|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
Takze vazeni, ja jsem si to stopnul, ted se ukazte vy
Morphe, já to klidně změřím, ale aby naše vědecké výzkumy měly nějakou vypovídací hodnotu, musíme začít s měřením ve stejný okamžik - kdy jsi začal měřit Ty?
ty ses pako

Není tady
elementgirl napsal(a):
Obavam se ze kdybych si to stopla, tak bych si tim stopla i svuj orgasmus
To musis udelat tajne. Jen se podivat pred a po. A mezi tim myslet na jine veci, nez na stopky 
Není tady
Tino
aha, tak díky Tobě jsem pochopila, proč mám vlastně budík u postele, tak to jo.
Element - ono to právě de ne? 
JJ, hlavně tajně , ty jo no to je téma
Není tady
morpheus napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Obavam se ze kdybych si to stopla, tak bych si tim stopla i svuj orgasmus
To musis udelat tajne. Jen se podivat pred a po. A mezi tim myslet na jine veci, nez na stopky
Jenze ja bych asi pak myslela jen na ty stopky protoze bych byla zvedava jestli to bude vic jak 7 minut

Není tady
dusička napsal(a):
Tino
aha, tak díky Tobě jsem pochopila, proč mám vlastně budík u postele, tak to jo.
Element - ono to právě de ne?
JJ, hlavně tajně , ty jo no to je téma
myslela jsem, ze bych si ho stopla tak ze bych ho nemela protoze bych myslela na stopky 
Není tady
Tema je to desne
Ale co uz Morfe, dal jsi se na to vcera zlakat ( nereknu kym, je to tajne ) tak musis bud bojovat, nebo utect. A Morph neutika, takze to muze maximalne jen sledovat. Co mel k tomu rict uz rekl, ted je na vas, zda si myslite ze to je, ci neni pravda 
Není tady

morpheus napsal(a):
Mikes : Mno, byla nedele 13:40 ( asyk )
Vis jaky je problem dostat zenskou do postele v tuto hodinu ?
Do pr...., já přece nemyslím, v kolik hodin jsi začal měřit 
Ale jestli jsi začal měřit v okamžiku rozepínání podprdy, svlékání kalhotek, leasingu, zásunu, apod. - kapišto? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ale jestli jsi začal měřit v okamžiku rozepínání podprdy, svlékání kalhotek, leasingu, zásunu, apod. - kapišto?
tak ted asi umru smichy 
Není tady
Element - ježiš já mám náký dlouhý vedení, ted jsem si Tě přečetla znova a Ty píšeš ,že by sis stím stopla orgasmus - no ted jsem Tě pochopila

Mikeš - se tu smíchy počůrám 

Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ja vim, ze jsi nemyslel v kolik hodin 
Není tady
dusička napsal(a):
Element - ježiš já mám náký dlouhý vedení, ted jsem si Tě přečetla znova a Ty píšeš ,že by sis stím stopla orgasmus - no ted jsem Tě pochopila
![]()
Mikeš - se tu smíchy počůrám
vpoho jsem to mela napsat vystizneji:)
Není tady
Mikes : A je zajimave, ze jsi se nezeptal na teplotu organizmu, kuwa. Ta moje mela teplotu cca 38+ takze byla zahrata tak akorat na provozni teplotu 
Není tady
Morfe - nevím - jaký problém je dostat do postele ženskou ve 13.40?
Já vtom žádný problém totiž nevidím. Jo takhle měřit v pět ráno, to by mě kleplo, ale polední klídek, to už je jiný kafe 
Není tady
Dusicka : JJ, ja to taky po ranu nesnasim 
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):

mockrát Ti teda děkuju. Se tu řechtám, jak už dlouho ne. Ještě chvilku si tady budu číst, a nebudu schopna nejen měřit čas, ale nebudu schopna vůbec ničeho, přes záchvaty smíchu
No jooo .... ale pak zas splním tabulkových 40 minut....jo tak tak se to dělá, aháááááááááááá 
Není tady

morpheus napsal(a):
Mikes : A je zajimave, ze jsi se nezeptal na teplotu organizmu, kuwa. Ta moje mela teplotu cca 38+ takze byla zahrata tak akorat na provozni teplotu
Aha - takže ty měříš nejen čas, ale i teplotu? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
Aha - takže ty měříš nejen čas, ale i teplotu?
Ty jooo, kdy to vlastně při všem tom měření dělaj? Už chybí jen tlak a je to komplet 
Není tady

Vy perlíte
já už tu fakt ....
Není tady

AndreaP. napsal(a):
mockrát Ti teda děkuju. Se tu řechtám, jak už dlouho ne. Ještě chvilku si tady budu číst, a nebudu schopna nejen měřit čas, ale nebudu schopna vůbec ničeho, přes záchvaty smíchu
Neřechtej se, tohle je seriózní vědecký výzkum 
Ale teď vážně: Z této diskuse jsem si odnesl poznatek, že zdejší přispěvatelky se udělají v průměru do pěti minut.
Proč ne - šťastní vaši partneři... já osobně s tím problémy taky nemám, mé ženě to trvalo dneska ráno 5 minut a 37 vteřin (teplotu, výšku, tlak, rosný bod, jsem neměřil)
, ale proč si tu tedy proboha, tolik žen stýská, že "óčko" nikdy neměly... ?
Upravil(a) Mikeš (23. 1. 2011 22:18)
Není tady
Mikesi : tak vidis, jakou mas sikulku. Ja mozna v tydnu jeste vytestim nejake z nasi budovy, ale jeste uvidim, pokud nebudou mit mesicky, ze ? No a ctvrtek je u me ta kocena z cukrarny, ale je ji 18, takze to bude na hodne, hodne hodne dlouho, nakonec si stejne dame nekde pivo a bude klid ( doufam, ze me pak pred kolegy nepomluvi ) 
Není tady
Koukám, že chlapi no problém měřit ženě orgasmus. 
Mikeš - jaký poznatky, statistika ještě neskončila 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ty jooo, kdy to vlastně při všem tom měření dělaj? Už chybí jen tlak a je to komplet
JJ, jsem vul. Tlakomer doma mam a klido jsem ji mohl zmerit pred i po. Aspon bych vedel, zda to hrala, nebo to bylo doopravdy 
Není tady
Mikši, zlato - jestli je toto seriózní vědecký výzkum, tak pak nechci vidět ten neseriózní 
A vůbec, jak může být většina žen do pěti minut, když tabulkově tu přece řešíme minut 40
(bože taková ztráta času
)
Není tady
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
JJ, jsem vul. Tlakomer doma mam a klido jsem ji mohl zmerit pred i po. Aspon bych vedel, zda to hrala, nebo to bylo doopravdy
bože 

jsem ted výprskem smíchu zbudila děti
Není tady
dusička napsal(a):
Koukám, že chlapi no problém měřit ženě orgasmus.
Mikeš - jaký poznatky, statistika ještě neskončila
Přesně tak, zatím se měřilo jen u Morpfovic a Mikešovic
A to je teda sakra málo na nějaké závěry.
Není tady