Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 22. 1. 2010 14:01

Beruska27
♥♥♥----

Re: Osudný sedmý rok?

PS: Tak jsem ještě zapátrala:

Základ je jak to máte zapsané na katastru nemovitostí. Takže mrknout na katastrální úřad- (pokud je tam uvedeno podílové vlastnictví)- a musí tam být uveden zlomek- tj. podíl subjektů na nemovitosti.

A podle toho potom- buď nemovitost prodat anebo vyplatit- v každém případě na základě tržní ceny nemovitosti.

Ale prosím ber toto jen jako základní info- představu- v dané situaci opravdu doporučuji konzultaci s advokátem.

gloria

Není tady

#77 23. 1. 2010 13:02

heddus
♥♥-----

Ahoj Berusko, moc dekuju. Ja mam kamaradku pravnicku a ta rikala to same. V katastru je to zapsano jako podil pul na pul, takze ma hoch smulu. A jak jsem psala, on nehraje fer, ja nebudu brat ohledy. Je fakt naivni, jestli si mysli, ze mi ucpe hubu castkou, ktera ani neodpovida hodnote pozemku!!!
Co se tyce vztahu, to uz fakt vubec neresim. Takovej clovek neni hoden toho, abych se kvuli nemu trapila. O toho bych si uz neoprela ani kolo. Je mi uplne jedno, jestli budou s vdovou spiklenci nebo ne, at si dela co chce. Ja mam zase podporu sve rodiny a pratel a to je dulezite. Praci uz taky mam, alespon neco, budu si hledat dal a treba se zadari. Myslim si, ze me tahle zkusenost dost zocelila a uvedomila jsem si, ze uz proste nebudu ta blba a hodna jako driv. Obetovala jsem jemu a vztahu s nim uplne vsechno. Kor kdyz on nema opravdu spetku svedomi a slusneho chovani.
A jak pises, s rozmyslenim nejakeho reseni nebudu nijak spechat. Me nic netlaci, bydlet budu DOMA, ani se nehnu, on tam prece taky muze byt, ja ho nevyhanim, je mi to sumak. Samozrejme je mi tam ted krasne, kdyz jsem tam sama, ale pokud by tam byl, alespon uvidi, ze jsem se postavila na sve vlastni nohy a jeho k zivotu rozhodne nepotrebuju...
A jsem na sebe fakt hrda. Rodice se hrozne divili, jak jsem statecna a ze napriklad nebrecim, nelituju se a tak.godlike Vim, ze to nebude lehky se tahat o majetek, bude to rozhodne neprijemny, ale nebudu ustupovat cloveku, o kterem jsem presvedcena, ze na me pouze parazitoval a je totalne bezcharakterni.

Není tady

#78 23. 1. 2010 14:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Heddus, moc Ti fandím! Jsi vynikající!! smile

Není tady

#79 23. 1. 2010 14:28

Beruska27
♥♥♥----

Cau hedduss, není zač. Mno tak super!!!! Tohle je výborná výchozí pozice. A hlavně to bude svým způsobem pro Tebe určitá satisfakce, že to tak chlapec jednoduché mít nebude!!!! Jako mně Tvůj přítel hlavně bohužel přijde naivní.

Musím říci, že tohle Ti do jisté míry "závidím". Já už 5 měsiců bojuju s tím, jak se z toho rozchodu vylízat. Nejde teď o něj ale o mě. (Prostě jsem mu se vším šíleně rok pomáhála ušetřila mu tisíce euro, kompletni servis- dohoda- po roce až bude potvrzen v práci- podrží on mě- stěhování spolu...mno a najednou takový šok. -viz moje vlákno)

Víš, mám chvíle, kdy si prostě připadám jako kdyby mě někdo zkopal, ponížil a já se nemohla nijak bránit- což je vlastně realita. Ta bezmocnost je děsná a ten pocit toho, že mě využil a pak ještě hnusně odkopl- je děsnej. Nějak se nad to nemůžu přenést....možná proto, že mám svou hrdost. Jo jasně neodpovídám mu na jeho emaily- kdy se chlubí jak se mu děsně daří. Ale to tedy není zas takový "odvaz".

jo jasně- let it go- ale to je právě těžké. Neumím to. jsem asi typ člověka, který když dostane facku- tak ji jde vrátit. Ale v tomhle jsem nějak bezradná- šíleně mi ublížil, zkomplikoval život- opravdu za dobrotu na žebrotu. A já nemůžu nic- maximálně se tvářit noblesně, že jako u mě skončil......nějaké rady- jak tenhle pocit bezmocnosti a ublížení překonat???? Díky moc!

Není tady

#80 25. 1. 2010 21:37

miaa
♥♥♥♥♥--

A když píšeš, že dům je velký, není tam možnost přestavby nebo dělení napůl? A když tedy vztah zničil on, tak na "jeho" půlku nechat udělat vchod do domu a rozdělit parcelu napůl? Asi by se mu tento tvůj návrh nelíbil....
Já vím, ani ty by si ho za souseda nechtěla, ale když si myslí, že si hodná a tím pádem taky hloupá (když ti dal svůj směšný návrh), ty máš taky prostě návrh řešení. Pak by byl každý "doma" ve své půlce. Říct mu to úplně vážně a pak sledovat, jak mu stoupá tlak a teplota a zasměješ se tajně v pokoji.
Jestli tě zná jako spolehlivou osobu pevných zásad, tak se nyní můžeš chovat nevyspytatelně, t.j. dělat věci, které by od tebe nečekal, a to i myšlením i chováním. Jinak přesně ví, jak zareaguješ, jak uvažuješ a uděláš, ne?
Sama víš, než platit drahý pronájem, tak je lepší platit drahou hypotéku, ale ve svém. Přece neznačneš znova, na najěké ubytovně, či co?ne?

Není tady

#81 26. 1. 2010 20:53

heddus
♥♥-----

Ahoj devcata, nejnovejsi deni:
Musi me hodne nesnaset, to je uplne videt, kdyz se na me diva, jak me nenavidi:gloria:. Nebyl az tak vydizajnovanej, tak jako ciste a slusne, ale veci ktery nosil uz se mnou.
Resili jsme nejake papirovani apod, to byl v pohode. No  a pak jsem zacala mejt nadobi a ignorovat (samozrejme v satech:). Na otazku, zda jsem premyslela nad resenim jsem rekla, ze jsem nemela cas. Ze on me nechal mesic vyhnit a co, do 4 dnu chce reseni? Tak ze jako alespon priblizne, ze by to rad mel z krku, abychom to neresili jeste v r. 2015. Odvetila jsem, ze to je taky mozny, s potutelnym usmevem. A ze hned co neco promyslim, dam mu vedet.
Pak me docela prekvapil, kdyz rek, ze pokud ho vyplatim, ze mi barak klidne necha. no a pak jsem ho nasrala, protoze jsem mu rekla, ze jako jeho rodice nam sice dali penize, ale ze to davali obema a ja jsem chybu neudelala a ze se mi zda nefer abych odesla s tak malo penezma! No a pak na odchodu jeste zminil, ze prodej by asi nebyl nejvhodnejsi. ze bychom to asi neprodali v tomto stavu (minule tvrdil neco jinyho).
Zda se mi to nejaky divny. Bud za A) nabidl mi to jen tak a veri, ze zadny penize nesezenu nebo za B) chce to vyresit nejak moc podezrele rychle az je mi to divny (ihned se me zbavit...?) a je mu jedno jestli bude mit barak nebo penize (aby si mohl koupit treba byt), protoze kdo vi jak to je, kdovi kde bydli a jestli ona ho tam trpi, jestli treba na nej netlaci... Co my vime. No kazdopadne ja mam casu dost.
miaa: bohuzel deleni ani prestavba neprichazi v uvahu, to by neslo...

Upravil(a) heddus (26. 1. 2010 20:53)

Není tady

#82 26. 1. 2010 21:03

heddus
♥♥-----

Beruska27 napsal(a):

Musím říci, že tohle Ti do jisté míry "závidím". Já už 5 měsiců bojuju s tím, jak se z toho rozchodu vylízat. Nejde teď o něj ale o mě. (Prostě jsem mu se vším šíleně rok pomáhála ušetřila mu tisíce euro, kompletni servis- dohoda- po roce až bude potvrzen v práci- podrží on mě- stěhování spolu...mno a najednou takový šok. -viz moje vlákno)

Víš, mám chvíle, kdy si prostě připadám jako kdyby mě někdo zkopal, ponížil a já se nemohla nijak bránit- což je vlastně realita. Ta bezmocnost je děsná a ten pocit toho, že mě využil a pak ještě hnusně odkopl- je děsnej. Nějak se nad to nemůžu přenést....možná proto, že mám svou hrdost. Jo jasně neodpovídám mu na jeho emaily- kdy se chlubí jak se mu děsně daří. Ale to tedy není zas takový "odvaz".

jo jasně- let it go- ale to je právě těžké. Neumím to. jsem asi typ člověka, který když dostane facku- tak ji jde vrátit. Ale v tomhle jsem nějak bezradná- šíleně mi ublížil, zkomplikoval život- opravdu za dobrotu na žebrotu. A já nemůžu nic- maximálně se tvářit noblesně, že jako u mě skončil......nějaké rady- jak tenhle pocit bezmocnosti a ublížení překonat???? Díky moc!

Beruško, ty tady píšeš takový moudrý věci, já bych si vůbec netroufla komukoliv radit. Můžu ti jen napsat, jak jsem na tom. Samozřejmě nejsem úplně 100% v pohodě, ale hrozně mi pomohl tím, jak se chová. Prostě mě odepsal, já ho odepíšu taky. Usnadnil mi to, protože teď vím, že bych ho zpátky nechtěla. Samozřejmě nesmažu ty prožitý léta, ale co už... Už mi ani nevadí si prohlížet fotky nebo slyšet naší společnou oblíbenou písničku. Třeba je to tím hrozným vztekem, urazil mojí hrdost a to já neodpouštím. A je klidně možný, že na mě zase přijde nějaká lítostivá krize (třeba až se budu definitivně stěhovat). Na druhou stranu jsem svým založením člověk, který věří, že všechno na světě se děje z nějakého důvodu a tak jak to je, to prostě být má byť by to bylo sebekrutější (a to mi věř, že ve svých 30 letech jsem toho negativního prožila poměrně hodně a život už mě tolikrát srazil na kolena). Ale snažím se vždycky si z toho něco odnést a být o to silnější. A taky jsem člověk, který žije pro budoucnost, strašně nerada se ohlížím za sebe... To mi to možná ulehčuje. Prostě se snažím úplně to vytěsnit z hlavy a užívat si domeček, dokud tady jsem. Zatím se mi to daří, otázka je, jak dlouho...smile A jak říká moje kamarádka: na každou svini se vaří voda:dumbom:

Není tady

#83 27. 1. 2010 9:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Beruska27 napsal(a):

Cau hedduss, není zač. Mno tak super!!!! Tohle je výborná výchozí pozice. A hlavně to bude svým způsobem pro Tebe určitá satisfakce, že to tak chlapec jednoduché mít nebude!!!! Jako mně Tvůj přítel hlavně bohužel přijde naivní.

Beruška, ja mám z toho trochu dojem, akoby váš vzťah bola takpovediac obchodná dohoda, ktorú "ten darebák" porušil. Ale vzťahy tak nefungujú.... väčšinou. Je asi nepekné, že on využil tvoju pomoc a potom ti dal kopačky, ale nemusel to mať naplánované - proste to v ňom tak dozrelo... (tobôž ak ste mali vzťah na diaľku...). Vykašli sa na "vracanie" facky: ak to bol od neho podraz, život mu vráti aj sám, bez tvojho pričinenia... A ak to bola len zhoda okolností, tak to ber tak, že máš šancu nájsť si niekoho lepšieho. Ak sa zacyklíš v tejto "túžbe po odplate", tak si zbytočne odrežeš šancu na spokojný život osamote alebo aj na niekoho nového. A za dobrotu na žobrotu - no, vezm isi z toho poučenie, že nabudúcerob len to, čo cítiš, že chceš, a len natoľko, nakoľko chceš; potom nebudeš mať blbý pocit ani po rozchode a nebudeš musieť takto ľutovať. Partnerský vzťah by mal byť vyvážený, pokiaľ ide o branie a dávanie... podľa mňa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 27. 1. 2010 11:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

heddus napsal(a):

urazil mojí hrdost a to já neodpouštím.

No...tak to máš ale docela blbý...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#85 27. 1. 2010 11:55

miaa
♥♥♥♥♥--

Tak mu příště řekni, že si to dala do nabídky nějaké realitky a že peníze půjdou 50:50, vyhovuje-li ti toto řešení (nevím, kdo do domu kolik dal a v tom se počítá ale i nepeněžná práce a námaha). A klidně to někam dej, exkluzivitu nepodepisuj, v dnešní době to stejně neprodají. A kdyby...asi by zalapal po vzduchu. Měli by jste oba bud akorát na garsonku nebo málo na koupi čehokoliv.
A nepočítej předem, že se stěhuješ pryč. Můžeš mu přece jakože nabídnout přesně tu sumu na vyplacení, co nabídl on tobě. Dnes se morálka nenosí, ale chybu udělal on, tak ať ví, že za chyby se taky "platí".
Neodmítej předem, že se dům nedá rozdělit. Jde o to, ho namíchnout, ne? Ani´s mu to neřekla. Všechno jde. Psala si, že je velký, tak to jde.

Není tady

#86 27. 1. 2010 12:05

javena
♥♥♥♥♥♥-

Mio, já jen nakukuju, ale hedduš by mělo jít primárně o to, aby se situace vyřešila. Ne o to ho namíchnout. Na co šprajcování, dělení domu... Představ si, že on se jednou do své půlky nastěhuje s novou partnerkou a hedduš si jednou přivede do svý půlky partnera... Soužití jedna báseň.
Zkusila bych dům po dohodě prodat, finance fifty - fifty (je jedno, kdo dal víc peněz, někdo zase víc dělal...) a do té doby bych ho užívala a doufala, že jeho nenapadne to samé. Protože tak, jako hedduš - šprajcovat se - může přemýšlet i on... a půl domu a pozemku je jeho, on má novou přítelkyni, může tam bydlet s ní...
Tak nevím, já bych tohle nevydýchala. Ale ty a hedduš možná jo. wink Klobouk dolů, holky.

Není tady

#87 27. 1. 2010 12:56

heddus
♥♥-----

javena: přesně tak, mně jde taky o to vymyslet nějaké řešení. Jako chci si dát na čas a trochu ho vytrestat za ty podrazy, nechám ho taky u ledu jako on mě... Ale řešit to chci. Jen nevím, jak nejlépe. Mám totiž dojem, že ten dům bude opravdu neprodejný a že se to takto může "řešit" měsíce... Sice bych měla alespoň čas na shánění peněz na případné vyplacení, ale stejně takovou částu neseženu nikdy, takže to mi asi moc nepomůže. Taky bych se ho ráda zbavila, nechci se s ním vídat na pravidelných poradách na téma "jak se vyvíjí situace"...
Mio, velký dům neznamená dispozičně uspořádaný pro dělenísmile a já ho chci namíchnout jenom stejným chováním, které prováděl on mě a ne vymýšlet nekonstruktivní řešení, na které bych stejně nepřistoupila...
No, příští týden mám schůzku s právničkou. Dle mého on stále nepočítá s tím, že bych mohla navrhnout dělení peněz půl na půl...tongue

Není tady

#88 30. 1. 2010 15:29

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mám totiž dojem, že ten dům bude opravdu neprodejný

Proč si to, heddus, myslíš?

Není tady

#89 31. 1. 2010 16:04

heddus
♥♥-----

Tercilo, myslím si to z více důvodů, např.:
je krize, lidi nemají peníze, pokud budou investovat velké částky, tak si raději koupí něco, co si budou moci zařídit dle svých představ a ne něco, co jsme si my dva vymysleli k obrazu svému
dům je nedodělaný (fasádu a zateplení pominu, to není tak důležité), chybí tam spousta věcí a bude to chtít ještě velké investice. Obyvatelné to je, ale prostě je to takový polotovar...
lokalita, kterou jsme si vybrali (a nám vyhovuje) je dost daleko od Prahy, malá vesnička, není tady absolutně nic (škola, školka, obchod), dopravní spojení asi ne úplně ideální pro dnešní rozmazlené lidi
obří pozemek (kdo by v létě chtěl sekat trávu na více než 2000 metrech...
Prostě je tam spousta detailů, které teď musím brát v úvahu. Kousek od nás visí na novostavbě cedule "na prodej" už téměř dva roky...

Kurňa takhle se to muselo podělat... My jsme si ten domeček fakt vysnili a udělali pro sebe...grater

Není tady

#90 1. 2. 2010 22:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nehádž flintu do žita predčasne...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#91 9. 2. 2010 12:34

Beruska27
♥♥♥----

Ahoj Hedusss, děkuji za radu, snažím se to také tak brát! Už se zlepšuju, ale to dost asi je spojené s tím, jak si pomalu dávám život dohromady! Prostě, když člověk má plány a udělá hodně pro to, aby to zafungovalo a už si tady vše zařídí tak, aby mohl odjet a dá do toho tolik energie a námahy- pak je jasný, že mě to taky vzalo, že mě jako takhle jako člověk podrazil........nečekala bych to vzhledem k tomu, že před tím do toho vztahu tolik investoval.

Teď jsem chvíli neměla net....jak se věci u Tebe vyvíjí? Často jsem na Tebe myslela.....

Není tady

#92 9. 2. 2010 14:39

Beruska27
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Beruska27 napsal(a):

Beruška, ja mám z toho trochu dojem, akoby váš vzťah bola takpovediac obchodná dohoda, ktorú "ten darebák" porušil. Ale vzťahy tak nefungujú.... väčšinou. Je asi nepekné, že on využil tvoju pomoc a potom ti dal kopačky, ale nemusel to mať naplánované - proste to v ňom tak dozrelo... (tobôž ak ste mali vzťah na diaľku...). Vykašli sa na "vracanie" facky: ak to bol od neho podraz, život mu vráti aj sám, bez tvojho pričinenia... A ak to bola len zhoda okolností, tak to ber tak, že máš šancu nájsť si niekoho lepšieho. Ak sa zacyklíš v tejto "túžbe po odplate", tak si zbytočne odrežeš šancu na spokojný život osamote alebo aj na niekoho nového. A za dobrotu na žobrotu - no, vezm isi z toho poučenie, že nabudúcerob len to, čo cítiš, že chceš, a len natoľko, nakoľko chceš; potom nebudeš mať blbý pocit ani po rozchode a nebudeš musieť takto ľutovať. Partnerský vzťah by mal byť vyvážený, pokiaľ ide o branie a dávanie... podľa mňa.

Selimo, děkuju za Tvůj komentář. Do velké míry máš asi pravdu, člověk se musí smířit především sám se sebou, aby mohl jít dále. Na druhou stranu, ale jistě- vztah není business- ale pokud si dva něco domluví- a třeba i přátelé nejen partneři- tak ten druhý má vůči tomu druhému jakousi morální odpovědnost. A i kdyby nakrásnu změnil názor- což se stát může- měl se s danou situací a se mnou vyrovnat na úrovni!!!  Ne že budu už mít podanou výpověď v práci, nájemníky v bytě s podepsanou smlouvou a tři týdny do státnic....tohle je sprosťárna!

Já si dokonce i myslím, že to naplánované ůplně neměl, ale spíš jaksi neměl absolutně potuchu, co znamená partnerský vztah a že ne vždy je růžové. Zároveň je to jistě sobeček, který myslí především na sebe a pokud jde o potřeby partnera, kdy on by musel něco víc obětovat, tak prostě začíná pochybovat, zda je to pro něj výhodné nebo já nevím...... Způsob a načasování- to prostě bylo sado-maso- a jeho další chování jen ukazuje, že empatie nula a opět sebestředný na sebe.....nechápu, co si o sobě myslí.

Není tady

#93 9. 2. 2010 15:15

heddus
♥♥-----

Ahoj Beruško:)
No u nás nic nového. Řešíme kolaudaci, komunikujeme takovými chladnými maily pouze o těch nutných věcech a nejezdí tam. Já se mám v domečku skvěle, nic mi samotný nechybí. Začala jsem chodit cvičit, chodím do práce, jezdím k rodičům, k sestře a vůbec mám teď spoustu aktivit, scházím se se zapomenutými kamarády, prostě zase ŽIJU. Právnička mi potvrdila, že mám na půlku všeho nárok, takže doporučila, abych na nic netlačila, dotáhli jsme kolaudaci a pak teprve nějaká řešení a návrhy...
No a jak jsi psala  v tom dalším příspěvku, naprosto souhlasím se slovem SOBEC. Takoví jsou totiž chlapi. Utíkají před problémy, neumí nic říct upřímně a buď dlouho nic neřeší, nebo případně volí to nejsnadnější řešení (pro ně)... Prostě pryč od problémů a složitostí, na to oni nejsou...
A jak jsi na tom teď ty?

Není tady

#94 14. 2. 2010 23:39

Beruska27
♥♥♥----

Ahoj Hedusssss, mno tak to tedy koukám. On tam vůbec nejezdí???? Naférovku se k ní nastěhoval se vším všudy??? Mno to je tedy skok! Koukám, že nějak přeskočili fázi "chození", ne? Mno, tedy pokud to jde takhle rychle, nevím- nejsem expert- ale to může dopadnout pěkně tragicky! Přece jen se nastěhovat s někým koho pořádně neznám a už si hrát na mamku a taťku.....hmmm, přeci jen jsou to dospělí lidé, každý má už své zvyky...... va

Mno ale jsi skvělá, jak to zvládáš, perfektní!!! Já se malinko v tom topím- zvlášť těžká jsou rána a pak večery. Ale možná je to tím, že jsem dodělala určité projekty a teď hledám práci, takže je to takové přechodné období, kdy člověk se nemá čeho zachytit. Je to zvláštní ale pořád se jakoby nejsem schopná na něj zdravě naštvat, ačkoliv důvody bych k tomu měla. Jistě, chodím ven s kamarády, ale každý má svůj život, svého partnera a já se někdy přistihnu, že vlastně mě to tam vůbec nebaví. Začínám přemýšlet, jestli netrpím depresemi nebo tak....je to jakobych ztratila ideály, sny.....jakobych už nevěřila v lásku a upřímnost. Mám pocit, že za vším je "homo economicus"- prostě směna- pokud máš co nabídnout, jsi zajímavá- ok- přestáváš mě bavit - musel bych do tebe neco investovat co se mi ted nechce- jdu o dům dál. To že jsi mě podpořila, když mě bylo blbě.....mno jo dík- zmena planu-  takový je život.....asi mi už lehce hrabe- nevim  dumbom

Dneska ten bastard měl narozeniny, přiznám se, že určitá satisfakce je, že jsem mu nic nenapsala....ačkoliv on mi tehdy po rozchodu v rámci komunikace o balíku nějak tak popřál mezi řádky.

Není tady

#95 15. 2. 2010 9:43

heddus
♥♥-----

No, nejezdí. Já si myslím, že možná přebývá na střídačku u ní a u svých rodičů. Něco takového totiž zmiňoval, když tam byl naposledy. A je mi to jedno, ať bydlí třeba pod mostem, má co chtěl. Ať se mají dobře...
Tak to já jsem teda naštvaná až dost. A hlavně, když se tak na to zpětně na všechno dívám, jsem už v té fázi, kdy si říkám, že je vlastně asi dobře, že jsem se ho zbavila. Sice ty komplikace s domem nejsou nic moc...
No, já mám asi fakt štěstí, že jsem našla práci. Protože kdybych seděla doma a neměla co dělat, to by bylo asi horší, to pak člověk pořád musí přemýšlet... A já mám teď starostí dost. Mám spoooooustu nezadaných kamarádek:lol: Takže si vždycky vyposlechnu zábavné historky. Ale zase až tolik na nějaké sedánky nechodím, jsem spíš takovej samotář, takže jako jednou za čas mi to stačí... Si vystačím sama. Oprášit staré kontakty, to ano, vyslechnout si novinky...
No, každopádně ty vztahy v dnešní době jsou takový zvláštní...
Myslím na tebe, drž se! Vím, že je to těžký, ale hoď to za hlavu a zaměř se na budoucnost.

Není tady

#96 15. 2. 2010 11:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-

čauky holky, tak abych vás něčím "potěšila", můj přítel se se mnou včera rozešel....chodili jsme spolu sice jen krátce, ale stejně...napsal mi sms, že cituji:"si všiml nějakých zvláštních pocitů uvnitř sama sebe, které ho děsí" a jelikož se zná hodně dobře, tak bude lepší, když to ukončíme.... že jsem úžasná, ale bla bla bla..... fuckyou a to je mu 36 let big_smile

Beruško, Heddus, nesmutněte...jsou to s.r.á.č.i. a my jsme skvělý holky rock hjartahjartahjarta
Včera jsem si taky myslela, že už asi rezignuju, ale dneska jsem si řekla, že budu myslet pozitivně a ono to jednou vyjít prostě musí wink tummenupp storstark

Není tady

#97 15. 2. 2010 12:05

heddus
♥♥-----

sandra napsal(a):

čauky holky, tak abych vás něčím "potěšila", můj přítel se se mnou včera rozešel....chodili jsme spolu sice jen krátce, ale stejně...napsal mi sms, že cituji:"si všiml nějakých zvláštních pocitů uvnitř sama sebe, které ho děsí" a jelikož se zná hodně dobře, tak bude lepší, když to ukončíme.... že jsem úžasná, ale bla bla bla..... fuckyou a to je mu 36 let big_smile

Beruško, Heddus, nesmutněte...jsou to s.r.á.č.i. a my jsme skvělý holky rock hjartahjartahjarta
Včera jsem si taky myslela, že už asi rezignuju, ale dneska jsem si řekla, že budu myslet pozitivně a ono to jednou vyjít prostě musí wink tummenupp storstark

Teda sandro...dumbom zvláštní pocity jo? A to jsem se při hledání partnera chtěla zaměřit na někoho staršího... Koukám, že je to asi úplně jedno... Petr nebo Pavel, zdá se, že všichni muži jsou zmatení jak Goro před Tokiem.
Já moc nesmutním. I když jsem spíš životní pesimista, snažím se to brát sportovně, jinak bych taky mohla skončit v pavilonu...roll

Není tady

#98 15. 2. 2010 13:01

Beruska27
♥♥♥----

Ahoj- Heduss, diky za podporu- jo asi bych mela zamakat ohledne prace a pak uvidim veci trochu jinak :-)

Mno já si proste porad myslim, ze duvod, proc se z toho spatne dostavam je, ze jsem vlastne posledni rok to mela hodne na dalku- i kdyz jsme se vidali relativne casto a ja si uz tehdy pripadala hodne sama a hodne jsem se tesila, az budeme spolu na jednom miste- na to stehovani- ono to cestovani a porad organizovat vsechnu praci a studium, abych mohla vzdy odjet bylo hodne vycerpavajici. A kdyz pak najednou kompletne obratil - nevim mozna i vinim sama sebe, ze jsem si to lepe nepohlidala, ze jsem nevidela (nebo nechtela videt), ze je to takovy bezcharakterni (i kdyz dobre maskovany) narcis. Mam pocit, ze neni o to ani tak vyrovnat se s rozchodem jako spis s tim podrazem z lidskeho hlediska, ze me to tak hnusne nandal a jeste se mi smal do obliceje....vsak vis mou story. Ja za to usili a budovani apartmanu a vsechno- zadny papir proste nemam.....

Jakobych proste ztratila motivaci v cokoliv pekneho jeste verit, to je sila,co??  A pritom normalne jsem byla vzdy naprosto dynamicky pozitivni clovek, silny extravert.........

Není tady

#99 15. 2. 2010 13:02

Beruska27
♥♥♥----

sandra napsal(a):

Tak to je sila- rozchod pres sms a jeste takovy zblebt......mno mne prijde, ze cim starsi- tim zdeformovanejsi....ale ja nevim, ja tedy na zadne randeni nemam ani pomysleni!

Není tady

#100 15. 2. 2010 13:13

sandra
♥♥♥♥♥♥-

heddus napsal(a):

sandra napsal(a):

Teda sandro...dumbom zvláštní pocity jo? A to jsem se při hledání partnera chtěla zaměřit na někoho staršího... Koukám, že je to asi úplně jedno... Petr nebo Pavel, zdá se, že všichni muži jsou zmatení jak Goro před Tokiem.
Já moc nesmutním. I když jsem spíš životní pesimista, snažím se to brát sportovně, jinak bych taky mohla skončit v pavilonu...roll

jj, je to cizinec, takže ty jeho "expressions" byly hodně zajímavé....včera jsem brečela, dneska se tomu fakt už jen směju. Je to slaboch. Na druhou stranu, nechal u mě moc hezkou keramickou misku a naučil mě dobře tancovat kubánskou salsu tummenupp chichi tongue
Btw. taky jsem si říkala, že je starší a bude to mít v hlavě srovnaný....omyl.

Upravil(a) sandra (15. 2. 2010 13:14)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí