29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj holky, zdravím všechny
Nestihla jsem dneska napsat, na poledne jsem měla kontrolu na neurolce, tam jsem nakonec i přes objednání čekala skoro hodinu a půl a pak jsme s manžou zajeli něco koupit na papání
a než jsem vás dočetla ...
Any - topinky jsou super, mňam, dneska dělám druhou várku
Kočárek jsme měli původně vybraný taky X-lander XA, ale i přes to, že je to krásný kočárek, tak nás potom odradilo několik věcí - sporťák jde jen jedním směrem - před sebe (což třeba ségry malá absolutně nesnesla jak neviděla maminku a určitě není jediná) a taky nejde do lebu, polohuje se to takovým popruhem. Vzhledově je super, brala bych ho taky, ale náš je podobnej , tak snad se osvědčí.
Plínky - koupili jsme pár balení Hugies premium, mám i tesco, co jsme dostali a pampers co jsme dostali, tak uvidíme. Někde v nějakých novinách jsem nedávno narazila na test plínek, tak to budu muset prohrabat a najít
Jinak držím palečky Gabu, aby tam ta pipinka byla pořád a jsem zvědavá co napíše jak se vrátí.
Cukrovku Any zvládneš určitě, neboj
Zubař, chodím pravidelně, je to manžela spolužák, takže mladej a hodnej ( a pěknej ) ale pšššt
)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Situ,tak takovej zubař to je paráda
![]()
A jsem ráda,že topinky chutnaly,fakt je mělo tady už tolik lidí a všichni je dělají
Co neurologie,vše OK?
Ale ani mi neříkej neurologie nejdřív jsem čekala šest týdnů co mě v listopadu objednali, pak hodinu a půl tam a dneska mě na EMG objednali za měsíc !!!
a já už chvílema bolestí div nebulím. A jak to bude po porodu to si fakt neumím představit. No doktor mi potvrdil, že mi změna hormonů vyvolala karpály
a že s tím v těhu moc nenaděláme.
Takže, vydrž Prďka, vydrž
Není tady
KOukám, že jsme tenhle chlíveček pěkně přetáhly .... tak šup šup honem do nového domečku...už na nás čeká
Není tady
Téma zavřeno