|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pěkný ráno !!
Tady nikdo
- no já se sem dostanu taky až večer, tak zase zatím pa 
Není tady

Ahojkýý holky a pěkný poledne
My dneska měli segedín s knedlíkem... zase jsem toho uvařila jaksi víc... tak budeme dojídat
ale co, aspoň nemusím zítra vařit
Venku se teď pořádně rozchumelilo... ráno bylo fajn, byli jsme s pesanama venku, ti si opět užívali sněhu a pěkně řádili
ani se jim domů nechtělo
a teď chumelí a chumelí... zase bude práce s odhazováním....
sice už nemusíme, ale člověku to nedá
ale udělá si to kdy má čas... 
Tak se mějte

Není tady
Ahoj holky,
už jsem tady a vše dočetla, ale opět prd vím co napsat. 
Po noční jsem se vyspala opět málo. Nevím, ale ty lidi co tu bydlí mi připadají jako
Neustále tady někdo vrtá, bouchá a nevím co. Ty musí mít ty byty jako ementál samou díru.
Po obědě jsme se šli projít a něco cestou zpátky nakoupit. Oba jdeme do práce, tak aby bylo co požírat.
Zima mi je ještě teď, nemůžu se zahřát. Potkali jsme známý, takže jsme ještě vymrzli stáním na jednom místě.
Šli jsme taky kolem mojí kadeřnice, tak jsem se tam hned objednala. Jdu v úterý po noční někdy odpoledne..
Už to mám takový neupravený a začíná mi to vadit.
Zítra se nám vrátí syn. Volali jsme mu, ale ne, že je u hranic, ale hlavně nemá signál. 
A mně nenapdlo mu dát druhýho operátora co máme na zahradu.
Snad je vše v pořádku a i se něco zítra dozvím.
Jsem ráda, že si aspoň užili sněhu toho jsem se bála, aby byl.
Tady zatím nesněží, ale mám hrúzu co předpovídají. V neděli mám zase denní, tak abych se nebrodila v závějích 
Všem marodům ať je už lépe. I když já začínám cítit mandle a to bych nerada. I když mám neustále venku obvázaný krk.
Jdu si připravit věci do práce hlavně oteplený kalhoty. Přes džíny to docela štípe než dolezu do práce.
Dneska si jdeme brzy lehnout
vstává ve 2 h a já v půl 4. V televizi opět nic nedávají.
Holky nemáte zač za milionáře. Já jsem ho zkusila, ale moc jsem nenahrála a hlavně není čas.
Kočky přeji hezký večer a dobrou noc.
Není tady
ahojky holkýý mojéé
kdepak jste..
to je divné...ani Evička za celý den..patláš dortíky ?????
Snad jste někde neumrzli..tedy tady mrzne jen praští
Veru už leží u pohádek..Míša šla doprovodit
k vlaku..jel domů.. a Romča jel na trénink v kulečníku..už nebyl aspon´měsíc..s těma jeho zádama
Chodí na rehábky.. vypadá to na ploténku.. ještě se uvidí podle rentgenu
Jinak u nás nic nového.. mráz a sníh..
no a hlásí ještě hůře...
Veru šla ráno opět do školky s tím jejím zajíčkem-šmudlíkem
..stále ho jen tahala všude sebou..pak ho musela nechat ve školce,když šli ven..a byla smutná
..zítra jde prostě bez něj ..i kdyby řvala.. je na něm dost závislá,když ho má u sebe ..a paní učitelky ho stále hlídat nemohou kde ho má..
Jani..
jistě je se synem vše v pořádku
..určitě by se někdo z učitelů ozval
zatím pa...

Není tady

ahojky.
Jani,to musí být hrozný ,když se nmeůžeš ani vyspat.To je na palici!-Neboj s Tomem je určo vše v pořádku.Naše Vendy jede v sobotu na školku v přírodě.Snad dorazí ,to co slyším za tu předpověd .
Jinak já dnes přišla z práce a pak jsem se jentak natáhla .a vzbudila se v 6 večer.Teď budu zvědavá jak usnu.
Mirunko,tak u vás chumelí...sem zvědavá až to přijde sem co se bude dít...sem říkala,že nevařím ,ale nedalo mi to:Dostala jsem chuť na halušky, udělala jsem je se zelím a slaninou.Kluci by to asi nejedli .sem jim řekla,že to jsou noky!!
Evi.se ptáš?? no přece mě musíš litovat!! přijdu z práce a nastupuji druhou šichtu!!
a co doktor .už ses objednala.??
Reni tady mrzne ,je to šílenost.Byla jsem vymrzlá a nemohla se zahřát ikdyž odpo vylezlo trochu sluníčko, za sklem to byla paráda!
Holky Jana1 poslala sms.dostaly jste taky?? ji tiše závidím .Tam musí mít takový teploučko.
Kočky .tak se hezky vyhajejte a přeji sladké sny.
Není tady

.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:49)
Není tady

Berry napsal(a):
Jé, to bylo pěknejch věcí, ale když jsem objevila "obří" velikost M, byl to zázrak, já tedy musím mít nejmíň L, takže jsem napřed jen trošku zuřila, po hodině marnýho hledání už nahlas... dokud jsem nevytáhla mezi černýma tričkama jakousi dětskou ponožku bez špičky, zato s rukávama
- a helemese, tričko velikosti XXS - to jsem ani nevěděla, že taky je... vážně nevím, jak musí vypadat ta, která tohle obleče
, i lidská kostra má určitý rozměry, prostě to nechápu
.
:
opět sem se pobavila a to jsem si myslela,že už usnu!!!
ty L??
tak to seš dobrá ,to sem měla někdy loni teď tak XL já!!!!
Není tady

Aha ,tak já si to blbě přečetla.asi vás mám všechn ypozdravovat,Já myslela ,že psala i vám!§ a ono to bylo pozdrav i holkám.No sem byla rozespalá!
To je dobře ,že si objednaná ,Já se taky musí objednat na ten močák!.
Nevím kdy.člověk je pořád v práci 
Jo lituj,lituj.teď totiž momentálně nevím ,kdy usnu! odpo jsem odpadla jak švestka.Musela jsem pánům udělat oběd!!
no a teď nevím kdy spát a ráno ve 4,paráda..ale mám krátkou jen do půl jedný!
tak jdu ,dobrou..fííha takových hodin!!
Není tady

:
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:50)
Není tady

Ahoj holky, krásný den. Já už neležím, ale nikde nelítám, jsem doma v teplíčku.
Mám doma ještě jednoho maroda, mám tu Filipa, má ortézu, tahali mu krev z kolena, v pondělí jde znova a když se mu to bude dělat dál, tak prý operace. Tak aby nemusel být sám doma, když spolubydlící je v práci, tak jestli může být u maminky
.
No jo, zak je tady, aspoň je v klidu, nikoho tu nezná, nikam netrajdá a korunky si aspoň ušetří
.
Jinak mě už je líp, ale poctivě dobírám ATB, mám augmentin, a ten se bere jednou za 24 hodin, tak nemusím v noci vstávat na prášek, tak to jde.
V
pondělí jdu na krev, tak vezmu zrovna sebou i Filipajze na kontrolu a bude.
Tak jdu zatopit, ať je tady teploučko.
Jo Renčo, jak jsi psala o králíčkovi, tak naše Máňa má polštářek, malinkej, ale vozíme ho sebou do Polska , zase pak domů a běda, kdyby jsme ho zapoměli.Přes den si na něj nevzpomene, ale jde ležet a už ječí, kdéééé mááám můůůj poštážek
.
SILVINKO MÁŠ ZPRÁVU!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady

:
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:50)
Není tady

Ahojkýýý holky 
Tedy tady je chumelenice a fouká silný vítr
sice tohle předpovídali, ale člověk se utěšuje, že se třebas netrefí.... ale zase jim to vyšlo
nestíhá odhrnovat a to už jede jen úzkou cestičku.... na jedné sttraně baráku odhrne, na druhé mu to napadne a nafouká... říkal, že se na to vybodne a počká až trochu přestane... 
Jinak upřímně lituje všechny, kteří musí dneska ven, zvláště Janu, Pepu a Silvinku... to jsou vražedné hodiny na vstávání takhle brzo ráno

