6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To má sice pravdu, ale to bylo a kdy si opravdu nevěděl rady co má jetě udělat aby to doma klapalo. Pořád doma ádná odezva. A já vím, e vy chlapi jste na tohle slabí povahy, e si sami se sebou dlouho nevystačíte
Není tady
No já si myslím, e ač ena, v tomhle jsou mui mnohem rozumnějí :-) enská, která po měsíci vztahu jde toto oznámit manelovi je pěkná búúú.
Není tady
elvička17: enská, která po měsíci vztahu jde toto oznámit manelovi je pěkná búúú.
Hmm, anebo měla svůj důvod; má třeba jinou povahu, ne "my, ostatní"... jestli manela podvádí delí dobu, asi k němu nic moc necítí; taky nikdo doopravdy neví, co mezi nimi doma je...
Není tady
"... jestli manela podvádí delí dobu, asi k němu nic moc necítí
Velice zajímavá logika milá Tercilo
Není tady
Tercila napsal(a):
taky nikdo doopravdy neví, co mezi nimi doma je...
Přesně tak, ta její nevěra můe bejt jen důsledkem nějakých dlouhodobějích problémů, protoe aby enská bourala rodinu kvůli měsíčnímu vztahu, by se "sexuálním borcem", se mi nezdá...
Není tady
Mike napsal(a):
Tercila napsal(a):
Přesně tak, ta její nevěra můe bejt jen důsledkem nějakých dlouhodobějích problémů, protoe aby enská bourala rodinu kvůli měsíčnímu vztahu, by se "sexuálním borcem", se mi nezdá...
Mike nevěř tomu. Pokud jde enská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Tak nevěra se někdy nevyhne ani Vánocům, které mají být hlavně svátky klidu, lásky a rodiny.
U to budou 4 roky, kdy můj BM poznal na silvestra svou milenku a nynějí přítelkyni. Letos mne nevěra potkala znovu, ale tak troku nepřímo a jinak.
Má sestra....má skoro 4letého syna a 2 a půl roku zpět se vdávala za dlouholetého přítele. Ji tehdy to bylo docela zvlátní. Příleitostný milenec....je s ním super sex, ale svého partnera miluje. Čí je prcek to ti co ví jen hádají a jestli ví alespoň ona, těko říct.
Nyní se ovem zamilovala. Průser jak mraky, ale horí je, e to hned oznámila svému mui. Prostě si nedala říct. Jsou spolu měsíc a co bude dál nikdo neví. A já nevím co s ní. Sem tam mám chu jí nabřinkat, ale na druhou stranu si říkám, e je to její ivot. Je přeci dospělá.
Jene je mi straně líto těch "zničených" ivotů, snů a přání.
A co by podle tebe Kuřátko měla dělat? jako jak by měla umě maskovat zamilovanost? Předstírat vleklý gynekologický zánět nebo občas podret manelovi? Z manela asi velký respekt neměla a tak se objevil někdo jiný, kdo pro ni bude moná vhodnějí, co ty ví?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mike napsal(a):
Tercila napsal(a):
Mike nevěř tomu. Pokud jde enská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.
keďe nie si ena, tak správne znenie tejto vety je: Pokud jde MOJE enská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.. (Inak to nemôe vôbec vedie, čo má enská kao s pudmi... )
Není tady
Selima napsal(a):
keďe nie si ena, tak správne znenie tejto vety je: Pokud jde MOJE enská za pudem, tak nebere ohledy na nic a nikoho.. (Inak to nemôe vôbec vedie, čo má enská kao s pudmi... )
Jako vdy má pravdu, jene omím číst a nejen pánské časopisy o autech a jiných adrenalýnových sportech
Tak ELLE či Girl a dalí "pouze" dámské časopisy je jedna velká touha jak si uívat....
Není tady
Teda Pisateli se popadám za břicho.... teď si to obra a zkus poradit chlapovi, který ho tam má
Není tady
pomněnka napsal(a):
Teda Pisateli se popadám za břicho.... teď si to obra a zkus poradit chlapovi, který ho tam má
Hele babi nejsme na sexuologickém vlákénku Ono zkříený kolena jinak moudrem a armem od sebe nedostane.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Jako vdy má pravdu, jene omím číst a nejen pánské časopisy o autech a jiných adrenalýnových sportech
Tak ELLE či Girl a dalí "pouze" dámské časopisy je jedna velká touha jak si uívat....
Jáj, tak časopisy.... Podž pánskych čospisov, ste vetci vymastení testosteróni, čo majú namiesto mozgu autá, motorky, silikóny a steroidy. Naastie iví chlapi sú o inom.... a mono je to tak so enami.
Není tady
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Hele babi nejsme na sexuologickém vlákénku Ono zkříený kolena jinak moudrem a armem od sebe nedostane.
To sice nejsme, ale sexem to začíná i končí A ptáka ohniváka z poklopce jo???
Není tady
pomněnka napsal(a):
...zkus poradit chlapovi, který ho tam má
Kterej má kde co?
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To sice nejsme, ale sexem to začíná i končí A ptáka ohniváka z poklopce jo???
Počkej jak začíná a končí? Já bych řekl, e začíná, jetě jsem neviděl aby vztah končil sexem? (I kdy občas nějaká vyjimka se nejde )
Ale fták vohnívák jen tak bvevyletí a moudro a arm na něj neplatí před tím spí prchá
Není tady
Selima: Jáj, tak časopisy.... Podž pánskych čospisov, ste vetci vymastení testosteróni, čo majú namiesto mozgu autá, motorky, silikóny a steroidy. Naastie iví chlapi sú o inom.... a mono je to tak so enami.
Se tady chechtám, Selimo, díky .
Není tady
Mike napsal(a):
pomněnka napsal(a):
...zkus poradit chlapovi, který ho tam má
Kterej má kde co?
Chlapče 5P (a nejde o slavnej praskej noční podnik )
Není tady
Tercila: "... jestli manela podvádí delí dobu, asi k němu nic moc necítí
elvička 17: Velice zajímavá logika milá Tercilo
Tak můe to být samozřejmě i jinak, nikdy to tu neposoudíme do důsledku, ale e by tedy svého manela zboňovala, uznávala, milovala, váila si ho, líbil se jí....? e by proto měla v krátké době druhého "váného" milence?
Moná jo Rozepi Tvoji logiku. Ráda se poučím - BI.
Není tady
Tercila napsal(a):
Hmm, anebo měla svůj důvod; má třeba jinou povahu, ne "my, ostatní"... jestli manela podvádí delí dobu, asi k němu nic moc necítí; taky nikdo doopravdy neví, co mezi nimi doma je...
No, ono jim to neklapalo u delí dobu. V jejich vztahu chybí jaksi tolerance a kompromisy. A obávám se e tohle spíe ze strany mé sestry.
Ale proč se tedy brali, zadluili a začali stavět? Pořád jsem myslela, e ta láska mezi nimi alespoň trochu je.
A to e mají problémy....fajn kdo nemá. Ale řeit to milencem?
Není tady
werena30 napsal(a):
A co by podle tebe Kuřátko měla dělat? jako jak by měla umě maskovat zamilovanost? Předstírat vleklý gynekologický zánět nebo občas podret manelovi? Z manela asi velký respekt neměla a tak se objevil někdo jiný, kdo pro ni bude moná vhodnějí, co ty ví?
Co by měla dělat? No rozhodně mlčet. Protoe je celá paf z toho, jak jí ten druhý posílá zamilované smsky a vyznává ji lásku. Ale vdy tohle taky jednoho krásného dne přejde.
Měla zůstat stát a popřemýlet co vlastně ve svém ivotě chce. Vím, e ty city asi cloumají dost, ale pořád se dají krotit.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Protoe je celá paf z toho, jak jí ten druhý posílá zamilované smsky a vyznává ji lásku.
Hele, Kuře, ten milenec Tvý ségry je nezadanej?
Není tady
Nevím, ale myslím, e nezadaný, protoe u něj byla na víkend a on jezdí často za ní.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
werena30 napsal(a):
Co by měla dělat? No rozhodně mlčet. Protoe je celá paf z toho, jak jí ten druhý posílá zamilované smsky a vyznává ji lásku. Ale vdy tohle taky jednoho krásného dne přejde.
Měla zůstat stát a popřemýlet co vlastně ve svém ivotě chce. Vím, e ty city asi cloumají dost, ale pořád se dají krotit.
Si myslím,e Mike a Tercila mají pravdu.
Třeba je pro tvojí sestru lepí ít jeden den jako lev ne zbytek ivota jako ovce .
Být to má sestra,přeji jí těstí.
Není tady
Moná potřebuje v ivotě trochu adrenalinu. Co sice hypotéka taky pro spoustu lidí můe být, ale asi se to nedá srovnat - borec, co jí píe zamilovaný esemesky a toká, jak jelen v říji versus manel, co jezdí po stavebninách, shání cihly a vápno a počítá, kolik tvárnic je jetě potřeba... Je to asi dost nuda. Pro člověka s potřebou akce...
Není tady
Moný to je, ale ty s nima neije a nic o tom neví. Take bych řekl, e tenhle tón není na místě.
Upravil(a) Axi (29. 12. 2009 8:39)
Není tady