22:17

Lucie1985
♥------

Svatba v roce 2010...a všechno

Zdravím všechny, kteří navštíví tuto diskuzi...
Přítel mě v létě na dovolené požádal o ruku a domluvili jsme si svatbu na září příštího roku. Moc se na to těším a chtěla bych, aby to byla ta nejdokonalejší svatba nejen v našich životech, ale aby to tak vnímali všichni okolo.
Obřad chceme v kostele v Brně, na Petrově, ale vůbec nevím, kde mít hostinu. Budeme mít hodně svatebčanů...asi kolem 70 lidí a nevím, kam je nacpat. Navíc bych potřebovala, aby tam byla i možnost ubytování z důvodu přespolních hostů...a úplně nejlepší by byla nějaká super cena za ubytko. Tak co...poradíte mi někdo? wink

Upravil(a) Lucie1985 (29. 12. 2009 22:34)

Není tady

#2 21. 1. 2010 13:31

Nick3594
Host

Re: Svatba v roce 2010...a všechno

A nechceš svatbu na klíč? Agentura vše zařídí a máš klid. Při takovém počtu lidí bych do toho šla.

#3 28. 3. 2010 22:02

Sushka
♥------

Ahoj! Segra se bude vdavat na podzim, a zarizuje to pres jednu svatebni agenturu nepovolená reklama, sice zarizuje pres ne vsechno, vc. obradu, ale vim, ze mohou pomoci i s tipem na oslavu atd. Hodne stesti

Upravil(a) tina (31. 3. 2010 9:10)

Není tady

#4 1. 4. 2010 7:35

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Ahoj Lucko smile my meli svatbu před rokem. Meli jsme 75 hostu a organizovala jsem si to sama, akorat primo na svatbe jsem mela bajecnou kamaradku, ktera se o vsechno starala, aby to klaplo. Ani jsem neplanovala tak velkou svatbu a ani jsem nechtela, aby bylo vsechno perfektni, jenom aby se vsichni bavili. A to se mi splnilo. Vsichni byli nadseni, porad se na to vzpomina. Byla jsem pripravena i na nejake kopance. Ale nakonec jsme si to uzili i my dva. Byl to proste nas den jak se patri wink  takze at uz se rozhodnes pro cokoliv, drzim pesti (protoze organizovat si to sama stoji vazne hodne nervu lol ) , krasne si svuj den uzijte a hlavne, nenechte si do toho od nikoho kecat, je to jenom vas den wink

Jo a hostinu jsme meli na jednom byvalem statku, staveni bylo do "Ucka" a uvnitr byl dvorek. Mohli jsme byt i venku i uvnitr. Bylo to moc prijemne. A ubytovani bylo taky primo tam  wink

Není tady

#5 11. 5. 2010 20:42

jitush1
♥------
Web

Ahoj Lucko, sice ti neporadím s místem, ale být tebou, určitě bych to zařizovala sama, jednou časem na to pak budeš vzpomínat smile Agentura je sice pohodlnější, ale příjdeš o všechny ty zážitky s vyřizováním atak smile

Spodní prádlo na sexy-pradylko.cz

Není tady

#6 12. 5. 2010 16:39

berenka
♥------

Ahoj, je to na každé z nás... Pokud je čas a chuť, tak proč si vše nezařídit sama - net pomůže na nic nezapomenout. My budme mít cca 35 hostů a v pohodě si to zařizuju + výpomoc je mamka.

Není tady

#7 17. 5. 2010 14:12

Lucie1985
♥------

Už jsme se rozhodli...svatební hostinu budeme mít v Žebětíně, kde mají salonek pro asi 100 lidí, takže se tam všichni v pohodě vlezeme. Taky jsem se rozhodla, že si to všechno zorganizuju sama, včetně výzdoby kostela i svatební tabule. Mám už spoustu věcí nakoupeno...je pravda, že nejvíc informací a inspirací jsem našla na netu...je toho tady fakt hodně. Na svatební den jsme si dolmuvili jednoho kamaráda, který nám bude dělat koordinátora a taky hodně pomůžou svědci...tak doufám, že to proběhne všechno v klidu.
Chtěla jsem se ještě zeptat...nevíte někdo o nějakým květinářství, kde mi udělají kytici podle mých představ a bude fakt hezká? Na ceně mi až tak nezáleží.

Díky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí