Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 10. 1. 2010 18:50

heddus
♥♥-----

Re: Osudný sedmý rok?

Jojo, lepší náladu mám, snad mi to i vydrží...wink
Ještě k té Anglii, nejvíc mě pobavila mladá rodina, kde manželka vážící snad 80kg měla fakt pohledného chlapa (na anglické poměry), takového pohodáře, který měl teda taky nějaké to kilo navíc a svěřil se mi, že mu manželka řekla, že s tlusťochem nebude, tak kvůli Lochnessce začal každý ráno běhat:lol: už vidím český chlapy hemžící se ráno v parku v běžeckých botách...
Mně je teda momentálně šuma fuk, kde vlastně ten můj bydlí, tipla bych si, že vdovu stále jen navštěvuje, ale kdo ví... Každopádně to neřeším.
Plán je následující: Chvíli ještě počkám (i kvůli počasí, do Prahy na pohovor bych se odtamtud asi suchou nohou nedostala) a pak se tam s plnou parádou nastěhuju včetně všech těch pěknejch hadrů, co jsem si nakoupila, makeupu, no prostě zcela nový design teď mám. gloria Ale už k tomu nepřistupuju tak, jakože budu do krve bojovat o chlapa, který už o mě asi nestojí. Vím, že to nebude lehký a bude to asi hodně bolet tak jako tak, ale vynasnažím se minimálně odejít z bojiště se ctí. A zda tam se mnou zůstane nebo ne, to je jeho věc... No a pokud bude situace nějak delší dobu na mrtvém bodě, pak nastane "všechno napůl"
No, bude to chtít hodně síly, to každopádně...

Upravil(a) heddus (10. 1. 2010 18:53)

Není tady

#27 10. 1. 2010 21:37

Beruska27
♥♥♥----

hihi, to znám taky, z Anglie a US, kde jsem žila......milion příkladů.....proto taky hodně mých kamarádů a musím přiznat, že i ex- cizinci si vzali Češky!!! :-)

Mno, ale Tvůj plán zní skvěle!!!! jojo, nehrotit, prostě tady bydlím, nechceš- nemáš. Tak chci, aby jsi byl šťastný, pokud ona Tě učiní šťastným- good luck! A kdyby jsi náhodou chtěl zpět- tak musíš odprosit a hodně se zasnažit....Pěkně hlavu nahoru. A najednou mít hodně telefonátů....nějaké to hihi, jít si vyřídit telefon vedle, pěkně mu ukázat jak máš nabitý program studiem, spol. životem, že nejsi žádný loser a jen proto, že on se jaksi zbláznil.....ty své cíle nezapomeneš a navíc teď na sobě budeš pracovat.......

Jen možná bych zvážila, že bych mu pár dní předem dala vědět, že se stěhuješ zpátky a nějak popřemýšlela, kde budeš spát ty a kde on- buď ty ložnici- on gauč. Nebo ty ložnici a on pokoj...nebo jakkoliv. On opustil Tebe, takže on má smůlu......mi připomíná můj rozchod- se najednou odstěhoval na gauč do obýváku- mno a druhou noc mě tam jako "vtipně" říkal, že si to můžeme vyměnit, že ho bolí záda......pfff, na to jediné jsem se snad zmohla....a poslala ho do háje- ještě abych já byla na gauči. On se odsunul- rozešel- já se ho nesměla dotknout- tak ať si trhne. Tak to tedy milostivě uznal, že to je jako fér.

Není tady

#28 10. 1. 2010 22:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

heddus napsal(a):

Jojo, lepší náladu mám, snad mi to i vydrží...wink
Ještě k té Anglii, nejvíc mě pobavila mladá rodina, kde manželka vážící snad 80kg měla fakt pohledného chlapa (na anglické poměry), takového pohodáře, který měl teda taky nějaké to kilo navíc a svěřil se mi, že mu manželka řekla, že s tlusťochem nebude, tak kvůli Lochnessce začal každý ráno běhat:lol: už vidím český chlapy hemžící se ráno v parku v běžeckých botách...
Mně je teda momentálně šuma fuk, kde vlastně ten můj bydlí, tipla bych si, že vdovu stále jen navštěvuje, ale kdo ví... Každopádně to neřeším.
Plán je následující: Chvíli ještě počkám (i kvůli počasí, do Prahy na pohovor bych se odtamtud asi suchou nohou nedostala) a pak se tam s plnou parádou nastěhuju včetně všech těch pěknejch hadrů, co jsem si nakoupila, makeupu, no prostě zcela nový design teď mám. gloria Ale už k tomu nepřistupuju tak, jakože budu do krve bojovat o chlapa, který už o mě asi nestojí. Vím, že to nebude lehký a bude to asi hodně bolet tak jako tak, ale vynasnažím se minimálně odejít z bojiště se ctí. A zda tam se mnou zůstane nebo ne, to je jeho věc... No a pokud bude situace nějak delší dobu na mrtvém bodě, pak nastane "všechno napůl"
No, bude to chtít hodně síly, to každopádně...

