29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahojík,tak jsem si něco málo dočetla-hlavně o Elii-super zprávičky
Jinak kočárek už mám,psala jsem někde i odkaz
Mahari,ty se drž a všechno bude
No a Gabu,tobě veliká gratulace ke svatbě já bych se teda už nikdy nevdala-těch 20 roků mi stačilo na celý život
Jako rozvedená se cítím mnohem líp než vdaná
No a já tady nemám foteny,ale pokud by jsi mě chtěla Gabu vidět,tak můžeš juknout dcerce na profil na X-chatu-její profil je c.a.f.e jsou tam asi tři foteny,kde jsme spolu,je to z dovolené na Mallorce-rok 2007,to jsem vážila 54 kg-pak následoval rozvod a změna práce a já šla ještě sedum kilo dolů
Jinak si už nepamatuju co kdo psal,bylo toho za ty dva dny co jsem tu nebyla dost!Nějak nestíhám,ale dnes a zítra budu mít klidek a v pátek zase návštěvy a v sobotu chceme do Beskyd na lyže-já teda bez lyží
Není tady
Holky moc díky no já měla představu úředního sňatku
ale bylo nám dnes řečeno,že u nás není uzákoněný
takže nakonec normál miniobřad se svědky.Chlap by samo chtěl s rodiči a rodinou,ale to už by byla svatba velká a na to já nemám vůůbec broky,takže se musel podřídit.Řěkla jsem mu,že to děláme pro holčičku a né jako společenskou událost
a taky v sedmým měsíci nevím jak budu vypadat
tak mě držte palce,ať se hlavně neukáží nějaké komplikace.V tu dobu už jsem měla problémy s čípkem a později s obouma ležela na Partusystému(to se tenkrát používal tenhle lék) na udržování ,když jsem čekala kluky
No co tak by se to zrušilo o nic nejde
Koupíme si pěkné prstýnky z bílého zlata,já si nechám spíchnout nějakou kytičku a pár fotek na památku a bude to
ANY já vím a věř,že ti rozumím taky jsem to tak roky měla.První manželství mě stačilo
ale já už jsem přeci jen v rozvedeným stavu 16 let a kdybych čekala kloučka tak to asi neřeším
byl by prostě jménem po tátovi,ale s holčičkou chci mít nejen stejné jméno a navíc jsme s přítelem 7 let spolu,máme společné investice,tak je prostě potřeba to legalizovat a mít jistoty pro nás všechny
Není tady
ANy určitě kouknu na profil
musím jít řešit mrazák,musíme ho odmrazit,aby se opravář zítra dostal někam k vrtuly či co,no a hlavně co s tím vším jídlem
holky pomooc ....to je za trest,ještě že je venku zima budeme jak u cigošů,jídlo za oknem
Není tady
Jůůů, Gabu, to je teda překvápko. A co tak najednou? Teda jestli nejsem příliš indiskrétní...
P.S. ááá, tak už jsem to dočetla. Tak to chápu, u té holčičky je to trochu jiné, já jsem taky těžce nesla, že se Bibi jmenuje jinak než já. No, už to máme sjednoceno
Upravil(a) Gabrielle (30. 12. 2009 14:19)
Není tady
Gabu moc ti to přeju,ani jsem nevěděla,že jsi rozvedená už tak dlouho-já dva roky a tak dlouho jsem i s přítelem-takže u tebe je to přece jen jiné-já mám vlastní barák-takže žádné společné investice jako u tebe a malej bude mít taky příjmení po přítelovi,nechci,aby byl spojován s mým exmanželem-kdybych si nechala po rozvodu dát zpátky svoje příjmení,tak bude po mě,ale kvůli dcerce jsem to neudělala a teď už to fakt řešit nebudu
Není tady
Gábi,jasný-přece jen u těch holčiček je to jiný-mám mít kluka,takže tam je příjmení jasný-jen si nejsem taky jistá u holčičky-to bych hodně přemýšlela jestli mám dát příjmení po přítelovi nebo po mě!!!
Není tady
Any, ono se v tom těžko odporuje, když už ten chlap musí na tu matriku podepsat, že je otec a přeje si, aby prcek měl jméno po něm... Tak mi přišlo blbý mu říct, že chci, aby se malá jmenovala po mně. Bylo mi to takový divný, jako nefér k němu. Asi píšu jak tatar... ale víte asi, co tím myslím. Že by se otec mohl cítit úplně odstrčený. I když možná jsou to jen moje představy... teď už je to jedno
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Any, ono se v tom těžko odporuje, když už ten chlap musí na tu matriku podepsat, že je otec a přeje si, aby prcek měl jméno po něm... Tak mi přišlo blbý mu říct, že chci, aby se malá jmenovala po mně. Bylo mi to takový divný, jako nefér k němu. Asi píšu jak tatar... ale víte asi, co tím myslím. Že by se otec mohl cítit úplně odstrčený. I když možná jsou to jen moje představy... teď už je to jedno
JJ,přesně jak píšeš taky se mu moc nezamlouvá,že by malá měla příjmení po mě,ale vzhledem,k tomu,že on 100%věří,že to bude kluk,tak mi to klidně odsouhlasí-jen by pak byla sranda,kdyby to byla cácorka
ale to by už bylo podepsaný,takže by měl smůlu
Není tady
Any ty jsi kus já to tušila,že budeš čuprbaba a s holkou jste fakt jak ségry
Není tady
Gábi moc hezký fotky Bibi je jak kluk
v sukni
a tobě to neskutečně těhotensky sluší,máš hrozně zněžnělej pohled,aspoń mě příjde
Není tady
Gabu, já už tě chválila přece! Ale opakuji, gratulacéééé...
No jo, Bibi vypadá jako klučík, má málo vlásků. Ale dostala nové naušničky, trošku výraznější a hned vypadá holčičkovštěji
Zněžnělý pohled? Chichi, to řeknu doma, aby manža věděl, jak se má
Není tady
Ahoj holky. Gabu, když tady nikdo není, tak já ti tedá strášně gratuluji k svatbě
Není tady
Já vím
to mělo bejt do konečníku-dlouhodobkám
a já si řikám kde ta zpráva je
Upravil(a) Gabu (30. 12. 2009 15:10)
Není tady
mag napsal(a):
Ahoj holky. Gabu, když tady nikdo není, tak já ti tedá strášně gratuluji k svatbě
Mag děkuji
ježiš ty jsi fakt ještě tady no jo já vím,tyhle dotazy musej bejt na
Není tady
Gabu velikánská, převelikánská gratulace
a metr je super
Mě před chvilkou odjela kamarádka, fajně jsme si pokecali a teď jdu dělat špagety
Meryblue , my taky topíme bez práce čerpadlem, ale krb máme rpo ten pocit tepla a naprosté romantiky není nic krásnějšího než zimní večer a k tomu praskání ohně v krbu
zhasnuto, krásná hudba ...
Není tady
Tak uz jsem tu a uz to vime Jsem namekko, chce se mi strasne brecet a takhle stastna uz jsem dlouho nebyla. Je to jeste vetsi euforie nez ty dve carky na zacatku
Obe ditka jsou naprosto v poradku, sly krasne videt. A bude to parecek!!!
Takze mame oba s pritou splneno, jak rekl mudr. Obe deti jsou s rustem trosku dopredu, jde videt, ze jim tech mych deset kilo navrch svedci. Holky, nadhera ... vsak vy vite
Není tady
Téma zavřeno