6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak nevěra se někdy nevyhne ani Vánocům, které mají být hlavně svátky klidu, lásky a rodiny.
U to budou 4 roky, kdy můj BM poznal na silvestra svou milenku a nynějí přítelkyni. Letos mne nevěra potkala znovu, ale tak troku nepřímo a jinak.
Má sestra....má skoro 4letého syna a 2 a půl roku zpět se vdávala za dlouholetého přítele. Ji tehdy to bylo docela zvlátní. Příleitostný milenec....je s ním super sex, ale svého partnera miluje. Čí je prcek to ti co ví jen hádají a jestli ví alespoň ona, těko říct.
Nyní se ovem zamilovala. Průser jak mraky, ale horí je, e to hned oznámila svému mui. Prostě si nedala říct. Jsou spolu měsíc a co bude dál nikdo neví. A já nevím co s ní. Sem tam mám chu jí nabřinkat, ale na druhou stranu si říkám, e je to její ivot. Je přeci dospělá.
Jene je mi straně líto těch "zničených" ivotů, snů a přání.
Není tady
No, tak ty sa môe podža mňa len pomodli a dra päste... Nič viac a nič menej. Bohuiaž. Na druhej strane - mono budú takto vetci astnejí, to je aké poveda.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Nyní se ovem zamilovala. Průser jak mraky, ale horí je, e to hned oznámila svému mui.
Pro Boha ivýho...
A co na to pan manel?
Není tady
za měsíc jí to přestane bavit a manel který si mezitím také někoho najde bude poslouchat jaký to je ha.zl e jim zničil rodinu kvuli milence...
Není tady
Co manel? Likviduje své zásoby alkoholu, kadou chvilku ji prý vyhazuje z právě dostavené nástavby domečku a nadává do ku...v. No, dle mě se není čemu divit, protoe tohle mohla čekat.
Ale se vagrem jsem osobně nemluvila. Vyhýbá se zatím vem.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Co manel? Likviduje své zásoby alkoholu...
Rozumný mu
Ségra chce od něj odejít, nebo je to jenom o tom "super sexu"?
Není tady
Tohle je spí asi o lásce ne o sexu....ale co chce má sestra asi ani ona sama neví.
A proto si myslím, e měla být zticha a chvilku počkat. Kadá zamilovanost přejde. Ale ono je to těké, kdy si někdo nenechá poradit.
Není tady
Nejdřív vás vechny zdravím po svátcích a doufám, e jinde byly klidnějí
Průser jak mraky, ale horí je, e to hned oznámila svému mui... Tohle je spí asi o lásce ne o sexu....
No těbůh...
Po měsící (pravděpodobně) skvělého sexu s někým jiným, tudí momentálně zajímavějím, bez sebemeního vědomí, jak ten "vztah" bude ne/pokračovat spálit mosty takhle surovým způsobem je buď totální nezralost nebo nezdpovědnost. A myslet si, e "čistá láska" (hahaha...) je něco jako kompletní odpustek a omluva za cokoli, co udělá - to u bych definovala jenom jako "píp".
Jestlie si děvenka plete kvalitní sex s láskou, tak je, sorry, úplně pitomá. Blbý je, e a se hormony vrátí na původní hladinu, nedá se stejně lehce vrátit i to ostatní...
Upravil(a) helena (28. 12. 2009 6:23)
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Tohle je spí asi o lásce ne o sexu....ale co chce má sestra asi ani ona sama neví.
A proto si myslím, e měla být zticha a chvilku počkat. Kadá zamilovanost přejde. Ale ono je to těké, kdy si někdo nenechá poradit.
A u jsi viděla někoho kdo by si v raui dal poradit? Se přiznám, e já ne. A u enské, která ho tam má, u tuplem nelze radit
Není tady
Kuřátko napsal(a):
...
Nyní se ovem zamilovala. Průser jak mraky, ale horí je, e to hned oznámila svému mui.
...
Tak je třeba enské populaci přiznat jednu pravdu, e na rozdíl od nás nevěru přiznaj okamitě, a ne e jí zatloukaj do poslední chvíle (a na vyjímky, kdy to zapřou i sami sobě) a jetě 10 minut po té Asi je pravdivé moudro, e kdy ena se zamiluje, tak pálí mosty za starou láskou, kdeto mu se hluboce zamyslí a zváí zda jeho nový 25 letý objekt mu za 30 let v jeho 80 bude prát fusky a potentovaný trencle .
Není tady
Kuřátko, tak jak jsi popsala svou sestru, ona je nejspí trochu vichřice...
Nic jí nevysvětluj, nemá to smysl - ono to nějak dopadne. Ona si s tím hlavu neláme a asi nelámala nikdy, její mu si ji bral dobrovolně a předpokládám, e ji znal. Moná ho ta její ivelnost přitahovala.
Měla bý ticho, ale co u. Je to venku a teď je to na nich.
Pisateli, já teda ze svého okolí znám jen jednu, co pálí mosty a to je tak trochu naturel Kuřátčiny sestry... jinak vechny zatloukaj, e by tesař koukal, jak jim to jde.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tak je třeba enské populaci přiznat jednu pravdu, e na rozdíl od nás nevěru přiznaj okamitě, a ne e jí zatloukaj do poslední chvíle...
Jak kdo, Pisateli, ejo...
Vzpomeň si před 2 lety (sakra, ten čas letí) na moji love-story... já jsem to tenkrát manelce pro jistotu oznámil jetě "před skvělým sexem"
Není tady
já jsem to tenkrát manelce pro jistotu oznámil jetě "před skvělým sexem"
A můe osvětlit, co tě k tomu vedlo??? e bys doufal, e ti to zakáe???
Není tady
helena napsal(a):
A můe osvětlit, co tě k tomu vedlo???
Nemůu
Snad jedině ty moje proslulé "tři fernety"
Není tady
Mike napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak je třeba enské populaci přiznat jednu pravdu, e na rozdíl od nás nevěru přiznaj okamitě, a ne e jí zatloukaj do poslední chvíle...
Jak kdo, Pisateli, ejo...
Vzpomeň si před 2 lety (sakra, ten čas letí) na moji love-story... já jsem to tenkrát manelce pro jistotu oznámil jetě "před skvělým sexem"
No jo Mike, u tebe se není čemu divit, tys na půl enská, bo jsi elma kočkovitá
Není tady
Mike napsal(a):
helena napsal(a):
A můe osvětlit, co tě k tomu vedlo???Nemůu
No to byla spí protialkohoní léčba ne to ostatní
Upravil(a) Pisatel (28. 12. 2009 9:25)
Není tady
Taky ses "pod vlivem" nechtěně přeřeknul, jo?
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi ivot!"
Není tady
helena napsal(a):
Taky ses "pod vlivem" nechtěně přeřeknul, jo? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi ivot!"
Ale houby s voctem a přehazovačkou. Kocourek nevěděl jak starou přemluvit k odvázanému sexu, tak si dal tři laky na rakev a pak vyprovokoval Kocourovou, e se jde mrouskat jinam přitom měl nastoupit protialkohoní léčbu
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Měla být zticha...?... no nevím. Moje vagrová taky byla zticha a stejně se to u nich asi po půl roce provalilo. Změnilo se její chování vůči manelovi a od té doby s ním ani nespala, byla pořád ve větru a pak se straně divila, e kdy jí brácha načapal jak telefonuje pod peřinou (la si dřív lehnout, protoe jí bylo patně). Uhodil na ní a přiznala se, e má jiného.
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Taky ses "pod vlivem" nechtěně přeřeknul, jo? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi ivot!"Ale houby s voctem a přehazovačkou. Kocourek nevěděl jak starou přemluvit k odvázanému sexu, tak si dal tři laky na rakev a pak vyprovokoval Kocourovou, e se jde mrouskat jinam přitom měl nastoupit protialkohoní léčbu
a to by koukal, kdyby kocourová svolila aby jí přivedl do trojky...
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
"Budu se rozvádět." "A proč, prosím tě?" "Ráno u snídaně jsem se přeřekl." "???" "Chtěl jsem říct: Miláčku, mohla bys mi, prosím tě, uvařit kávu? - a místo toho ze mě vylítlo - Ty krávo stará, zničila´s mi ivot!"Ale houby s voctem a přehazovačkou. Kocourek nevěděl jak starou přemluvit k odvázanému sexu, tak si dal tři laky na rakev a pak vyprovokoval Kocourovou, e se jde mrouskat jinam přitom měl nastoupit protialkohoní léčbu
a to by koukal, kdyby kocourová svolila aby jí přivedl do trojky...
a nebo by tu byl i funus Kocoura
Není tady
Hmmm to je taky jedna z moností, ale myslím, e by mu jen pořádně pocuchala a vypráila koich.... vdy je to jinak její kocourek
Není tady
Moje vagrová taky byla zticha a stejně se to u nich asi po půl roce provalilo.
Nojo, jene měsíc a půl roku je trochu rozdíl. Po delí době u třeba ví, e chce (a má kam a ke komu) odejít - ale po měsíci u.kání tak akorát ví, e se jí to s tím druhým líbí víc, ne doma
Není tady
To má moná pravdu, ale vagrová to sama neví ani po tom půl roce Právě je ve fázi, kdy se vrátila k rodině ..... co bude za měsíc, víbůh.
A nejví to odsíraj děti, hlavně malej synovec, ten je jak hromádka netěstí. To, e to cloumá celej půlrok i s bráchou, páč nevěděl vocogou, to mi tak neva, je to dospělej muskej, ale ty děti mě derou...
Není tady
pomněnka napsal(a):
To, e to cloumá celej půlrok i s bráchou, páč nevěděl vocogou, to mi tak neva, je to dospělej muskej, ale ty děti mě derou...
Pomněnko, ale pokud se nepletu, tak i Tvůj bratr si vrznul někde jinde, nebo ne?
Není tady