Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 4. 1. 2010 10:14

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Kelišky - 4

reta Pěkný dobrý den hjarta reta
Já už jsem hore od šesti hodin a před chvilkou jsem se vrátila z města. Venku je pod nulou a poletuje trošku sníh... ale ještě se to dá, jak nefouká stolt
Holky to bylo u nás tedy ráno vstávání... dumbom  Mija se vůbec nebavila, byla nafouklá, jak se jí nechtělo do školy tillfreds Lubík ten to zvládal celkem v pohodě a to je mužský wink tummenupp
albert šel koupit nový ventil k bojleru na teplou vodu.... nějak nám to začíná protékat, tak to teď musím vždycky zastavovat, když zrovna nepotřebuju teplou vodu... no, snad si s tím poradí, protože je to na dumbom hned se něco vyvrbí ... ještě že ty albert máme wink

Renči, tak držím palečky, aby tetka přestala zlobit a bylo ti už líp tummenupp

Silvinko ahojkýýý, ty naše tulačko, tobě se tedy muselo vstávat do práce.... i v televizi večer o tom mluvili, že je to po volných dnech nápor na psychiku dumbom

Evi Marťovi dodatečně taky všechno nej, nej, nej... přesně jsi to vystihla jak píšeš.... pořád to budou naše dětičky i když budou šediví a plešatí lol stolt stolt

tak se zatím mějte, jdu něco dělat.... kapitulation

Upravil(a) Pampeliska (4. 1. 2010 10:15)

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#77 4. 1. 2010 10:34

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:46)

Není tady

#78 4. 1. 2010 15:19

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj hjartahjartahjartahjarta

Babča od pul jedné v noci chodí na záchod má prujem teda už je to lepší tak jsem unavená a ona chudák také dala jsem jí prášky a dietu strašně bych spala ona pospává snad už bude dobře .

Nic špatného nesnědla tak nevím čím to je  jestli střevní chřipka?

Zde je nádherně svítí sluníčko.  V neděli to všechno odjelo ,musím uklidit celej barák ,pořád peru ono to fakt nemá cenu před svátkama uklízet kor když je plnej barák lidí.

Jsem strašně utahaná. Bylo u nás veselo až moc těšila jsem se až odjedou a pak jsem zase brečela že je tady klid a je mi moc smutno gratergratergrater. Doufám že letos se to prodá, v horoskopu mám prodej baráku tummenupp .

Holky tak at nám to v tom novém roce  všechno vyjde co si přejeme a jsme zdravé.  Pořádně jsem vás nečetla až večer . Jo a doufám že už ten muj albert najde nějakou práci tady je to hrozný jo našel by ale všechno dojíždění tak 50 km. Jdu za babčou tak ahoj všem hjartahjartahjarta

Není tady

#79 4. 1. 2010 17:07

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

no a už je tu zase večer yikes  Den uteče jako voda a nic z toho.
Venku padal sníh i se ukázalo sluníčko, ale zima je tam vlezlá. Právě je tam -2° C. Brrrrrrr
Už se těším na ranní cestu do práce.

Včera jsme byli u rodičů Toma jsme nechali u našich. A já ve 20.30h zalezla do postele a už jsem ho brala. Ještě na mě albert  volal ať jsi jdu zamknout šel na noční. Už jsem nebyla schopná něco navíc udělat.
A to jsem si říkala jak budu dřív o to vstávat. Ani náhodou po pátý hodině na záchod a pak jsem honem hupsla do tepla a sova  jsem dál. Vzbudil mi albert  když přišel z práce po půl desátý. Já spala jako mimino a klidně bych v tom pokračovala. Asi tělo bylo hodně unavené.

Evi Tom jel na Boží Dar je to nějaký kilometr od nás. Měla jsem strach, aby vůbec měli sníh vypadalo to všelijak. Potvora ještě se mi ani neozval. Možná tam bude mít německou síť a to je drahý volání.Jen co to dopíšu zkusím to.
A já jsem si myslela, že máte všude plovoucí podlahu aspoň na těch fotkách to bylo vidět.

Reni sežeňte nějaký pořádný vysavač. Ale jak se to pozná? Vše je spotřební zboží a stojí za prd.

Mirčo nás zlobil taky kotel hned po novém roce  /vloni / dumbom Tyhle výdaje mám strašně ráda člověk vycuclej a pak tohle.

Dáši snad bude lépe. A albert  ať něco najde ono je to strašně těžký s prací a hlavně , aby taky pořádně zaplatili. Dají pár korun a pak za dojíždění dáš minimálně 3000 kČ  stojí to za prd všechno.

Silvi koukám, že sis hory užila se vším všudy i s hudbou. Já taky wink Vyblbli jsme se, tedy kdo jenom chtěl. A já jo. lol

Evi mladýmu také přeji dodatečně všechno nejlepší hlavně hodně zdraví, štěstí a lááásky.

Upravil(a) Janila (4. 1. 2010 17:09)

Není tady

#80 4. 1. 2010 18:23

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:47)

Není tady

#81 4. 1. 2010 19:54

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýý mojéé  hjarta  kapitulation 
tak první pracovní den v pohodě..dětičky se na mě už těšily hjarta   a já samo také.. tummenupp   to bylo samé..paní kuchařko Renčóó.. učitelky to oslovení nemají moc rády..ale mě to nevadí   dudlik  hjarta  tummenupp     
Malé se ráno také nechtělo vstávat.. jak u Mirči  hjarta  kapitulation  Mija ale pak si to Veru rozmyslela..musela ....  lol     
Míšu máme doma.. má týden prázdniny..protože v létě přijde o týden prázdnin..musí být týden na školní zahradě ..bude to mít jako brigádu a praxi..a aby to tam někdo ošetřoval  a hlídal  kapitulation 

Jéé..Evi.. hjarta  kapitulation  jak tak čtu o té plovoučce..snad Romča koupí dobře..sám říká,že do laciné nechce jít.. nechal si hodně poradit ..tak uvidím.. ale chce to dělat sám..pak si sám také nařeže !!!  yikes 
Má vybrané i lišty okolo.. viděli jsme to ted´u jeho bráchy a vypadá to dobře... říká o síle 8.. ta by prý měla něco vydržet  butter 
Vy jste si ji dělali také sami ???  No rozkecala si se dobře..ale jsem o něco moudřejší... v názorech okolo podlahy  tummenupp 
No a tetka se přes den  zklidnila..jen trošku křeče pod břichem..a v noci tlaky usch  dumbom   to asi ted´už tak bude.. vissla 

Jani.. hjarta  kapitulation  já spala po návratu z vánoc po příbuzných..každý den do 10hod vissla  ..také si to tělo žádalo..jednou to nevadí ne..určitě si to leháro zasloužíme  tummenupp  vissla 
At´si dá Tom pozor na tu síť.. Míša takto provola plno peněz  yikes  jak byla o prázdninách u táty..svého.. je to u hranic.. dumbom 
Já vím s tím vysavačem..jak píšeš..jde o náhodu ... vissla

Dáší.. hjarta  kapitulation  tak co babča.. sjuk  možná opravdu nějaké chřipka..Veru se poblila na štědrý den večer..a pak srandila u tchánů..museli jsme koupit plíny.. a dát dietu lol  možná to bylo z vinné klobásy..jak ji zhltala..aby šla ke stromečku ..a ona není moc dobrá pro děti  butter  už ji nedám  vissla 
Tak snad prodej baráčku vyjde.. tummenupp  musíš doufat a nevzdávat to  tummenupp  hjarta  kapitulation 
No a s prací  albert  ted´na zimu..to bude všude na prdlačku  butter 

hjarta kapitulation

Není tady

#82 4. 1. 2010 20:06

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš Evi a mně se zrovna líbí přírodní doplňky a ne ty uměliny lol  Dřevo není tvrdé jako kámen holt se to při velkém používání ničí. Ale je to škoda, protože dřevo je dřevo.Ale musíme brát zase tu druhou stranu chce to něco praktického.
I když co teď dělají za podlahy, tak se to moc neliší od pravého. Ale tu laminátku taky nemůžeš moc namáčet ne?

Já jsem chtěla taky do chatky dlažbu, ale pak mi napadlo kdopak by tam neustále rejžákoval spáry? lol  Takže ani náhodou lina jsou taky pěkný.
Tam si jedu odpočinout a ne, že tam budu na čtyřech a nadávat vissla

Reni určitě to albert  zvládne s tou podlahou. Známý to dělal poprvé a celý byt. Říkal, že mu to holt trvalo o něco déle, ale udělal.

Holky jdu koukat na můj seriál a pak sova  ráno vstávám brzy.

Dobrou noc.

