|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
sandra napsal(a):
heddus napsal(a):
sandra napsal(a):
čauky holky, tak abych vás něčím "potěšila", můj přítel se se mnou včera rozešel....chodili jsme spolu sice jen krátce, ale stejně...napsal mi sms, že cituji:"si všiml nějakých zvláštních pocitů uvnitř sama sebe, které ho děsí" a jelikož se zná hodně dobře, tak bude lepší, když to ukončíme.... že jsem úžasná, ale bla bla bla.....
a to je mu 36 let
Beruško, Heddus, nesmutněte...jsou to s.r.á.č.i. a my jsme skvělý holky![]()
Včera jsem si taky myslela, že už asi rezignuju, ale dneska jsem si řekla, že budu myslet pozitivně a ono to jednou vyjít prostě musí![]()
![]()
Teda sandro...
zvláštní pocity jo? A to jsem se při hledání partnera chtěla zaměřit na někoho staršího... Koukám, že je to asi úplně jedno... Petr nebo Pavel, zdá se, že všichni muži jsou zmatení jak Goro před Tokiem.
Já moc nesmutním. I když jsem spíš životní pesimista, snažím se to brát sportovně, jinak bych taky mohla skončit v pavilonu...jj, je to cizinec, takže ty jeho "expressions" byly hodně zajímavé....včera jsem brečela, dneska se tomu fakt už jen směju. Je to slaboch. Na druhou stranu, nechal u mě moc hezkou keramickou misku a naučil mě dobře tancovat kubánskou salsu
chichi
Btw. taky jsem si říkala, že je starší a bude to mít v hlavě srovnaný....omyl.
Ze by Jižan????
Není tady
Beruska27 napsal(a):
Ahoj- Heduss, diky za podporu- jo asi bych mela zamakat ohledne prace a pak uvidim veci trochu jinak :-)
Mno já si proste porad myslim, ze duvod, proc se z toho spatne dostavam je, ze jsem vlastne posledni rok to mela hodne na dalku- i kdyz jsme se vidali relativne casto a ja si uz tehdy pripadala hodne sama a hodne jsem se tesila, az budeme spolu na jednom miste- na to stehovani- ono to cestovani a porad organizovat vsechnu praci a studium, abych mohla vzdy odjet bylo hodne vycerpavajici. A kdyz pak najednou kompletne obratil - nevim mozna i vinim sama sebe, ze jsem si to lepe nepohlidala, ze jsem nevidela (nebo nechtela videt), ze je to takovy bezcharakterni (i kdyz dobre maskovany) narcis. Mam pocit, ze neni o to ani tak vyrovnat se s rozchodem jako spis s tim podrazem z lidskeho hlediska, ze me to tak hnusne nandal a jeste se mi smal do obliceje....vsak vis mou story. Ja za to usili a budovani apartmanu a vsechno- zadny papir proste nemam.....
Jakobych proste ztratila motivaci v cokoliv pekneho jeste verit, to je sila,co?? A pritom normalne jsem byla vzdy naprosto dynamicky pozitivni clovek, silny extravert.........
Ale, Beru, pořád taková jsi....jen jsi momentálně v "útlumu".....bude dobře, uvidíš 
Já se v tom po minulém rozchodu taky plácala přes půl roku....trvalo mi dost dlouho se z toho vyhrabat....taky jsem měla pocit, že mě lidsky zklamal, oklamal a podvedl....a pak se to prostě přehouplo, já za tím zavřela dveře a šla dál. Ale trvalo mi to 
Není tady
Beruska27 napsal(a):
sandra napsal(a):
heddus napsal(a):
Teda sandro...zvláštní pocity jo? A to jsem se při hledání partnera chtěla zaměřit na někoho staršího... Koukám, že je to asi úplně jedno... Petr nebo Pavel, zdá se, že všichni muži jsou zmatení jak Goro před Tokiem.
Já moc nesmutním. I když jsem spíš životní pesimista, snažím se to brát sportovně, jinak bych taky mohla skončit v pavilonu...jj, je to cizinec, takže ty jeho "expressions" byly hodně zajímavé....včera jsem brečela, dneska se tomu fakt už jen směju. Je to slaboch. Na druhou stranu, nechal u mě moc hezkou keramickou misku a naučil mě dobře tancovat kubánskou salsu
chichi
Btw. taky jsem si říkala, že je starší a bude to mít v hlavě srovnaný....omyl.Ze by Jižan????
Ital 
Není tady
sandra napsal(a):
Beruska27 napsal(a):
sandra napsal(a):
jj, je to cizinec, takže ty jeho "expressions" byly hodně zajímavé....včera jsem brečela, dneska se tomu fakt už jen směju. Je to slaboch. Na druhou stranu, nechal u mě moc hezkou keramickou misku a naučil mě dobře tancovat kubánskou salsuchichi
Btw. taky jsem si říkala, že je starší a bude to mít v hlavě srovnaný....omyl.Ze by Jižan????
Ital
Jo muj byl taky Ital.....koukam jak pres kopirak- hloubkova analyza sama sebe- jak ON se citi, jak ON vnima.... v zivote Itala nechci videt z rychliku! Ale muj byl tedy asi extra- kousek i na Itala.
Není tady
Beruska27 napsal(a):
sandra napsal(a):
Beruska27 napsal(a):
Ze by Jižan????Ital
Jo muj byl taky Ital.....koukam jak pres kopirak- hloubkova analyza sama sebe- jak ON se citi, jak ON vnima.... v zivote Itala nechci videt z rychliku! Ale muj byl tedy asi extra- kousek i na Itala.
Tak to je fakt ftipný!!! Ano, přesně....moc se sami v sobě hrabou....ale to bude asi tou povahou....no comment.
Já chodila i s muslimem a Francouzem a ti také řešili věčně své pocity a jestli jsou "happy" moc nebo málo....
U Itala jsem měla trochu obavy, ale řekla jsem si, že je mi s ním fajn a půjdu do toho...and here I am 
Není tady

.
Upravil(a) heddus (28. 2. 2010 19:25)
Není tady

Nová doba... nové metody... kam se na mě hrabe síajej:P
Holky byla jsem poprvé za tu dobu u sousedů (kteří nic neveděli) a dozvěděla se šokující informace. Na silvestra zde byl veliký mejdan (oni si mysleli, že tam jsem, jak jinak), pak byla paní představena sousedovi (ale jako jenom jménem), říkal, že je to kočka no a dokonce sousedovic babička jí tady viděla samotnou (=měla klíče). Tak to je docela humáč že jo????
Musím běžet, sousedi sem za chvíli přivedou dceru, která se rozešla minulý týden, abysme si zanadávali všichni společně... A jsou fakt suproví
Upravil(a) heddus (28. 2. 2010 19:26)
Není tady
Ahojky, mno tedy koukam jak blazen....jako to mi neprijde moc slusne, ze si ji tam hned zval, ze ji dokonce dal klice od baraku. To mu neprijde ani trochu blbe? Navic mohlo se klido stat, ze by te tam mohla potkat nebo si byl tak jisty, ze jsi vyklidila pole??? Tedy ja bych na Tvem miste zurila a asi skoncila, ze bych mu vriskala do telefonu, ze kdyz uz me takhle splachl, ze alespon at nedava klice od baraku cizi osobe, kdyz jeste je to preci jen Tvuj barak! To je proste sprosty!!!! Jako vzdyt to neni ani par mesicu....to to jako nemohl vydrzet?????
Tedy Heduss to me mrzi, ale mozna bych mu to tedy dala sezrat. Mel by se chytit za nos- takova bezohlednost. mas prece taky nejaky city, ne????
Upravil(a) Beruska27 (2. 3. 2010 2:19)
Není tady

Podle mě to on bere tak, že dne toho a toho se rozešel a od té doby je svobodný, volný a nemusí na heddus brát ohledy. Což mi přijde hodně nefér po těch letech a nevyřešeném majetku.
Si představ, heddus, jak sedíš večer doma, v klídku piješ kafíčko a čteš knížku, najednou zarachotí klíče v zámku a ve dveřích vysmátá ona.
Asi bych mu jednoznačně a rázně vysvětlila, jak si představuju slušné chování a jednání po rozchodu.
Není tady

No třeba si myslel, že jedu do té Anglie na delší dobu (pak se mě ptal, kdy jsem se vlastně vrátila). Ale stejně jako, předvádět se před nic netušícími sousedy, bujaře slavit na silvestra a mě psát maily, jak ještě není rozhodnutý a jak prožívá těžké chvíle??!!! Fuj je mi fakt na blití. A hlavně, co jí asi řekl, vždyť já tam měla všechny věci!!! Asi: "víš, ona chudák hedduš je mrtvá, tak teď tady spolu budeme bydlet jo, poď dál, nezouvej se, tady máš klíče..."
Ale nevím, sousedka jí tam viděla jen jednou, tak třeba si jen něco zapomněla... A bylo to v lednu, když jsem byla pryč, teď už tam nejezdí ani on... No, tak proto je tak naštvanej, protože už si jí tam vodil a teď jsem tam najednou já... Jsem mu zhatila plány.
Viceroyka: ale my jsme tou dobou ještě NEBYLI ROZEJITÝ!!!!!! Z toho je mi nejvíc blivno!!!! Že se se mnou ani neumí důstojně rozejít, řekne, že potřebuje čas, já mu ho dám a on si vodí do MÉHO domu novou ženskou!!!!!!!
HNUS.
Není tady

Když tak na to koukám, je drsný, co se dokáže během dvou měsíců všechno semlít. Osobně bych si teda představovala, že jestli si chce ujasnit svoje city a situaci, že si to bude ujasňovat sám a ne ve "vztahu" s jinou.
Je to fakt nechutný, no. Ale aspoň vidíš, co v něm je a jaký dokaže být. Blbý je, že musíš ještě čekat, než to celý vyřešíte se vším všudy. Je klidně možný, že ještě nějaká špína přijde nebo se dozvíš další "zajímavý" věci.
Není tady
a on si vodí do MÉHO domu novou ženskou
A proč jednoduše nevyměníš zámek???
Není tady
helena napsal(a):
a on si vodí do MÉHO domu novou ženskou
A proč jednoduše nevyměníš zámek???
To asi úplně nemuze, je to taky jeho dum...jeste porad 
To by pak platila za novy zamek, od ktereho by mu stejne musela dat klic 
Mne spis prijde, heduss, ze on se mozna stydi sam pred sebou, chce na vsechno zapomenout, je mu ta cela situace neprijemna a neumi se k tomu postavit jako chlap. Proste nejradsi by vse nekam splachl a mozna sel dal....proste ho to cele obtezuje...porad si myslim, ze by to mohlo byt pro tebe plus, ze pristoupi na lepsi podminky ohledne Vaseho prodeje/vyrovnani atd. Zkus z toho vytezit maximum.....tak baracek by se hodil, ze? 
Není tady

Ahoj všem, co si ještě pamatují můj příběh. Jak to vypadá s odstupem půl roku:
jsem přestěhovaná
dům se snažíme prodat, ale s kupcem se to komplikuje
s ex příšerná domluva co se týče vypořádání majetku, samý handrkování
ex už není s paní vdovou /nikoho teď údajně nemá)
jsem strašně šťastná, že jsme se rozešli a zpátky bych ho nechtěla ani za nic, chová se jako arogantní debil
No a jinak co se týče mě, našla jsem bezvadnýho chlapa, o kterýho jsem se mohla opřít, mohla jsem se na něj spolehnout, byl na mě hodnej a bylo mi s ním skvěle. Po pěti měsících ideálního vztahu se se mnou rozešel (vlastně ani pořádně nevím, proč, všechno se mi zdálo do poslední chvíle v pořádku). Musím se přiznat, že to nesu o hodně hůř, než rozchod po sedmi letech. Strašně bych ho chtěla zpátky a jsem fakt v krizi.
Není tady
Heddus, nesmutni, všecko bude dobré. 
Říkej si, že to, co se stalo, se prostě stát mělo a určitě Ti to v budoucnu k něčemu dobrému bude. Čeká Tě něco lepšího, věř tomu. A drž se.
Není tady
heddus napsal(a):
Ahoj všem, co si ještě pamatují můj příběh. Jak to vypadá s odstupem půl roku:
jsem přestěhovaná
dům se snažíme prodat, ale s kupcem se to komplikuje
s ex příšerná domluva co se týče vypořádání majetku, samý handrkování
ex už není s paní vdovou /nikoho teď údajně nemá)
jsem strašně šťastná, že jsme se rozešli a zpátky bych ho nechtěla ani za nic, chová se jako arogantní debil
No a jinak co se týče mě, našla jsem bezvadnýho chlapa, o kterýho jsem se mohla opřít, mohla jsem se na něj spolehnout, byl na mě hodnej a bylo mi s ním skvěle. Po pěti měsících ideálního vztahu se se mnou rozešel (vlastně ani pořádně nevím, proč, všechno se mi zdálo do poslední chvíle v pořádku). Musím se přiznat, že to nesu o hodně hůř, než rozchod po sedmi letech. Strašně bych ho chtěla zpátky a jsem fakt v krizi.
Heddus? Jak to? 

Není tady

Ahoj Sandro:) no, určitě o tom napíšu víc, jestli to chceš vědět, ale teď na to nemám sílu. Už jsem asi tejden nespala a asi 3 dny nejedla. Je mi z toho strašně špatně i fyzicky. A do toho mám týden novou práci a chodím tam tedy opravdu reprezentativní. Nemám ani ráno sílu vstát z postele. V metru brečím třeba 30 minut v kuse...
Mimochodem, je to ten, jak jsem mu chtěla donést na rande jablko, pamatuješ?
Není tady
Heddus, ale když Tě ten chlap nechce, tak si prostě nezaslouží. Je Ti to jasné? Proč se vysiluješ kvůli někomu, kdo o Tebe nestojí? To je přece kontraproduktivní. Tobě to není vůbec k ničemu, maximálně si poděláš záležitosti, které potřebuješ mít v cajku (práce atd.)
Hele, stejně by Ti beztak za pár let lezl na nervy, nechával by po sobě binec, byl by bez práce, otravnej.... 
Věnuj svoji vzácnou energii někomu, kdo je s Tebou rád. Uvidíš, že jednou budeš ráda, že Ti tenhle umožnil svým odmítáním cestu k někomu daleko lepšímu. Moc Ti držím palce. A teď šup, šup, napatlej se výživným krémíčkem a kup si něco dobrého na zub!
Přece se nezruinuješ kvůli chlapovi (notabene který si to nezaslouží), proboha!!!

Upravil(a) Tercila (28. 7. 2010 12:04)
Není tady
Já dostala kopačky před týdnem a půl (po 2 krásných letech). Nikdo třetí v tom není, ale dělí nás 800km a nemáme peníze na to být spolu. Ale u mě tenhle rozum nefunguje a nemůžu tomu rozchodu uvěřit - pořád čekám na zázrak. Pocity bych shrnula asi jako Heddus - od té doby nespím, nejím, bulím a postupně přicházím o přátele...kdo by na to měl taky nervy. Měla bych se držet kvůli dceři, už i ona se ode mě začíná pomalu odtahovat (a to jsme na sebe fakt hodně fixovaný), ale nejde to. Nic mě nebaví, netěší. UF.
Není tady

heddus napsal(a):
Ahoj Sandro:) no, určitě o tom napíšu víc, jestli to chceš vědět, ale teď na to nemám sílu. Už jsem asi tejden nespala a asi 3 dny nejedla. Je mi z toho strašně špatně i fyzicky. A do toho mám týden novou práci a chodím tam tedy opravdu reprezentativní. Nemám ani ráno sílu vstát z postele. V metru brečím třeba 30 minut v kuse...
Hedduš, vesmír nemá rád vákuum - tento chlap odišiel, aby prišiel niekto lepší. 
Není tady
Sandro, můžu se zeptat, jestli ten Tvůj Ital se Ti nakonec ještě ozval? Protože ten můj je taky jižan a taky do toho rozchodu zamontoval mimo vzdálenosti to, že svým citům poručit nemůže a že to musím respektovat...A já opravdu pořád věřím, že je to nějaký omyl, že to přece není možný?!
Není tady
A omlouvám se Heddus, že jsem Ti vlezla do tématu se svými problémy. Jen jak jsi popsala svůj stav, je to stejné jako u mě...
Není tady
marina: Měla bych se držet kvůli dceři, už i ona se ode mě začíná pomalu odtahovat (a to jsme na sebe fakt hodně fixovaný), ale nejde to.
Ale šlo by to, jen kdybys chtěla.
Ty "obětuješ" duševní pohodu Tvého dítěte kvůli chlapovi, který Tě nechce???
Zas tak moc Tě nemiluje, když zvolil další život bez Tebe. Vždyť ani nevíš, co ve svém volnu dělá, když je 800 km daleko... Třeba by se Ti to moc nelíbilo. Vůbec nemůžeš vědět, zda náhodou nežije paralelní život s jinou ženou. A Ty kvůli iluzi soužití s někým, kdo Tě prostě kvůli vzdálenosti pustí k vodě, tady vyvádíš jako hysterka a je Ti fuk, jak tím ovlivníš svoji dcerku?
Hmmmm...
Není tady
heddus napsal(a):
Já vím, proto jsem z toho tak v šoku. Kdybys chěla zajít zase na pokec, tak dej vědět. Jsem v Pze i o víkendu. Drž se.
Není tady
marina napsal(a):
Sandro, můžu se zeptat, jestli ten Tvůj Ital se Ti nakonec ještě ozval? Protože ten můj je taky jižan a taky do toho rozchodu zamontoval mimo vzdálenosti to, že svým citům poručit nemůže a že to musím respektovat...A já opravdu pořád věřím, že je to nějaký omyl, že to přece není možný?!
Marino, já s ním byla jen pár měsíců, takže se to nedá vůbec srovnávat...nicméně, konec byl takový, že ano, ozval, chtěl mě zpět... já blbka mu dala druhou šanci a rozešel se se mnou podruhé po přesně deseti dnech s tím, že potkal někoho jiného...prostě historie se opakovala...a to upozorňuji, že naháněl on mě o 106 a vykládal, jak je mu se mnou skvěle a bla bla bla....je to lhář. Nicméně toho vůbec nelituji, prostě se to stát mělo a já díky tomu potkala někoho mnohem lepšího 
Není tady