29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko, holkýý
Tady do rána trochu nasněžilo, ale je to mokrý sníh, brrr jen z toho bude břečka a včera bylo táááák krásně sluníčko a sucho... no, není to na
Jani, tak jsem se koukla na fotečky. Uvnitř se místnosti zdají pěkně velké a když jsem viděla chatičku z venku, tak mě to překvapilo, jak se to tam všechno vejde. Ale je parádní a teprve bude až si ji upravíte podle svého
zahrada je bezvadná, tam se bude relaxovat a taky pracovat.... zatím víc to druhé, že?
Ale i na to první dojde, uvidíš.... hlavně že máte kam jezdit do přírody
Silvinka si už užívá v Jizerkách, tak doufám, že se nám vrací odpočatá a zrekreovaná
Jani1 užij si sluníčka, teplé vody a potápění.... to musí být bezvadný to teplíčko v této době
V únoru bude tedy zase lyžovačka, taky máme první týden v únoru jarní prázdniny.
Mija pojede zase na koníky, minule se jí to tam moc líbilo, že chce jet znova
Dáši nás bude na Silvestra taky plný barák aspoň bude rušno....
Zatím se mějte, jdu nakoupit, nějak jsme vyjezení
Není tady
Dobré ránko holky,
tady také bílo, ale jak píšeš Mirunko, mokrý to je,, fuj... do silvestra by mělo být teplo, ale pak zase dost velké mrazy a slunečno,, to bude báječný.. mohlo by to tak vydržet dlouho. Mija jezdí na koníčkách? To má nějak organizované?
Eví, vygooglovala jsi to správně,, Sinai patří Egyptu, je to na druhé straně poloostrova k Saudské Arábii,, patří to se Sharme Sheikem k největší střediskům pro potápění.
A večer jsem taky koukala jako ťula, že je bílo... protože odpo svítilo sluníčko To bude Silva i sáňkovat.
Dáši ty se furt trápíš hubnutím, žes dostala i takovou váhu!!?? Ale ty to nemáš vůbec zapotřebí!!! Doma budete mít veselo...
Tak si je všechny užij.
Tak jdu něco dělat,, sem ještě v pyžamu ráno jsem se vzbudila v pět, kočka zase škrabala na dveře... vobejda jedna, pak jsem usnula a spala až do teď
Není tady
.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:40)
Není tady
AHOJKY HOLKÝÝÝ MOJÉÉÉ
JOOJ..EVÍKU..
UŽ JSME TU
DOMA Z VÝLETU ...........
už jsme doma od 17hod ..ale musela jsem po příjezdu domů nejdřív dojít na obchůzku školky..jestli je tam vše v pořádku.. jsem tu nejblíže..tak mě paní ředitelka požádala..abych tam občas došla..pak nakoupit..a před chvilkou jsem pověsila prádlo na sušák..venku parádně prší
Fotečky jsou v PC..tak je dám za chvilku na stránky..měli jsme se u tchánů i u našich fajn..
mamka skoro brečela..protože začala s fňukáním Elis...
Kubíček je neposeda..je ho všude dost.. kdykoliv šel okolo Veru..nic dobrého ji neudělal
takže to bylo občas s pláčem
jdu si vás dočíst..jestli jste všichni v pořádku..po tom přejídání..
a co dárečky ???
Není tady
Ahoj holky
Teď jsem si sedla a mám toho dost. Nakládala jsem maso, abych se s tím nemusela dělat prvního.
A jsem zralá do pelechu. No ono být od půl 4 tý na nohou je šílený. Jenom ta hrozná cesta do práce to bylo jedno zrcadlo. Já jsem si myslela, že se nedostanu ani na vlak. Nemohla jsem přejít silnici šla jsem jako při ... No a po vystoupení z vlaku mi čekala dlouhááá cesta já vám byla spocená až na pr...
Reni ahooooj , tak už jste zase doma. To je dobře, že se líbilo.
Ani jsem tu nepsala jak jsme byli přivítáni mojí matkou. Bylo mi a myslela jsem, že se otočíme a pojedeme pryč.
Kočky zítra se sem už nedostanu, takže vám popřeji již dneska a to všechno nejlepší do toho nového roku hlavně hooodně zdraví a štěstí.
A vše co si přejete
Přeji dobrou noc
Není tady
Ahojkýýý
Ještě mi to nedalo a nakoukla jsem sem než půjdu .
Jak vidím, tak se nám Renča s rodinkou vrátila domů to je dobře, že jste se měli fajn, už jsem i koukla na fotečky a je vidět, že jste si to užívaly.... i na betlémek jste se byli podívat
Jani, tak to ti nezávidím takové cestování... tady teď dost prší, byla jsem venku s Maxíkem, ale jen na chvilku, aby vydržel do rána. Jestli to do rána přimrzne, tak bude pěkná klouzanda
Tak a jdeme se vyspat na zítřejšího Silvestra.... děti už smlouvaly, jestli můžou být zítra déle vzhůru...
Pěknou dobrou noc
Není tady
Ahojkýýý
Jdu vám všem popřát hezkého silvestra a vše nej... zdraví a štěstí do toho nového roku. Každá z nás ho moc potřebujeme
Dáda nám odjel v neděli a bez se to neobešlo. Taky jsme byli na výletě,
sestry mladí letěli na Filipíny.Teda včera se ozvali z Honkongu,budou tam slavit silvestra .Lolita tam má kamarádku a dlouho se neviděli.
Doma jsem musela udělat úklid. Dáda prstíkama označil vše kam dosáhl
Moc děkuji za přáníčka,ted se teprve dostávám emaily.
Není tady
Ahoj holky,
Berti díky za fotky,,, Dádulka je pěkná šikulka,, hlavně jak papá se nedivím, že máš všechno označkované
áále co,, hlavně že se má k světu. To se umyje...
Měla jsi tam pěkně živo.
Holky hodně štěstí, zdraví a spokojenosti do Nového roku!!!
Není tady
Ahoj holky moje, moc vás všechny zdravím.
Přejeme veselého Silvestra a šťastné vykročení do Nového roku.
Raději už přeji teď, kdybych se sem už dnes nedostala.
Není tady
.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:41)
Není tady
Všechno nejlepší do roku 2010 a aby byl určitě lepší než ten zatím ještě letošní....
Není tady
ahojky holkýý mojééé
Romča domyl nádobí .. chlebíčky a ,,hubky" máme udělané ..šáňo se chladí.. tak už jen sednout a koukat na telku..co jiného že..
ale příští rok už určitě někam vyrazíme
Míša je s na Silvestru..
poprvé bez nás..
ale co nadělám..
Veru po obědě nespala..spali jsme dnes všichni do 9.15hod no jo..ve svých postýlkách po týdnu
tak půjde asi dříve večer..pak ji stejně určitě vzbudí bouchání petard..a bude vzhůru ..už to tu občas bouchne..přijde za námi,že to jsou čerti
TAK SI TU DNEŠNÍ OSLAVU NOVÉHO ROKU VŠICHNI MOC UŽIJTE.. MOC NEPLAKEJTE PO SVÝCH
A V PŘÍŠTÍM ROCE OPĚT TADY AHOJKÝÝÝÝÝÝÝÝ KELIŠKÝÝÝ
Upravil(a) salek (31. 12. 2009 18:58)
Není tady
Ahoj holky, no kde jste????
Silvestr paráda, takže ho dnes pořádáme znova, máme dopitnou.
Přišli jsme domu v půl 12, n o akorát na obýdek. Danča ještě nebyla doma . Přišla až v poledne, tak hned mezi dveřma jsem ji i na Nový rok musela zmlátit.
No ta mě vytočila, tak má do konce března zaracha, ven jen s Halí a když já nebudu doma, beru si kabel od PC sebou, aby na něj nemohla, klukům jsem to taky tak dělala, a bylo to učinné.
Tak tolik náš Silvestr a nOVÝ ROK.
a CO VY, KOČKY, ŽE SE TU JEŠTĚ NIKDO NEUKÁZAL .