Není tady

#83 4. 1. 2010 20:27

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Není tady

#84 4. 1. 2010 21:37

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky-
tak od 17h.přemýšlím jak otevřu notas a něco napíšu .nejdřív jsem potřebovala něco navařit.Zítra na to prdím .Udělala jsem franfurktskou polívku a vepřové na paprice.Zítra sichci odpočinout. Jsem  hotová..no a najednou jsem zjistila ,že už je zas večer!
Jo o vstávání ani nemluvím .zima jak v Rusku ,lol.brrrrrrrr.a to jsem odpoledne ještě lítala,zaplatit pojistky,ať to mám z krku.

tetka to je je šílenost.zastřelit ,zakopat!!lollollol, dumbom:dumbom:nejenže jsem jak na porážce ,ale bolesti zad a oi břichu nemluvím ,takže bych byla docela ráda asi konec,snad přijde přechod a bude klid!!
S tou nohou je to fakt,chtěla jsem si vzít vlol létě lodičky a nenene.vůbec jsem se do nich nedostala a boty radší kupuji už větší.

Na horách bylo opravdu fajn,páč zjištuji ,že mě začíná pálit v nose ,Začínám kašlat a opět rýma.Doufám ,že vydržím aspoň týden!! yikes

Dáši doufám ,že je babince už líp.

jo a mimochodem ,nevím jak vy.ale já před vánoci kráásně schodila aspoň jedno kilčo.já měla takovou radost!
...a teď mám o kilo a půl víc!! už nechci sladký ani vidět ,sem jak prasnice!!!!!!!!!!!!!!!!dumbomdumbom

kočky dobrou .a pokud někde neumrznu ,tak zítra tady.pááááááááááást!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#85 4. 1. 2010 21:58

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Není tady

#86 5. 1. 2010 8:56

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěkné ránko, holkýý rock
Já už jsem se sem včera večer nedostala. V sedm jsme šli s dětma a vrátili se po osmé hodině a už se mi nic nechtělo, jen jsem se koukala na televizi na Barandov, tam šel docela pěkný film a po něm jsem odpadla sova
Teď nevím, kdy se tu ukáži, protože nám má dneska přijít od Jarka brácha předělat počítač.
albert tam chce mít místo Visty Xp... mě je to jedno co je tam nainstalované, hlavně že se sem dostanu za vámi a jinak stejně je tu pořád obsazené.... jen kradu chvilky sad
Viděla jsem, že tu probíráte plovoučky, taky se mi líbí, ale u nás to zatím nepřichází v úvahu... vissla
Tak se tu mějte, doufám, že to nebude dlouho trvat a dostanu se za vámi zase hjarta kapitulation kapitulation

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#87 5. 1. 2010 9:39

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

:

Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:48)

Není tady

#88 5. 1. 2010 9:42

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj hjartahjartahjarta

Tady pěkně mrzne ,babče už je lépe prujem nemá a spala  jenom jednou byla v noci na záchodě .tummenupp

Ale ráno mluvila nějak divně chtěla podat citron a pořád to neuměla říct co chce  a nevěděla co jí dávám za prášky

tet spí ,pořád jí bolela hlava  aby to nebyla mrtvička ,musím jí sledovat .Letos bude mít 94 let.

Silvi já jsem také přibrala pořád jsem jedla né žrala dumbomdumbom. Musím jít ven pes pořád štěká pa pa

Není tady

#89 5. 1. 2010 10:03

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky moje, jdu jen pozdravit, přepadla mě zase angína, tak polehávám. a už mě to pěkně neba yikes

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#90 5. 1. 2010 20:52

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýý mojéééé  hjarta  kapitulation 
tak už jsem tu také  reta  ale kde jste dnes vy ???????
No já měla pracovní den.. trošku smutný..  butter   pomocná mě trošku namýchla.. až brečela.. ale dostala mě do takové situace..že jsem nevěděla jestli dovařím oběd...celá jsem se po těle třásla .. byla namýchnutá a musela jsem ji prosit at´se ,,odurazí "a jde za mnou do kuchyně .. pomáhala mi školnice butter    bude to trošku trvat..než se bude na mě opět usmívat...docela mě to mrzí...   hjarta     
No trošku jsem si zvedla náladu výplatou  tummenupp  vissla  ještě nám dali i za prosinec prémie..a i za dovču bylo dost peněz  tummenupp   
Ještě jsem tu ted´jukala na netu na plánky kuchyní.. chtěla bych našetřit troškou vissla  lol   na novou kuchyň.. když už tak vše nové.. stojí to tu 20let !!!  A Romča je ve fázi takového toho přestavování a modernizace..že mi i kývnul na to,že by se to tu z obýváku do kuchyně probouralo..takový ten oblouk-výklenek ... vissla  a chtěla bych místo té lavice -rohové bud´jen barové židle k lince..a možná ještě k tomu výklenku ..aby ty čtyři místa byly.. stejně jíme v obýváku...já tedy né... albert  dumbom  tak jsem toto navrhla  vissla  lol 
Potřebovala bych Kamču.. aby mi to nějak navrhla.. ale v té naší malé kuchyňce toho na vymýšlení moc není.. vissla 

Danuško..hjarta  kapitulation  tedy tebe to nějak schvátilo.. sjuk  možná to Novoroční mecheche..pak ven do zimy..vid´??? Tak se brzy vymarod´..máš jít pracovat ???

Dáší.. hjarta kapitulation  to mohla být mrtvička u babči ..babi ji měla také..ani jsme to nezjistili..až když stále padala v židli k jedné straně..a hledala papíry na traktor  lol  tummenupp 

Evi..hjarta  kapitulation  u vás je stále veselo..když né  albert  tak pesani.. ještě že je tam máš vid´??  tummenupp 

Mirčo.. hjarta  kapitulation  tak co PC.. Evička ví o co jde..já vůbec ne .. tutan no  vissla 

Silvi a co ty ???  hjarta  kapitulation  snad se to v tobě zase nerozjelo  sjuk  dumbom 
Já na váhu raději nelezu... vissla  ještě počkám...  vissla  lol 

Jani.. hjarta  kapitulation  kdepak si..co mrazík dnes..mi měli ráno pomalu rampouch u nosu a nesla jsem ještě plech do školky na koláč.. a málem mi přimrzl k ruce..  vissla 

hjarta  kapitulation

Upravil(a) salek (5. 1. 2010 20:53)

Není tady

#91 5. 1. 2010 21:53

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Není tady

#92 5. 1. 2010 21:59

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrý večer holky,

dneska bylo venku hezky mrazivo. Ráno jsem šla procházkou do práce, abych nebyla moc brzy v práci. Po cestě jsem potkala kolegu po noční / jsem mu záviděla /. Nefoukalo, nesněžilo, ale pěkně to štípalo jak do obličeje, tak přes kalhoty. No zítra si beru zase oteplený.

Reni tady jsem reta
Koukám, že bereš renovaci se vším všudy. Ale dokud má albert  chuť, tak proč to nevyužít.
A copak se dělo v práci? Snad to bude dobrý ještě chodit do práce s nechucením to už je to poslední.

Danuš doufám, že ležíš. Ne jako vždycky pak se to vrací 2x tolik.

Taky čekám na složenku od pojišťovny.
Ještě musíme na finančák kvůli zahradě, abychom už platili daně MY. usch  Musím se kouknout jestli vůbec máme spolu volno. Už teď je mi z toho špatně jak budeme vyplňovat něco o čem nemám ani páru.Musíme se zeptat jestli by to nešlo opsat vždyť je to stejný akorát se změnili majitelé.

Silvi snad sis z hor nepřivezla zase nějakou rýmu atd.

Už mi padají klapky jdu do sova

Všem přeji dobrou noc.

Není tady

#93 5. 1. 2010 22:07

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky
Danuš ono to dost řádí ..a hlavně kdy jsi dobrala všechny antibiotika.dumbomdumbom sew nediv ,že se ti to vrací.

Eví.tak si měla po ránu aspoň vzrůšolol

Dáši.sna dbaráčedk prodáte,ale je to docela samota,a hlabně aby se vám aspoň něco vrátilo.takových peněz jste už do toho dali.viď???
Pozdravuj bábi.jéjda letos jí bude už 94,,hele zeptej se jak to dělá.si neumím představit ,že se dožiju důchodu .včera jsem si přečetla v kolika jdu ..a natož se dožít takového nádherného věku..

Mirunko .vím že ty Visty dost zlobí.původně jsem je chtěla taky ,ale pak mi Tom nechal ty původní.já tomu taky moc nerozumín .jen vím že se to dost seká..

