|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Ahojky
Mag ale zepředu na fotkach to bříško nejde skoro ani poznat
By mě zajímalo kde maš těch 20kilo
Leni gratuluji ke KO a k příjemně prožite noci 
Není tady
No však já jsem totálně ujetá na sladký teď jsem zrovna přemýšlela o zákusky, že udělám banán v čokoládě se šlehačkou 
Ne nic nebude.
Jitul, dík, ale z boku to stojí za to
Ne cítím, že mi narostl zadek a tak, ale je pravda, že džíny mám od začátku těhu stejné, se něják zázračně přizpůsobují 
Jitul jak je?
Není tady
Mag z boku mam taky jednu :lol
A to mam nahoře 10kilo 
Upravil(a) jitulak (28. 12. 2009 12:11)
Není tady
Jé, to je roztomilé 
Tak to máš dobrý, já v 33.tt měla nahoře už 17 
Není tady

jitu, já si taky myslím že si Danuška vymejšlí, abysme ji pak obdivovaly, kolik že to zhubla 
bříško máš moc pěkné - mi visí nějak dolů.. ale stran oblečení, jsem ráda že jsem nekupovala nic krom těhu kalhot, a pár málo tunik, které budu moct nosit i posléze 
Není tady
Zdravím tak Mag já opožděnec a nechce se mi dočítat tak jak si prosím tě dopadla?????
Já jsem před chvílí vylezla teprv z pelechu tak se musím rozkoukat a jít dělat oběd.
Jinak jdu zítra na monitor a na kontrolu tak jsem zvědavá.
Mag a už víš nějakou tu váhu malý??????
Není tady

Teď jsi mě odhalila 

Já mám dvoje těhu kalhoty, teď nosím jenom jedny džíny, koupila jsem tři těhu tuniky (vše ve výprodeji) a jednu bezva mi půjčila kamarádka, tu nosím nejvíc a taky mi půjčila svetr, ten nosím pořád. Jinak jsem nic těhu nekoupila.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Zdravím tak Mag já opožděnec a nechce se mi dočítat tak jak si prosím tě dopadla?????
Já jsem před chvílí vylezla teprv z pelechu tak se musím rozkoukat a jít dělat oběd.
Jinak jdu zítra na monitor a na kontrolu tak jsem zvědavá.
Mag a už víš nějakou tu váhu malý??????
Niki, jenom mě pořádně prohmatali zvenčí, dost to bolelo, malá je vysoko, na porod to nevypadá, udělali monitor, ten je ukázkový, takže placenta vyživuje dobře a poslali mě domů, kontrola na silvestra
UTZ nebyl, ale příště se jim svěřím se svýma obavama 
Není tady
Jinak ja jsem rada,že jsou svatky tak nějak za nami
už ma na sobě monterky a zase nastoupil
Už se nemohl dočkat
bylo mu to dlouhe
Jen ja tak nějak chodím od ničeho k ničemu a vzdycham a co mam dělat ja ?? Na to mi přítel odpoví-odpočívej
Jenže to mi pravě nějak moc nejde
Dělam si pořadek na Rajčeti a mam tam nějake zbytečne obrazky,ktere nevím,jak jsem je tam dala
A nemůžu přijít na to,jaka je vymazat
Mag poradíš???
Jinak jsem tam hodila tu naši rekonstrukci
Tak jestli chcete juknout tak je to tady http://jitule07.rajce.idnes.cz/rekonstrukce/ Jen se nelekněte 
Není tady

nic, jdu už opravdu vařit - v poledne v tom okamžení, táta přijde z roboty, a mně hasne u vaření.... 
pac
Není tady
Já už dovařuji, takže jdeme papkat 
Není tady
Jitul, normálně otevřu si v počítači program rajče, vyberu album a dám upravit a vyškrtám nebo přidám další fotky.
Má pravdu, odpočívej 
Není tady
Mag díky,ale asi jsem
nějak na to nemůžu přijít.Ale ja jsem tvrdohlavec a přijdu na to 
Není tady
Tak si holky nechte chutnat,my dnes dojídame kačku se zelím 
Není tady
Teda Jitul, nádhera, fakt 

Kolik je pejskovi?
Upravil(a) mag (28. 12. 2009 12:49)
Není tady
Tak to je dobrý Mag. Tak si aspoň doma a nemusíš zbytečně ležet v nemocnici. Jdu obalovat řízky zatím
Není tady
Jitul moc pěkně udělaný 
A tady máte mé čerstvé foto a 14 kg nahoře 
Není tady
Leninko, tobě to břicho přestalo růst, nebo co
Moc pěkné 
Já už nic nefotím, protože estéti už by to nemuseli zvládnout 

Není tady
Mag mě se taky zdá,že neroste,ale podle kabátu to vypadá,že roste,protože už mi další začíná být malý a já už nebudu mít co nosit.Obvod mého břicha je 108 cm,takže asi o 38 cm víc.
Není tady
Holky mi přijde,že to mate jen v bříšku
Leni,mě se taky zdalo,že bříško stagnuje,ale taky už mam další kabat a doufam,že už to v něm ten měsíc vydržím
Mag pejsanovi bude 10,ale někdy mam pocit,že se chova jako štěně 
Není tady
Clari,ja jsem Tve bříško asi propasla,nebo mi to nejde otevřít 
Upravil(a) jitulak (28. 12. 2009 14:27)
Není tady
Ahoj holky,
Mag, buď ráda, že tě neženou do nemocnice, já nastupovala 41+3 a prý je to nutné, ikdyž jsem taky všechno měla ukázkový 
Pajtášku, určitě jsi porod zvládla nejlíp, jak to jen šlo. Já měla ten první taky hrozný, rvali jí ven kleštěma, takže něco podobnýho 
Tak inspiruju k vaření: včera jsem dělala - slepičí vývar a domácí nudličky, přírodní řízek, vepřové na houbách a vepřové v mrkvi - koupila jsem v Tescu v akci vepřový masíčko 
Jinak s tím jídlem do mrazáku je to fakt, určitě si něco navařte, protože ze začátku fakt není čas vůbec na nic. Já teda taky někdy večer zjistím, že jsem naposledy snídala
Jo a na sladký jsem byla, ale teď ani není čas mlsat.
Dneska jsem odvezla Nikolku k mámě, tak si aspoň trochu oddáchnu, se Sofi to celkem jde. Musím nutně vyžehlit a uklidit, vytřít a vyluxovat. Ale to už beru jako relax, protože lítání kolem dvou dětí je daleko náročnější
Jo a holky, mám nahoře už jen kilčo, takže to taky vyběháte.
Jinak náušnici jsme zatím nenašli, poctivě prohrabávám hovňouse.
No co myslíte, když už neví co by, tak včera venku olizovala namrzlý pletivo
ouplná Obecná škola 
Slohovku mám rozepsanou, ale ještě nebyl čas jí dokončit, až bude chvilka, vrhnu se na to.
Dneska nám přivezli uhlí, tak jsem koketovala s myšlenkou, že to půjdu pomalu skládat, ale bylo mi to zakázáno 
Malou docela zlobí prdy, tak jsem včera nasadila kapky SAB simplex a docela to zabírá, doporučuju koupit. Dneska jsem koupila ještě nějaký ten masážní gel Pupík, tak budeme večer masírovat.
Upravil(a) potvurkapodivna (28. 12. 2009 14:36)
Ahoj Potvůrko, tys teda akční
A malá je šídlo
S tou si ještě užiješ 
A ještě jednou ti musím vyseknout poklonu, jak moc vám to sluší 
Počítám, že mě tam naženou nejdéle 4.ledna, ale já bych radši dřív 
Jitul, je takovej šedivoučkej, ale moc pěknej 
Není tady
Potvůrko takže maš pěkny blazinec koukam
Ja přidam něco co jsem se dozvěděla na kursu.Nam PA poradila na prdíky teply obklad z třešnovych peciček.Saček se da nahřat do mikrovlnky.Vyrabí to popoliny.Ma se to dat mimču na bříško třeba když už ho kojíš.No vyzkoušene to nemam
ale na radu PA jsem si je domu koupila . Mala je teda řadna potvůrka
Tak přeji uspěšne hledaní
Zapomen na nějake uhlí 
Není tady
Jj, já ho dostala od kamarádek, prodávají ho v DM, ale dá se nahřát i jinak? Já nemám mikrovlnku.
Není tady
Téma zavřeno