Já vyhnala všechny ven a tak mám´klídek, domů můžou nejdříve v půl 3
Není tady
ahojky holkýý mojéé
tak vás vítám v NOVÉM ROCE.. a hurá do diet... i jak píše Evička..asi ví o čem píši ...
(aspon´tedy já ) to bylo příprav..a je po všem..jako každý rok že ??
Mi dnes spinkali do 10.15 hod i Veru..takže tu běhá a čeká na Áju.. včera se spolu domluvili.. už se dlouho neviděli ...
Veru večer usnula někdy až kolem 22hod..a ani petardy ji nevzbudily ..
Já půjdu chvilku žehlit ..nějak se mi to tu naschromáždilo
co jsme přijeli jen jsem prala ..
Obarvila jsem si do červena trička do práce..od malé kytičky z trička..ale Vanish pomohl
Jéé..Danuško...
tak to jste zapařili pořádně..když jste se vrátili na obýdek.. to jste asi ještě u někoho popíjeli že..že by někde měli tak dlouho otevřeno ????
Kdepak jste měli Halinku na hlídání..
Upravil(a) salek (1. 1. 2010 13:36)
Není tady
.
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:41)
Není tady
salek napsal(a):
Já půjdu chvilku žehlit
Renčo, neblbni , máš doma
kterej se žehlení až tak nebrání, nech to dnes na něm, dyť se říká Jak na Novej rok, tak po celej rok! .... tak si to nepokaz
!
Není tady
ahojky EVI...
už je vyžehleno.... a já neblbnu.. nechci si ale pokazit něco jiného v Novém roku ...
tu od rána okolo mě chodí jak mlsný pes..asi budu mít dnes ,,slíbeno "
to žehlení od něj raději oželím...
jsou příjemnější chvilky ,než za prknem
Mi šli spát po půlnoci.. nějak nás to šáňo zmohlo..to je vždy ,když se napijeme
no jo..mládí v prd...
to jsme vydrželi více ...
Tady je venku také pěkný čurbes.. hlavně na písku..lidi tam zahrabávali rachejtle .. odpalovali to jak raketu.. také bych byla připos... koukat na to z blízka a ještě to zapalovat
Není tady
:
Upravil(a) Berry (2. 9. 2011 20:42)
Není tady
Ahoj holky jdu vám jenom popřát,mám ještě návštěvu hodně zdraví,lásky,štěstíčka v roce 2010 přeje Dáša,Petr a babča
Není tady
Ahojký holky a pěkný první den v novém roce, i když už je skoro za námi
My tu měli děti, Mirča byla v práci, doufám, že pro ni nebude platit: co na Nový rok, to po celý rok... to by bylo na
Teď už jsme po delší době sami, ale zítra zase cestujeme za mamkou, abychom se nenudili
Po pravdě jsem už docela ráda, že tohle všechno skončí a nastanou zase docela obyčejné všední dny....
Tak pěknou dobrou noc
Není tady
Ahoj holky,,přeji Vám krásný zbytek novoročního dne
Tak jste všechny doufám v pohodě, bez nějaké újmy a že máte do nového roku šťastně nakročeno... Jsem ráda, že to běsnění je ze náma, nesnáším Silvestry. Jen sem si tak říkala,, pak že lidi nemaj peníze,, tolik jich vyletělo do vzduchu,, to snad není ani možný..
a jak říkáte,, my jsme nic nestřílelim, ale bordel na zahradě a před barákem jsme měli jako na Václaváku
Už se sem asi nedostanu, zítra se chceme stavit ještě k mým rodičům a pak jedeme dříve kvůli parkingu,,,mějte se mooc pěkně a buďte zdravé!! páá
Není tady
Hezký večer holky,
také se připojuji ke gratulaci k novému roku. Všechno nej nej nej ............
My jsme přitáhli ze zábavy v půl šestý, bylo to Nějak ta noc rychle utekla.
Jani vy už asi odlítáte co? Hezkou dovolenou a užijte si to.
Zítra večer se jdu zase zapojit do prac. procesu klidně bych brala další volno.
Přeji všem dobrou noc.
Není tady