1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
sandra napsal(a):
Beruska27 napsal(a):
ahojky, mno já na Tebe myslet budu! :-)
Jo, tak nějak- ale tak zase s tou veselostí vůči němu bych to nepřeháněla.....prostě spí být vpohodě, studená a odměřená a spí tak jako vesele si tam výsknout s někým na telefonu....
Spí ukázat, e pořád někam jezdí- e má své zájmy a e pravidelně čas od času někam vyňořená jezdí.
Hele- rozva koupit tu kníku Proč si mui berou potvory! To ti dá takový správný "drive". Já do toho vdy nakouknu, kdy je mi ouvej- a hned se srovnám.
JO jetě jeden tip: Mně kdy bylo nejhůř, opakovala jsem si, e je to prostě kámo- nic víc!!!! A tak jsem se k němu chovala.......Drí palce.Beruko, ta kníka je super!
U jsi četla kníku "He is just NOT that into u"? Předcházel tomu stejnomenný film, ale ve kníce je více "návodů" pro praktický ivot
Moc poučné do budoucna. Mně to hodně otevřelo oči a pomohlo se odpoutat od jednoho faleného Pana Boského
Jooo, to jsem nečetla- a kde jsi koupila- tady v čechách? TO bych přesně potřebovala! Racionálně pan Boský nebyl- ale ví jak- emoce......pořád jsem z toho minimálně rozčarovaná - dokonce jak se věci vstřebávájí a já je absorbuji- začínám mít pocit, zda můj drahouek neměl "Narcisst personality disorder"- někdy úplně skvělej- někdy neuvěřitelně necitelnej....má s tím někdo praktickou zkuenost?
Není tady
V slovenčine to tuím vylo pod názvom Nie je do teba a tak paf(alebo zbláznený alebo tak nejako) a tipujem, e u to preloili aj do četiny.
Není tady
Beruska27 napsal(a):
sandra napsal(a):
Beruska27 napsal(a):
ahojky, mno já na Tebe myslet budu! :-)
Jo, tak nějak- ale tak zase s tou veselostí vůči němu bych to nepřeháněla.....prostě spí být vpohodě, studená a odměřená a spí tak jako vesele si tam výsknout s někým na telefonu....
Spí ukázat, e pořád někam jezdí- e má své zájmy a e pravidelně čas od času někam vyňořená jezdí.
Hele- rozva koupit tu kníku Proč si mui berou potvory! To ti dá takový správný "drive". Já do toho vdy nakouknu, kdy je mi ouvej- a hned se srovnám.
JO jetě jeden tip: Mně kdy bylo nejhůř, opakovala jsem si, e je to prostě kámo- nic víc!!!! A tak jsem se k němu chovala.......Drí palce.Beruko, ta kníka je super!
U jsi četla kníku "He is just NOT that into u"? Předcházel tomu stejnomenný film, ale ve kníce je více "návodů" pro praktický ivot
Moc poučné do budoucna. Mně to hodně otevřelo oči a pomohlo se odpoutat od jednoho faleného Pana Boského
Jooo, to jsem nečetla- a kde jsi koupila- tady v čechách? TO bych přesně potřebovala! Racionálně pan Boský nebyl- ale ví jak- emoce......pořád jsem z toho minimálně rozčarovaná - dokonce jak se věci vstřebávájí a já je absorbuji- začínám mít pocit, zda můj drahouek neměl "Narcisst personality disorder"- někdy úplně skvělej- někdy neuvěřitelně necitelnej....má s tím někdo praktickou zkuenost?
ja to mela pujcene od kamosky a bylo to v Aj... cesky se ten film jmenoval "Zas tak moc te nezere"...
Není tady
Tak se tak v poklidu chystám na cestu domů a email od milostivého... A se nezlobím, e stále nemá sílu mi zavolat nebo napsat SMS, ale e by rád věděl, jak se mám, jak bylo v Anglii atd. V podstatě mi naznačuje, e je konec (nemůe zapomenout na to, co jsme proili, ale zároveň nemůe být se mnou a nedokáe si představit, jak to nastavit nově, aby to nebylo jen na chvíli, e neví, jak by se choval, protoe se za sebe stydí). No a pak to přilo: kde bydlím a e on by mi rád napsal, jak pokročil na domečku, ale e mě tím nechce drásat, protoe ho stavěl pro nás dva a je tam teď sám. ON SI MYSLÍ, E U SE MĚ ZBAVIL A E SE TAM NIKDY NEVRÁTÍM A NEBUDE NIC ŘEIT!!!!!!!!!!
Tak to dneska večer hoch uvidí!
Není tady
To ako keď ste ho dokončili, tak sa rozhodol, e bolo príma am finančnú a faktickú pomoc, a teraz
Baj-baj, bejby???? Zvlátne uvaovanie... Vak uvidíme, ako sa spontánne poteí(a ete viac tá jeho
), keď sa tam zničoho nič objaví.
Není tady
Ano, to bude jistě spontánní a upřímná radost a uvítací výbory a slavnostní večeře a tak... Jetě e tam máme zásoby chlastu, protoe panáčka asi potřebovat budu, na kurá. Jsem snad nervóznějí ne před státnicema a to u je co říct.
Ale pán je karakter co, kdy ho zajímá, jak se mám... Místo aby třeba napsal: nechce se vrátit, teď se zase můu pro změnu odstěhovat já ne se to vyřeí, ty jsi byla pryč měsíc...
Ty budou koukat, jak mi psala kamarádka, i kdybych měla bezprostředně po akci zemřít, poníenou mě neuvidí...
Tak já jedu.
Není tady
Online přenos:
Tak jsem doma a přechází mi zrak. Dle stop ve sněhu se tady asi pár dní nebylo, ale jinak zapnutá myčka a vude perfektní pořádek, vyluxováno, kuchyň skvostná. Přibyly nám v domečku nové dizajnové prvky (výmalba apod.), dekorace, nové hrníčky se srdíčky... Omdlela jsem při pohledu do skříně. Ve nové - bundy Diesel, trička, koile, čtvery nové boty Hmmmm. Dalí omdlení v koupelně - odličovací mléko a dámský ampon a na parapetu 15 vonných svíčiček. No uu ňuňu. Na stole tyčinky, oříky a načatá lahev vína. Jo a mezi dřevem na podpal krabička od nějakých dámských punčoek.
Tak mám v sobě cigáro, panáka rumu a sedíkm tady po tmě, kdyby náhodou přili oba, abych je mohla jako správná paní domu uvítat...
Teď u mě můe rozhodit pouze to, kdybych do rána čekala v těch novejch kozačkách a koíku marně...
Ale jinak nějaká stálá enská přítomnost tu nápadná není, asi si sem jezdí na romatnické schůzky zatím...
Chce se mi zvracet z toho veho.
Není tady
Heddus, tedy uplne s tebou soucitim, ale mozna bych rozsvitila- at tam nejsi za blbce. Jako ze je tam se snazis prekvapit....jsi prece DOMA! Tak se tak chovej....
jezis, mne je mdlo za Tebe :-( Uplne vim, jak se citis! Mno, podle popisu- damska pritomnost tam je dost markantni a pan tedy take udelal krok "vpred". Mam pocit, ze nez ze by potreboval vymenit zenskou- ma to spojene s vymenou sam sebe :-(
Preji hodne sily a hlavne klidek- jsi doma, "relax".......ne, ze se otevrou dvere a ty tam budes okamzite neco resit :-) Proste jo- on se rozhodl takhle- ale ty tam ted bydlis- at si dela co chce- ale ne u vas v baraku a ze teda good luck, ze ty mas svoje.......Asi byl nejvyssi cas na navrat, aby si uvedomil, co to znamena- zaroven- neni ten barak VAS??? Tak jakto, ze si to tam dekoruje podle sveho? Jeste se ani nerozhodlo, kdo si barak necha, ne?
Není tady
Nemá kameru...? Toto je u pomaly na Oscara... aleo eby na enejakú cenu pre dokumentárne filmy? Som zvedavá, potom písni, ako to dopadlo...
Není tady
jj, Heddus, jak píe Beruka, ty jsi tam doma. Take si pus telku, nohy na stůl, dej si svařák a nenech se vykolejit. Pán to vzal hopem, asi si myslel, e u se tam nikdy nevrátí.... Je to hnus
Dr se!
Není tady
Tak pán nedorazil a navíc mi tam přestal fachat internet... no nic, já si počkám, jednou tam přijet musí... Nojo, ale víte co by se stalo, kdybych rozsvítila? Otočil by auto a vůbec by tam ani nevlez a to já nechci.
Jinak a budu mít po pohovoru, omrknu pohyb peněz na účtu, přivezla jsem si hesla, to bude asi nářez...
Asi mu tu výmalbu zase přemaluju a ty dekoračky sundám
No nic, snad tam jetě někdy přijede:lol: Ale e je to sráč, to vám teda povim.
Není tady
heddus napsal(a):
Tak pán nedorazil a navíc mi tam přestal fachat internet... no nic, já si počkám, jednou tam přijet musí... Nojo, ale víte co by se stalo, kdybych rozsvítila? Otočil by auto a vůbec by tam ani nevlez a to já nechci.
Jinak a budu mít po pohovoru, omrknu pohyb peněz na účtu, přivezla jsem si hesla, to bude asi nářez...
Asi mu tu výmalbu zase přemaluju a ty dekoračky sundám
No nic, snad tam jetě někdy přijede:lol: Ale e je to sráč, to vám teda povim.
Heddus, já bych se rozsvítit fakt nebála....jednou si tam pro svoje Diesel oblečky přeci přijet musí, ne? Je to tvůj domov, tak se podle toho tam i chovej. Ty má nárok na to tam bydlet. Cizí serepetičky bych uklidila někam do komory, nechtěla bych, aby se v baráku, který je z půlky můj, povalovaly věci cizí paní.
Já si něco podobného zaila. Ale naopak. Bývalý zase schovával moje věci před svojí novou láskou, o které jsem neměla v té době ani tuení. Taky měl vude najednou svíčky a čisto....jj, byla jsem blbka.
Není tady
Ahoj Heduss- hmmm, nepřijel jo? Ja te tak lituju, takove nervy. Prosim Te, trosku se snaz zarelaxoval, jit ven na prochazku- nabit se trochou pozitivni energie....Jdi nekam ven s kamaradkou anebo pod. Tohle je na zcvokateni.
MNo- tak prakticky- pokud jsem to pochopila spravne- dum je napsany na vas oba.
Ale penize na bydleni jsou na jeho ucte, kam rovnez odchazela tva vyplata, pripadne odstupne- ale je to na jeho ucte na jeho jmeno!!!!!??? Tj. alternativne on muze zmenit hesla a ty se k temto penezum nikdy nedostanes a jako druzka (tj. status nula) to z nej nikdy nevymlatis. Tak tohle bych zacala resit......
Pokud je barak Vas obou- pekne bych tam nekam vyhodila dane zenske serepeticky- a dekorace zmenila pokud se ti nelibi. Nemuze zarizovat byt- podle sveho......bohuzel mu "chudákovi" asi nedoslo, ze to tak jednoduche neni a nebude........
Vis, říká, e počkas- neni na co cekat- jsi zpatky doma a zij si svuj zivot......on neni ted stred tveho vesmiru- jses to ty! Hodne sily!
Není tady
Ja by som mu mono zavolala. "Jéj, ty si mi kúpil tožko nových krásnyc vecí... To je od teba milé, ako na mňa myslí... Mono si to rozmyslím a nebude tu musie býva sám... Aj to nové zariadenie a farby sa mi páčia...
... Asi zostanem."
Upravil(a) Selima (19. 1. 2010 13:53)
Není tady
Do pr.... On tady byl dneska. A já byla v Pze na pohovoru a nestihla sem to. To u se tady neukáe. Nakrmil zvěř a zmizelo pár věcí, tričko a trenky jestli jsem si to zapamatovala dobře. No a svíiky z koupelny:lol:
Teda to mě tak tve, já jsem se těila... No ale zase tak patně na tom nejsem, protoe teď ON bude muset něco řeit, nebude vědět, jak to vlastně je, jestli tady bydlím, nebo sem jenom jezdím, kdy sem můe přijet pro věci...
Berusko co se týče účtu, já mám k němu zřízené přístupy, své heslo apod.
Zrovna jsem chtěla napsat, e aspoňm u můu svítit a oni vypli proud... To jestli to nezapnou tak tady chcípnu zimou, protoe máme ve na elektriku. Pomoc.
Upravil(a) heddus (19. 1. 2010 18:08)
Není tady
Vypli lebo neplatil, alebo kvôli snehu...?
Není tady
Asi kvůli sněhu, v celé vesnici je temno.
Není tady
Priprav si sviečky a batérie... drím päste, aby znovu zapli...
Není tady
Klídek....nech to být- jsi doma, ře si práci, své přátele atd atd. Evidentně to nemá v hlavě srovnané, nebo kdyby měl- normálně to bude řeit a čelit konfrontaci. Nech ho být.....teď se tam jí pěkně nastěhuje a teprve zjistí, e moná tak skvělá není......a taky ukázal respekt k tobě- e to pěkně sbalil. Kdyby to byl takovej hajzlík- podlě mě by se ani neobtezoval- tohle ukazuje, ze je mu to cele dost blbe.......Snad ti to brzo pusti. Drz se.
Není tady
Asi si dam rumicka na zahrati a pujdu si v kozichu lehnout a nejak preckat do rana. Zitra mam dalsi pohovor. Presne tak, to mi ted rikala segra. Ze mi to muze bejt sumak, at si on dela co chce a bydli si kde chce, je ted v nejistote, co bude vlastne dal, aspon uvidi, zac je toho loket a ze se to bude muset nejak zacit resit. A jsem moc rada, ze jsem mu nedala predem vedet, ze se vracim, protoze bych se o mnohe evidentne ochudila...
Není tady
Tak jak válčí Hedussss???
Není tady
Přidávám se k Beruce....
Není tady
Ahoj, tohle pisu po 3 infarktech a 2 rumech...
Ve stredu mi prisel mail, ze videl, ze jsem se asi stavovala v domecku (v utery tady byl, minuli jsme se). A ze je to pro nej tezky, ale musi to napsat. Ze uz jeho laska ke mne vyhasla a "nova pritelkyne" byla jen impuls a ze bychom se meli sejit a zacit vse resit, ze je proste konec. Po sedmi letech se se mnou rozchazi emailem, srac jeden! Tak jsem mu napsala jen to, ze bydlim DOMA a ze vi, kde me najde.
Dneska sem napochodoval v novejch hadrech (ja jsem rychle letela pro novej kozisek a kozacky, rikal ze mi to slusi, dement), jako by se nechumelilo, zadna omluva, litost, nic. Jak se mam, to jo, to se zeptal. A pak zacal vypocitavat, kolik penez nam na stavbu dali jeho rodice (je to pravda, je to hodne, ale s tim rizikem do toho sli ne? Ja zadnou chybu neudelala, ja jsem se s nikym nerozesla...) a jak bychom to tedy udelali, ze bychom se mohli vyplatit castkou, kterou jsme investovali na pocatku (ze on samozrejme o domecek stoji). No a pak mi navrhl takovou castku, ze jsem se musela hodne drzet, abych nevzala tyc a neumlatila ho normalne do mrtva! Ale musim rict, ze jsem navenek zustala ledove klidna. Skromne jsem navrhla, ze bychom treba taky mohli udelat odhad stavajiciho stavu a vydelit dvemi. Na to mi rekl, ze to prece neni fer (a tpo je fer kdyz ja mu dam cas na rozmyslenou a odejdu, aby si to tady dizajnoval a poradal si romanticke vecery s novou zenskou v MEM dome?). A ze jako prodavat by to nechtel, ze by tpo trvalo a jeste bychom na tom prodelali apod. Tak jsem mu rekla, ze to promyslim, poradim se a reknu mu sve navrhy (ja mu prece nebudu rozkryvat sve plany, aby hned letel se radit, ze...). Jeste se mi stihl pochlubit, ze na ty drahy hadry dostal 50% slevu diky one dame. A navrhl mi, ze kdyz teda nema kam jit a ja tady hodlam byt (ANO to tedy hodlam), ze bychom se mohli domluvit ktere dny tady budu ja a ktere dny on. VERITE TOMU? Ja ne... Tak jsem rekla, ze ja tady teda budu prakticky furt:lol: Tak on ze prijede v utery... A proc jsem nedala vedet, ze se vracim domu. Na to uz jsem jen odvetila, ze jsem dospela, nehodlam veci resit po emailu a nehodlam nikomu oznamovat, ze se vracim DOMU!!!!!!!
Boze ja jsem tak strasne rozcilena, ze snad ani nemuzu do prace (dnes jsem nastoupila do takove provizorky, za strasne malo penez, ale aspon neco, budu si hledat dal...)
Ja asi vzteky pobliju klavesnici:lol:
Není tady
Heddus, jsi skvělá, klobouk dolů!!!!!
Má ve vem pravdu - proč byste se měli domlouvat na tom, kdo tam kdy bude, kdy je to barák vás obou. Poraď se určitě s právníkem, jak řeit situaci ohledně vyplacení nebo prodeje domu.
Lepí nějaká práce ne ádná práce. Alespoň přijde na chvíli na jiné mylenky a bude mezi novými lidmi.
Panáček si tě u teď nezaslouí! Buď ráda, e to skončilo takhle , kdy ty jsi jetě mladá, chytrá, skvělá a s ivotem před sebou
Fandím ti!
Není tady
Mno tedy, to koukám. Hedduss, super, e sis nala práci- alespoň dočasnou- to je velmi potřeba jinak by jsi se zbláznila. Já jsem tedhy byla doma, učila se na státnice a pak jsem se z toho dalích xx měsíců léčila. Není nic horího ne po rozchodu zůstat jen doma a koukat do zdí.
Bere to zkrátka- mně ale připadá, e to není kompletní bezcitný hajzlík.....a e se v tom jaksi sám koupe. Umím si představit, jak Tě to bolí- láska k Tobě vyhasla- potom co jste spolu něco budovali- odříkali si- teď kdy skoro hotovo- Tě odtamtud chce vypakovat.
Ale chladnou hlavu- ano advokáta si najdi- jak jsem se ptala jen v rychlosti mamky (je advokátka)- ale videla jsem ji asi tak na 2 min- takze to jen tak zahlaholila- tak je koda,e nejste sezdani- ty by pak bylo predmetem SJM! Jako druka- Tvoje monosti jsou relativně omezené. Na druhou stranu- má tam trvalé bydlitě a pokud si dobre vzpominam nemovitost je napsana na Vas oba- tj. 50:50, tj. nemůe Tě odtamtud vykopat tak jednodue. Zároveň hádám bylo by dobré, najít dokumenty, vypisy z uctu apod., ktere dokladaji tve vklady. Zároveň cena nemovitosti pravděpodobně stoupla- vklad vlozeny versus momentalni odhadni cena.
Je asi pán hodně naivní, kdy si myslí, e jako ti tam dá na ruku XXXXXX tisíc, ty se zbalí a popřeje mu hezký ivot. Měl by mít určitou zodpovědnost k tobě jako své druce- strávila jsi s ním 7 let ivota a nemůe se ted jako jentak sbalit a jít zpátky k rodičům či tak. Naopak čím déle tam bude- tím on bude ochotnějí dát víc aby se tě "zbavil"......cesta bude dlouhá- promiň, ale přijde mi, e Tvůj přítel je asi hodně naivní.
Bohuel co se týče Vaho vztahu- mám pocit, e teď se stane bohuel opak ne to co jsme chtěli- ty teď bude "společý nepřítel" pro ty dva a to bude jejich vztah posilovat- stanou se z nich spiklenci proti tobě. Ale hele, čas je dlouhý- jako rozhodně se nikam- absolutně nikam nestěhuj a rozhodně odmítej jakékoliv střídání "stráí". Ty jsi doma a bude tam- pořád a jak TY uzná za vhodné. Ty mu přeci v ničem nevadí.
Navíc svoboda jednoho je tam, kde končí svoboda druhého. Není normální, e on to celé pos- a pak chce, aby jsi tam jako nebyla a dělala kvůli němu kompromisy a určité dny tam jako kvůli němu nebyla.
Hedusss, dr se- pěkně se natvi, bě si zacvičit, mla poltářem do zdi- ale neustupuj a řekla bych, e bych ani tak nějak nespěchala s rozhodováním o baráku- má teď "přechodné období"- hledá práci- "milej zlatej- já mám taky lepí věci na práci ne řeit důsledky Tvého randění a změn plánů" :-)
Zkus myslet dopředu a na to, e stejně tohle by jsi mu asi neodpustila- zalo to moc daleko.....na světě je hodně chlapů- ano zní to jako fráze- a buď ráda, e tohle se stalo před miminkem ne po-. Zachovej pozitivní přístup a uka mu, e ty jsi vpohodě- hledá si práci a staí se postavit zpět na nohy- a e jaksi nemůe (a je ti to velmi líto) teď urychleně řeit bydleni. Přece musí chápat, e nemůe nemít - kde bydlet plus nemít pořádnou práci (a mít v ní po zkuební době, e? :-)))
(Pak ho MONÁ začne druhá tlačit- dělat scény....bude si nejistá.....)
MNo uvidi, ale je jisté, e taková rychlovka jak pán si myslí to nebude.
Upravil(a) Beruska27 (22. 1. 2010 13:09)
Není tady