6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No potřeba akce a adrenalinu je troku mimo....pro enu se závazky, která u je dospělá a měla by mít troku rozumu.
Jak tohle můe dopadnout? Za pár měsíců zjistí, e to s milencem není takové jak si představovala nebo milenec vycouvá. A co bude dál? Zůstane s manelem, ale ten "úlet" bude mít pořád na talíři. Manel u ji chtít nebude a tak bude má sestra sedět a naříkat jak to vechno zvorala.
Tu monost, e se rozvede a bude se svým milencem astně ít já nějak nevidím. Jasnovidka sice nejsem, sestře bych přála abych se pletla....ale bojím se e se nepletu.
Není tady
No, jo Kuřátko. Já znám jednu, co je dospělá, má děti tři a její potřeba vzruchu v nudě manelství jí postupně připravila o manela - nastěhovala si domů milence a prakticky bydleli ve třech nějakou dobu, ne si manel nael bydlení, byt - milenec nasekal dluhy na nájmu a vlastně i děti - ty jsou u babičky, jedno na intru... nemají kde s maminkou bydlet.
A dokonce jednu, co se na netu seznámila s nějakým Italem, on ji pozval na návtěvu a kdy se vrátila po týdnu ze sexuální dovolené, podala ádost o rozvod, děti nechala manelovi a odjela za svou láskou. Pokud vím, jetě tam je. Moná u s někým jiným. Rodina doteď nechápe, co se stalo...
A sestra zjistí, e přestřelila, vyrovná se s tím po svém.
Není tady
Kuřátko: pro enu se závazky, která u je dospělá a měla by mít troku rozumu.
No, Kuřátko, ono je to těké, Tebe to jako její příbuznou trápí, ale je nutno přiznat, e kadý má tu svoji povahu, smýlení.... A a sestra udělá jakoukoliv chybu (z Tvého náhledu), je to její ivot, s tím nic nenadělá.
Někdo rozmýlí tak dlouho, a mu ujede vlak, a někdo se před ten vlak vrhne. Kadý je jiný.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
No potřeba akce a adrenalinu je troku mimo....pro enu se závazky, která u je dospělá a měla by mít troku rozumu.
Jak tohle můe dopadnout? Za pár měsíců zjistí, e to s milencem není takové jak si představovala nebo milenec vycouvá. A co bude dál? Zůstane s manelem, ale ten "úlet" bude mít pořád na talíři. Manel u ji chtít nebude a tak bude má sestra sedět a naříkat jak to vechno zvorala.
Tu monost, e se rozvede a bude se svým milencem astně ít já nějak nevidím. Jasnovidka sice nejsem, sestře bych přála abych se pletla....ale bojím se e se nepletu.
Ví Kuře, ono pokud by byla dospělá, tak nejprve urovná své současné vztahy a svůj ivot a pak odejde. Navíc jistým způsobem chápu, e je to "tvá krev", ale je to jen a jen její ivot a cokoli provede, bude mít dalekosáhlé následky. Bude-li jí zrazovat, pak ti na "stará kolena" můe vyčíst, e jsi jí zpackala krásný ivot, nebo es jí nevarovala před tím "zmetkem". Jsou to dvě krajní situace. Myslím, e tvá pozice je být vdy na správném místě a neřeit její problémy, není to tvůj ivot. Ale také být na strávném místě vůči jejímu manelovi, který teď proívá katarzi. Ono k tomu celému ví jen zlomek, jak se říká nebivakuje u ní v "kalhotkách" ani v kapsičce stejně jako u jejího manela, take se zachovej moudře. Měj svou brzdu, která včas řekne, e nemohu ti sdělit víc ne to co chce slyet a současně jen to co bych konala (bez dalích informací od tebe) já, pokud bych byla na tvém místě a jak to zasáhne mě osobně, nae rodiče a tvoje okolí. Moná e zůstane sama bez přátel a rodiny.
Dr se motta, e lidské cesty jsou velice spletité a sloité a nikdo jiný ne ten co jí prochází neví kam jej má dovést.
Není tady
Kuřátko, můe to být i tak jak píe, ale i úplně jinak. To nikdo z nás nedokáe říct.
Jedno ti ale říct můu, e jestli to budou chtít zase dát do pořádku, tak to bude ohromná zabíračka a pro OBA! Pokud to potáhne jen jeden, tak to půjde do kelu, to jsem taky říkala bráchovi.
Není tady
Zdravím, mám téměř obdobné téma. Manelka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná, chce s ním ít. On je její bývalá láska, rok mu dělala milenku a on se jaksi neodpoutal od tehdejí parnerky a dával jí okatě přednost, co mou enu urazilo a odstěhovala se pryč. Nedávno ho kontaktovala, seli a ruka byla v rukávě, za měsíc a půl od setkání jsem obdrel info, e se za ním stěhuje i s malým synem. enským kdy hrábne, nenadělá nikdo nic - nechápající kamarádky, okovaná matka a veekeré příbuzenstvo a hlavně ani já - i kdy, nyní jsem ten poslední v jejím ivotě, někdo kdo je spíe na obtí. Co bude dál si ani nechci představovat, pán je prý trochu pruďas a hlavně téměř padesátník (eně je 25 let).
Upravil(a) Strogov (11. 3. 2010 17:35)
Není tady
Strogov napsal(a):
Zdravím, mám téměř obdobné téma. Manelka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná...
To Ti teda nezávidím, ale pokud je to opravdu tak, udělá s tím hov....
Není tady
Tak to je mazec, ale fakt asi neudělá nic
Není tady
Strogov napsal(a):
Manelka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná, chce s ním ít. enským kdy hrábne, nenadělá nikdo nic ...
U a nemiluje? Prečo? Čaka kým enskej hrábne , to u býva dos neskoro si aka
Není tady
Strogov: enským kdy hrábne, nenadělá nikdo nic
Jak kterým, Strogove, jak kterým.
A s mui je to nemlich to samé - jak s kterými.
ivot si s Tebou zahrál, ale to zvládne.
Není tady
Strogove,
cítím s tebou, jsme na tom podobně. Máme syna rok a půl. Ta moje si po 11ti letém, hezkém vztahu nala milence-svého bývalého, nevím jak jsou dlouho spolu. Já to vím tři měsíce, le mi do očí jedna radost. To, e jsem z toho dost v pytli, je jí jedno a pokračuje v tom.
Rozvádět se ale rozhodně nechce, i kdy jsem u začal být po období, kdy jsem to zkouel po dobrém u hnusnej.
A já nějak nevím, jestli ji odkopnout, protoe mě pořád přitahuje.
A teď mi poraďte!
Není tady
Poradit si musí sám. Promyslet si, co opravdu chce a pak to udělat.
Btw proč na dvou vláknech to samé? Zaloil sis své vlákno, tak to stačí.
Strogov napsal(a):
Zdravím, mám téměř obdobné téma. Manelka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná, chce s ním ít. On je její bývalá láska, rok mu dělala milenku a on se jaksi neodpoutal od tehdejí parnerky a dával jí okatě přednost, co mou enu urazilo a odstěhovala se pryč. Nedávno ho kontaktovala, seli a ruka byla v rukávě, za měsíc a půl od setkání jsem obdrel info, e se za ním stěhuje i s malým synem. enským kdy hrábne, nenadělá nikdo nic - nechápající kamarádky, okovaná matka a veekeré příbuzenstvo a hlavně ani já - i kdy, nyní jsem ten poslední v jejím ivotě, někdo kdo je spíe na obtí. Co bude dál si ani nechci představovat, pán je prý trochu pruďas a hlavně téměř padesátník (eně je 25 let).
Dobry prispevek, ani to nemusim moc komentovat. Bud v klidu, nech mu ji, nezaslouzi si Te a uz ji nikdy neber zpet, udela Ti to nanovo. Ty se poohledni po nejake "normalnejsi" i kdyz to je taky otazka, ze ... ?
Není tady
majkafa napsal(a):
Btw proč na dvou vláknech to samé? Zaloil sis své vlákno, tak to stačí.
Musis to, staci kdyz, nedelej to, a delej tamto, jinak budes / jsi ... Jsi snad tady nejaka pani ridici ?
Není tady
Strogov napsal(a):
to budou bydlet v třech ?
Co udělá, kdy jí znovu odpálkuje ? Vezme jí zpátky ?
Není tady