29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak nevěra se někdy nevyhne ani Vánocům, které mají být hlavně svátky klidu, lásky a rodiny.
Už to budou 4 roky, kdy můj BM poznal na silvestra svou milenku a nynější přítelkyni. Letos mne nevěra potkala znovu, ale tak trošku nepřímo a jinak.
Má sestra....má skoro 4letého syna a 2 a půl roku zpět se vdávala za dlouholetého přítele. Již tehdy to bylo docela zvláštní. Příležitostný milenec....je s ním super sex, ale svého partnera miluje. Čí je prcek to ti co ví jen hádají a jestli ví alespoň ona, těžko říct.
Nyní se ovšem zamilovala. Průser jak mraky, ale horší je, že to hned oznámila svému muži. Prostě si nedala říct. Jsou spolu měsíc a co bude dál nikdo neví. A já nevím co s ní. Sem tam mám chuť jí nabřinkat, ale na druhou stranu si říkám, že je to její život. Je přeci dospělá.
Jenže je mi strašně líto těch "zničených" životů, snů a přání.
Není tady
No, tak ty sa môžeš podľa mňa len pomodliť a držať päste... Nič viac a nič menej. Bohužiaľ. Na druhej strane - možno budú takto všetci šťastnejší, to je ťažké povedať.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Nyní se ovšem zamilovala. Průser jak mraky, ale horší je, že to hned oznámila svému muži.
Pro Boha živýho...
A co na to pan manžel?
Není tady
za měsíc jí to přestane bavit a manžel který si mezitím také někoho najde bude poslouchat jaký to je ha.zl že jim zničil rodinu kvuli milence...
Není tady
Co manžel? Likviduje své zásoby alkoholu, každou chvilku ji prý vyhazuje z právě dostavené nástavby domečku a nadává do ku...v. No, dle mě se není čemu divit, protože tohle mohla čekat.
Ale se švagrem jsem osobně nemluvila. Vyhýbá se zatím všem.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Co manžel? Likviduje své zásoby alkoholu...
Rozumný muž
Ségra chce od něj odejít, nebo je to jenom o tom "super sexu"?
Není tady
Tohle je spíš asi o lásce než o sexu....ale co chce má sestra asi ani ona sama neví.
A proto si myslím, že měla být zticha a chvilku počkat. Každá zamilovanost přejde. Ale ono je to těžké, když si někdo nenechá poradit.
Není tady
Nejdřív vás všechny zdravím po svátcích a doufám, že jinde byly klidnější
Průser jak mraky, ale horší je, že to hned oznámila svému muži... Tohle je spíš asi o lásce než o sexu....
No těbůh...
Po měsící (pravděpodobně) skvělého sexu s někým jiným, tudíž momentálně zajímavějším, bez sebemenšího vědomí, jak ten "vztah" bude ne/pokračovat spálit mosty takhle surovým způsobem je buď totální nezralost nebo nezdpovědnost. A myslet si, že "čistá láska" (hahaha...) je něco jako kompletní odpustek a omluva za cokoli, co udělá - to už bych definovala jenom jako "píp".
Jestliže si děvenka plete kvalitní sex s láskou, tak je, sorry, úplně pitomá. Blbý je, že až se hormony vrátí na původní hladinu, nedá se stejně lehce vrátit i to ostatní...
Upravil(a) helena (28. 12. 2009 6:23)
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Tohle je spíš asi o lásce než o sexu....ale co chce má sestra asi ani ona sama neví.
A proto si myslím, že měla být zticha a chvilku počkat. Každá zamilovanost přejde. Ale ono je to těžké, když si někdo nenechá poradit.
A už jsi viděla někoho kdo by si v rauši dal poradit? Se přiznám, že já ne. A u ženské, která ho tam má, už tuplem nelze radit
Není tady
Kuřátko napsal(a):
...
Nyní se ovšem zamilovala. Průser jak mraky, ale horší je, že to hned oznámila svému muži.
...
Tak je třeba ženské populaci přiznat jednu pravdu, že na rozdíl od nás nevěru přiznaj okamžitě, a ne že jí zatloukaj do poslední chvíle (až na vyjímky, kdy to zapřou i sami sobě) a ještě 10 minut po té Asi je pravdivé moudro, že když žena se zamiluje, tak pálí mosty za starou láskou, kdežto muž se hluboce zamyslí a zváží zda jeho nový 25 letý objekt mu za 30 let v jeho 80 bude prát fusky a potentovaný trencle
.
Není tady
Kuřátko, tak jak jsi popsala svou sestru, ona je nejspíš trochu vichřice...
Nic jí nevysvětluj, nemá to smysl - ono to nějak dopadne. Ona si s tím hlavu neláme a asi nelámala nikdy, její muž si ji bral dobrovolně a předpokládám, že ji znal. Možná ho ta její živelnost přitahovala.
Měla bý ticho, ale co už. Je to venku a teď je to na nich.
Pisateli, já teda ze svého okolí znám jen jednu, co pálí mosty a to je tak trochu naturel Kuřátčiny sestry... jinak všechny zatloukaj, že by tesař koukal, jak jim to jde.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tak je třeba ženské populaci přiznat jednu pravdu, že na rozdíl od nás nevěru přiznaj okamžitě, a ne že jí zatloukaj do poslední chvíle...
Jak kdo, Pisateli, žejo...
Vzpomeň si před 2 lety (sakra, ten čas letí) na moji love-story... já jsem to tenkrát manželce pro jistotu oznámil ještě "před skvělým sexem"
Není tady
já jsem to tenkrát manželce pro jistotu oznámil ještě "před skvělým sexem"
A můžeš osvětlit, co tě k tomu vedlo??? Že bys doufal, že ti to zakáže???
Není tady
helena napsal(a):
A můžeš osvětlit, co tě k tomu vedlo???
Nemůžu
Snad jedině ty moje proslulé "tři fernety"
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak je třeba ženské populaci přiznat jednu pravdu, že na rozdíl od nás nevěru přiznaj okamžitě, a ne že jí zatloukaj do poslední chvíle...
Jak kdo, Pisateli, žejo...
Vzpomeň si před 2 lety (sakra, ten čas letí) na moji love-story... já jsem to tenkrát manželce pro jistotu oznámil ještě "před skvělým sexem"
No jo Mikeš, u tebe se není čemu divit, tys na půl ženská, bo jsi šelma kočkovitá
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
A můžeš osvětlit, co tě k tomu vedlo???Nemůžu
No to byla spíš protialkohoní léčba než to ostatní
Upravil(a) Pisatel (28. 12. 2009 9:25)
Není tady
Taky ses "pod vlivem" nechtěně přeřeknul, jo?
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi život!"
Není tady
helena napsal(a):
Taky ses "pod vlivem" nechtěně přeřeknul, jo? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi život!"
Ale houby s voctem a přehazovačkou. Kocourek nevěděl jak starou přemluvit k odvázanému sexu, tak si dal tři laky na rakev a pak vyprovokoval Kocourovou, že se jde mrouskat jinam přitom měl nastoupit protialkohoní léčbu
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Měla být zticha...?... no nevím. Moje švagrová taky byla zticha a stejně se to u nich asi po půl roce provalilo. Změnilo se její chování vůči manželovi a od té doby s ním ani nespala, byla pořád ve větru a pak se strašně divila, že když jí brácha načapal jak telefonuje pod peřinou (šla si dřív lehnout, protože jí bylo špatně). Uhodil na ní a přiznala se, že má jiného.
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Taky ses "pod vlivem" nechtěně přeřeknul, jo? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi život!"Ale houby s voctem a přehazovačkou. Kocourek nevěděl jak starou přemluvit k odvázanému sexu, tak si dal tři laky na rakev a pak vyprovokoval Kocourovou, že se jde mrouskat jinam
přitom měl nastoupit protialkohoní léčbu
a to by koukal, kdyby kocourová svolila aby jí přivedl do trojky...
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi život!"Ale houby s voctem a přehazovačkou. Kocourek nevěděl jak starou přemluvit k odvázanému sexu, tak si dal tři laky na rakev a pak vyprovokoval Kocourovou, že se jde mrouskat jinam
přitom měl nastoupit protialkohoní léčbu
a to by koukal, kdyby kocourová svolila aby jí přivedl do trojky...
a nebo by tu byl i funus
Kocoura
Není tady
Hmmm to je taky jedna z možností, ale myslím, že by mu jen pořádně pocuchala a vyprášila kožich.... vždyť je to jinak její kocourek
Není tady
Moje švagrová taky byla zticha a stejně se to u nich asi po půl roce provalilo.
Nojo, jenže měsíc a půl roku je trochu rozdíl. Po delší době už třeba víš, že chce (a má kam a ke komu) odejít - ale po měsíci šu.kání tak akorát ví, že se jí to s tím druhým líbí víc, než doma
Není tady
To máš možná pravdu, ale švagrová to sama neví ani po tom půl roce Právě je ve fázi, kdy se vrátila k rodině ..... co bude za měsíc, víbůh.
A nejví to odsíraj děti, hlavně malej synovec, ten je jak hromádka neštěstí. To, že to cloumá celej půlrok i s bráchou, páč nevěděl vocogou, to mi tak neva, je to dospělej mužskej, ale ty děti mě derou...
Není tady
pomněnka napsal(a):
To, že to cloumá celej půlrok i s bráchou, páč nevěděl vocogou, to mi tak neva, je to dospělej mužskej, ale ty děti mě derou...
Pomněnko, ale pokud se nepletu, tak i Tvůj bratr si vrznul někde jinde, nebo ne?
Není tady