Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 28. 12. 2009 21:20

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěrní nejsou jen muži

No potřeba akce a adrenalinu je trošku mimo....pro ženu se závazky, která už je dospělá a měla by mít trošku rozumu.

Jak tohle může dopadnout? Za pár měsíců zjistí, že to s milencem není takové jak si představovala nebo milenec vycouvá. A co bude dál? Zůstane s manželem, ale ten "úlet" bude mít pořád na talíři. Manžel už ji chtít nebude a tak bude má sestra sedět a naříkat jak to všechno zvorala.

Tu možnost, že se rozvede a bude se svým milencem šastně žít já nějak nevidím. sad  Jasnovidka sice nejsem, sestře bych přála abych se pletla....ale bojím se že se nepletu.

Není tady

#52 28. 12. 2009 21:33

javena
♥♥♥♥♥♥-

No, jo Kuřátko. Já znám jednu, co je dospělá, má děti tři a její potřeba vzruchu v nudě manželství jí postupně připravila o manžela - nastěhovala si domů milence a prakticky bydleli ve třech nějakou dobu, než si manžel našel bydlení, byt - milenec nasekal dluhy na nájmu a vlastně i děti - ty jsou u babičky, jedno na intru... nemají kde s maminkou bydlet.
A dokonce jednu, co se na netu roll seznámila s nějakým Italem, on ji pozval na návštěvu a když se vrátila po týdnu ze sexuální dovolené, podala žádost o rozvod, děti nechala manželovi a odjela za svou láskou. yikes Pokud vím, ještě tam je. Možná už s někým jiným. Rodina doteď nechápe, co se stalo...
Až sestra zjistí, že přestřelila, vyrovná se s tím po svém.

Není tady

#53 28. 12. 2009 21:47

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko: pro ženu se závazky, která už je dospělá a měla by mít trošku rozumu.

No, Kuřátko, ono je to těžké, Tebe to jako její příbuznou trápí, ale je nutno přiznat, že každý má tu svoji povahu, smýšlení.... A a sestra udělá jakoukoliv chybu (z Tvého náhledu), je to její život, s tím nic nenaděláš.
Někdo rozmýšlí tak dlouho, až mu ujede vlak, a někdo se před ten vlak vrhne. Každý je jiný.

Není tady

#54 29. 12. 2009 10:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

No potřeba akce a adrenalinu je trošku mimo....pro ženu se závazky, která už je dospělá a měla by mít trošku rozumu.

Jak tohle může dopadnout? Za pár měsíců zjistí, že to s milencem není takové jak si představovala nebo milenec vycouvá. A co bude dál? Zůstane s manželem, ale ten "úlet" bude mít pořád na talíři. Manžel už ji chtít nebude a tak bude má sestra sedět a naříkat jak to všechno zvorala.

Tu možnost, že se rozvede a bude se svým milencem šastně žít já nějak nevidím. sad  Jasnovidka sice nejsem, sestře bych přála abych se pletla....ale bojím se že se nepletu.

Víš Kuře, ono pokud by byla dospělá, tak nejprve urovná své současné vztahy a svůj život a pak odejde. Navíc jistým způsobem chápu, že je to "tvá krev", ale je to jen a jen její život a cokoli provedeš, bude mít dalekosáhlé následky. Budeš-li jí zrazovat, pak ti na "stará kolena" může vyčíst, že jsi jí zpackala krásný život, nebo žes jí nevarovala před tím "zmetkem". Jsou to dvě krajní situace. Myslím, že tvá pozice je být vždy na správném místě a neřešit její problémy, není to tvůj život. Ale také být na strávném místě vůči jejímu manželovi, který teď prožívá katarzi. Ono k tomu celému víš jen zlomek, jak se říká nebivakuješ u ní v "kalhotkách" ani v kapsičce stejně jako u jejího manžela, takže se zachovej moudře. Měj svou brzdu, která včas řekne, že nemohu ti sdělit víc než to co chceš slyšet a současně jen to co bych konala (bez dalších informací od tebe) já, pokud bych byla na tvém místě a jak to zasáhne mě osobně, naše rodiče a tvoje okolí. Možná že zůstaneš sama  bez přátel a rodiny.

Drž se motta, že lidské cesty jsou velice spletité a složité a nikdo jiný než ten co jí prochází neví kam jej má dovést.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#55 29. 12. 2009 11:39

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Kuřátko, může to být i tak jak píšeš, ale i úplně jinak. To nikdo z nás nedokáže říct.
Jedno ti ale říct můžu, že jestli to budou chtít zase dát do pořádku, tak to bude ohromná zabíračka a pro OBA! Pokud to potáhne jen jeden, tak to půjde do kelu, to jsem taky říkala bráchovi.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#56 11. 3. 2010 17:33

Strogov
♥------

Zdravím, mám téměř obdobné téma. Manželka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná, chce s ním žít. On je její bývalá láska, rok mu dělala milenku a on se jaksi neodpoutal od tehdejší parnerky a dával jí okatě přednost, což mou ženu urazilo a odstěhovala se pryč. Nedávno ho kontaktovala, sešli a ruka byla v rukávě, za měsíc a půl od setkání jsem obdržel info, že se za ním stěhuje i s malým synem. Ženským když hrábne, nenadělá nikdo nic - nechápající kamarádky, šokovaná matka a vešekeré příbuzenstvo a hlavně ani já - i když, nyní jsem ten poslední v jejím životě, někdo kdo je spíše na obtíž. Co bude dál si ani nechci představovat, pán je prý trochu pruďas a hlavně téměř padesátník (ženě je 25 let).

Upravil(a) Strogov (11. 3. 2010 17:35)

Není tady

#57 11. 3. 2010 18:28

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Strogov napsal(a):

Zdravím, mám téměř obdobné téma. Manželka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná...

To Ti teda nezávidím, ale pokud je to opravdu tak, udělᚠs tím hov.... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#58 11. 3. 2010 18:56

Kerrin
♥♥♥♥---

Tak to je mazec, ale fakt asi neudělᚠnic

Není tady

#59 11. 3. 2010 18:58

Miluš
♥♥♥♥---

Strogov napsal(a):

Manželka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná, chce s ním žít.  Ženským když hrábne, nenadělá nikdo nic ...

Už a nemiluje? Prečo? Čaka kým ženskej hrábne va, to už býva dos neskoro si ažka yikes

Není tady

#60 11. 3. 2010 23:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Strogov: Ženským když hrábne, nenadělá nikdo nic

Jak kterým, Strogove, jak kterým.
A s muži je to nemlich to samé - jak s kterými.
Život si s Tebou zahrál, ale to zvládneš. smile

Není tady

#61 7. 1. 2011 16:13

ready
♥♥♥♥♥--

Strogove,
cítím s tebou, jsme na tom podobně. Máme syna rok a půl. Ta moje si po 11ti letém, hezkém vztahu našla milence-svého bývalého, nevím jak jsou dlouho spolu. Já to vím tři měsíce, lže mi do očí jedna radost. To, že jsem z toho dost v pytli, je jí jedno a pokračuje v tom.
Rozvádět se ale rozhodně nechce, i když jsem už začal být po období, kdy jsem to zkoušel po dobrém už hnusnej. 
A já nějak nevím, jestli ji odkopnout, protože mě pořád přitahuje.
A teď mi poraďte!

Není tady

#62 8. 1. 2011 8:05

majkafa
Host

Poradit si musíš sám. Promyslet si, co opravdu chceš a pak to udělat.

Btw proč na dvou vláknech to samé? Založil sis své vlákno, tak to stačí. stolt

#63 5. 4. 2011 22:34

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Strogov napsal(a):

Zdravím, mám téměř obdobné téma. Manželka odchází i s 11-ti měsíčním synem za milencem, bezhlavě zamilovaná, chce s ním žít. On je její bývalá láska, rok mu dělala milenku a on se jaksi neodpoutal od tehdejší parnerky a dával jí okatě přednost, což mou ženu urazilo a odstěhovala se pryč. Nedávno ho kontaktovala, sešli a ruka byla v rukávě, za měsíc a půl od setkání jsem obdržel info, že se za ním stěhuje i s malým synem. Ženským když hrábne, nenadělá nikdo nic - nechápající kamarádky, šokovaná matka a vešekeré příbuzenstvo a hlavně ani já - i když, nyní jsem ten poslední v jejím životě, někdo kdo je spíše na obtíž. Co bude dál si ani nechci představovat, pán je prý trochu pruďas a hlavně téměř padesátník (ženě je 25 let).

Dobry prispevek, ani to nemusim moc komentovat. Bud v klidu, nech mu ji, nezaslouzi si Te a uz ji nikdy neber zpet, udela Ti to nanovo. Ty se poohledni po nejake "normalnejsi" i kdyz to je taky otazka, ze ... ? tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#64 5. 4. 2011 22:37

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

Btw proč na dvou vláknech to samé? Založil sis své vlákno, tak to stačí. stolt

Musis to, staci kdyz, nedelej to, a delej tamto, jinak budes / jsi ... tongue Jsi snad tady nejaka pani ridici ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#65 12. 5. 2011 12:18

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Strogov napsal(a):

to budou bydlet v třech ?  va
Co uděláš, když jí znovu odpálkuje ? Vezmeš jí zpátky ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí