29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:43)
Není tady
Hezké ráno Kelišky
Všem vám přeji hodně zdravíčka štěstíčka v tom novém roce.
Já jsem silvestra aj včerejšek proležela
No snad už bude líp.
Dnes opravuje topení,rozbilo se nám čerpadlo a tak musí pro nový.No začíná nám to
Hezkej den
Není tady
Dobré ráno, holkýýý
My nikam nejeli, venku napadl sníh a teď do toho začíná ke všemu pršet a klouže to takže jsme se domluvily s mamkou, že budeme doma, že by to nestálo za to .....
Bertinko, tak to je tedy radost v novém roce Ještě že je
tak šikovný a poradí si sám
Ty se hleď z těch svátků vykurýrovat, však to byl na tebe pořádný nápor , odpočívej a snad jak píšeš bude zase líp
Evi, na fotečky jsem koukla, no to musela být perda a lekanec a jak je vidět, tak pejsánci se taky na Štědrý den nenudili a obdarovávali se
Jani1, vím, že už tohle číst asi nebudeš, ale i tak ti přeji abyste si to teplíčko, sluníčko a potápění pořádně užili
Já teď nacpala pračku, nechtěla jsem přes svátky, to prý nemá viset prádlo... přesně nevím co to znamená, ale raději jsem nic neriskovala..... tak teď budu dohánět praní a žehlení
Na oběd nevařím, dojídáme zbytky a stejně nějak není moc hlad
Tak se mějte, jdu něco dělat
Není tady
.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:43)
Není tady
Ahoj holky,
od večera sněžilo a i dnes poletuje sníh a je tam vlezlá zima.
Evi ať se film líbí.
Koukla jsem na fotky hezky zachytil petardy. No a pejsci co měli dělat viď?
Herti odpočívej máš toho dost. A čerpadlo ať opraví nemusí být hned po novém roce výdaje.
Mirčo taky se u nás říkalo, že někdo zemře, ale to jsem si myslela, že to je na Nový rok. A tady jste psali i na svátky povánoční.
Jdu oloupat brambor a dneska konečně udělám to naložený maso. Chtěla jsem už včera , ale byli jsme nějací po Silvestru
Není tady
Ahojky
Už jsme po obědě a jsem tu zase... nemáme tady děti, tak mám čas i na počítač a hlavně je volnýýýý
S tou pověrou jsem to špatně napsala, týká se Nového roku, ne vánočních svátků, přesně jak to píšeš ty Jani.... aspoň u nás se tohle hodně dodržovalo ... ale stejně to pro ten loňský rok neplatilo... i když prádlo neviselo, přesto bylo úmrtí v rodině jak to má být, tak ani prádlo nepomůže
Tady pořád proletuje sníh, je hnusně ale doma je dobře v teplíčku, když člověk nemusí ven
Upravil(a) Pampeliska (2. 1. 2010 13:16)
Není tady
ahojky holkýý mojéé
tak už jsem tu také.. opět jsme vstávali po půl 10hod
no to jsem zvědavána na ranní pondělní vstávání
Dojídáme také zbytky jídla jako MIRČA
.. po obědě ale musíme vyrazit už nakoupit..vrátí se nám mlaďoši..tak aby tu něco bylo
a musím při cestě zkontrolovat školku....
Venku nám také trošku napadlo..a stále poletuje sníh
S prádlem jsem na tom stejně..pověry nepověry..musím prát stále.. jinak bych tu měla pak kupu... vždy se něco v životě přihodí ,ale určitě to pověrama není
snad nás nic hrozného nečeká
Bertinko..
ty se brzy uzdrav
..asi ty návštěvy..bylo toho na tebe dost..člověk se chce cítit fit..aby vše okolo zvládl..a pak většinou ulehne...vid´...asi jako ty
Evičko..
pesanů mi je vždy líto..mají citlivá ouška..když to začalo venku bouchat..bývalá tchýně kvůli tomu jezdili vždy na chalupu..pryč od města..kde to vždy dost bouchalo..
na fotečky hned juknu.... a odpo at´máte kulturu pěkně prožitou
Jani..
také umíte pěkně zapařit...
asi se už připravuješ na práci vid´..to uteklo
Upravil(a) salek (2. 1. 2010 12:54)
Není tady
.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:44)
Není tady
Evi, pěkně si to užijte a potom nám napiš, jak se ti to líbilo
Není tady
Jdu na to aniž by se mi chtělo. Přeji hezký večer.
Není tady
:
Není tady
ahojky holkýý mojéé
tak aspon´tady někdo nakoukne..na zlatíčkách se asi všichni věnují rodinkám
Veru ještě kouká na pohády ..ale už v postýlce.. po O nespala..ta má výdrž..a ráno budeme spát opět do 10hod jo a čeká prý na Míšu..za chvilku se nám vrátí ..
Po obědě jsme šli zkouknout školku jestli je v pořádku..nakoupit..a šli hned domů..docela přituhuje
Pak jsem se pustila do luxování..a ejhle.. vpředu to jezdící..čím se luxuje a jde do toho špína ..normálně se rozlomilo.. u té tyče.. takže tam jde dát jen malá hubička..a tím se toho moc nevyluxuje..to byl kup..občas upadne kolečko.. po chvilce se zahřívá.. no tak půjde k popelnici..a snad někde něco koupíme.. mám zálusk na ten lux..co je i na mokré čištění ..tak uvidím..
no že se to nestalo dřív..měli by jsme ježíška
Jé..Evi..
tak to tě obdivuji,že si to ty hodiny v kině s těmi brýlemi vydržela..to já už bych s tím lupla a šla domů...
ale fajn,že se ti to aspon´líbilo..když sis tak vytrpěla
No podle toho jak píšeš..fakt film super
zatím pa....
Není tady
:
Není tady
:
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:45)
Není tady
Ahoj holky,
noční byla dlouhááá, tak se mi chtělo spát. Už jsem se strašně těšila domů a do
Před půl hodinou jsem vstala.
Musíme se naobědvat a odvážíme Toma k našim. Ještě tedy musíme navštívit rodiče.
Zítra jede syn na lyžák a aby se nemusel vláčet brzy vlakem se vším všudy, tak jsem to s našima domluvila. Přece jenom to má 5 minut od nich do školy.
Snad jim nakonec sníh vydrží. Včera kolegyně říkala, že u nich padalo celý den, že pluhy nestíhaly. U nás to zas takový nebylo. A nebo, že by stíhali silničáři u nás
Evi to je srandy po ránu. Jsem si to živě představila, ale psssst.
Není tady
ahojky holkýý mojéé
Romča jel k Petře.. psala sms že prý ty věcičky co jsem koupila Barunce jsou malé
no nevím..zdálo se mi to dost velké
Jo a jel ještě kouknout po podlaze..na tu plovoučku...a po nějakém tom vysavači... jo ..Evi
ptala si se...máme ho něco přes 2roky
Já dostala na dnešek ,,tetku" .. chtěla jsem žehlit..ale bylo mi od rána tak to vzal
za mě..měla jsem hlavně prádlo do práce.. zítra nám začíná vstávání..dnes jsme opět vstávali kolem 10hod
Jani..
tady padá celý den..a i ráno bylo dost napadáno.. tak snad na horách ten sníh bude také..
No Evi..
to máte po ránu veselo..úplně to vidím jako Janička..
nic ve zlém..ale ta představa ..že se určitě
lekl sám sebe.. co se stalo ..a jak se hrabe rychle ze země ..aby ho náhodou někdo z vás neviděl.......
zatím pa
využiji chvilky klidu..dětičky jsou v pokojíčku..dělala jsem jim banán v čokoládě se šlehačkou..
tak je klid ....
Není tady
Ahojkýý holky
Tak už se konečně taky hlásím , i když až k večeru.... ale my byli dneska u mamky.
Měli jsme jet včera, ale bylo hnusné počasí a dneska protože se ukázalo sluníčko a bylo celý den nádherně, tak jsme jeli.... Teď v zimě se to nedá moc plánovat a člověk musí využít chvilky, kdy se dá jet
Zítra začíná zase normální všední den a děti jdou do školy..... taď budou písemnky a zkoušení... no, pololetky se blíží...
Evi, jak jsi psala o tom filmu, tak jsem si našla o čem je.... nemusí být špatný, je to sci-fi ... a nevím, jestli bych tam vydržela tak dlouho sedět, záleží jak člověka zaujme, pak se vžije do děje, že nevnímá čas, že?
Ale u nás takové kino není, tak z toho nic nebude....
Taky jsem se musela , jak jsi to pěkně vylíčila a když jsem si to představila, co po ránu prožíval
takže se omlouvám....
ale veselo musí být, že???
Není tady
ahojkýýýý
holky všechny vás moc zdravím a ještě jednou přeji hodně zdraví ,štěstí a lásky v r.2010!!!!
Na horách bylo nádherně poslední dva dny ,kdy napadlo spousta sněhu!! nádhera ,jinak hodně mrzlo!!
Silvestr byl opravdu suprovej .šla jsem spát někdy kolem 5 h ani si to už nepamatuji .byla bych vzhůru ješte dýl,musela jsem utéct z diskotéky ,nedalo se tam už dýchat ,ale byla bezva .i moje drahá polovička tancovala.a to už je co říct!!
No a zítra do práce.
jdu si udělat čaj a pomalu vás dočíst.
Není tady
:
Není tady
tak jsem vásnějak hruba přelouskala.
Eví Marťas měl narozky?, dodatečně mu přeji hodně zdravíčka,štěstíčka plno ženskejch!!! :lol:
Jo Jirka MĚ TAKY DOCELA POBAVIL.sakra se to přecvaklo.to se rozbila ta židelu toh:lol:o baru jak máte??
jani 1 užij si to v Egyptě.asi už jseš někde na pláži ,tý brdo,tu musí být paráda,takhle jet v zimě do teplých krajin.
Jani číhla jsem na fotky ,chajdy a je :supr:.uplně to na úklid stačí.a je to pěkná chatička .my už máme barák a nějak to není ono §člověk akorát uklizí!!
a´t si Tom užije lyžák ,jestli jsem to tady dobře četl! bude mít dost sněhu.na horách to vypadá fakt krásně!!
Mirunko,a co ty?? doufám ,že odpočíváš,když si psala ,že zase jdeš za mamkou.je to dokola co??
my jsme se minule ani za tchýni nedostali jkej byl kolaps v Praze.normálka co se jede tak 10minut ,tak to :albert: jel asi 3/4h,hrůza,Máš pravdu plánovat se nedá.i když už jsme naplánovali ,že pojedem v sobotu za tchýní ,Ten sníh mě ,ale děsí .Nerada v tom jezdím!!
Reni,odpočívej ,,tetka si chodí jak chce co??:lol:aspoň u mě je to nějak divný!!Jo sníh padá a padá .. Auto je už zase zapadaný! Je to sice krásný,jenže tady to nevydrží a bude z toho břečka!!
Danuš a co ty?? co silvestr.si někde pařila vid???;)
Bertinko zkoukla jsem i Dádulku a i tvou početnou rodinku .měla si veselo,když vás bylo tolik.aspoň ses nenudila vid??
Holky jdu si připravit věci do práce!
mám už depku teď.Ráno ve 4:co:,nevím chodila jsem spát ve 2h ráno a chrápala do deseti.
Není tady
.
Není tady
holky tak dobrou.
jdu se pokusit o spánek!
Není tady
ahojky holkýý mojéé..
ještě jdu nakouknout.. věci do práce a do školky připravené..a půjdu do hajan..stejně se tu skoro celý den povaluji..tetka hrozná..asi vykrvácím..ale to je ted´u mě asi třetí měsíc normál
jsem vycpaná jak veverka
Ježišíí..Evi..
já nějak zapoměla popřát..stále čekám na toho 3TÍHO..a ono už dnes
..no jo s tou tetkou !!!
TAK JEŠTĚ RYCHLE VŠE NEJ NEJ MARTÍNKOVI...VELKÉMU ... PÍŠI MARTÍNKOVI..ALE UŽ TO JSOU VELKÉ DĚTI ŽE ???
Ahojky Silvi..ty výletnice..
už se ti stýskalo vid´????
Jé..vy jste i tančili..to závidím ..už to také potřebuji........
Mirčo..
tak snad už shon u vás zkončil..a bude trošku ,,normálněji " tak se hlavně šetři a zkus odpočívat...
Upravil(a) salek (3. 1. 2010 22:28)
Není tady
:
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:46)
Není tady
no Evi ..s těma nohama..musím si to prozkoumat...
Já tetku mívala také slabou..a tak dva dny..ted´,,vykrvácím " během jednoho dne..a pak už jen špiním..takže zítra do práce bude klid... to už vím... no tu nepravidelnost ti nezávidím..to musí být..když nevíš kdy uhodí .....
jo a ještě tu od rána poletuje okolo mě prdlej
a vůbec na jeho blbinky nemám náladu..
kdyby bylo jaro..tak prosím..
no nic jdu raději zalézt..........
Není tady