6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Věnuji těnátka border kolie a středoasiata.Dnes narozená Sice kombinace neobvyklá ,ale zajímavá. Jen do dobrých rukou.
Není tady
Nefrit napsal(a):
Věnuji těnátka border kolie a středoasiata.Dnes narozená Sice kombinace neobvyklá ,ale zajímavá. Jen do dobrých rukou.
Tak to je docela sila. Rekla bych, ze by bylo lepsi se poradit s odborniky , protoze obe plemena jsou pomerne specificka a nikdo nevi, jak se ty vlastnosti budu spolu mlatit. Podle mne patri do rukou pouze nekomu hodne zkusenemu a vubec bych je timto zpusobem nenabizela.
Není tady
Vím,jen to zkouím ,omlouvám se Nad povahou teňátek docela přemýlím .Obě plemena znám ,mám je doma a docela by mě zajímalo ,co se z toho vyvine .Tím ,e jsem napsala obě rasy,doufám ,e se ozve někdo ,kdo si to dovede představit.Nechtěli jsme obě rasy kombinovat ,ale zadařilo se a teď jsou na světě ..
Není tady
No jestli budou mít temperament po borderce a komplikovanou povahu po SAO, tak to bude maso Já bych si netroufla Ale těnísům přeju hodné a zkuené páníčky a proboha pro přítě důsledné oddělení
Není tady
Mag ,přísahám,e dalí přítě u nedopustíme
Není tady