29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Já tady taky straším Teda to břicho nedá pokoj,ale není to tak strašné jak včera,ale stahy docela velký,jsem zvědavá co zítra u doktora.Jdu na půl 10.
Není tady
fotky malé, ale krásné ale web mi nejde
Není tady
Leninko, nesýčkuj pořád abys nedopadla jako já
Není tady
Mag mě už je to jedno kdy to bude,jednou ven bude muset Tak vy ani nevíte pomalu co to je to tvrdnutí břicha,tak já to mám asi za vás
Není tady
no to je fakt, moc se mi to nestává, minulý týden mi jeden den tvrdlo pořád, ale jinak moc ne. Pro mě ty kontrakce budou asi pěkný šok
Není tady
Nechá se to vydržet,neříkám že to nebolí,ale já měla vždy hodně bolestivou MS,že jsem i omdlívala.Tak to je tak nějak stejné.Při Nikče mi PA řekla,že tak hodnou rodičku tam dlouho neměli ani jsem nenaříkala,ty 4 hodiny jsem se tam procházela a houpala na míči
Není tady
to zní optimisticky ale asi je to individuální, doufám, že mě minou křížové bolesti
MS jsem měla taky celkem bolestivou, ale takhle moc teda ne
Není tady
Tak já si jdu lehnout,tak dobrou noc.
Není tady
At to zkousim jak to zkousim nezvetsim to...ale mam ho bobiska vetsiho na WEBu.
MAG-chudero,ty si jeste 2v1??Zadne priznaky ?
Upravil(a) pajtašek (27. 12. 2009 22:30)
Není tady
Dobrou.
Pajti, to je trápení fotkama je to brouček
Není tady
mag napsal(a):
fotky malé, ale krásné
ale web mi nejde
Kdyz mi kliknes na web tak se ti nezobrazi moje foto album??mi jo kdyz kliknu na sebe,LENI a ty vidis moje album na webu??
Není tady
chce to po mně přihlášení
Není tady
Mag ja nemela vubec bolesti v krizi,vsecko slo do bricha!!!A sranda prodychat to to zrovna nebyla.No ja jsem slabsi povaha a asi vic procituju bolest-a pomahalo mi ke konci si je vylozene prokricet.Nastesti jsem chytla dobrou PA-porad mne chvalila a tak,byla fajn.Kocka co byla se mnou na pokoji prijela po mne a za hodinu mela odrodino a jela hned na pokoj-to se nekomu zadari....ale pri tlaceni pry taky vydala par zvuku,a PA mela pry pripominky u toho.
A druha pani ktera pak vystridala na pokoji tuhle(me pousteli az o den pozdeji)tak tu privezli,pani vstala a zacala si v klidu vybalovat veci...na ni koukam a rikam ji...vy jste ted rodila?ze vypadate lepe nez ja 3den po porodu...a ona ze rodila uz treti ditko,takze pohoda,ale ze mela vsecky tri porody ok.Tak sem si tam pripadala fakt jak nejaka divna,co nemela silu vytlacit mimino,a este k tomu u toho rvala.Ale nastesti mam i kamosky co taky meli-tezky porod.Takze vim ze v tom opravdu nejsem sama.
Není tady
Pajtí, vlezla jsem ti na web, hezký fotečky a náááádhernej brouček!!! Vypadá tak sladce a spokojeně
Leni, držím palčáky na dnešní ko, doufám, že to tvoje tvrdnutí bříška neznamená blížící se porod! Mně tvrdne taky často, ale já vim, že si za to můžu sama, většinou po práci, tak se kapku krotím...
Pajtí, každej to má s porodem jinak - a když to nešlo a pomohlo ti zakřičet, ať!!!
Není tady
Dobré ránko
Je nádhernej....taky chci aby moje mimčo bylo krásný, hned ať se můžu chlubit
Akorát v té vaničce mi připadá táááák obrovský, proboha jak se něco takového dá porodit?? Bojím bojím
Není tady
Ahoj holky
Pajti, Lukášek je fakt náááádhernej
Leninko, tak samé dobré zprávy
Není tady
ahoj mag jak je na druhém konci světa? Do mě jak když uhodí, když jsem roztáhla závěsy - všude bílo
Není tady
Tak tady ne, ale svítí sluníčko
Od včera řeším záhadu s čočkou, v oku byla, pak je pravda, že jsem měla pocit, že hůř vidím a večer jsem jí nenašla, tak doufám, že mi vypadla a nemám jí nalepenou někde vzadu
Není tady
na zadku? jako že ti vypadla a sedla sis na ní?
patálie s čočkama...nejradši bych šla na operaci, ale to by mi to musel někdo sponzorovat. Takže rodit jdeš s nima? Já se tam asi zeptám, no a když mi řeknou vyndat, tak je vyndám..ale neuvidím nikoho a nic, jen mlhu
Není tady
No hlavně to bylo úplně nové balení, takže celkem škoda, jsem jí mohla ještě měsíc nosit
Jj, rodit budu s nima, ale možná se na sále taky ještě zeptám. Já bych na operaci taky šla, bohužel nemám ustálené dioptrie, takže zatím nic. Nemám zas tolik, ale štve mi to dost.
Není tady
uff...jsem čím dál lenivější, budu to muset vypnout nebo nic neudělám - a to mám TOLIK úkolů - nakoupit, uvařit, vysát, spravit kočce bydlení a nabarvit si obočí a taky jít s pejsulkou ven, do toho sněhu, to bude parádička
Není tady
tolik plánů nemám, ale taky musím uvařit, uklidit a jít se psem ven, mám nakázány dlouhé vycházky do kopce, H. sice brblá, že musí se mnou, ale je to v rámci urychlení porodu a taky mé duševní pohody (mi z toho čekání fakt klepne), takže musí
Není tady
taky už chci rodit každá další noc mi připadá horší...bolesti zad, ale takové že jsem v noci cvičila na podlaze aby se mi trochu ulevilo, pak na záchod, pak mě vzbudí nějaké zvíře, přítelovo chrápání - když nejsem těhotná, spím jak dudek.
Není tady
Téma zavřeno