Tak a jdeme poobědvat, nevařila jsem, budeme dojídat segedín od včera a hotovo...
Odpoledne budu žehlit, mám toho tady hromadu, nikdo to nechce udělat ...
S těma dětskýma miláčkama taky máme zkušenosti, u nás to byl pejsek, už byl celý opelichaný, ale Mirča ho tahala pořád.... a teď tihle mají svoje polštářky, přesně jak píše Danuš.... Mija má růžový a Lubík světle hnědý... jsou měkkoučké a taky bez nich ani ránu

Silvinko dík za vyřízení pozdravu od Jany1... tak jsem si na ni myslela, jak je jim tam teď dobře v teplíčku 
Evi a tobě ať se dortíky daří, jako vždycky

Upravil(a) Pampeliska (8. 1. 2010 11:38)
Není tady

No Evi, on ani pořádně neví
. Prý se na Nový rok probudil a noha jako konev.
Asi přebral, blb jeden.
Jinak se tu ještě nepereme, akorát mám pořád obsazený počítač
. Jinak pohoda. Celý dopoledne prochrápe a pak honí baby na počítači. 
Není tady

Ahojký Kelišky
Koukám nikde nikdo....
já už mám vyžehleno
Tady teď přestalo sněžit, ale prší a parádně to namrzá a začíná být ledovice
takže zítra nevystrčím asi ani noc
nechci si něco polámat
Pěkný večer a dobrou noc

Není tady
ahojky holkýýý mojééé
jakpak se máte v tom sněhu ..... u nás padá a padá...
Romča šel už po třetí co jsme z práce doma zamést schody a chodník od sněhu... snad tu nezapadnem
ztíra dopo se chceme jet podívat po novém luxu a po té plovoučce .. a mamka si vymyslela notebuk
asi chce jít s dobou
tak ji
slíbil,že se po něčem podívá
Mirčo..
tak pro změnu déšt´jo..no to bude u vás vypadat
..oni říkali,že se nemá raději o víkendu chodit a jezdit po venku .. tak se opatrujte
Danuško..
tak kdepa si..začněte si ,,stříhat " rukama ..kdo k PC
Tak at´si brzy fit
..to jsou asi lepší prášky vid´???
Evíku...
a kdepak si ty..v kuchyňce
a co ty Silvi...
jak je ???

Není tady

.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:51)
Není tady

ahoj holkyyy,
jupíííí, mám volné PC.
No prášky jsou sice účinnější, ale já už je mám asi po třetí, ale vždy mám po nich pěknou srač...ku. Už mám 4 kila dole, což mě vůůůůůůbec neva. Ale jak bude líp, kila budou zase zpět
. Ale těch 54, co mám teď, by mi fakt nevadilo.

Přeji všem krásnopu dobrou noc a ZASRÁNO !!!!!!!!!!, jestlůi se sem dostanu tedy včas, je nás tu poněkud víc, i Areček dnes prohlásil, že nějak ubývá hajzlpapír, že nám dá asi na lednici petlici.

Krkavec jeden krkavej.

Není tady

ahojky..
se hláásím konečně. ze zasněžené Prahy!!...se jinak tady na to vysej.říííííííííím 

:dumbom:opravdu tady nikdo ulice neuklizí a o chodníkách nemluvím!!
Dnes si opravdu dělá každej co chce,vlastně nedělá vůbec nic!
:dumbom:prostě mě se.rrrou!!!!
padáa padá možná zapadnem.
Evi ,no co jsem dělala vždyt pořád žerou ..to je hrozný
jídlo je a nesnědlo se.a to zítra dělám kotletu v troubě
a k tomu hranole.hodím to všechno n aplech a šup s tím do trouby ať se to tam dělá.Já chci mít volno .do práce jdu až v neděli.
Danuš ,no bezva ,ty fakt bereš antibiotika??? no nekecej.hele 54kg,zs chvilku budeš chrastit.
Mirunko ,to je
dobrej ,aspoň ullízí ,tady na to kašlou.jo a co koláčky?? chctěla bych je asi zítra průbnout .možná pokud nebude co k snědku 
aby mě tu pánové neumřeli hlady!!
Reni ,no jo ,to my máme všichni bulíky..i já ..jezdíme s polštářkem ,takže se Verunce nedivím...jinak ty notasy .dobrý mají opravdu v té http://www.alza.cz/notebooky/18842920.htm zkus se podívat a uvidíš.
Není tady

.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:51)
Není tady

Ahoj holky.
No Evi, že se vůůůůbec nedivím Tvojí reakci. 
Nene, nemáme hajzlpapír v lednici, ale abysme prej tolik nežrali
a pak nes........

Tady je taky snížku, no z okna náááádhera
Není tady

Krásný pozdrav z ledového královsství, holkýýýý
Tedy co my tu ještě nezažijeme.... včera sníh a večer začalo pršet a udělala se taková ledovice, že když šel
ven posypat chodník (nějak nám to nedá...) tak nemohl otevřít branku, všechno přimrzlé... musel se prosekat ledem
stromy, plot i barák odkud foukal vítr je všechno pokryté vrstvou ledu....
A to ještě hlásí na Moravě dnes pršet.... není lepší sníh??????????????? Ten se odhodí a je klid, pesani se na něm parádně vyblbnou a dají pokoj, ale dneska nevytáhnu ani paty z domu
Silvinko, koláčky jsou dávno snězené... ale já jich chtěla mít hodně, tak jsem těsto dost rozválela. Mohla jsem ho nechat vyšší a jak dáš kolečka na plech, tak je nech ještě chvilku nakynout. První plech jsem je měla málo nakynuté v porovnáná s tím posledním. Měla jsem tři plechy.... ono záleží jak děláš velká kolečka.
Evi, co Anetka? Už jsi v klidu... taky jsem nejraději, když jsou všichni doma, zvláště při takovém počasí....
Kdepak máme Bertinku a Dášu? Snad jsou v pořádku, holky naše 
Tak pěknou sobotu

Není tady

:
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:52)
Není tady

ahojky.
Hóóóóó´dně sněhu a nikdo neuklízí!!!!!!!!!!!!!!!!
Holky na Kélišce máte pár fotek.Jestli to takhle bude vypadat .Zítra do práce nejdu!!

Mirunko.no veliký sama nevím .vezmu asi malou sklenku.Teda klouzačku?? to bych taky nevycházela!!
tady máme opravdu hodně sněhu.Před barákem to dole uklidila naše sousedka.takže já odmítám platit každý měsíc za úklid domu nějakých 300kč

no přijel Tom .Odpo jdou na ples . Majda má maturiťák. a chce nalíčit.Snad to zvládnu.
Jdu dodělat kuřecí polívku.máme málo jídlo! nějak nám ubývá.

Já chci mít malý děti ,šla bych s nima bobovat.takhle si půjdu asi obejít barák
.je to nádhera ,takhle zasněžerno a není zima.je+2.
,6e by šel se mnou ,ale chci aby se pořádně uzdravil.Už je mu líp.
Není tady

:
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:52)
Není tady

No ahojky holky,
je tady taky nádherně, byla jsem s Halí chvilku před barákem a ten vzdoušek, no nádhera.
Tak jsem teď rozcápla balkon, aby se nám vyměnil vzdoušek i tady.
Taky jsem myslela, že dnes nebudu vařit, ale nějak nám to taky rychleji ubývá.
No jestli to nebude tím, že nás je o jednoho navíc.
Filip teď se šel taky nadýchat čerstvého vzduchu, tak jsem mu hned dala sebou plasty do konťáku, doufám, že s těma berlema si neublíží a nezlomí si ještě druhou hnátu

Není tady