Reni,koukám jak jste se dali do předělání bytu.ale jo ,když je chuť ..my jsme chtěli udělat okna na chajdu a nějak z toho sešlo.4 okýnka a jedny dveře 65tis.va tak nevím asi nebude nic.možná bazen na chatě.a tím jak nám všechno zase naši páni zdvihli .nevím za chvíli budem možná taky pod mostem!!ty jejich balíčky .nechápu proč si nesundaj z platu oni trochu peněz.

holky
a váhu jí asi rozbiju .dnes jsem tady blbla na té podložce.a volala pořád Toma .Nějak blb to dal do angliny-se snad na starý kolen a budu muset nějaký slovíčka naučit .neumím si to ani nastavit!!.fakt teda nepochopím ,proč to neudělají v češtině.můžeš si vybrat jazyk ,ale češtinu prostě né!!!!
http://www.tanecnipodlozky.cz/o-ddr

Není tady

#94 6. 1. 2010 8:09

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, jojo, ležím, Halí šoupnu ráno do školky a pak relaxuju. No jo, ale stejně musím každou chvilku vylést a jít přiložit, tak to je na tralala......
Jo a včera jsem sem přes den nakoukla a nikde nikdo roll

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#95 6. 1. 2010 9:51

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

:

Není tady

#96 6. 1. 2010 13:14

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojkýýý holky rock
Tak počítač se nakonec včera nekonal, je to odsunuté a zatím nevím na kdy.... mě to nevadí, ale albert je sad
No, musí počkat, až poleví sníh.... my jsme tu totiž zapadlí "jako vlastenci"  lol
Tedy dneska napadlo sněhu, albert dopoledne nestačil odhazovat.... ale teď se celkové oteplilo, tak jsem zvědavá co z toho bude..... ale je ho hodně a hlásí ještě další padání, takže asi vydrží stolt
Nejvíc si ho užívají psíci.... ti běhají a válí se v něm.... ani se jim nechce domů. 

Evi, tedy 17 a19° to není zrovna teplíčko podle mého brrrr, to bych musela být ještě navlíknutá smile
A Anetce ať ta protivná rýma brzy poleví..... malá Mija taky v pondělí běhala v tělocviku venku, běželi kolem našeho baráku, tak to vím.... pak se člověk diví, že kašloua mají rýmu, když jsou ulítaní a dýchají ten studený vzduch... dumbom

Dneska jsem dělala špagety a zkoušela upéct tyhle koláčky: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=53442
Nahoru dala tvaroh, borůvky a posýpku.... děti přijdou odpoledne a budou tu spát, tak aby bylo něco ke svačince.

Danuš, holka ty se pořádně vykurýruj... já vím, že to někdy nejde pořád ležet, ale když to jde, tak odpočívej reta

Dáši, doufám, že už je babičce líp... máš chudino starostí až nad hlavu, drž se holka hjarta ... hlavně aby bylo líp stolt tummenupp

Renči, s tou paní v kuchyni se to zase urovná, uvidíš a zase bude dobře tummenupp
Ale dětičky na tebe volají pěkně stolt je vidět, že tě mají rády  hjarta

Není tady

#97 6. 1. 2010 16:26

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky, nějak jsem dneska nestíhala PC. A teď už zase musím letět na vlak. Zítra si vás dočtu ahooooooooooooooj a hezký večer.

Není tady

#98 6. 1. 2010 20:40

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýý mojéé  hjarta  kapitulation 
No já jsem ostuda .......... vissla  jsem se před chvilkou vyspinkala..  vissla    přišla jsem z práce..a nějak na mě šla únava.. stále jsem to překonávala roll  ..až mi padla v křesle hlava .. a nechali mě tu pěkně v tichu vyspinkat ...  tummenupp     
V práci byla dnes pěkná honička.. měli jsme chlupaté knedle,zelí, maso a hovězí polévku s játrovými knedlíčky .. ...no příprava hrůza..a už nám začínají chodit dětičky.. dnes  jich bylo 35.. no měli jsme jich ze začátku jen 20.. vissla   to bylo vaření .. vissla   no ještě nám jich přijde do 54   va   
Pomocná se z toho včerejška nějak vyspinkala.. ale moc se nepředře.. mám s ní problémy od začátku.. ale asi jiná nebude.. tak jsem to tu ani nepsala ..zajímá ji vše okolo školky..jen né kuchyně..pak jsem na vše sama ..dnes mi oškrabala pár brambor na knedle..a nakrájela maso do polévky..no a pár kousků nádobí.. vissla   a peněz má stále skoro stejně jako já..  roll   TAK JSEM SE VYKECALA !!!  roll     
Veru ráno nechtěla vstávat..vždy otevřu dveře z chodby..aby šlo světlo do pokojíčka.. a ona chodila a zavírala je,aby na ní nesvítilo.. byla tak nerv..že musela jít do školky s tím zajíčkem co s ním doma spinká  vissla   
Dnes ji p.učitelka zkoušela na flétnu..vezme ji příští rok.. ještě to moc nezvládá.. byla mezi vybranými dětičkami   tummenupp 

Janííí...ahojky ..ty jedna pracující  hjarta  kapitulation 

Mirčo... hjarta  kapitulation  no já viděla zprávy..jak se ,,plácáte" ve sněhu..snad už vám to tam trošku odhrnou..ale to asi okolo města vid´..u vás si to musíte vyčistit sami  butter 

Evičko..co Anetka.. hjarta  kapitulation  určitě má teplou košilku na sobě vid´???  lol  vissla 
Copak nožka..myslíš,že by to bylo až k operaci ???  butter 
No vidíš..a s těma puboškama to nebylo nijak dávno vid´.. kdy nás pusinkovaly  butter  hjarta  jó..Míša už má na pusinkování náhradu  vissla  ale co nadělám.. občas na mě tedy visí  vissla  hjarta  lol  to bych ji křivdila  tummenupp 
Jo ..a stěhování.. ted´čekáme s čím na nás přijdou po Novém roce..mají nám byty nabízet k prodeji.. tak tu asi ještě chvilku budeme.. zvelebíme byteček,aby byl pěknější..možná pak prodáme .. a koupíme nějaký ten domeček ..ale asi už tady..  vissla 

Silvi.. hjarta  kapitulation  jak je ???  sjuk 
Tak to raději bazén k chajdě.. hurá z Prahy a do bazénu.. kapitulation  okna zatěsníš hadrama..když já je mohu mít v paneláku  vissla  lol

hjarta  kapitulation  jdu si vypít čajček... zatím pa  hjarta  kapitulation

Není tady

#99 6. 1. 2010 21:33

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky.
myslela jsem ,že sesem dostanu dřiv.,ale vařila jsem celé odpoledne .Kluci marodí a já nemíním přijít z práce ahned jít k plotně.
dělala jsem vývar s droždovými knedlíčky ,pečené kuře s nádivkou a k tomu ještě vedle pekáč nádivky.Upekla jim chleba ,čínu,a naložila jim ještě ty malinkatý řízečky do toho těsíčka.
Tak snad jm to chvilku vydrží.lol

Mirunko a chci se zeptata jaký jsou ty koláčky ,zítra bych jim je možná udělala a nebo ty loupákyod Eviny.
taky jsem se dívala v telce a to vyhrožujou ,že to má přijít sem ..si to nedovedu představit!takovýho sněhu.

Evi .brrr,taková zima .dnes jsem lítala a schjáněla nějakou mikču ,aby nezmrzla v té zimě v práci!! fouká to všude.
Tak ať je Anetka brzo fit! u nás odpadli všichni.
Vím ,jak si o nožkách povídala ,držím palce ať ti to dobře dopadne.pak budeš tančit jak divá!Jo podložka se musí nainstalovat.jo okna zatím nic.pak jsme to nechali a uvidime na jaře.

Jani ,přeji hezkou službu .jo a díky za milionáře.kdysi jsem ho hrála salbert a pak jsme ho nějak ztratili a zapoměli n aněj ,takže opráším vědomosti.zatím jsem se dostala na 80 tis.wink

Danuš tak hezky hajej a kurýruj se.

Reni.jj asi bude bazén .fakt zatím nevím.No utěsnit .ono už to ani nejde ty okna jsou tam snad 60let .ani už se nedají mýt .sklo tam drží silou vůle!  a dovřít ani nejdou ,Musím je mít nahoře na hák.jsou prostě hrozný! jo a stím usnutím .já včera sedla a spadla mi hlava,vytuhla na 20minut a večer jsem nemohla usnout!!

Tak kočky .jdu do hajan a zítra když nezmrznu .přijdu na vás juknout.

Není tady

#100 6. 1. 2010 22:05

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:49)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí