29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To máš sice pravdu, ale to bylo až když si opravdu nevěděl rady co má ještě udělat aby to doma klapalo. Pořád doma žádná odezva. A já vím, že vy chlapi jste na tohle slabší povahy, že si sami se sebou dlouho nevystačíte
Není tady
No já si myslím, že ač žena, v tomhle jsou muži mnohem rozumnější :-) Ženská, která po měsíci vztahu jde toto oznámit manželovi je pěkná búúú.
Není tady
Želvička17: Ženská, která po měsíci vztahu jde toto oznámit manželovi je pěkná búúú.
Hmm, anebo měla svůj důvod; má třeba jinou povahu, než "my, ostatní"... jestli manžela podvádí delší dobu, asi k němu nic moc necítí; taky nikdo doopravdy neví, co mezi nimi doma je...
Není tady
"... jestli manžela podvádí delší dobu, asi k němu nic moc necítí
Velice zajímavá logika milá Tercilo
Není tady
Tercila napsal(a):
taky nikdo doopravdy neví, co mezi nimi doma je...
Přesně tak, ta její nevěra může bejt jen důsledkem nějakých dlouhodobějších problémů, protože aby ženská bourala rodinu kvůli měsíčnímu vztahu, byť se "sexuálním borcem", se mi nezdá...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
Přesně tak, ta její nevěra může bejt jen důsledkem nějakých dlouhodobějších problémů, protože aby ženská bourala rodinu kvůli měsíčnímu vztahu, byť se "sexuálním borcem", se mi nezdá...
Mikeš nevěř tomu. Pokud jde ženská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Tak nevěra se někdy nevyhne ani Vánocům, které mají být hlavně svátky klidu, lásky a rodiny.
Už to budou 4 roky, kdy můj BM poznal na silvestra svou milenku a nynější přítelkyni. Letos mne nevěra potkala znovu, ale tak trošku nepřímo a jinak.
Má sestra....má skoro 4letého syna a 2 a půl roku zpět se vdávala za dlouholetého přítele. Již tehdy to bylo docela zvláštní. Příležitostný milenec....je s ním super sex, ale svého partnera miluje. Čí je prcek to ti co ví jen hádají a jestli ví alespoň ona, těžko říct.
Nyní se ovšem zamilovala. Průser jak mraky, ale horší je, že to hned oznámila svému muži. Prostě si nedala říct. Jsou spolu měsíc a co bude dál nikdo neví. A já nevím co s ní. Sem tam mám chuť jí nabřinkat, ale na druhou stranu si říkám, že je to její život. Je přeci dospělá.
Jenže je mi strašně líto těch "zničených" životů, snů a přání.
A co by podle tebe Kuřátko měla dělat? jako jak by měla umě maskovat zamilovanost? Předstírat vleklý gynekologický zánět nebo občas podržet manželovi? Z manžela asi velký respekt neměla a tak se objevil někdo jiný, kdo pro ni bude možná vhodnější, co ty víš?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
Mikeš nevěř tomu. Pokud jde ženská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.
keďže nie si žena, tak správne znenie tejto vety je: Pokud jde MOJE ženská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.. (Inak to nemôžeš vôbec vedieť, čo má ženská kao s pudmi... )
Není tady
Selima napsal(a):
keďže nie si žena, tak správne znenie tejto vety je: Pokud jde MOJE ženská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.. (Inak to nemôžeš vôbec vedieť, čo má ženská kao s pudmi...
)
Jako vždy máš pravdu, jenže omím číst a nejen pánské časopisy o autech a jiných adrenalýnových sportech
Tak ELLE či Girl a další "pouze" dámské časopisy je jedna velká touha jak si užívat....
Není tady
Teda Pisateli
se popadám za břicho.... teď si to obrať a zkus poradit chlapovi, který ho tam má
Není tady
pomněnka napsal(a):
Teda Pisateli
![]()
se popadám za břicho.... teď si to obrať a zkus poradit chlapovi, který ho tam má
![]()
Hele babi nejsme na sexuologickém vlákénku Ono zkřížený kolena jinak moudrem a šarmem od sebe nedostaneš.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
keďže nie si žena, tak správne znenie tejto vety je: Pokud jde MOJE ženská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.. (Inak to nemôžeš vôbec vedieť, čo má ženská kao s pudmi...
)
Jako vždy máš pravdu, jenže omím číst a nejen pánské časopisy o autech a jiných adrenalýnových sportech
Tak ELLE či Girl a další "pouze" dámské časopisy je jedna velká touhajak si užívat....
Jáj, tak časopisy.... Podľ pánskych čospisov, ste všetci vymastení testosteróni, čo majú namiesto mozgu autá, motorky, silikóny a steroidy. Našťastie živí chlapi sú o inom.... a možno je to tak so ženami.
Není tady
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Teda Pisateli
![]()
![]()
Hele babi nejsme na sexuologickém vlákénku
Ono zkřížený kolena jinak moudrem a šarmem od sebe nedostaneš.
To sice nejsme, ale sexem to začíná i končí A ptáka ohniváka z poklopce jo???
Není tady
pomněnka napsal(a):
...zkus poradit chlapovi, který ho tam má
![]()
Kterej má kde co?
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Teda Pisateli
![]()
![]()
Hele babi nejsme na sexuologickém vlákénku
Ono zkřížený kolena jinak moudrem a šarmem od sebe nedostaneš.
To sice nejsme, ale sexem to začíná i končí
A ptáka ohniváka z poklopce jo???
Počkej jak začíná a končí? Já bych řekl, že začíná, ještě jsem neviděl aby vztah končil sexem? (I když občas nějaká vyjimka se nejde )
Ale fták vohnívák jen tak bvevyletí a moudro a šarm na něj neplatí před tím spíš prchá
Není tady
Selima: Jáj, tak časopisy.... Podľ pánskych čospisov, ste všetci vymastení testosteróni, čo majú namiesto mozgu autá, motorky, silikóny a steroidy. Našťastie živí chlapi sú o inom.... a možno je to tak so ženami.
Se tady chechtám, Selimo, díky
.
Není tady
Mikeš napsal(a):
pomněnka napsal(a):
...zkus poradit chlapovi, který ho tam má
![]()
Kterej má kde co?
Chlapče 5P (a nejde o slavnej pražskej noční podnik )
Není tady
Tercila: "... jestli manžela podvádí delší dobu, asi k němu nic moc necítí
Želvička 17: Velice zajímavá logika milá Tercilo
Tak může to být samozřejmě i jinak, nikdy to tu neposoudíme do důsledku, ale že by tedy svého manžela zbožňovala, uznávala, milovala, vážila si ho, líbil se jí....? Že by proto měla v krátké době druhého "vážného" milence?
Možná jo Rozepiš Tvoji logiku. Ráda se poučím - BI.
Není tady
Tercila napsal(a):
Hmm, anebo měla svůj důvod; má třeba jinou povahu, než "my, ostatní"... jestli manžela podvádí delší dobu, asi k němu nic moc necítí; taky nikdo doopravdy neví, co mezi nimi doma je...
No, ono jim to neklapalo už delší dobu. V jejich vztahu chybí jaksi tolerance a kompromisy. A obávám se že tohle spíše ze strany mé sestry.
Ale proč se tedy brali, zadlužili a začali stavět? Pořád jsem myslela, že ta láska mezi nimi alespoň trochu je.
A to že mají problémy....fajn kdo nemá. Ale řešit to milencem?
Není tady
werena30 napsal(a):
A co by podle tebe Kuřátko měla dělat? jako jak by měla umě maskovat zamilovanost? Předstírat vleklý gynekologický zánět nebo občas podržet manželovi? Z manžela asi velký respekt neměla a tak se objevil někdo jiný, kdo pro ni bude možná vhodnější, co ty víš?
Co by měla dělat? No rozhodně mlčet. Protože je celá paf z toho, jak jí ten druhý posílá zamilované smsky a vyznává ji lásku. Ale vždyť tohle taky jednoho krásného dne přejde.
Měla zůstat stát a popřemýšlet co vlastně ve svém životě chce. Vím, že ty city asi cloumají dost, ale pořád se dají krotit.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Protože je celá paf z toho, jak jí ten druhý posílá zamilované smsky a vyznává ji lásku.
Hele, Kuře, ten milenec Tvý ségry je nezadanej?
Není tady
Nevím, ale myslím, že nezadaný, protože u něj byla na víkend a on jezdí často za ní.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
werena30 napsal(a):
Co by měla dělat? No rozhodně mlčet. Protože je celá paf z toho, jak jí ten druhý posílá zamilované smsky a vyznává ji lásku. Ale vždyť tohle taky jednoho krásného dne přejde.
Měla zůstat stát a popřemýšlet co vlastně ve svém životě chce. Vím, že ty city asi cloumají dost, ale pořád se dají krotit.
Si myslím,že Mikeš a Tercila mají pravdu.
Třeba je pro tvojí sestru lepší žít jeden den jako lev než zbytek života jako ovce .
Být to má sestra,přeji jí štěstí.
Není tady
Možná potřebuje v životě trochu adrenalinu. Což sice hypotéka taky pro spoustu lidí může být, ale asi se to nedá srovnat - borec, co jí píše zamilovaný esemesky a toká, jak jelen v říji versus manžel, co jezdí po stavebninách, shání cihly a vápno a počítá, kolik tvárnic je ještě potřeba... Je to asi dost nuda. Pro člověka s potřebou akce...
Není tady
Možný to je, ale ty s nima nežiješ a nic o tom nevíš. Takže bych řekl, že tenhle tón není na místě.
Upravil(a) Axi (29. 12. 2009 8:39)
Není tady