|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
AHOJ,
jsem 22letá dívka a jsem s přítelem již 5 let . trápí mě problém s vyvrcholením. při pohlavním styku se nikdy orgasmus nedostavil, i přes uvolnění a "vypnutí mozku " . Při dráždění klitorisu to problém nedělá. vyzkoušeli jsme dráždění i při sexu, ale není to účinné.
Prosím poraďte- děkuji předem 
Není tady
Tak především: Blahopřeji ti k tomu, že máš klitoridální orgasmus! 
Ten vaginální poznají ženy většinou až po letech (a takto to je naprosto normální).
Některé ženy ho dokonce nepoznají nikdy (to už sice tak úplně normální není, ale není to nijak neobvyklé).
Myslím, že se můžeš právem považovat za šťastnou ženu.
Je jen na Tobě, zda pochopíš hlubokou moudrost pro rozhodnutí takto sama sebe přijmout.
A rada? - Spokoj se s tím, jak to máš a užívej si to, jak to jen jde.
Tvůj přítel ti bude vděčný (aspoň doufám) a časem... Kdo ví? 
Upravil(a) tříska (29. 12. 2009 20:29)
Není tady
ahoj, taky bych to nevidela nijak tragicky, je dobre, ze vis, jakym zpusobem muzes orgasmu dosahnout, takze ted staci to jen zapojit do vaseho milovani..a navic lze predpokladat, ze tvoje schopnost dosahnout orgasmu a jeho kvalita casem poroste 
je vyrazny rozdil, pokud te pri styku na klitorisu drazdi partner, nebo ty sama-to je vetsinou mnohem ucinnejsi (vis kam sahnout a jak moc pritlacit), ale samozrejme je mozne, ze partner nevydrzi tak dlouho, jak bys ty potrebovala...dalsi moznosti je proste nejdriv udelat tebe, samozrejme se zapojenim partnera-na klitorisu se muzes drazdit sama a on muze zapojit treba ruce...a teprve potom pristoupit k vlastnimu styku...fantazii se meze nekladou..kazdopadne nehazej flintu do zita, jednak neni nikde psano, ze musis dosahnout orgasmu pri styku a druhak je velka sance, ze to casem prijde 

Není tady
Jo, vzpomněla jsem si - existuje knížka: Jak uspokojit každou ženu (nebo tak nějak se to jmenuje).
Vím o tom, že můj přítel ji vlastní a (aniž bych věděla, co v ní je) mohu říci jen: Naprosto si nemůžu stěžovat!

Jo a snad ještě: Mozek teda rozhodně nevypínám. O moc bych se ochuzovala. 
Není tady
taky jsem vcera narazila na netu na hracku nazvanou we-vibe, ktera umi zaroven drazdit jak klitoris tak G-bod a da se pouzit i pri soulozi...docela vazne s partnerem uvazujeme nad jejim nakupem 

Není tady
Dnes jsem cetla v novinach, ze nektere zeny G-bod vubec nemaji....
Takze je zbytecne ho hledat a trapit se tim.....
Jinak pro me je i bez orgasmu milovani opravdu potesenim. Orgasmus bud je nebo neni, netrapim se tim.... vubec to pro me neni dulezite.
Není tady
Já se chci přidat.. Je mi sice teprve 16, ale v tomhle věku má orgasmus už hodně lidí.. Ať dělám cokoliv, nikdy toho nedosáhnu.. vůbec nikdy, ani jenodu.. co mám dělat? :'-(
Není tady
Bejbush napsal(a):
Já se chci přidat.. Je mi sice teprve 16, ale v tomhle věku má orgasmus už hodně lidí.. Ať dělám cokoliv, nikdy toho nedosáhnu.. vůbec nikdy, ani jenodu.. co mám dělat? :'-(
Já svoje první libé pocity zažila poprvé v tělocviku, při šplhu na tyč...
Dívčina ve filmu Holky to chtěj taky to zažila při jízdě na kole...
Každá to budeme mít asi trochu jiné.
Neboj, však ono se to dostaví... (a nespěchej - není kam).
Není tady

Ahoj, orgasmus se nejspíše dostaví věkem, každopádně ikdyby nedostavil, tak nezoufej pokud se ti líbí milování s mužem nebo když se o to pokoušíš sama, pokud máš příjemné pocity je to fajn, ikdyž na konci nebouchneš.
Pokud jsi ještě neměla muže, tak až nastane čas, tak jdi do toho, jestli chceš mít větší pravděpodobnost toho že dosáhneš vnitřního orgasmu sežeň si spíše staršího nad 20 let, je to z důvodu, že kluci v 16 let dosáhnou orgasmu vcelku rychle a udělají se. Ale ty starší už s tím takový problém nemají, ale je fakt, že 16 letý kluk bude mít větší chtíč a bude chtít třeba 5x, takže si čas nejspíš na ten svůj ORG. najdeš.
POZNÁMKA:
Vem to tak, že lidské ženy mají orgasmus jako jediné z živočišné říše
možná někde při evoluci nastala chyba, že ho mají, nejspíše v dobách kdy lidstvo bylo před vyhynutím (byla taková doba v historii).
Podle DNA kombinací se dá zjistit, že všichni lidé na světě jsou ošklivě řečeno "kříženci" z jedné tisícovky lidí, kteří přežili, mělo se jednat o počet lidí, který byl už na pokraji schopnosti reprodukce a to z početního hlediska, možná v této době ženy obdržely orgasmus z důvodu většího chtíče soulože. Aby bylo možné zachovat lidské pokolení.
O té 1000 lidí jsem slyšel v dokumentu na kabelové televizi, není to z mé hlavy.
No a s tím orgasmem se vztahuje k ženám právě i to, že některé nedosahují.
Teď budu opravdu plácat, přesná čísla nejsou důležitá (nepamatuji si je), jelikož v důsledku je to vcelku i tak velký počet ať to je o 10% nebo 30% více oproti stavu, který předpokládá většina lidí, že je realitou.
Zhruba:
30% žen nedosahuje orgasmu vnitřního (pouze vyjímečně)
10% žen ho nemá nikdy
velká část žen dosahuje klitoriálního orgasmu
a cca 40% žen dosáhne vnitřního jen za předpokladu, že jsou drážděny z venčí na klitorisu.
V důsledku co tu povídám je vše jedno, důležité je, jak se při sexu cítíte, ať už dosáhnete nebo ne orgasmu.
Typ na orgasmus:
Pusť si nějaké jemné po*no zde je určené pro ženy:
aha, nejsem si jist, jestli odkaz na Pčko pro ženy neporušuje pravidla diskuse, tak jsem ho odstranil.
K dosažení orgasmu klitoriálního nestačí rozhodně 5 minut, ikdyž jsem s přítelkyní a dělám jí ho, tak to trvá od 10 - 20 minut, tak to vem tak, že je vzrušená. Když nemáš u sebe žádného kluka tak jsi samozřejmě méně vyburcována. Zkus si tedy pustit video, občas zavři oči a představuj si, jak tě kluk hladí a mazlí se s tebou, nejspíše dosáhneš orgasmu do 20 až 40 minut pokud se budeš dráždit a budeš mít krásné představy a podpoříš to videem.
Jestli jsi to tedy zkoušela 10 minut, tak nic moc nečekej.
Upravil(a) jiri25 (21. 1. 2011 15:09)
Není tady

Bejbush napsal(a):
jo a nebo taky pěkně kecají...
Není tady
Uniklo vám, jak je to staré vlákno? 
Jojo vlákno je poněkud starší, ale stejně jsem se pobavila..
jiri25 napsal(a):
K dosažení orgasmu klitoriálního nestačí rozhodně 5 minut, ikdyž jsem s přítelkyní a dělám jí ho, tak to trvá od 10 - 20 minut, tak to vem tak, že je vzrušená. Když nemáš u sebe žádného kluka tak jsi samozřejmě méně vyburcována. Zkus si tedy pustit video, občas zavři oči a představuj si, jak tě kluk hladí a mazlí se s tebou, nejspíše dosáhneš orgasmu do 20 až 40 minut pokud se budeš dráždit a budeš mít krásné představy a podpoříš to videem.
To je super přístup, "moje přátelkyně to tak má, tak rozhodně nečekej že bys to měla jinak"
Mě těch čtyřicet minut vyděsilo. 
Není tady
20 až 40 minut, to by mě kleplo. To bych si to odpustila, než taková dřina. 

Ronja napsal(a):
Mně taky
Je teda fakt, že jsem si u toho stopky nikdy nepouštěl, ale příště to asi udělám
, protože jak koukám, i v pokročilém věku je stále čemu se učit 
Vždycky jsem si myslel, že ženská potřebuje tak v průměru 10-15 minut...
Není tady
Ohledně sexu něco přidám (i když ne o orgasmu):
Někde jsem totiž nedávno přečetla hezkou myšlenku, která se mi zdá pravdivá:
Zatímco muž se bez předehry klidně obejde, pro ženu je předehrou celý vztah.
Není tady

majkafa napsal(a):
20 až 40 minut, to by mě kleplo. To bych si to odpustila, než taková dřina.
Majkafo, tak nějak... 
Jsem se opotila děsem...
A jak se ví, že zvířecí samičky orgasmus nemají? Která medvědice to kde řekla...
Možná, že kudlanky nedosahují orgasmu a proto samečky pak žerou... 
Není tady

Vlákno je sice starší, ale téma nestárne a obsah bude platit i za 5 let, proto se vyplatí rozšiřovat tuhle encyklopedii.
Jo 20 - 40 minut by byl únavnej extrém, ale když žena má problém s dosažením, tak může dráždit déle a třeba se to dostaví.
Upravil(a) jiri25 (21. 1. 2011 23:35)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ronja napsal(a):
Mně taky
Je teda fakt, že jsem si u toho stopky nikdy nepouštěl, ale příště to asi udělám
, protože jak koukám, i v pokročilém věku je stále čemu se učit
Vždycky jsem si myslel, že ženská potřebuje tak v průměru 10-15 minut...

Upravil(a) majkafa (22. 1. 2011 7:45)

javena napsal(a):
A jak se ví, že zvířecí samičky orgasmus nemají?
Farmář a jeho žena večer sedí v posteli. Ona štrikuje a on si čte nějaký
odborný časopis. Najednou zvedne hlavu a říká ženě:
"Víš, že tady píšou, že člověk je jediný druh, jehož samice při milování dosahují orgasmu?"
Žena se na něj podívá, jiskry v očích, svůdný úsměv na rtech, a říká:
"Dokaž to!"
On se trochu zamračí, pak říká, že teda jo, zvedne se a vyjde ven, zatímco ona sedí na posteli zmatená a neví, která bije. On se vrátí za půl hodiny, zpocený a unavený, a říká :
"No, ani kráva ani ovce orgasmus neměly, ale u té svině nevím, ona kvičí skoro pořád, tak to nepoznám." 
Není tady
jiri25 napsal(a):
Jestli jsi to tedy zkoušela 10 minut, tak nic moc nečekej.
Boha jeho, mě přešla chuť už jen po přečtení tohoto. Taky mě dostala ta první věta, že rozhodně nestačí pět minut .... to si děláš nějaké tabulky či statický výzkum? Můžu Tě ujistit, že 40 minut by mě (a jak koukám nejen mě) zabilo, ta představa je prostě šílená a věř, že někdy těch 5 minut sakra stačí
Záleží přece na situaci, naladění...a věř, že i na tom partnerovi, jak je šikovný
No nic, jdu radši něco dělat - matika do sexu mi fakt nepasuje.
Není tady
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
"Víš, že tady píšou, že člověk je jediný druh, jehož samice při milování dosahují orgasmu?"
"Dokaž to!"
On se trochu zamračí, pak říká, že teda jo, zvedne se a vyjde ven, zatímco ona sedí na posteli zmatená a neví, která bije. On se vrátí za půl hodiny, zpocený a unavený, a říká :
"No, ani kráva ani ovce orgasmus neměly, ale u té svině nevím, ona kvičí skoro pořád, tak to nepoznám."
Dobrý vtip! Teď si dokonce uvědomuji, že jsem sem snad někdy dříve i chodil. Nějakýho kocoura si totiž pamatuji. Tuším byl z Ústí, ženatý a přitom zde měl i nějakou milenku. Jo a byl veselá kopa:)) Ještě sem pokud je to ono, chodila nějaká dost nemocná slečna, ale to už si moc nepamatuji. To už musí být tak aspoň 3 roky zpět. Už nevím ani, co jsem tu řešil, ale asi nějaký chození
No nic jsem off topic.

Franzi napsal(a):
Teď si dokonce uvědomuji, že jsem sem snad někdy dříve i chodil. Nějakýho kocoura si totiž pamatuji. Tuším byl z Ústí, ženatý a přitom zde měl i nějakou milenku.
To si mě asi s někým pleteš 
Není tady
Franzi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
"Dokaž to!"
"No, ani kráva ani ovce orgasmus neměly, ale u té svině nevím, ona kvičí skoro pořád, tak to nepoznám."Dobrý vtip! Teď si dokonce uvědomuji, že jsem sem snad někdy dříve i chodil. Nějakýho kocoura si totiž pamatuji. Tuším byl z Ústí, ženatý a přitom zde měl i nějakou milenku. Jo a byl veselá kopa:)) Ještě sem pokud je to ono, chodila nějaká dost nemocná slečna, ale to už si moc nepamatuji. To už musí být tak aspoň 3 roky zpět. Už nevím ani, co jsem tu řešil, ale asi nějaký chození
No nic jsem off topic.
To nebyla nemocna slecna,ale dobra herecka.
Není tady

Pro AndraP. - nepochopila jsi jak jsem to měl na mysli, ty časy jsem psal z důvodu, že ta holčina nemůže dosáhnout orgasmu, to může být zapříčiněno tím, že má málo citlivých buněk na místě, jako je klitoris. Proto musí delší dobu dráždit. Třeba 40 minut.
Podle toho co píšeš, tak nemáš problém s dosažení, proto nemáš ani zkušenost, jak může dlouho trvat dosažení orgasmu v případě, že s tím někdo problém má.
Upravil(a) jiri25 (22. 1. 2011 15:46)
Není tady