|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Jj, dneska jsem byla ve čtyři na záchodě a pak jsem nemohla zabrat
A probudí mě každé otočení a otáčet se musím, bo mě bolí kyčle.
Není tady

doufám že to souvisí s břichem - že po porodu bude klid? myslím fyzicky.. jinak klid nebude už nikdy 
chtělo by to pak měsíc rehabilitace a posilování svalů, aby se to tělo zas trošku spravilo, což? 
Není tady
No jo, mám plán se po šestinedělí do toho vrhnout, alespoň trochu, ale už se nechala slyšet tchýně, že si mě pohlídá, baych moc necvičila a nepřišla o mlíko 
Není tady

když mi nemá kdo pohlídat, vůbec nikdo
navíc jsem se přestěhovala na konec světa, připadám si tu namouduši jak Betty MacDonaldová.... bez spinningu umřu
Není tady
No jo, ale ona bude hlídat mě a ne dítě 
Ale na štědrý den překvapila, říkala, že nechce být otravná a ni nechce, abych měla pocit, že mi nechce pomoct, ať se nebojím si říct, co budu potřebovat a že ví, že být moje máma, tak se nebojím se ozvat, co je mi nepříjemné, tak ať se nebojím a klidně jí to řeknu.
Není tady
ba ne, dítě taky, už se nemůže dočkat 
Není tady
Ahojky holky 
Tak jsem zpět,byla jsem jen u sestřičky,natočila mi monitor,ten je v pořádku,ukazovala ho dr.,zkontrolovala mi moč a tlak,ten je taky v pořádku,tak mám přijít zase za týden.Mají tam narváno,jsou tam jen dnes.
A já si jdu dát vánočku co jsem si koupila cestou domů a pak skáču do pelechu
,spala jsem jen 2 hodiny
,měla jsem tuna chvíli návštěvu,nebyla vana,ani víno,ale ...
Jo to je tak když jeden druhému chybí.
Není tady

Ahoj Leni, to je fajn že máš příznivé zprávy
gratuluju i k tomu druhému 
Není tady
Jinak ty záda mě taky pěkně bolí,ale cvičit se mi nechce.
Není tady

Mag, už máš uvařeno?
nechceš mě inspirovat? 
já jsem ze svých ušlechtilých plánů zvládla jen to obočí, a nakrmit psy
a teď se tu prohlížím v zrcátku, jak jsem krásná
(pověsila jsem si na krk dárek od ježíška a nemůžu se dostatečně vykochat
)
Není tady

Leni, já bych cvičila jak divá...snažím se protahovat kyčle a zádové svaly až do bolesti, sem tam to někde křupne, a pak trošku úlevy.. v noci to byla fakt hrůza, jó halt všechny si užívat nemůžem 
Není tady
Já včera večer dělala těstoviny s kuřecím,zeleninou a sýrovou omáčkou,tak máme ještě na dnešek,tak nemusím nic vařit.
Není tady
Já myslím,že si užíváte častěji než já
Takže jednu noc taky můžu já.Naházel mi do pc nějaký filmíky,tak aspoň budu mít na co koukat.
Není tady

těstovinky se sýrovkou bych si dala tak já, tady se trpí na poctivou českou kuchyni
viděla bych to na rajskou, s masovýma kuličkama...ale to abych už začala
Leni dyť jo, já ti to přeju, takový fajn tělocvik
jen bych podotkla, že jak často si budeš užívat, záleží jen na tobě..
Není tady
Kýta se zeleninou a bramborama, dostali jsem takový děsně zdravý hrnec, co vaří sám, tak ho zkouším.
http://www.zdraveachutne.cz/clanky/krup … ctifry-ne/
Upravil(a) mag (28. 12. 2009 11:09)
Není tady

panejo, takže třeba smažáček s minimem tuku? to by bylo fajn 
Není tady
Hranolky jsou z toho teda super 
Není tady
S tím budu hubnout po porodu jedna radost 
Není tady

za prvé si myslím že hubnout nemáš co
a za druhé to půjde i bez hrnce
už mě kamarádky varovaly, ať si pro sebe navařím nějaké hotovky do mražáku, že nebude absolutně čas (a na chlapa ať se vůbec vyprdnu, bude to boj o holý život, tak se každý musí postarat sám 
). Že kolikrát večer zjistí, že celý den nic nejedly..tak nevím jestli jim mám věřit...každopádně tady na baráku toho budu muset zvládat víc, než jen vaření 
Není tady
Clari, kolik že máš kilo nahoře? Já dvacet 
Mám v mrazáku pár jídel, ale nic moc, když bude nejhůř, bude jídlo vozit H., má po cestě domů 2 hypermarkety s občerstveními, tak od čínských pandů mi může něco občas přivézt.
Není tady

nekeckej
podle fotek máš rifle č. 36 tipuju
ta fotka s labískem je super 
od číňanů raději nic nekupuj, nevidělas tuhle tu šílenou reportáž? já bych tam nešla už asi ani na limonádu..hrůůůůza
jak jsem psala o kamarádkách - ta jedna v záchvatu chci-být-připravená si navařila tři litry zelňačky a zamrazila, aniž by jí došlo, že nejspíš toto nadýmavé jídlo nebude moct kuli kojení 
Není tady

Já k nim taky moc nechodím, nechodím teda do bister, ale tady ten "řetězec" mi nevadí
Navíc, jinak jsou okolo samé fastfoody a tady mají alespoň normální jídlo.
Děkuji za pochvalu, ale 36 fakt nééééé
, jsem teda taky dost vysoká (176cm)
Není tady

já taky nevím, kde těch - teď už asi cca. - 12 kg mám - ale vůbec nemám strach, že bych neshodila. Zato jak začnou příkrmy, budu dojídat 

Není tady
A to se právě nesmí
Nedojídat, nedojídat, nedojídat
:lol:Co dítě nesní, musí do koše 
Není tady

prosím tě...při mé žravosti se mám co ovládat, abych nedojídala po chlapovi 
a kor nějaké kašičky a ňaminky...tuhle jsem rozmixovala pár přezrálých banánů s jogurtem, troškou šlehačky a mlíkem, a vanilkovým cukrem - litr bych vypila na posezení, co pak ubohé hladové Kristýnce zbyde?! 
Není tady
Téma zavřeno