|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Andrejko, hlavne v klidu, protoze to muze a nemusi byt pravda. Vis jaky mam odpor sahnout na nevernici 
Není tady

Upravil(a) dusička (19. 5. 2013 21:11)
Není tady
tak to je hustý - stihneš dvakrát to, co průměrná ženská jednou za čtyřikrát delší dobu...
jinak já opět nestopovala... a stejně bych asi rušila statistiku zcela jinými faktory 
Není tady
dusička napsal(a):
Věřte nebo nevěřte u nás statistika o půlnoci taková. čas - 3minuty 20vteřin, podruhé necelých sedm minut
Hm. Nic mi do toho není, ale ty odcházíš a požádalas o svěření dětí a rozvádíš se a... To mi hlava nebere. Nu, prostě to jsou věci mezi nebem a zemí. 
Btw myslím si, že tyhle intimnosti o konkrétní délce trvání v konkrétní den na net nepatří. Jen mi to napovídá o úctě k partnerům. 
Upravil(a) majkafa (24. 1. 2011 8:34)

Upravil(a) dusička (19. 5. 2013 21:12)
Není tady
Nepsala jsem nikde nic o tom, kdo stopuje. Psala jsem o zveřejňování intimních údajů. A jestli jsou nepravdivé? To už mi hlava vůbec nebere.
dusička napsal(a):
a mmch psala jsem někde, že mi to stopoval manžel ?
Hmm... mozna by par zen a divek z BBN zajimalo, ze jsme to spachali spolu
Ale pssst, at se to NIKDO nedozvi ! 
Není tady

Není tady

Není tady
dusička napsal(a):
Morfe - raději nebudu komentovat
neb by některé ženy tady na bbn mi začali kázat morálku
Ano, jiste. Takze pssst, je to nase male tajemstvi ano ? 
Není tady
Tak neviem ako vy ta moja prializne 5minut je to. Je to niekedy problem u mna lebo po uz to ji boli a tak musim v tom najlepsom spomalit a tak je ze to kym ja koncim ma aj tri styry raz.
Není tady
Tak když jsme u těch orgasmů, taky mám menší problém..měla jsem přítele znali jsme se tak 2roky z toho jsme rok a půl spolu spali. Bavme se otevřeně...sex nám klapal, v posteli jsme si víc než rozuměli, sexem jsme žili, ale byl tam jeden háček. Já bohužel nedosáhla nikdy orgasmu. Partnera to začalo štvát a mrzet, že se mu nepodařilo nikdy mě udělat. Vyzkoušeli jsme snad všechny možné polohy, mista, i hračky, ale nic. Až jsem začala být zoufalá aj já. Po čase jsme se s přítelem rozešli a já si začala hledat kluky na jednu noc a doufala jsem, že aspoň s jedním orgasmus zažiju. Ale ani jednomu se to do dnešního dne zatím nepodařilo. Takže opravdu nevím kde je háček.
Není tady

V psychike? Schopnosti uvoľniť sa?
Není tady

Hrošík13 napsal(a):
Tak když jsme u těch orgasmů, taky mám menší problém..měla jsem přítele znali jsme se tak 2roky z toho jsme rok a půl spolu spali. Bavme se otevřeně...sex nám klapal, v posteli jsme si víc než rozuměli, sexem jsme žili, ale byl tam jeden háček. Já bohužel nedosáhla nikdy orgasmu. Partnera to začalo štvát a mrzet, že se mu nepodařilo nikdy mě udělat. Vyzkoušeli jsme snad všechny možné polohy, mista, i hračky, ale nic. Až jsem začala být zoufalá aj já. Po čase jsme se s přítelem rozešli a já si začala hledat kluky na jednu noc a doufala jsem, že aspoň s jedním orgasmus zažiju. Ale ani jednomu se to do dnešního dne zatím nepodařilo. Takže opravdu nevím kde je háček.
A samotné ti to jde ?
Není tady

Dobrá otázka!
Grainne napsal(a):
Hrošík13 napsal(a):
A samotné ti to jde ?
Není tady

Bigben61 napsal(a):
Dobrá otázka!
Grainne napsal(a):
Hrošík13 napsal(a):
A samotné ti to jde ?
Tak základ je zjistit, jestli to vůbec jde a pak už se to s partnerem dá dopilovat ... ale to je stará známá věc
Není tady
Znáš svoje tělo? Zkoušela ses hladit sama ?
Není tady
Tak to zkus, není na tom nic špatného. Aspoň se seznámíš se svým tělem, kde tě to vzrušuje a tak. A budeš vědět víc. Jak má znát tvůj partner tvé tělo, když ho sama neznáš, a tím pádem mu nemůžeš pomoc.
Není tady

Terezka111 napsal(a):
Mě to přijde takové divné ikdyž bych nebyla sama kdo to dělá
moc nevim jak sama
Tak zkus brát arginmax pro ženy. Mě to hodně pomohlo v tom že jsem si milovní najednou dokázala víc užít a orgasmus jsem měla i několikrát za noc.
Není tady
Může to být problém ve velikosti a šířce penisu můžete vyzkouše návlek na penis s vroubky, který dokáže zvětšit penis o pár cm a má na sobě vroubky pro dráždění vagíny má namysli něco takové ho http://erotickeprodukty.cz/prodluzovaci … penis-adon nebo můžete vyzkoušet nějakou metodu na zvětšení penisu odtud http://zvetsit-penis.cz/ ale především bych vyzkoušel ten návlek, aby jste vyzkoušeli jestli je v tomhle problém.
Není tady

Ja by som povedala, že je to HLAVNE tým... a u mňa aj niečím v podvedomí. Keď dôverujem a je to s ním fajn, ide všetko samo a bez problémov. Akonáhle začnem pochybovať, kontrolovať sa... ide to ťažšie. A niekedy pomáha paradoxne nechcieť tak veľmi, nesnažiť sa... Minule som už otvárala ústa, že poviem partnerovi, aby sa tak nesnažil, že druhý orgazmus nemávam - keď vtom hup! surprise, surprise! Bolo to tu... bez veľkej snahy, bez nejakých spešl cvikov, trikov...
Není tady
Problém může být opravdu i psychického původu, milovat by jsme se měli uvolněný a úplně vypustit každodenní problémy. Myslím, že je dobré věnovat se předehře, která nemusí začínat až v posteli. Sebepoznávání je určitě úžasná věc a rozhodně doporučuji vyzkoušet. Někdo dosáhne orgasmu lehce a jinému to chvilku trvá. A co třeba použít nějakou hračku...např. http://www.sexshop-kate.cz/we-vibe/2629 … 08090.html tento malý zázrak, se může použít jak single, tak i s partnerem a má opravdu vynikající účinek. Nejlepší na trhu pro dráždění g bodu, věřím, že po několikátém použití se orgasmus dostaví.
Není tady