Chcle asom ti napísať, že ja osobne by som nerobila divadielko, ale naozaj by som si občas niekam vyrazila - už len práve preto, aby si zistila,ako to chodí inde... wink a že aj inde sa dajú nájsť príma chlapi. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 10. 1. 2010 23:04

Beruska27
♥♥♥----

Tak já nemyslela vyloženě divadélko, ale snažit se prostě fungovat a žít tímto stylem.....někdy je dobré si dát plán- jak tedy tu celou situaci pojmu a snažit se tak dělat...... automaticky. Já tehdy během rozchodu neměla šanci "na pripravu"- srovnat se- uvědomit si a teď toho celkem lituju. Věci se dají řešit elegantnějším způsobem než viz já zdrcená s pusou dokořán a jen se snažit to nějak pochopit a "přeci to nějak můžeme vyřešit" apod.

Není tady

#30 11. 1. 2010 18:53

heddus
♥♥-----

Já to taky neberu jako divadýlko. Zaplatila jsem si permanentku na cvičení, oprášila jsem všechny kontakty a kamarády v mobilu a rozhodně chci začít žít jinak, hlavně kvůli sobě. Začít se zase sama sobě líbit, být aktivnější, trochu si pozvednout sebevědomí, který mi on tak naboural. no a hlavně si najít práci. To je asi to nejhlavnější... A to, že on to potencionálně uvidí a bude se divit, je jen vedlejší efekt...
Rozhodně mu nebudu dávat vědět, že se vracím. Za prvé: já se vracím do svého domu, kam patřím a nemusím to njikomu oznamovat. Za druhé: asi by už nepřijel domů a tím bych se strašně ochudila o jeho reakci, na ktreou jsem fakt dost zvědavácool. Spaní řešit nemusím, protože máme tak velkej dům, že by tam mohla trvale a pohodlně spát celá moje rozvětvená rodina...smile

Upravil(a) heddus (11. 1. 2010 18:54)

Není tady

#31 11. 1. 2010 20:15

Beruska27
♥♥♥----

tummenupp super pristup......jasne, chapu, mas pravdu, jen bacha, aby jsi tam nedorazila a on tam nemel zrovna "navstevu". To by mozna hodne bolelo a byla by to hodne neprijemna situace.....nevim.

Není tady

#32 13. 1. 2010 13:06

heddus
♥♥-----

Tak teda teď jsem se rozžhavila úplně doběla, musím to sem prostě napsat, protože to nemám komu říct. Jen abych uvedla situaci. 7 let jsme šetřili na stavbu, nic si nekupovali, oblečení tak jednou za půl roku ve slevách apod. Přítel navíc pracuje v terénu, takže mezi oblíbené kusy v jeho šatníku patřily kotníkové pracovní boty, trička a několikery roztrhané džíny (až jsem se za něj občas styděla). A docela si v tom lebedil. Mně většinou vybíral docela hezký oblečení, ale samozřejmě v rámci finančních možností. no a co se vám nestalo dneska.
Výpis z NAŠEHO společného hypotečního účtu, který hlásá, že 28.12. nám pán utratil v jednom luxusním obchodě s pánskou módou v centru Prahy (to jméno mi nic neříká, ale hned jsem se poptala a je to prý ještě něco kvalitnějšího než Versace) kolem 25.000!! A já si koupila džíny za 2.000, který jsem platila ze svýho VLASTNÍHO účtu a měla jsem děsný výčitky!!! Je tohle vůbec možný! Ale je to jasný, ten můj by sám do takovýho obchodu ani nevlezl, natož aby si tam něco kupoval... prostě si ho nedokážu v takovým oblečení ani ve snu představit. Jojo, holt nová doba...
Škoda že jsem nechala pin k té kreditce od společného účtu v domku, já bych to roztočila!!!
Je mi fakt na blitímadbutter

Není tady

#33 13. 1. 2010 13:34

Lena01
♥♥♥♥♥--

Není tady

#34 13. 1. 2010 13:43

miaa
♥♥♥♥♥--

Hm, tak můžeš nahlásit ztrátu kreditky? Komu ale pak pošlou nové PIN? Možná si koupil něco na sebe a možná ne.
Každopádně jsem ti chtěla napsat, že já jsem svůj dům opustila, pán si tam lebedil s "novou" v mém nábytku a věcech, protože to bylo všechno moje. A byl natolik drzý, že já-jako vlastník jsem musela platit pro ně nájem. A ještě mne dal na soud, že jsem opustila společnou domácnost, kterou jsme spolu vedly měsíc, než jsem zjistila co je zač. Předtím to byl vztah na dálku a že poblouznil mou matku a já ji ustoupila, že je to ten pravej.
Hádej jak dlouho jsem se soudila o "byt"? 4,5 roku( bylo to přízemí celého domu, 150 m2). A to si mezitím pořídil vlčáka, takže tam nikdo nemohl. Když přišla exekuce...komise čuměla za plotem kvůli psovi. Já soud vyhrála a on pochopil, že se musí vystěhovat.
Z té samé "radosti", že prohrál tam zničil a rozmátil vše, co šlo. Nikdy nevíš, co udělá urazená mužská ješitnost! i když třeba si začal on...
Však toho tvého dáma bude náležitě instruovat, neboj. Dnes se nenosí čistá, nezištná láska. Dnes se nosí materiálno a prachy a proč máš být ta oškubaná ty. Já už tu roli nesnáším a víc už se nenechám. Neudělej stejnou chybu a nebuď naivně "hodná". To se dnes taky nenosí.  A v čem žiju dnes? 0+1, bez práce, na dně. A už mám věk, ze všeho nervy a nemoce, a to přece nechceš. A práci hledám rozhodně díl než ty a bylo to bez odstupného a na podporu nemám nárok. Zbytečně mám VŠ a umím jazyky, ale mám i jakože malé dítě, 13 let a pro ni žiju.
Měla jsem na výběr...kariéra nebo dítě a já si blbe zvolila. Dítě ...a to mne stojí za všechny kariéry světa.
Tak šup zpátky, určitě bude víc otrávená ta nová, než kdy, když budeš v domě. Ty jsi tam doma! A ona ti ho jakoby ukradla, že ona si bude nejistá, jestli ho náhodou nezískáš zpět, ovšem jen hodnou cestou.
Dělej vše nenápadně, ale malinko schovaného jedu v tom může být. Myslím v chování, at nemá nad tebou navrch.
Tak trvej na prodeji domu a vyplacení tvého dílu, resp. co s hypotékou? chceš tam bydlet sama? a musí to být tolik, aby sis mohla pořídit něco svého.
Potvrzuji, krize sedmý rok existuje.
Držím ti palce.

Není tady

#35 13. 1. 2010 14:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

heddus napsal(a):

Tak teda teď jsem se rozžhavila úplně doběla, musím to sem prostě napsat, protože to nemám komu říct. Jen abych uvedla situaci. 7 let jsme šetřili na stavbu, nic si nekupovali, oblečení tak jednou za půl roku ve slevách apod. Přítel navíc pracuje v terénu, takže mezi oblíbené kusy v jeho šatníku patřily kotníkové pracovní boty, trička a několikery roztrhané džíny (až jsem se za něj občas styděla). A docela si v tom lebedil. Mně většinou vybíral docela hezký oblečení, ale samozřejmě v rámci finančních možností. no a co se vám nestalo dneska.
Výpis z NAŠEHO společného hypotečního účtu, který hlásá, že 28.12. nám pán utratil v jednom luxusním obchodě s pánskou módou v centru Prahy (to jméno mi nic neříká, ale hned jsem se poptala a je to prý ještě něco kvalitnějšího než Versace) kolem 25.000!! A já si koupila džíny za 2.000, který jsem platila ze svýho VLASTNÍHO účtu a měla jsem děsný výčitky!!! Je tohle vůbec možný! Ale je to jasný, ten můj by sám do takovýho obchodu ani nevlezl, natož aby si tam něco kupoval... prostě si ho nedokážu v takovým oblečení ani ve snu představit. Jojo, holt nová doba...
Škoda že jsem nechala pin k té kreditce od společného účtu v domku, já bych to roztočila!!!
Je mi fakt na blitímadbutter

dumbom Tak rýchle vyberaj aj ty... alebo sa dohodnite na tom, že možné sú len spoločné výbery(ak, pravda, ešte vôbec JE Čo vyberať...). tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#36 13. 1. 2010 14:37

Beruska27
♥♥♥----

Hmmmm :-( To není férové. Slušně bych ho požádala, aby uhradil svůj nákup oblečení ze svého, že tento účet byl pro stavební účely a ať ty peníze tam vrátí. To- kde si co koupil- nekomentuj- nech byt- jemu to treba dojde, ze se chová jako trouba!!! Hlavu nahoru, usmev- hlavne zadné naschvaly. Chlapi oceni príme jednaní bez scen.

Drzim palecky!!!

Není tady

#37 13. 1. 2010 14:37

heddus
♥♥-----

Nojo, chápu, musí teď reprezentovat...sad
Průšvih je, že mi ten přístup k účtu zřizovali nově a opravdu všechno mám v domku. Heslo na internetové bankovnictví, pin, nějaký ten kód, kterým se prokazujete, když voláte do banky, prostě já teď nemůžu zhola nic:(
Jo a na tom účtu byla poměrně velká suma, když jsem byla na odchodu (na dostavbu domečku samozřejmě). Nabízel mi, ať to vyberu, já KRÁÁÁÁVA to měla udělat!
Ještě pro upřesnění, ten hypoteční účet je společný s jeho běžným účtem, je to takové 2 v jednom...

Upravil(a) heddus (13. 1. 2010 14:40)

Není tady

#38 13. 1. 2010 18:12

Beruska27
♥♥♥----

aha, takže může řict, že to jde z jeho peněz a tobě do toho nic není. Mno v každém případě, začla bych si sepisovat, co jsem do společného účtu vložila já a to si vybrala (s ohledem na podm). Nevím přesně jak to tam máte- ale možná bych si pohlídala svoje- vybrala a dohodla se s ním, že jakékoliv platby ohledně baráku budete řešit společně.......a hodně rychle hybaj zpátky do baráku! Držím palce a hodně sil.

Není tady

#39 14. 1. 2010 8:16

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Heddus, nevím, jak daleko teď bydlíš od domku, ale opravdu by se ti nevyplatilo tam jet a vzít si potřebné údaje k účtu? Můžeš si tam už zároveň přivézt pár věcí tongue Ať si pán nemyslí, že jsi odešla navždy. Držím palce!
S.

Není tady

#40 14. 1. 2010 13:42

heddus
♥♥-----

sandra napsal(a):

Heddus, nevím, jak daleko teď bydlíš od domku, ale opravdu by se ti nevyplatilo tam jet a vzít si potřebné údaje k účtu? Můžeš si tam už zároveň přivézt pár věcí tongue Ať si pán nemyslí, že jsi odešla navždy. Držím palce!
S.

Ano, chystám se na to, i když to není zase tak daleko od Prahy, doprava nic moc a hlavně tento týden mám na každý den domluvený pohovor ohledně práce tady v Praze, takže to nestíhám. Snad začátkem příštího týdne, musím se hlavně ale domluvit na odvozu s tátou. Nechala jsem tam i své auto totiž... (v zimě se bojím jezdit)
Jinak jsem ještě pořád v šoku z toho včerejšího zjištění... A hrozně vzteklá... Všichni moji známí, kteří přítele znají jsou přesvědčeni, že se naprosto nevyhnutelně zbláznil...

Upravil(a) heddus (14. 1. 2010 13:45)

Není tady

#41 14. 1. 2010 13:58

Beruska27
♥♥♥----

Hedduss, vím jak se cítíš- a bohužel očekávej, že bude hůř. Znám to- je to směsice bezmocnosti, bolesti a vzteku.
Běž se vyboxovat polštářem do postele anebo tak něco.....jinak zešílíš- musíš ten vztek někam vložit.

Pro něj už nejste "MY", jemu se teď ulevilo, že ti to tedy pěkně řekl- teď z Tvé strany bude očekávat scény, vyčítání atd. a proti nim a tobě si bude budovat zeď. Překvap ho- nedělej je. Jednej racionálně a s nadhledem. (já vím je to těžké)

A hlavně šance návratu k Tobě nejsou tak velké....a rozhodně ne brzy a ty také potřebuješ čas si uvědomit, zda toho chlapa vlastně ještě chceě! (mně to trvalo min. 4 měsíce si to v hlavě srovnat a to byl 2-letý vztah)

Upravil(a) Beruska27 (14. 1. 2010 13:59)

Není tady

#42 14. 1. 2010 14:26

heddus
♥♥-----

Ahoj Berusko, moje pocity teď momentálně nejsou ani tak bolest nebo bezmoc, asi by se to spíš dalo popsat jako ultrasupervztek na kvadrátsad No a taky možná křivda. Dokážu si představit, že bude hůř - například v momentě, kdy se vdova bude chtít teď v zimě podívat někam do teplých krajů (to se dá taky předpokládat ne?), protože se mnou se nejelo ani na chatu, že... Se nemohlo, se šetřilo, a do ciziny? Co to je?dumbom
No a scény teda dělat opravdu nebudu. Nikdy jsem je nedělala a nemám to zapotřebí. Připadá mi to silně ponižující dělat ze sebe vola, na to už jsem velká holka...
Teď jsem samozřejmě ve fázi "takovýho sobeckýho, nedospělýho, nevyzrálýho, necitelnýho, lhavýho idiota samozřejmě nechci", ale kdo ví, co bude za pár měsíců, až budu pořád sama, nešťastná...tongue

Není tady

#43 14. 1. 2010 14:55

Beruska27
♥♥♥----

Ahoj Heduss, mno ony se ty city budou vyvíjet. Jo přesně to znám, můj si nemohl vzít dovču- což byla pravda, ale hned po roczhodu, kdyz ja se jak magor ucila na statnice me informoval o tom- jak jel tam a tam, a jak se mel skvele, ze videl ty a ty kamarady apod. Des- bes. Ja vztekla jak blazen.....ale pak se to vstrebavalo a prislo mi to silene lito- takova neferovost apod.

Jo jasne taky jsem ze sebe nechtěla dělat vola- ale prostě když jsem viděla jak on je ok- pohodicka- a ja trpim jak blázen- jízlivé poznámky a pár křiků jsem si neodpustila. Bohužel.....ale je zase pravda, že muj ex- ten si tedy nevidel do huby. Jeho poza "jsem happy, cool a mnohem stastnejsi bez tebe"- to me dralo.

MNo ale pak jsou momenty, kdy hledas chyby v sobe, vidis pozitiva a to hezke .......mno jo...uvidis.

Jsem vazně zvedava, jak se to tam u vas bude vyvíjet zpět po nastěhování.... Držím palce ohledně práce!!!

Jakmile budeš v novém prac. prostředí, ty uvidíš věci jinak a on tebe taky uvidí jinak!!!!

Upravil(a) Beruska27 (14. 1. 2010 15:03)

Není tady

#44 16. 1. 2010 18:24

heddus
♥♥-----

Tak děvčata, myslete na mě, protože pokud se během zítřka nestane nic převratného a zásadního (nepřejede mě tramvaj...), v pondělí jedu domů. Pokud mám být upřímná, mám hroznej strach, a to ze dvou věcí. Za prvé: jsem teď po měsíci už relativně v pohodě, nevídám ho, jsem v cizím prostředí a snažím se na to všechno pokud možno nemyslet a soustředit se sama na sebe. Teď  se vrátím do domu, který jsme spolu léta budovali a plánovali v něm budoucnost... Prostě se bojím, že mě to zase sejme do stejnejch s*aček jako na začátku. A to teda nemůžu potřebovat.
Za druhé: (ovlivněno bodem za prvé) mám strach, že to nevydržím a budu se ponižovat a vyčítat mu a podobně... No ale třeba už tam vůbec není a tohle řeším zbytečně...
Takže scénář je jasný: nové věci a nový make-up, být v pohodě, nevyčítat, nedělat scény a prostě se vrátit domů jako by se nechumelilo, vesele a plná energie, tak co ty stará vojno...gloria Budeš tady se mnou, nebudeš? OK... Pohoda. Netlačit na nějaký řešení, no prostě nevšímačka. Nejsem kráva a nelezu nikomu do zadku. A hlavně: nic mě nepřekvapí, plánujete dvojčata? Plánujete svatbu?OK, pohoda...
BOŽE TO BUDE STRAŠNÝ!!! Odevšad Teď slýchám, jak jsem silná a statečná. Taky jsem si to vždycky myslela, ale možná to tak úplně nebude. Hlavně aby mi tam fungoval internet!

Není tady

#45 16. 1. 2010 19:37

Beruska27
♥♥♥----

ahojky, mno já na Tebe myslet budu! :-)

Jo, tak nějak- ale tak zase s tou veselostí vůči němu bych to nepřeháněla.....prostě spíš být vpohodě, studená a odměřená a spíš tak jako vesele si tam výsknout s někým na telefonu....

Spíš ukázat, že pořád někam jezdíš- že máš své zájmy a že pravidelně čas od času někam vyšňořená jezdíš.

Hele- rozvaž koupit tu knížku Proč si muži berou potvory! To ti dá takový správný "drive". Já do toho vždy nakouknu, když je mi ouvej- a hned se srovnám.

JO ještě jeden tip: Mně když bylo nejhůř, opakovala jsem si, že je to prostě kámoš- nic víc!!!! A tak jsem se k němu chovala.......Drží palce.

Není tady

#46 16. 1. 2010 20:27

Beruska27
♥♥♥----

PS. jeste jedna vec- promysli si, zda opravdu chces za nej bojovat, .....vis....jestli mu budes schopna tohle nekdy odpustit....mno uvidis. V kazdem pripade hlavne ja bych hodne vahala, zda do toho jit - musel by se asi hodne zasnazit.....ale to je hudba budoucnosti- jestli vubec.

Predevsim mysli na sebe!!!!

Není tady

#47 17. 1. 2010 3:15

heddus
♥♥-----

Ahoj Berusko, jak už jsem tady někde psala, já nejedu bojovat "o něj" ale "sama za sebe". Prostě se jen vracím domů. Jedu do svého domu a tam počkám, dokud se situace nějak nevyřeší (např. dům se neprodá nebo nedostanu svou polovinu peněz, které jsem investovala). A ty nový hadry, make-up apod. to mám především kvůli sobě a taky pro to, aby si uvědomil, že nejsem žádná chudinka, co na něj bude čekat a on mezitím nebude nic řešit...
"bojovat" o někoho, kdo na mě tímto způsobem kašle, to je asi již jaksi zbytečné...

Není tady

#48 17. 1. 2010 9:18

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Heddus,

držím palce!!!!Ty to určitě zvládneš! Bude to asi trochu záhul, ale víš, jak pak na sebe budeš pyšná, že jsi to všechno zvládla bez ztráty kytičky? styrka storstark Nepřijde mi, že bys byla vyčítací a hysterický typ, takže jsem si skoro jistá, že si svůj glanc udržíš i tam, "doma". cool

Drž se!
S.

Není tady

#49 17. 1. 2010 9:21

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Beruska27 napsal(a):

ahojky, mno já na Tebe myslet budu! :-)

Jo, tak nějak- ale tak zase s tou veselostí vůči němu bych to nepřeháněla.....prostě spíš být vpohodě, studená a odměřená a spíš tak jako vesele si tam výsknout s někým na telefonu....

Spíš ukázat, že pořád někam jezdíš- že máš své zájmy a že pravidelně čas od času někam vyšňořená jezdíš.

Hele- rozvaž koupit tu knížku Proč si muži berou potvory! To ti dá takový správný "drive". Já do toho vždy nakouknu, když je mi ouvej- a hned se srovnám.

JO ještě jeden tip: Mně když bylo nejhůř, opakovala jsem si, že je to prostě kámoš- nic víc!!!! A tak jsem se k němu chovala.......Drží palce.

Beruško, ta knížka je super! tummenupp Už jsi četla knížku "He is just NOT that into u"? Předcházel tomu stejnomenný film, ale ve knížce je více "návodů" pro praktický život wink Moc poučné do budoucna. Mně to hodně otevřelo oči a pomohlo se odpoutat od jednoho falešného Pana Božského cool

Není tady

#50 17. 1. 2010 13:00

Beruska27
♥♥♥----

heddus napsal(a):

Ahoj Berusko, jak už jsem tady někde psala, já nejedu bojovat "o něj" ale "sama za sebe". Prostě se jen vracím domů. Jedu do svého domu a tam počkám, dokud se situace nějak nevyřeší (např. dům se neprodá nebo nedostanu svou polovinu peněz, které jsem investovala). A ty nový hadry, make-up apod. to mám především kvůli sobě a taky pro to, aby si uvědomil, že nejsem žádná chudinka, co na něj bude čekat a on mezitím nebude nic řešit...
"bojovat" o někoho, kdo na mě tímto způsobem kašle, to je asi již jaksi zbytečné...

tummenupp

Hodně sil! Jo a hodně mně osobně pomáhá- fyzická aktivita- fitko apod. Jo a bacha na alkohol- mě to vždycky rozjitří emoce rodna ......a když ho tam budeš mít "u ruky" mohlo by to špatně skončit.....  :-(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí