29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sandra napsal(a):
Beruska27 napsal(a):
ahojky, mno já na Tebe myslet budu! :-)
Jo, tak nějak- ale tak zase s tou veselostí vůči němu bych to nepřeháněla.....prostě spíš být vpohodě, studená a odměřená a spíš tak jako vesele si tam výsknout s někým na telefonu....
Spíš ukázat, že pořád někam jezdíš- že máš své zájmy a že pravidelně čas od času někam vyšňořená jezdíš.
Hele- rozvaž koupit tu knížku Proč si muži berou potvory! To ti dá takový správný "drive". Já do toho vždy nakouknu, když je mi ouvej- a hned se srovnám.
JO ještě jeden tip: Mně když bylo nejhůř, opakovala jsem si, že je to prostě kámoš- nic víc!!!! A tak jsem se k němu chovala.......Drží palce.Beruško, ta knížka je super!
Už jsi četla knížku "He is just NOT that into u"? Předcházel tomu stejnomenný film, ale ve knížce je více "návodů" pro praktický život
Moc poučné do budoucna. Mně to hodně otevřelo oči a pomohlo se odpoutat od jednoho falešného Pana Božského
Jooo, to jsem nečetla- a kde jsi koupila- tady v čechách? TO bych přesně potřebovala! Racionálně pan Božský nebyl- ale víš jak- emoce......pořád jsem z toho minimálně rozčarovaná - dokonce jak se věci vstřebávájí a já je absorbuji- začínám mít pocit, zda můj drahoušek neměl "Narcisst personality disorder"- někdy úplně skvělej- někdy neuvěřitelně necitelnej....má s tím někdo praktickou zkušenost?
Není tady
V slovenčine to tuším vyšlo pod názvom Nie je do teba až tak paf(alebo zbláznený alebo tak nejako) a tipujem, že už to preložili aj do češtiny.
Není tady
Beruska27 napsal(a):
sandra napsal(a):
Beruska27 napsal(a):
ahojky, mno já na Tebe myslet budu! :-)
Jo, tak nějak- ale tak zase s tou veselostí vůči němu bych to nepřeháněla.....prostě spíš být vpohodě, studená a odměřená a spíš tak jako vesele si tam výsknout s někým na telefonu....
Spíš ukázat, že pořád někam jezdíš- že máš své zájmy a že pravidelně čas od času někam vyšňořená jezdíš.
Hele- rozvaž koupit tu knížku Proč si muži berou potvory! To ti dá takový správný "drive". Já do toho vždy nakouknu, když je mi ouvej- a hned se srovnám.
JO ještě jeden tip: Mně když bylo nejhůř, opakovala jsem si, že je to prostě kámoš- nic víc!!!! A tak jsem se k němu chovala.......Drží palce.Beruško, ta knížka je super!
Už jsi četla knížku "He is just NOT that into u"? Předcházel tomu stejnomenný film, ale ve knížce je více "návodů" pro praktický život
Moc poučné do budoucna. Mně to hodně otevřelo oči a pomohlo se odpoutat od jednoho falešného Pana Božského
Jooo, to jsem nečetla- a kde jsi koupila- tady v čechách? TO bych přesně potřebovala! Racionálně pan Božský nebyl- ale víš jak- emoce......pořád jsem z toho minimálně rozčarovaná - dokonce jak se věci vstřebávájí a já je absorbuji- začínám mít pocit, zda můj drahoušek neměl "Narcisst personality disorder"- někdy úplně skvělej- někdy neuvěřitelně necitelnej....má s tím někdo praktickou zkušenost?
ja to mela pujcene od kamosky a bylo to v Aj... cesky se ten film jmenoval "Zas tak moc te nezere"...
Není tady
Tak se tak v poklidu chystám na cestu domů a email od milostivého... Ať se nezlobím, že stále nemá sílu mi zavolat nebo napsat SMS, ale že by rád věděl, jak se mám, jak bylo v Anglii atd. V podstatě mi naznačuje, že je konec (nemůže zapomenout na to, co jsme prožili, ale zároveň nemůže být se mnou a nedokáže si představit, jak to nastavit nově, aby to nebylo jen na chvíli, že neví, jak by se choval, protože se za sebe stydí). No a pak to přišlo: kde bydlím a že on by mi rád napsal, jak pokročil na domečku, ale že mě tím nechce drásat, protože ho stavěl pro nás dva a je tam teď sám. ON SI MYSLÍ, ŽE UŽ SE MĚ ZBAVIL A ŽE SE TAM NIKDY NEVRÁTÍM A NEBUDE NIC ŘEŠIT!!!!!!!!!!
Tak to dneska večer hoch uvidí!
Není tady
To ako keď ste ho dokončili, tak sa rozhodol, že bolo príma amť finančnú a faktickú pomoc, a teraz
Baj-baj, bejby???? Zvláštne uvažovanie... Však uvidíme, ako sa spontánne poteší(a ešte viac tá jeho
), keď sa tam zničoho nič objavíš.
Není tady
Ano, to bude jistě spontánní a upřímná radost a uvítací výbory a slavnostní večeře a tak... Ještě že tam máme zásoby chlastu, protože panáčka asi potřebovat budu, na kuráž. Jsem snad nervóznější než před státnicema a to už je co říct.
Ale pán je karakter co, když ho zajímá, jak se mám... Místo aby třeba napsal: nechceš se vrátit, teď se zase můžu pro změnu odstěhovat já než se to vyřeší, ty jsi byla pryč měsíc...
Ty budou koukat, jak mi psala kamarádka, i kdybych měla bezprostředně po akci zemřít, poníženou mě neuvidí...
Tak já jedu.
Není tady
Online přenos:
Tak jsem doma a přechází mi zrak. Dle stop ve sněhu se tady asi pár dní nebylo, ale jinak zapnutá myčka a všude perfektní pořádek, vyluxováno, kuchyň skvostná. Přibyly nám v domečku nové dizajnové prvky (výmalba apod.), dekorace, nové hrníčky se srdíčky... Omdlela jsem při pohledu do skříně. Vše nové - bundy Diesel, trička, košile, čtvery nové boty Hmmmm. Další omdlení v koupelně - odličovací mléko a dámský šampon a na parapetu 15 vonných svíčiček. No ťuťu ňuňu. Na stole tyčinky, oříšky a načatá lahev vína. Jo a mezi dřevem na podpal krabička od nějakých dámských punčošek.
Tak mám v sobě cigáro, panáka rumu a sedíkm tady po tmě, kdyby náhodou přišli oba, abych je mohla jako správná paní domu uvítat...
Teď už mě může rozhodit pouze to, kdybych do rána čekala v těch novejch kozačkách a kožíšku marně...
Ale jinak nějaká stálá ženská přítomnost tu nápadná není, asi si sem jezdí na romatnické schůzky zatím...
Chce se mi zvracet z toho všeho.
Není tady
Heddus, tedy uplne s tebou soucitim, ale mozna bych rozsvitila- at tam nejsi za blbce. Jako ze je tam se snazis prekvapit....jsi prece DOMA! Tak se tak chovej....
jezis, mne je mdlo za Tebe :-( Uplne vim, jak se citis! Mno, podle popisu- damska pritomnost tam je dost markantni a pan tedy take udelal krok "vpred". Mam pocit, ze nez ze by potreboval vymenit zenskou- ma to spojene s vymenou sam sebe :-(
Preji hodne sily a hlavne klidek- jsi doma, "relax".......ne, ze se otevrou dvere a ty tam budes okamzite neco resit :-) Proste jo- on se rozhodl takhle- ale ty tam ted bydlis- at si dela co chce- ale ne u vas v baraku a ze teda good luck, ze ty mas svoje.......Asi byl nejvyssi cas na navrat, aby si uvedomil, co to znamena- zaroven- neni ten barak VAS??? Tak jakto, ze si to tam dekoruje podle sveho? Jeste se ani nerozhodlo, kdo si barak necha, ne?
Není tady
Nemáš kameru...? Toto je už pomaly na Oscara... aležo žeby na enejakú cenu pre dokumentárne filmy? Som zvedavá, potom písni, ako to dopadlo...
Není tady
jj, Heddus, jak píše Beruška, ty jsi tam doma. Takže si pusť telku, nohy na stůl, dej si svařák a nenech se vykolejit. Pán to vzal hopem, asi si myslel, že už se tam nikdy nevrátíš.... Je to hnus
Drž se!
Není tady
Tak pán nedorazil a navíc mi tam přestal fachat internet... no nic, já si počkám, jednou tam přijet musí... Nojo, ale víte co by se stalo, kdybych rozsvítila? Otočil by auto a vůbec by tam ani nevlez a to já nechci.
Jinak až budu mít po pohovoru, omrknu pohyb peněz na účtu, přivezla jsem si hesla, to bude asi nářez...
Asi mu tu výmalbu zase přemaluju a ty dekoračky sundám
No nic, snad tam ještě někdy přijede:lol: Ale že je to sráč, to vám teda povim.
Není tady
heddus napsal(a):
Tak pán nedorazil a navíc mi tam přestal fachat internet... no nic, já si počkám, jednou tam přijet musí... Nojo, ale víte co by se stalo, kdybych rozsvítila? Otočil by auto a vůbec by tam ani nevlez a to já nechci.
Jinak až budu mít po pohovoru, omrknu pohyb peněz na účtu, přivezla jsem si hesla, to bude asi nářez...
Asi mu tu výmalbu zase přemaluju a ty dekoračky sundám
No nic, snad tam ještě někdy přijede:lol: Ale že je to sráč, to vám teda povim.
Heddus, já bych se rozsvítit fakt nebála....jednou si tam pro svoje Diesel oblečky přeci přijet musí, ne? Je to tvůj domov, tak se podle toho tam i chovej. Ty máš nárok na to tam bydlet. Cizí serepetičky bych uklidila někam do komory, nechtěla bych, aby se v baráku, který je z půlky můj, povalovaly věci cizí paní.
Já si něco podobného zažila. Ale naopak. Bývalý zase schovával moje věci před svojí novou láskou, o které jsem neměla v té době ani tušení. Taky měl všude najednou svíčky a čisto....jj, byla jsem blbka.
Není tady
Ahoj Heduss- hmmm, nepřijel jo? Ja te tak lituju, takove nervy. Prosim Te, trosku se snaz zarelaxoval, jit ven na prochazku- nabit se trochou pozitivni energie....Jdi nekam ven s kamaradkou anebo pod. Tohle je na zcvokateni.
MNo- tak prakticky- pokud jsem to pochopila spravne- dum je napsany na vas oba.
Ale penize na bydleni jsou na jeho ucte, kam rovnez odchazela tva vyplata, pripadne odstupne- ale je to na jeho ucte na jeho jmeno!!!!!??? Tj. alternativne on muze zmenit hesla a ty se k temto penezum nikdy nedostanes a jako druzka (tj. status nula) to z nej nikdy nevymlatis. Tak tohle bych zacala resit......
Pokud je barak Vas obou- pekne bych tam nekam vyhodila dane zenske serepeticky- a dekorace zmenila pokud se ti nelibi. Nemuze zarizovat byt- podle sveho......bohuzel mu "chudákovi" asi nedoslo, ze to tak jednoduche neni a nebude........
Vis, říkáš, že počkas- neni na co cekat- jsi zpatky doma a zij si svuj zivot......on neni ted stred tveho vesmiru- jses to ty! Hodne sily!
Není tady
Ja by som mu možno zavolala. "Jéj, ty si mi kúpil toľko nových krásnyc vecí... To je od teba milé, ako na mňa myslíš... Možno si to rozmyslím a nebudeš tu musieť bývať sám... Aj to nové zariadenie a farby sa mi páčia...
... Asi zostanem."
Upravil(a) Selima (19. 1. 2010 13:53)
Není tady
Do pr.... On tady byl dneska. A já byla v Pze na pohovoru a nestihla sem to. To už se tady neukáže. Nakrmil zvěř a zmizelo pár věcí, tričko a trenky jestli jsem si to zapamatovala dobře. No a svíšišky z koupelny:lol:
Teda to mě tak štve, já jsem se těšila... No ale zase tak špatně na tom nejsem, protože teď ON bude muset něco řešit, nebude vědět, jak to vlastně je, jestli tady bydlím, nebo sem jenom jezdím, kdy sem může přijet pro věci...
Berusko co se týče účtu, já mám k němu zřízené přístupy, své heslo apod.
Zrovna jsem chtěla napsat, že aspoňm už můžu svítit a oni vypli proud... To jestli to nezapnou tak tady chcípnu zimou, protože máme vše na elektriku. Pomoc.
Upravil(a) heddus (19. 1. 2010 18:08)
Není tady
Vypli lebo neplatil, alebo kvôli snehu...?
Není tady
Asi kvůli sněhu, v celé vesnici je temno.
Není tady
Priprav si sviečky a batérie... držím päste, aby znovu zapli...
Není tady
Klídek....nech to být- jsi doma, řeš si práci, své přátele atd atd. Evidentně to nemá v hlavě srovnané, neboť kdyby měl- normálně to bude řešit a čelit konfrontaci. Nech ho být.....teď se tam jí pěkně nastěhuje a teprve zjistí, že možná tak skvělá není......a taky ukázal respekt k tobě- že to pěkně sbalil. Kdyby to byl takovej hajzlík- podlě mě by se ani neobtezoval- tohle ukazuje, ze je mu to cele dost blbe.......Snad ti to brzo pusti. Drz se.
Není tady
Asi si dam rumicka na zahrati a pujdu si v kozichu lehnout a nejak preckat do rana. Zitra mam dalsi pohovor. Presne tak, to mi ted rikala segra. Ze mi to muze bejt sumak, at si on dela co chce a bydli si kde chce, je ted v nejistote, co bude vlastne dal, aspon uvidi, zac je toho loket a ze se to bude muset nejak zacit resit. A jsem moc rada, ze jsem mu nedala predem vedet, ze se vracim, protoze bych se o mnohe evidentne ochudila...
Není tady
Tak jak válčíš Hedussss???
Není tady
Přidávám se k Berušce....
Není tady
Ahoj, tohle pisu po 3 infarktech a 2 rumech...
Ve stredu mi prisel mail, ze videl, ze jsem se asi stavovala v domecku (v utery tady byl, minuli jsme se). A ze je to pro nej tezky, ale musi to napsat. Ze uz jeho laska ke mne vyhasla a "nova pritelkyne" byla jen impuls a ze bychom se meli sejit a zacit vse resit, ze je proste konec. Po sedmi letech se se mnou rozchazi emailem, srac jeden! Tak jsem mu napsala jen to, ze bydlim DOMA a ze vi, kde me najde.
Dneska sem napochodoval v novejch hadrech (ja jsem rychle letela pro novej kozisek a kozacky, rikal ze mi to slusi, dement), jako by se nechumelilo, zadna omluva, litost, nic. Jak se mam, to jo, to se zeptal. A pak zacal vypocitavat, kolik penez nam na stavbu dali jeho rodice (je to pravda, je to hodne, ale s tim rizikem do toho sli ne? Ja zadnou chybu neudelala, ja jsem se s nikym nerozesla...) a jak bychom to tedy udelali, ze bychom se mohli vyplatit castkou, kterou jsme investovali na pocatku (ze on samozrejme o domecek stoji). No a pak mi navrhl takovou castku, ze jsem se musela hodne drzet, abych nevzala tyc a neumlatila ho normalne do mrtva! Ale musim rict, ze jsem navenek zustala ledove klidna. Skromne jsem navrhla, ze bychom treba taky mohli udelat odhad stavajiciho stavu a vydelit dvemi. Na to mi rekl, ze to prece neni fer (a tpo je fer kdyz ja mu dam cas na rozmyslenou a odejdu, aby si to tady dizajnoval a poradal si romanticke vecery s novou zenskou v MEM dome?). A ze jako prodavat by to nechtel, ze by tpo trvalo a jeste bychom na tom prodelali apod. Tak jsem mu rekla, ze to promyslim, poradim se a reknu mu sve navrhy (ja mu prece nebudu rozkryvat sve plany, aby hned letel se radit, ze...). Jeste se mi stihl pochlubit, ze na ty drahy hadry dostal 50% slevu diky one dame. A navrhl mi, ze kdyz teda nema kam jit a ja tady hodlam byt (ANO to tedy hodlam), ze bychom se mohli domluvit ktere dny tady budu ja a ktere dny on. VERITE TOMU? Ja ne... Tak jsem rekla, ze ja tady teda budu prakticky furt:lol: Tak on ze prijede v utery... A proc jsem nedala vedet, ze se vracim domu. Na to uz jsem jen odvetila, ze jsem dospela, nehodlam veci resit po emailu a nehodlam nikomu oznamovat, ze se vracim DOMU!!!!!!!
Boze ja jsem tak strasne rozcilena, ze snad ani nemuzu do prace (dnes jsem nastoupila do takove provizorky, za strasne malo penez, ale aspon neco, budu si hledat dal...)
Ja asi vzteky pobliju klavesnici:lol:
Není tady
Heddus, jsi skvělá, klobouk dolů!!!!!
Máš ve všem pravdu - proč byste se měli domlouvat na tom, kdo tam kdy bude, když je to barák vás obou. Poraď se určitě s právníkem, jak řešit situaci ohledně vyplacení nebo prodeje domu.
Lepší nějaká práce než žádná práce. Alespoň přijdeš na chvíli na jiné myšlenky a budeš mezi novými lidmi.
Panáček si tě už teď nezaslouží! Buď ráda, že to skončilo takhle , kdy ty jsi ještě mladá, chytrá, skvělá a s životem před sebou
Fandím ti!
Není tady
Mno tedy, to koukám. Hedduss, super, že sis našla práci- alespoň dočasnou- to je velmi potřeba jinak by jsi se zbláznila. Já jsem tedhy byla doma, učila se na státnice a pak jsem se z toho dalších xx měsíců léčila. Není nic horšího než po rozchodu zůstat jen doma a koukat do zdí.
Bere to zkrátka- mně ale připadá, že to není kompletní bezcitný hajzlík.....a že se v tom jaksi sám koupe. Umím si představit, jak Tě to bolí- láska k Tobě vyhasla- potom co jste spolu něco budovali- odříkali si- teď když skoro hotovo- Tě odtamtud chce vypakovat.
Ale chladnou hlavu- ano advokáta si najdi- jak jsem se ptala jen v rychlosti mamky (je advokátka)- ale videla jsem ji asi tak na 2 min- takze to jen tak zahlaholila- tak je škoda,že nejste sezdani- ty by pak bylo predmetem SJM! Jako družka- Tvoje možnosti jsou relativně omezené. Na druhou stranu- máš tam trvalé bydliště a pokud si dobre vzpominam nemovitost je napsana na Vas oba- tj. 50:50, tj. nemůže Tě odtamtud vykopat tak jednoduše. Zároveň hádám bylo by dobré, najít dokumenty, vypisy z uctu apod., ktere dokladaji tve vklady. Zároveň cena nemovitosti pravděpodobně stoupla- vklad vlozeny versus momentalni odhadni cena.
Je asi pán hodně naivní, když si myslí, že jako ti tam dá na ruku XXXXXX tisíc, ty se zbalíš a popřeješ mu hezký život. Měl by mít určitou zodpovědnost k tobě jako své družce- strávila jsi s ním 7 let života a nemůžeš se ted jako jentak sbalit a jít zpátky k rodičům či tak. Naopak čím déle tam budeš- tím on bude ochotnější dát víc aby se tě "zbavil"......cesta bude dlouhá- promiň, ale přijde mi, že Tvůj přítel je asi hodně naivní.
Bohužel co se týče Vašho vztahu- mám pocit, že teď se stane bohužel opak než to co jsme chtěli- ty teď budeš "společý nepřítel" pro ty dva a to bude jejich vztah posilovat- stanou se z nich spiklenci proti tobě. Ale hele, čas je dlouhý- jako rozhodně se nikam- absolutně nikam nestěhuj a rozhodně odmítej jakékoliv střídání "stráží". Ty jsi doma a budeš tam- pořád a jak TY uznáš za vhodné. Ty mu přeci v ničem nevadíš.
Navíc svoboda jednoho je tam, kde končí svoboda druhého. Není normální, že on to celé pos- a pak chce, aby jsi tam jako nebyla a dělala kvůli němu kompromisy a určité dny tam jako kvůli němu nebyla.
Hedusss, drž se- pěkně se naštvi, běž si zacvičit, mlať polštářem do zdi- ale neustupuj a řekla bych, že bych ani tak nějak nespěchala s rozhodováním o baráku- máš teď "přechodné období"- hledáš práci- "milej zlatej- já mám taky lepší věci na práci než řešit důsledky Tvého randění a změn plánů" :-)
Zkus myslet dopředu a na to, že stejně tohle by jsi mu asi neodpustila- zašlo to moc daleko.....na světě je hodně chlapů- ano zní to jako fráze- a buď ráda, že tohle se stalo před miminkem než po-. Zachovej pozitivní přístup a ukaž mu, že ty jsi vpohodě- hledáš si práci a stažíš se postavit zpět na nohy- a že jaksi nemůžeš (a je ti to velmi líto) teď urychleně řešit bydleni. Přece musí chápat, že nemůžeš nemít - kde bydlet plus nemít pořádnou práci (a mít v ní po zkušební době, že? :-)))
(Pak ho MOŽNÁ začne druhá tlačit- dělat scény....bude si nejistá.....)
MNo uvidiš, ale je jisté, že taková rychlovka jak pán si myslí to nebude.
Upravil(a) Beruska27 (22. 1. 2010 13:09)
Není tady