Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 23. 1. 2011 22:27

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Nemůžu dosáhnout orgasmu - existuje nějaká pomoc?

Andrejko, hlavne v klidu, protoze to muze a nemusi byt pravda. Vis jaky mam odpor sahnout na nevernici hmm

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#102 24. 1. 2011 7:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

offtopic

Upravil(a) dusička (19. 5. 2013 21:11)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#103 24. 1. 2011 8:18

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

tak to je hustý - stihneš dvakrát to, co průměrná ženská jednou za čtyřikrát delší dobu...
jinak já opět nestopovala... a stejně bych asi rušila statistiku zcela jinými faktory big_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#104 24. 1. 2011 8:34

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Věřte nebo nevěřte u nás statistika o půlnoci taková. čas - 3minuty 20vteřin, podruhé necelých sedm minut kapitulation

Hm. Nic mi do toho není, ale ty odcházíš a požádalas o svěření dětí a rozvádíš se a... To mi hlava nebere. Nu, prostě to jsou věci mezi nebem a zemí. va

Btw myslím si, že tyhle intimnosti o konkrétní délce trvání v konkrétní den na net nepatří. Jen mi to napovídá o úctě k partnerům. sad

Upravil(a) majkafa (24. 1. 2011 8:34)

#105 24. 1. 2011 8:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

offtopic

Upravil(a) dusička (19. 5. 2013 21:12)

Není tady

#106 24. 1. 2011 8:56

majkafa
Host

Nepsala jsem nikde nic o tom, kdo stopuje. Psala jsem o zveřejňování intimních údajů. A jestli jsou nepravdivé? To už mi hlava vůbec nebere.

#107 24. 1. 2011 19:33

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

a mmch psala jsem někde, že mi to stopoval manžel ?

Hmm... mozna by par zen a divek z BBN zajimalo, ze jsme to spachali spolu tongue Ale pssst, at se to NIKDO nedozvi ! big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#108 24. 1. 2011 20:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

offtopic

Není tady

#109 24. 1. 2011 20:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

offtopic

Není tady

#110 24. 1. 2011 20:09

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Morfe - raději nebudu komentovat lol neb by některé ženy tady na bbn mi začali kázat morálku lol

Ano, jiste. Takze pssst, je to nase male tajemstvi ano ? pussa

Není tady

#111 27. 9. 2012 13:12

Orin
♥------

Tak neviem ako vy ta moja prializne 5minut je to. Je to niekedy problem u mna lebo po uz to ji boli a tak musim v tom najlepsom spomalit a tak je ze to kym ja koncim ma aj tri styry raz.

Není tady

#112 19. 5. 2013 19:15

Hrošík13
♥------

Tak když jsme u těch orgasmů, taky mám menší problém..měla jsem přítele znali jsme se tak 2roky z toho jsme rok a půl spolu spali. Bavme se otevřeně...sex nám klapal, v posteli jsme si víc než rozuměli, sexem jsme žili, ale byl tam jeden háček. Já bohužel nedosáhla nikdy orgasmu. Partnera to začalo štvát a mrzet, že se mu nepodařilo nikdy mě udělat. Vyzkoušeli jsme snad všechny možné polohy, mista, i hračky, ale nic. Až jsem začala být zoufalá aj já. Po čase jsme se s přítelem rozešli a já si začala hledat kluky na jednu noc a doufala jsem, že aspoň s jedním orgasmus zažiju. Ale ani jednomu se to do dnešního dne zatím nepodařilo. Takže opravdu nevím kde je háček.

Není tady

#113 19. 5. 2013 19:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

V psychike? Schopnosti uvoľniť sa?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#114 19. 5. 2013 19:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Hrošík13 napsal(a):

Tak když jsme u těch orgasmů, taky mám menší problém..měla jsem přítele znali jsme se tak 2roky z toho jsme rok a půl spolu spali. Bavme se otevřeně...sex nám klapal, v posteli jsme si víc než rozuměli, sexem jsme žili, ale byl tam jeden háček. Já bohužel nedosáhla nikdy orgasmu. Partnera to začalo štvát a mrzet, že se mu nepodařilo nikdy mě udělat. Vyzkoušeli jsme snad všechny možné polohy, mista, i hračky, ale nic. Až jsem začala být zoufalá aj já. Po čase jsme se s přítelem rozešli a já si začala hledat kluky na jednu noc a doufala jsem, že aspoň s jedním orgasmus zažiju. Ale ani jednomu se to do dnešního dne zatím nepodařilo. Takže opravdu nevím kde je háček.

A samotné ti to jde ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#115 20. 5. 2013 19:08

Bigben61
♥♥♥♥---

Dobrá otázka!

Grainne napsal(a):

Hrošík13 napsal(a):

A samotné ti to jde ?

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#116 21. 5. 2013 10:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Dobrá otázka!

Grainne napsal(a):

Hrošík13 napsal(a):

A samotné ti to jde ?

Tak základ je zjistit, jestli to vůbec jde a pak už se to s partnerem dá dopilovat ... ale to je stará známá věc

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#117 1. 7. 2013 21:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Znáš svoje tělo? Zkoušela ses hladit sama ?

Není tady

#118 4. 7. 2013 14:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to zkus, není na tom nic špatného. Aspoň se seznámíš se svým tělem, kde tě to vzrušuje a tak. A budeš vědět víc. Jak má znát tvůj partner tvé tělo, když ho sama neznáš, a tím pádem mu nemůžeš pomoc.

Není tady

#119 11. 9. 2013 15:24

zuzanka12
♥------

Terezka111 napsal(a):

Mě to přijde takové divné ikdyž bych nebyla sama kdo to dělá smile moc nevim jak sama hmm

Tak zkus brát arginmax pro ženy. Mě to hodně pomohlo v tom že jsem si milovní najednou dokázala víc užít a orgasmus jsem měla i několikrát za noc.

Není tady

#120 21. 9. 2013 12:52

Gonycz
♥------
Web

Může to být problém ve velikosti a šířce penisu můžete vyzkouše návlek na penis s vroubky, který dokáže zvětšit penis o pár cm a má na sobě vroubky pro dráždění vagíny má namysli něco takové ho http://erotickeprodukty.cz/prodluzovaci … penis-adon nebo můžete vyzkoušet nějakou metodu na zvětšení penisu odtud http://zvetsit-penis.cz/ ale především bych vyzkoušel ten návlek, aby jste vyzkoušeli jestli je v tomhle problém.

Není tady

#121 29. 9. 2013 19:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja by som povedala, že je to HLAVNE tým... a u mňa aj niečím v podvedomí. Keď dôverujem a je to s ním fajn, ide všetko samo a bez problémov. Akonáhle začnem pochybovať, kontrolovať sa... ide to ťažšie. A niekedy pomáha paradoxne nechcieť tak veľmi, nesnažiť sa... Minule som už otvárala ústa, že poviem partnerovi, aby sa tak nesnažil, že druhý orgazmus nemávam - keď vtom hup! surprise, surprise! Bolo to tu... bez veľkej snahy, bez nejakých spešl cvikov, trikov...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#122 29. 9. 2013 20:10

čertice
♥------

Problém může být opravdu i psychického původu, milovat by jsme se měli uvolněný a úplně vypustit každodenní problémy. Myslím, že je dobré věnovat se předehře, která nemusí začínat až v posteli. Sebepoznávání je určitě úžasná věc a rozhodně doporučuji vyzkoušet. Někdo dosáhne orgasmu lehce a jinému to chvilku trvá. A co třeba použít nějakou hračku...např. http://www.sexshop-kate.cz/we-vibe/2629 … 08090.html tento malý zázrak, se může použít jak single, tak i s partnerem a má opravdu vynikající účinek. Nejlepší na trhu pro dráždění g bodu, věřím, že po několikátém použití se orgasmus dostaví.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí