|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
majkafa napsal(a):
Ten muž to měl bohužel pořád.
Taky nic pro mě.
Někdo s tím má problém a když je macho, tak prostě mu nestačí "jen" se milovat bez jeho vrcholu a pak je na tom třeba těžce makat.
Majkafo - ano máš pravdu, muži mají také problémy. Ale vždyt existují přípravky jak to zlepšit
Není tady

dusička napsal(a):
Prvního milování jsem si naprogramovala přesně. vybrala jsem si staršího muže. Mně bylo přes 17náct, je mu 30cet. Katastrofa. Absolutně nic jsem z toho neměla.
Ani po 40 minutách? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
dusička napsal(a):
Prvního milování jsem si naprogramovala přesně. vybrala jsem si staršího muže. Mně bylo přes 17náct, je mu 30cet. Katastrofa. Absolutně nic jsem z toho neměla.
Ani po 40 minutách?
To chce vyměnit partnera
a nebo dělat něco užitečnějšího, když to nikam nevede, třeba spát 
Teda to je fakt super téma, milování versus stopky, jestli si na toto vzpomenu v nepravou chvíli, tak potěš .... předem lituju partnera 
Není tady
Mikeš napsal(a):
dusička napsal(a):
Ani po 40 minutách?
Mám to komentovat? Raději ne, byla jsem mladá nezkušená žába
Ale ted už vím, co chci 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Teda to je fakt super téma, milování versus stopky, jestli si na toto vzpomenu v nepravou chvíli, tak potěš .... předem lituju partnera
Tak Ti mohu rict, ze se mnou to nic neudelalo
Dival jsem se na hodiny a pak jsem moji ( sexualni ) partnerce rekl. Sedm ( slovy 7 ) minut. A ona : Co jako 7 minut ? A ja : Aaaale nic, to by jsi nepochnapala...
Takze vazeni, ja jsem si to stopnul, ted se ukazte vy 
Není tady
Ty seš blázen Morfe 

Přemýšlím, že nemám stopky 
Upravil(a) dusička (23. 1. 2011 15:16)
Není tady
Dusicka : Znam vsak jednu babu, ktera je jeste dokonalejsi. Bohuzel, prala si zustat v anonymite a tak to tu nebudu psat 
Není tady
morpheus napsal(a):
Dival jsem se na hodiny a pak jsem moji ( sexualni ) partnerce rekl. Sedm ( slovy 7 ) minut. A ona : Co jako 7 minut ? A ja : Aaaale nic, to by jsi nepochnapala...

bez komentáře. Já si to když tak chci užívat, a poslední, co mě bude zajímat, budou hodinky 

PS : těch sedm minut bylo u partnerky nebo u Tebe? No když statistika, tak pořádná, ne?

Není tady
Andrejko - já vím, že dotaz směřoval na Morfa, ale bavíme se o ženách ne?
Takže Morfe - stopni sebe, jak píše Andrejka, uděláme statistiku - vždyt se tu celoudomu bavíme o minutách ne 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
morpheus napsal(a):
bez komentáře. Já si to když tak chci užívat, a poslední, co mě bude zajímat, budou hodinky
PS : těch sedm minut bylo u partnerky nebo u Tebe? No když statistika, tak pořádná, ne?![]()
Andrejko, jsme sehrana dvojice a ja se ji prizpusobil a dokazal jsem to tak, abychom byli oba stejne
Takze ? Jeste nejake otazky ? 
Není tady
Ale je fakt, že hodně moc záleží na sehranosti. To je velké plus 
Není tady
morpheus napsal(a):
Andrejko, jsme sehrana dvojice a ja se ji prizpusobil a dokazal jsem to tak, abychom byli oba stejne
Takze ? Jeste nejake otazky ?
néééé, radši už snad ani neee, žádné otázky, znáš mě 

Není tady
Andrea : Prave ze Te znam
Dobre, ja vim, ze jsi takova stydliva, takze si myslim, ze drsnejsi debata by nebyla vhodna, ale vis jak ja jsem pro kazdou prcu, vazne jsem si nikdy ehm.. styk nestopoval, ale ted mi to vazne nedalo. Nemocna spolubydla, chte nechte, musela jit se mnou do meho testovani. Rikam ji, hele kote, mam pro Tebe navrh, stanes se ucastnikem vedeckeho experimentu !
Na to slysela, ale kuwa... na konci se me ptala, co ten experiment, ze zatim jsme se "jen" pomilovali
Booooze, to je snad zly sen, tech 7 minut nepochopila. Mozna si myslela, ze jsem si po "tom" vzpomel na to auto se sedmiletou zarukou 
Není tady
mě z Tebe odvezou. Člověče, já si snad pořídím stopky či co - neb pokusy, to je moje
Píšeš "nemocná" spolubydla - no doufám, že nemoc jsi zohlednil - má to či nemá vliv? No když vědecký experiment, tak pořádnej 
Jo hele, stydlivá, jo? Já? 
Není tady
Andrea : Ne, nemelo to vliv, ale melo vliv dost dlouha sexualni abstinence sexualni partnerky
Ne, stopky nejsou potreba, staci mit velky kovovy budik vedle postele, abys na neho videla 
Není tady
morpheus napsal(a):
Andrea : Ne, nemelo to vliv, ale melo vliv dost dlouha sexualni abstinence sexualni partnerky
Ne, stopky nejsou potreba, staci mit velky kovovy budik vedle postele, abys na neho videla
Kovový budík není rušivý element? 
Není tady
Dusicka : Ne, on ma velke rucicky a vidis hned kolik jsi u toho stravila casu
Muze byt i nejaky digitalni, ale ja ho nemam, mam jen ten velky kovovy, hned vedle postele 
Není tady
Hm, jenže já mám problém jinej
ale to je jedno, někdy to zkusím stopnout. vždyt pravda juknu na budík před a až pak po 
Není tady
Dusicka : jaky mas problem ? Ja jsem odbornikem na reseni problemu, tak sem s nim 
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : jaky mas problem ? Ja jsem odbornikem na reseni problemu, tak sem s nim
Sem se to nehodí plácat na sklo, je to velice intimní záležitost 
Není tady
Dusicka : No, jak chces. Ja se s tim nemrcasim
Ja to proste placnu na sklo a za 3 minuty neresim, co jsem napsal
Kdo vi, zda je to vsechno tak, jak pisu 
Není tady

morpheus napsal(a):
Morphe, já to klidně změřím, ale aby naše vědecké výzkumy měly nějakou vypovídací hodnotu, musíme začít s měřením ve stejný okamžik - kdy jsi začal měřit Ty? 
Není tady
Mikes : Mno, byla nedele 13:40 ( asyk )
Vis jaky je problem dostat zenskou do postele v tuto hodinu ? Teda u me zadny problem, pac spolubydla nemela sex uz docela dlouho ( asyk ) takze proto k vedeckemu experimentu svolila
Od te doby co jsem ji dal vypoved ze vztahu, se snazim o minimum kontaktu 
Není tady
morpheus napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Obavam se ze kdybych si to stopla, tak bych si tim stopla i svuj orgasmus 
Není tady